aldatiliyor muyum

aramiz duzelsede ben onun hoslanmis olma ihtimalini bile kaldiramiyorum.hoslanmasi da aldatmadir.
Yok onu aldatma olarak düşünme şöyle ki ünlü olupta ne kadar hoş diye iç geçirilen insanlar da var aldatma mı değil :) şimdi sinirlisin ama geçecek . Kızardı falan serin ya bisey demedi mi hiç ya da o an sen tepki vermedın mı

Canına okurum bana başka isimle hıtap etse eşim. durumunuz şahibeli

hemen odaya gittim yanima geldi ozur diledi basladim kizmaya oda bana kizdi nasil oyle dusunurum.ayrica bu kiz unlu biri degil oyle olsa neyse ama yaninda olan biri ve bu aldatma benim icin

hemen odaya gittim yanima geldi ozur diledi basladim kizmaya oda bana kizdi nasil oyle dusunurum.ayrica bu kiz unlu biri degil oyle olsa neyse ama yaninda olan biri ve bu aldatma benim icin
Şeytan vesvese veriyor gelme ..neyse ki özür dilemiş belkide gerçekten o niyetle olmadı bence sende kocana konduramıyorsun sadece şeytan aklına düşürüyor

Gün içinde sürekli sesleniyorsa yanlışlıkla söylemesi normal..

konduramiyorum ama baska aciklamasi da yok
Büyütme bu düşünce huzurunu da sağlığını da bozar tavrını gene joy takipte kal bi yokla yani yap biseyler ama direk bi çıkarın yapıp dünyayı burnundan getirmeye gerek yok daha da adamın aklına olur olmaz seyler girmesin mesafeli olursa kıza sorun kalmaz

Direkt aldatıyor diyemeyiz lakin “Siboş” belli ki baya ilgi alanında

Ben bu forumda aldatilan insanlarin esim bana kotu davraniyor dedigine sahit olmadim. Aksine hep parmakla gosterilen ciftlerdi, kocalari agiZlarinin icine bakarlardi.
Sizin durumunuzda aklima kiza istemsizce asik olup ask acisi cektigi, sizinle evli oldugu icin gerceklesemeyecek olmasi nedeniyle size ofke duydugu geldi.

insallah oyle bisey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…