- 25 Haziran 2016
- 7.597
- 13.599
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
bi suru sey soyledim ama biraksam o atardi tokatiKardesine ayarlamaya calıstıgı bir kız ama onun isminle size hitap ediyor.suratına bir tokat atta aklını başına alsın..
Yok onu aldatma olarak düşünme şöyle ki ünlü olupta ne kadar hoş diye iç geçirilen insanlar da var aldatma mı değil :) şimdi sinirlisin ama geçecek . Kızardı falan serin ya bisey demedi mi hiç ya da o an sen tepki vermedın mıaramiz duzelsede ben onun hoslanmis olma ihtimalini bile kaldiramiyorum.hoslanmasi da aldatmadir.
hemen odaya gittim yanima geldi ozur diledi basladim kizmaya oda bana kizdi nasil oyle dusunurum.ayrica bu kiz unlu biri degil oyle olsa neyse ama yaninda olan biri ve bu aldatma benim icinYok onu aldatma olarak düşünme şöyle ki ünlü olupta ne kadar hoş diye iç geçirilen insanlar da var aldatma mı değil :) şimdi sinirlisin ama geçecek . Kızardı falan serin ya bisey demedi mi hiç ya da o an sen tepki vermedın mı
aynen oyle aldatmiyor ama hoslanmis belliCanına okurum bana başka isimle hıtap etse eşim. durumunuz şahibeli
Şeytan vesvese veriyor gelme ..neyse ki özür dilemiş belkide gerçekten o niyetle olmadı bence sende kocana konduramıyorsun sadece şeytan aklına düşürüyorhemen odaya gittim yanima geldi ozur diledi basladim kizmaya oda bana kizdi nasil oyle dusunurum.ayrica bu kiz unlu biri degil oyle olsa neyse ama yaninda olan biri ve bu aldatma benim icin
surekli seslenecegi bi durum ikisi baska bolumlerde.yanyana gelme durumlari bile yokGün içinde sürekli sesleniyorsa yanlışlıkla söylemesi normal..
konduramiyorum ama baska aciklamasi da yokŞeytan vesvese veriyor gelme ..neyse ki özür dilemiş belkide gerçekten o niyetle olmadı bence sende kocana konduramıyorsun sadece şeytan aklına düşürüyor
ben suan soktayim hala aglayamiyorum bileOturur ağlarım o derece duygusalim
Büyütme bu düşünce huzurunu da sağlığını da bozar tavrını gene joy takipte kal bi yokla yani yap biseyler ama direk bi çıkarın yapıp dünyayı burnundan getirmeye gerek yok daha da adamın aklına olur olmaz seyler girmesin mesafeli olursa kıza sorun kalmazkonduramiyorum ama baska aciklamasi da yok
uzun suredir supheleniyodum bu olayda tam emin oldum bisey oldugunaDirekt aldatıyor diyemeyiz lakin “Siboş” belli ki baya ilgi alanında
insallah oyle bisey yoktur.Ben bu forumda aldatilan insanlarin esim bana kotu davraniyor dedigine sahit olmadim. Aksine hep parmakla gosterilen ciftlerdi, kocalari agiZlarinin icine bakarlardi.
Sizin durumunuzda aklima kiza istemsizce asik olup ask acisi cektigi, sizinle evli oldugu icin gerceklesemeyecek olmasi nedeniyle size ofke duydugu geldi.
Direkt aldatıyor diye düşünmeyin, tedbirli ve tetikte olunuzun suredir supheleniyodum bu olayda tam emin oldum bisey olduguna
normalde de kiskanc biri oldugum icin gozum hep ustunde ama aldatmak istese bi sekilde yine yaparDirekt aldatıyor diye düşünmeyin, tedbirli ve tetikte olun
Şoktan ckk ve kavga çıkarben suan soktayim hala aglayamiyorum bile
cikardim ve beyefendi kendisini hakli buldu.neymis ona haksizlik yapmisimŞoktan ckk ve kavga çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?