Aldatılıyor muyum ?

ama canm aldatan erkek zaten senı aldatıyorum demezkı guzelsın huyu nguzel nıye aldatayımkı demsı gayet normal bı korunma. üzülmeni istemem eger dedıgınıgbı normaldede senı oyle sen aramadıkca arayıp sormuyorsa yıne gunun akısına bırakmsıtır kendısını. nasılsa nerde oldugundan ve nıye gıttıgıdnden haberın var dıye arkdslarının yannda senı zırt pırt arayıp rapor vermek ıstemıyordur . bayan varmı gıttıklerı ortamda? nasıl bır ortamda tatıl yapıyolarmıs goruntu falan ıste goruntulu ara. kımısı demıskı suphelendıgını bellı etme olurmu oyle sey kendısı bukadr saat haber vermeyecek sızde suphelendıgınızı bell ıetmeyceksınız valla yernde olsam sureklı ararım ısterse arkadslarının ynnda olsun ısterse onlara ayıp olsun. oda senı bu kadar habersız bırakmayacaktı.suplehelenmenıze kendısı sebeb oluyor mdem sızde rahat vermeyın. bu suphe uzuntu yuzuden allah esırgesn bebegınze bısey olabılr

Oteli arayın, ulaşamıyorum merak ettim deyin.
Arkadaşımın annesi ameliyat oldu her gün arıyorum, adam hamile karısını aramadığı gibi, telefonlara da bakmıyor. Vah ki ne vah...

Bir kadın hissediyorsa kesin vardır bişey ayrıca is tatili nedir ya ben jlhayatta göndermem gidecekse benle gider okulmu bu berbaber tatile gidiyorlar sacmalik bence sessiz kal suç üstü yap elindede kanitin olsun herkese karşı bide şu konuda neden aylarca ailenizde kaldiniz adam o arada boşlukta başkasına gitmis olabilir tabi bu aldatmaya sebeb olmaz yanlış anlamuin erkekleri boş bırakmamak lazim

Otelin adını biliyorsanız oteli arayın derim. Durum çok şüpheli. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben olsam tanıdığım bildiğim bütün arkadaşlarını 5 dk arayla arayıp acil bana dönsün derdim herkese rezil ederdim.Bu nr rahatlık ya birde toplantıdaysa üste çıkar diyorsunuz yerim toplantısını ben meraktan ölecem beyefendi messengara girip birde yazmayıp aramayacak kusura bakmayın ama bu kdr rahat davranmasının sebebi sizsiniz.Bir cingar kopartın bir rezil olsun arkadaşlarına bakın birdaha yapıyormu.Kırmak değil niyetim lütfen alınmayın ama bu kdr rahatta davranmayın hamilesiniz ve başınıza herşey gelebilir eşiniz bunu düşünerek hareket etmeli

Bence ailenizin yanina gidin. Gelince size ulaşamasin.

Kendisi zaten önce eşim hamile diye reddetti hakkını yiyemem iş arkadaşları bize gelip benimle konuşup izin almak istediler bende o kadar abartmak istemeyip git sorun değil dedim.

Kusura bakma ama bu da bana polim gibi geldi..
Eşim gitmemi istemez siz girin araya demiş bile olabilir..
Çok sorumsuz bir insan. Baba olarak nasıl bir iş çıkarır merak konusu resmen..
Messenger'dan yazın o zaman "boşuna eve kadar yorulma kapının kilidini değiştirdim" diye..

Ya toplantı olsa ne olur biz de tüm gün toplantılara giriyoruz öğle yemeği denen bişey var arada sigara molaları olur bu tarz toplantılarda üzgünüm ama eşiniz sizi hiç iplemiyor.Allah yardımcınız olsun bu esle

Şimdi mesela (Allah korusun) ben eşimi aldatma niyetiyle tatile gitsem telefonun ulaşılmaz olmaz hiçbizaman.
İçiniz rahat olsun o konuda bence.
Bi halt yiyecek olsam mesela önce eşimi ararm napyo ne ediyo konşrm. Ne bileyim sonra da aşkm bn havuza grcm tlfna bakamayblrm derim ne yapacksam yaparm. Eşimde anlamaz.
Kocanz sizin arama ihtimalnizi bile bile tlfndan uzak kalıp da iş peşine düşmez.

Çok fazla irdelemeye gerek yok.Tecrübelerimle şunu söyliyeblirim.Bir erkekten şüpheleniyorsanız kesin doğruyu hissediyorsunuzdur.Maledef gerçek bu.

Ben de geri dönmeme olayını anlamam...
İletişim çağındayız, aramak isteyen afedersiniz tuvalette bile mesaj atar. Hamilesiniz, ve aramalarınıza cevap vermiyor. Ben aşırı bozulurdum, sinirlenirdim. Dünyanın her türlü hali var insan en basında eşim hamile der gitmez. Neymiş iş tatiliymiş. Hangi şirket cümbür cemaat çalışanlarını tatile çıkarır? Hadi cıkardı, daha bismillah nisan ayındayız...
bu adamın arkadas ortamı,sosyalliği, iş seyahatleri birini anımsattı. 1,5 yıllık evliliksüreci de tutuyor. Ankarada mısınız?

dün öğlenden beri eşe ulaşamamak nedir ya, bi de hamilesin. nasıl evlilikler var hayret. bence var bişeyler . geçmiş olsun. boşanırım diyosan kurcala ve kanıt bul, yok evi terkedip çocuğum var diye döneceksen hiç kendini rezil etme.

Şüpheleriniz maalesef çok haklı görünüyor.
Umarım yanılırız.

Son durum nedir merak ettim?

Hamile bir eşi bırakıp tatile gitmek ve bir gün telefonuna bakmamak nedir anlamış değilim. Bu süreçte allah korusun rahatsızlandınız belki de. Sizi ve bebeğini merak etmemesi, mesajınıza dönüş yapmaması, vurdum duymazlığı oldukça anormal bir durum. Telefonu şifreleri saklaması zaten apaçık şüphe doğuruyor. Anormal davrandığı ortada bence açık açık konuşun evliliğimde şeffaflık istiyorum deyin, şifre saklama wc ye telefonla girme gibi davranışlarına son vermesini isteyin. Ayrıca evli barklı adamın arkadaşlarıyla tatilde ne işi var hele ki karısı hamileyken yapılacak iş değil

Hamile eş bırakıp tatile gidilir mi ya bence bu adam sağlam pabuç değil

Hiç haber alamadınız mi hala ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…