- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.544
- 798
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Yahu bu işler ikna ile olur mu? Sanırım parcalardim.surekli degil ama konusu gecince ovuyor.yada kardesi bi kere istemedi hala israr etti.hatta onlar konusurken ben yanlarina geldim sen niye abartiyosun istemiyor iste dedim.sonradan diyoki niye geldin yanimiza ikna edecektik birakmiyosun
bu kizin ilk konusu acildiginda hissettim sanki biseyler olacagini.her defasinda sert sekilde uyardim ama kardesim diyip durdu.dunki olay olmasa b elki hala anlamazdimYahu bu işler ikna ile olur mu? Sanırım parcalardim.
Yürü git kardeşini öv. Elin kızından sana ne derdim. İmi kirdisimi iyirliyicim demeye devam ederse Sana da kardeşine başlatma diye devam ederdim ve agzimdan hiç de zerafetime uymayan laflar çıkardı.bu kizin ilk konusu acildiginda hissettim sanki biseyler olacagini.her defasinda sert sekilde uyardim ama kardesim diyip durdu.dunki olay olmasa b elki hala anlamazdim
su an konusmuyorum.normalde en fazla bi gun küs kalirdik.ben uzun bi sure konusmam heralde.yuzunu bile gormek istemiyorumYürü git kardeşini öv. Elin kızından sana ne derdim. İmi kirdisimi iyirliyicim demeye devam ederse Sana da kardeşine başlatma diye devam ederdim ve agzimdan hiç de zerafetime uymayan laflar çıkardı.
Hayırlısı bakalım. Bu zamane erkeklerine ne olduysa sana mı kaldı kardesine eş adayı bulmak. Eltimin eşimle aynı yerde çalışmasını da istemezdim ayrıca. Eltim yok olsaydı hic hoşuma gitmezdi.su an konusmuyorum.normalde en fazla bi gun küs kalirdik.ben uzun bi sure konusmam heralde.yuzunu bile gormek istemiyorum
o kadar zaman bekardi yeni mi aklina geldi kiz bulmakHayırlısı bakalım. Bu zamane erkeklerine ne olduysa sana mı kaldı kardesine eş adayı bulmak. Eltimin eşimle aynı yerde çalışmasını da istemezdim ayrıca. Eltim yok olsaydı hic hoşuma gitmezdi.
Yani. Herkes kendi karısını kendi bulsun.o kadar zaman bekardi yeni mi aklina geldi kiz bulmak
simdi parcalari birlestirince daha da uzuluyorum.bu aralar hep bagiriyordu en ufak seyde.bahanesi de ben surekli kizimiza kiziyomusum.halbuki hicte onun abarttigi kadar bisey yoktu.belkide onu dusundugu icin boyleydi.cok ilgisizdi bu aralar.Yani. Herkes kendi karısını kendi bulsun.
evet anladim ne dediginizi ama ben onunla konusmuyorumki nasil sifreyi istiycem.ilk yaptigi zaman yapma dedim.sen kiskancsin surekli kurcaliyosun rahatsiz oluyorum diyodu.evet yapiyodum o yuzden ustelemedim.simdi eve gelince ne zaman istesem verir bakarim herseye.o yuzden takilmadim orasinaSevgilş konu sahibi
Neden mesajlarımı okumuyorsun ya da cevap vermiyorsun. Şurada yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Parmak izi meselesini anladın mı?
İki defa uzun uzun yazdım.
her gun bakarim ama suphelenecek hic bisey yok.ne bi telefon konusmasi ne bi msj mailine kadar bakarim.eve gelmeden silmisse nasi bilebilirim kiTelefon rehberine whatsapp bak
Madem ayrı bölümlerdeler nasıl bı kadar iyi biliyor
Siboş nedir yaaa
gecen ay baktim numarasini kaydetmis.neden aldin numarasini dedim lazim oluyor bazen dedi.esim kurumda mali islere bakiyor.kizinda maasi sebebiyle bulunsun diyodu.aklima hic yatmadi ama diger calisanlarinda numarasi oldugu icin fazla ustelemedimTelefon rehberine whatsapp bak
Madem ayrı bölümlerdeler nasıl bı kadar iyi biliyor
Siboş nedir yaaa
Şimdi isteyenezsşn ama karşına alıp konuş. Sen darkında değilsin ama sürekli bağırıyorsun, sürekli övüyorsun zoruna gidiyordu zayen bu da üstüne tuz biber oldu de.evet anladim ne dediginizi ama ben onunla konusmuyorumki nasil sifreyi istiycem.ilk yaptigi zaman yapma dedim.sen kiskancsin surekli kurcaliyosun rahatsiz oluyorum diyodu.evet yapiyodum o yuzden ustelemedim.simdi eve gelince ne zaman istesem verir bakarim herseye.o yuzden takilmadim orasina
Oo ilgisizlik sürekli cemkirme. Çok tehlikeli. Bir de hakikaten "sibos" tarzı bir kısaltma mi yapıyor. Pii ilk dediğinde ağzına kürekle vurmaniz lazımdı o neymiş öyle koca asma yani. Hiç hoşuma gitmedi.simdi parcalari birlestirince daha da uzuluyorum.bu aralar hep bagiriyordu en ufak seyde.bahanesi de ben surekli kizimiza kiziyomusum.halbuki hicte onun abarttigi kadar bisey yoktu.belkide onu dusundugu icin boyleydi.cok ilgisizdi bu aralar.
konusmak bile istemiyorum.daha once kac defa karsima aldi hep inkar etti.sen beni sinirlendirmezsen bagirmam diyodu.Şimdi isteyenezsşn ama karşına alıp konuş. Sen darkında değilsin ama sürekli bağırıyorsun, sürekli övüyorsun zoruna gidiyordu zayen bu da üstüne tuz biber oldu de.
Sonra telefonu isteme artık. Şifreyi sor. Sen al telefonu ve istediğin zaman bak.
ilk duydugumda tepki verdim.is yerinde herkes oyle diyo dedi.sanane kim diyosa desin sen soyleyemezsin dedim.Oo ilgisizlik sürekli cemkirme. Çok tehlikeli. Bir de hakikaten "sibos" tarzı bir kısaltma mi yapıyor. Pii ilk dediğinde ağzına kürekle vurmaniz lazımdı o neymiş öyle koca asma yani. Hiç hoşuma gitmedi.
Ne alaka Yaaa! Çok özel şirkette çalıştım bir mali işler bile almadı twlwgonumu.gecen ay baktim numarasini kaydetmis.neden aldin numarasini dedim lazim oluyor bazen dedi.esim kurumda mali islere bakiyor.kizinda maasi sebebiyle bulunsun diyodu.aklima hic yatmadi ama diger calisanlarinda numarasi oldugu icin fazla ustelemedim
aklından çıkmadığı belliiyi aksamlar herkese.hemen anlatiyorum.esimle 5 yillik evliyiz bazen ufak sorunlar olur ama esimin beni sevdigine eminim.herkes aldatir hatta esimde aldatir derim ama aslinda bilirim aldatmayacagini.neyse esim gecen yil isyeri degisikligi yapti baska kuruma gecti.daha once calistigi yerlerde bayan is arkadaslari olurdu.hic kiskanmazdim sohbet ederlerdi anlatirdi.bu yilki is yerinde bi kiz var.tutturdu kaynimla arasini yapacagim(yani kardesiyle)surekli cok iyi biri falan diyip durdu.kaynim istemiyorum demesine ragmen cok iyi bi kiz diyip durdu.ben kizsamda cok ustelemedim.bu aralar bana baya sert davraniyo her ufak seyde kizmaya bagirmy basliyor.disardan bakilinca surekli evde takilan disariya bile nadir giden biri.bu arada o kiza da ismini bozulmus haliyle hitap ediyo.mesela ismi sibel olsun sibos diyo ornek bu tabi.bu aksam yemegi kaldirirken eline saglik x dedi o kizin ismini soyledi.ben sok oldum oda kipkirmizi oldu.inkar etmedi yanlislikla soyledim dedi.ama benim aklim karisti neden simdiye kadar boyle bisey yapmadi da ilk defa bana birinin adiyla seslendi.sizce abartiyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?