- 12 Ağustos 2016
- 547
- 1.119
- 113
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
kardesi asla istemiyor oda evlensin diye boyle dusundu.daha once hic boyle bisey yapmadi.ben soyleyince de iyi biri kardesim mutlu olsun istiyorum diyor.bende sanane sen ne karisiyosun birak o bulsun diyorumKızla aynı odada bile değilmiş yani çalışırken sürekli birbirleriyle irtibatta olmadıklarına göre
kızı düşünüyor demek ki bir anda ağzından kaçtı ismi.. Yani evde yemek yerken kızın konusu
geçmiyor etmiyor birden bire ne alaka onun ismini söylemesi..
Yemek yerken bile onla ilgili bişey düşünüyor belli ki pat diye çıkmış ağzından..
Size ters davranması da olağan dışı, günlük rutininizden farklıysa kıza ilgili alakası ve hoşlanması
bayağı çok demektir bence.
Bir de eşinizi siz tanırsınız aslında genelleme olacak ama erkekler böyle kadınlar gibi işte
kardeşimi baş göz edeyim aman da şu kız çok iyi hanım hanımcık diye bu tarz işlerle uğraşıp
işgüzarlık yapmazlar pek kendi kendilerine.. Ha kardeşi söylemiştir evlenmek istiyordur
bütün aile bakar eder sorur soruşturur o başka ama kardeşi istemediği halde ne alaka bu kızla
illa tanış diye tuttuyor.
Eee niye şifresi var o zaman .iste kaldrsn elinin altnda bulunsn bu erkrklere guven olmaz anlasmitir eve gidince mesaj atma ben sana atarm orneklleri cok yiyorsa kaldrsn şifreyinormalde hemen verir telefonu hic saklmaz benden.telefonla da hic ugrasmaz
Valla öyle bir kardesiyle arasini yaomaya calistigi kizlarla sonradan karisini aldatanlar var ki sasarsiniz
ogretmenim su an calismiyorum.evet mevki olarak esimden asagidaKonu sahibi calisiyormusunuz ve kiz esinizden mevki olarak asagida mi?
onceden yoktu simdi var.aldatmak istese dediginiz gibi mesaj atma arama derEee niye şifresi var o zaman .iste kaldrsn elinin altnda bulunsn bu erkrklere guven olmaz anlasmitir eve gidince mesaj atma ben sana atarm orneklleri cok yiyorsa kaldrsn şifreyi
Yani o yüzden tetikte olmak lazm bilmiyorum ben asiri kiskancm bu durumu da kabullenmezdim o sifre o ismi duydgm an kaldririr iyice incelerdm telefonu takintm var haln eski sevgilisini takipteym kadn evlenms çocuğu olms ama esindn ayrlms haln stalkliyorm senin yerinde olsam dusunemuyordm ne yapardım tabi kendime zarar ama tedbiride elden brkmamk lazmonceden yoktu simdi var.aldatmak istese dediginiz gibi mesaj atma arama der
Eee herkes çalışıyor kadnli erkkeli bende gdip esime bir kez olsn mahmut demedim yok canim bu kadar iyi niyetli olmayalımDemek ki iş yerinde sürekli iletişim halindeler ki günün çoğu işte geçiyor malum, alışkanlık olmuş.Yine hoş değil biraz izleyin uzaktan.Telefon,sosyal medya filan saklıyor mu dikkat edin.
ogretmenim su an calismiyorum.evet mevki olarak esimden asagida
Ben de aynı şeyden bahsediyorum işte. Farklı odalarda çalışmalarına rağmen genellikle (iş dışında da) konuşuyorlar demek ki. İş maili,whatsapweb vs elinin altında gırgırdır geyiktir,goygoydur..olabilir..Eee herkes çalışıyor kadnli erkkeli bende gdip esime bir kez olsn mahmut demedim yok canim bu kadar iyi niyetli olmayalım
ne yapacagimi bilmiyorum.bi yanim hic konusma diyor diger yanimda yok oyle bisey diyorKızı kafasına cok takmış hic normal degil...
bende hic normal karsilamadim.bagirip cagirdim ama beyefendi utanmazsa beni suclayacakti o derece kizdiO an evi başına yiksaydin keşke
Demek ki hep o kızı mi düşünüyor diye aklıma gelirdi benim
Benim başıma gelse eşimi canıyla yerim dilimle bitiririm gerçekten
Ben böyle durumu normal karsilayamam açıkçası
Tam tersini düşün de ben hep bir erkekten bahsetsem şöyle iyi böyle iyi diye ve sana onun ismiyle seslensem ne yapar ne düşünür ne hissedersin diye sor
Olmaması gereken ama olan şeylerBen de aynı şeyden bahsediyorum işte. Farklı odalarda çalışmalarına rağmen genellikle (iş dışında da) konuşuyorlar demek ki. İş maili,whatsapweb vs elinin altında gırgırdır geyiktir,goygoydur..olabilir..
daha once bu konuda tartistik niye boyle bisey soyluyosun dedim.tamam bi daha soylemem dedi konu kapandi sandimİsmini bozarak telaffuz etmesi ne kadar normal ki? Çok itici bir durum. Siz yapsanız bir erkeğe, Bilal isminde birine "Biloooş" diye seslenseniz "Hayırdır ne bu cıvıklık" demeyecek mi.? Başta bu durumdan rahatsız olmanız gerekirdi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?