aldatiliyor muyum

bende hic normal karsilamadim.bagirip cagirdim ama beyefendi utanmazsa beni suclayacakti o derece kizdi
Üste çıkmasına izin verme
Siboş ne yaa

Ben olsam şöyle derim
bendee erkeklerle gereksiz samimiyet kurucam bundan sonra bak gör sen ne yaparsan bende aynısını yapar8m de bende Aliye Aliş Mustafa'ya Musti demeye başlıyorum sanada elin adamın ismiyle seslenirken bozulma artık ya sen doğru yolu bulup kendine gelirsin ya da ben senin yolundan giderim iyi olmaz derim

whatsapp a falan evde hic bakmaz hatta eline almaz telefonu.kizi goruyorum asiri iyi davraniyor bana.hatta evine bile davet etti o derece
Wstsap webten takip et fatura bilgisini takip et arama kaydediicisi yükle telefona sonra onu ugulamalar da gizle ama yukarda her arama sonrası uggulama adi görünüyor yeni kayit diye

bahanesi is yerinde herkes oyle diyormus.yalan soyluyor bence ne mana yani.sen onun ustusun niye bu samimiyet

Anneme öğretmenim, öğretmene anne, baba hatta abla demişliğim hatta ve hatta ünivrrsitede koskoca profesöre x amca denişliğim (adam yabancıydı bir de) var. Sebebi dalgınlık bence sadece.

Herşeyi anlarım da size o kızın adıyla seslenmesi ilginç geldi. Bu sular tehlikeli sular bogulursun deseydiniz.

parmak izi oldugu icin surekli girip bakamiyorum
Arada mesajları kacırıyorsunuz.
Daha önce de yazmıştım.
Parmak izi şle gşriş yapabilşrsin ama aynı zaman da şifre de tuslayıp girebilirsin.
Bazen insanın eli yaş oluyor terli oluyor ne bileyim yapıştırıcı olmuş oluyor o zaman parmak izini tanımıyor. Hem parmak izi hem 6 haneli şifre ile açılır telefon. O şifreyi iste bakslım ne diyecek. Açıp vermesin sen tuşla gerektiğinde açabilesin.
Ve senşn parmak izini de tanıtın. 4 tane parmsk izi kaydedebiliyorsun. Benl mesela sağ baş, işaret, sol vaş cevsıl işaret tanımlı. Bazen sağ ile araba vb kullanırken sol işe acıyorum. Elim ıslakken hiçbirini kabul etmiyor. Şifreyi tusluyorum.
Şifreyi versin sana.

whatsapp a falan evde hic bakmaz hatta eline almaz telefonu.kizi goruyorum asiri iyi davraniyor bana.hatta evine bile davet etti o derece
Canım sakşnleşince karsına al konuş.
Ben sana aldattın demiyorum. Böylr birsey düşünmem bile.
Ben çalışaam ve iş arlafaslarından birşni dğrwkli övsem Mehmet Bey şöyle iyi böyle gğzel şöyle becerikli. Sen hıylanırsın.üstüne de onun adıyla ve laıbali bir sekilde sana seslendem sen bozulmaz mısın normal karsılayıp tabi karıcıgım mı dersin de. Sonra beni yargıla de.
Senin yerini bilip hiçbir karsı cinse o sekilde hitap etmemeni ve seviyeli durmanı istiyorum de. Zayen bundan hoşlanmadığımı söylediğim halde o sekilde hitap etmeye devam etmen ce üstesinde p dekilde baba hitap etmen kadınlık gururumu kırdı de. Derviş fikir ve zikir meselesi geldi aklıma ister istemez de.

O anda onunla ilgili bir şey düşündüğü için ismini söylemiştir.
Hoş bir durum olmadığı için de kızarması normal.

Ben o yönde hisleri olduğunu düşünmedim. Ama rahatsız olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…