aldatiliyor muyum

ben şeyi merak ettim. sen işteki bir erkeğin adıyla hitap etsen. ya da ali diye biri olsun aliş e kitap hediye etsen kız kardeşim için çok uygun biri desen eşin ne tepki verir ? hah aynısını yap.

Şüphe çekmemek için belki de kardeşime ayarlayacağım dedi. Sonra da “hoşlansam kardeşime ayarlamayı düşünür müyüm” der kurtulur.
Benim eşim de bazen bana kardeşinin ismiyle hitap eder ama herkesinkini arada karıştırdığı İçin normal. İlk defa yabancı bir kızın adıyla hitap etse görür gününü.

Aaltalma var mi yok m7 bilelem ama kizi cok dusunmus aklinda iyice yer etmis bu kiz.demekki huyunu davranislarini begendigi biri olmus

kavga ederek konuşma dıcem ama suçlu oldukları için hemen kavgaya doner olay..kardeşin ietmıyor ben ıstemıyorum o kızla muhattap olmanı ,daha ne dıye konusu bahse gecıyor de.hemde ısmıyle bana hıtap edecek kadar ne kadar konuştunuz de.konuşmanı ıstmeıyorum ıllakı konuşcaksan da benle muhatap olmazsın de resti çek. hiç oyle olumlu düşünülecek bır tarafı yok.abartmış olabılırız şurda bayanlar olarak ama her zaman da haklıyızdır.

Bir başkasının adıyla seslenmek. Çok sinir bozucu bir durum. Alıp karşınıza konuşsanız eşinizle. Ben bu bayandan bahsetmenden artık sıkıldım, aklında gereksiz şekilde yer etmeye başladığını düşünüyorum, bana bile onun adıyla seslendin deyip neler hissettiğinizi anlatsanız ve artık kardeşi kesin istemiyorsa bu bayandan bahsetmeyi bırakmasını isteyin.
Hem ne alaka erkek kardeşine kız beğenmek, hangi devirdeyiz, kendi ağzının suyu akacak ama kardeşime düşünüyorum oh ne ala.

aldatacagini dusunmuyorum zaten ama biseyler hissetmis belli yani.cunku ilk gunden beri cok iyi biri cok hanimefendi diyip durdu.o zamanda tepki gosterdim küstu neymis kardesine dusundugu biriymis.madem oyle o zaman nasi ismimi karistirdi.insan ya cok dusundugu birini yada surekli konustugu birinin adini karistirir.kizla konusma ortamlari yok isyerinde.demekki dusunuyor ki yada benden habersiz konusuyorki ismi aklinda

Aaltalma var mi yok m7 bilelem ama kizi cok dusunmus aklinda iyice yer etmis bu kiz.demekki huyunu davranislarini begendigi biri olmus
ilk zamanlar cok iyi biri onunla arkadas ol falan dedi hatta bizi tanistirdi.ben istemedim cunku kadin olarak hissettim sanki biseyler.sonra basladi kardesime ayarlayalim.kardesi asla evlilik falan dusunmuyor istese kendisi de bulur.ilk zamanlar kotu dusunmedim ama bu son olayda anladim biseyler var artik

diyelim ki is yerinde ayni ortamda olsalar surekli konustugu biri olsa olabilir derdim.oyle bi ortam yok esim baska bi odada kiz bambaska bi yerde.geriye tek secenek kaliyo

Kılıfını durumuna göre uydurma çalışmaları kızı hissettirmeden aile içine sokma durumu falan saçmalıkları. Aynı oda da değilken bunlar hangi ara bu derece samimi duruma geldiler nasıl oldu acaba? Şuan eşine bişey çaktırma ve bu olayı takip et derim. Eşin sürekli evde diyorsun ya bunların başbaşa kalıp şakalaştıgı bir ev ortamı canlandı bir anda gözünde nedense umarım yoktur.

bulundugumuz yer kucuk bi ilce esimin boyle yapacagini dusunmuyorum.telefondan konusuyor desem eve gelince asla eline almaz ama disarda konusuyo mu onu bilemem.bunlari dusunmek bile igrenc bi durum.

Kardeşine düşünse bile başka bir kızdan böyle överek bahsetmesi beni delirtirdi. Kardeşinin annesinin adını karıştırıp yanlışlıkla diyebilir yabancı bir kadının ismini söylemesi cinnet sebebi. Bir de kardeşine düşünmüşmüş. E kardeşinin eşiyle aşk yaşayan çok insan duyduk Allah korusun bin kere. Kusura bakmayın öyle yazdığım için. Ama gerçekler var. Nereden böyle samimiyet kurdular. Kadın olur kardeşine ayarlamaya çalışır. Ama erkekten çöpçatan olmaz. Öve öve aklı karışmış. Üste cikmasina izin vermeyin. Hemen kavgaya dökerler zaten en iyi savunma saldırıdır mantığıyla. Siz daha çok üstüne gidin.

aynen oyle yapti kavgaya doktu.daha ilk ovdugu zaman kizmistim.sen ne kadar taniyosunki ovuyorsun.daha once bi cok bayanla calisti aralarinda bekarlari vardi.neden boyle bisey olmadi da simdi bu kizda oluyo.alttan alta hep ovuyordu onu.

surekli seslenecegi bi durum ikisi baska bolumlerde.yanyana gelme durumlari bile yok

Bence sizin sandığınızdan daha çok muhabbet ediyorlar.
Aldatma amaçlı demiyorum mübarek gün kimsenin günahını alamam. Ama farklı bölümler de olsa işyerlerinde bir şekilde muhabbet döner..
O an işi olmaz yanına gider konuşur. Öğle yemeğinde ortak muhabbet olur. İş ortamında bunlar normaldir. Amma velakin birisinin ismini lakab olarak söyleyecek kadar samimiyet kurulmuş işte..

Benim hiç bir iş arkadaşım(erkek) ismimin ardına ş takısı koymaz. Ya adımı söylerler ya da abla derler..

aynen oyle yapti kavgaya doktu.daha ilk ovdugu zaman kizmistim.sen ne kadar taniyosunki ovuyorsun.daha once bi cok bayanla calisti aralarinda bekarlari vardi.neden boyle bisey olmadi da simdi bu kizda oluyo.alttan alta hep ovuyordu onu.
Bir şey yaptığından değil ama insan beyni enteresandır. Birini sık sık oversen ona bakışın değişmeye başlar. Tehlikeli sularda yüzüyor o yüzden. Evli adama başka bir kadını bu kadar övmek yakışmaz. Bir iki kere dünya ahiret bacim olsun iyi kızdır der geçer çok çok. Ama sürekli yapıyorsa hiç hoş değil.

isyerinde oyle bi ortam yok.kizin bulundugu bolum iso geregiyle surekli odada olmasi lazim.arada molaya cikiyorlar.yemek falan da yok.demekki ozel olarak konusulmus

surekli degil ama konusu gecince ovuyor.yada kardesi bi kere istemedi hala israr etti.hatta onlar konusurken ben yanlarina geldim sen niye abartiyosun istemiyor iste dedim.sonradan diyoki niye geldin yanimiza ikna edecektik birakmiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…