- 5 Mart 2018
- 239
- 111
- 18
ama canm aldatan erkek zaten senı aldatıyorum demezkı guzelsın huyu nguzel nıye aldatayımkı demsı gayet normal bı korunma. üzülmeni istemem eger dedıgınıgbı normaldede senı oyle sen aramadıkca arayıp sormuyorsa yıne gunun akısına bırakmsıtır kendısını. nasılsa nerde oldugundan ve nıye gıttıgıdnden haberın var dıye arkdslarının yannda senı zırt pırt arayıp rapor vermek ıstemıyordur . bayan varmı gıttıklerı ortamda? nasıl bır ortamda tatıl yapıyolarmıs goruntu falan ıste goruntulu ara. kımısı demıskı suphelendıgını bellı etme olurmu oyle sey kendısı bukadr saat haber vermeyecek sızde suphelendıgınızı bell ıetmeyceksınız valla yernde olsam sureklı ararım ısterse arkadslarının ynnda olsun ısterse onlara ayıp olsun. oda senı bu kadar habersız bırakmayacaktı.suplehelenmenıze kendısı sebeb oluyor mdem sızde rahat vermeyın. bu suphe uzuntu yuzuden allah esırgesn bebegınze bısey olabılrHepinizi alıntılayamıyorum lütfen kusura bakmayın, tek tek hepiniz o kadar haklısınız ki. Hiç normal bir durum değil, kabullenebileceğim bir şey değil gururuma yediremiyorum başka bir kadın olsun olmasın onun gözünde bu kadar önemsiz olmamızı yediremiyorum kendime. Akşama kadar bekleyip sakince düşüneceğim. Akşam ne yapacağıma karar veririm. Hepinize teşekkür ederim.
Kendisi zaten önce eşim hamile diye reddetti hakkını yiyemem iş arkadaşları bize gelip benimle konuşup izin almak istediler bende o kadar abartmak istemeyip git sorun değil dedim.
Şimdi mesela (Allah korusun) ben eşimi aldatma niyetiyle tatile gitsem telefonun ulaşılmaz olmaz hiçbizaman.Ararsam açmamazlık etmezdi hele bu kadar uzun asla ama aramak aklına çoğu zaman gelmezdi. Tuhaf bir şekilde messengerde yine aktif olmuş ve kapanmış görünüyor, bu kadar aramama yazmama bir şekilde cevap verirdi diye düşünüyorum. Iphone x kullanıyor, bildiğim kadarıyla bu cihazların şarjı bitip kapandığında şarja takılınca belirli bir yere kadar dolunca kendiliğinden açılıyor ama telefon etkinleşiyor mu bilmiyorum. Muhtemelen gece telefonun kapanması bu yüzdendi sabahta şarja taktı açıldı sonra havuza ya da orada burada ne halt yiyorsa yemeye gitti. Ama messenger kendiliğinden aktif olabilir mi bilmiyorum. Çünkü ne zaman baksam 35 dakika önce aktifti yazıyor. Böyle yapmazdı tamam aldatıyor felan olabilir ben zaten şüpheleniyorum ama bu kadar görmezden gelebileceğini aklım almıyor mümkün değil.
Ne zaman aldatmaktan konuşsak ben istediğim herşeyi sende buluyorum, fiziken iyisin, yüzün desen güzel, huyun güzel bana huzur da veriyorsun seni aldatmam için bir sebep söyle diyordu hep. Ne bileyim eksik hissetmediğini benden memnun olduğunu anlatıyordu. Bu olanlar şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?