- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Suçluluk psikolojisibende hic normal karsilamadim.bagirip cagirdim ama beyefendi utanmazsa beni suclayacakti o derece kizdi
whatsapp a falan evde hic bakmaz hatta eline almaz telefonu.kizi goruyorum asiri iyi davraniyor bana.hatta evine bile davet etti o dereceOlmaması gereken ama olan şeyler
Sen evdeyken takip et bakalim gun icinde giiryormu watspaa eee belkide çevrimiçi bilgiside kaapaliidr alllah bilirwhatsapp a falan evde hic bakmaz hatta eline almaz telefonu.kizi goruyorum asiri iyi davraniyor bana.hatta evine bile davet etti o derece
Üste çıkmasına izin vermebende hic normal karsilamadim.bagirip cagirdim ama beyefendi utanmazsa beni suclayacakti o derece kizdi
hayir hic girmiyor.ben eve gelince alip bakiyorum teelfonu veriyor ama hic bisey yokSen evdeyken takip et bakalim gun icinde giiryormu watspaa eee belkide çevrimiçi bilgiside kaapaliidr alllah bilir
Wstsap webten takip et fatura bilgisini takip et arama kaydediicisi yükle telefona sonra onu ugulamalar da gizle ama yukarda her arama sonrası uggulama adi görünüyor yeni kayit diyewhatsapp a falan evde hic bakmaz hatta eline almaz telefonu.kizi goruyorum asiri iyi davraniyor bana.hatta evine bile davet etti o derece
bahanesi is yerinde herkes oyle diyormus.yalan soyluyor bence ne mana yani.sen onun ustusun niye bu samimiyetÜste çıkmasına izin verme
Siboş ne yaa
Ben olsam şöyle derim
bendee erkeklerle gereksiz samimiyet kurucam bundan sonra bak gör sen ne yaparsan bende aynısını yapar8m de bende Aliye Aliş Mustafa'ya Musti demeye başlıyorum sanada elin adamın ismiyle seslenirken bozulma artık ya sen doğru yolu bulup kendine gelirsin ya da ben senin yolundan giderim iyi olmaz derim
parmak izi oldugu icin surekli girip bakamiyorumWstsap webten takip et fatura bilgisini takip et arama kaydediicisi yükle telefona sonra onu ugulamalar da gizle ama yukarda her arama sonrası uggulama adi görünüyor yeni kayit diye
Kzii bugn englle yarin engel kalkmissa iletişim vardrhayir hic girmiyor.ben eve gelince alip bakiyorum teelfonu veriyor ama hic bisey yok
suan konusmuyorum esimle alamam telefonuKzii bugn englle yarin engel kalkmissa iletişim vardr
aynen oyle insan niye hic konusmadigi birinin adini soylesin.ya onunla konusuyor ya da surekli aklindaKarisina baska isimle hitap etmesi çok düşündürücü. Akli karışmış falan degil. Baya akli kaymis.
Sürekli aklında. Normal gelmiyor bana bu durumlar.aynen oyle insan niye hic konusmadigi birinin adini soylesin.ya onunla konusuyor ya da surekli aklinda
Arada mesajları kacırıyorsunuz.parmak izi oldugu icin surekli girip bakamiyorum
Canım sakşnleşince karsına al konuş.whatsapp a falan evde hic bakmaz hatta eline almaz telefonu.kizi goruyorum asiri iyi davraniyor bana.hatta evine bile davet etti o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?