aldatiliyor muyum

normalde de kiskanc biri oldugum icin gozum hep ustunde ama aldatmak istese bi sekilde yine yapar
En azından anladığınız anda ayrılırsınız. Gözünüz üstünde olsun ama elinizden kaçmasın, aldatmasın diye değil; sizi saf yerine koymasın, kandırmasın da kolayca ayrılabilin diye

Felaket tellalliği yapmayi sevmem ama hic iyi seyler düşundürmedi bu durum bana . Okurken ben bile şok oldum. Aldatiyor degil belki ama aklina mi takilmis ismini anacak kadar hemde sana hitaben. Çok sinir bozucu bir durum. Kizdigini ve gucendigini bilmesi gerek. Yanliş olmus.

aklina takildigi belli coktandir hissediyordum ama kuruntu yaptigimi dusunuyordum.bugun anladim biseyler oldugunu

O an kötü niyetli olmayarak kızı düşünmüştür onun ismi çıkmıştır ağzından olabilir yani

telefonu parmak izi o yuzden giremem.normalde ne zaman istesem verir ama simdi giremem
Benim parmak izini kiz kardesim açıyordu nasl oluyorsa belki denesen olur en basta ne o şifre de kimden gizlin sklin var de actr parmak izini hic sifre koymasn ne demk şifre bzdede sifre var ama biliyorum pin yoksn sende bil evlilikte böyle ozelmis mahremmis olmamali bence

telefonu parmak izi o yuzden giremem.normalde ne zaman istesem verir ama simdi giremem
Canım parmak izi bile olsa şifre ile giriliyor. Iphone değil mi? Bir de şifresi vardır onun 6 haneli. Parmak ıslakken vb okumaz. Şifreyi tuslar girer. Şifreyi iste. Parmak izli giremezsin derse işte o zaman ciddi ciddi şüphelen.
Yada iyi benim parmak izimi de tanıtalım telefona de. 4 parmak hafızası var biri senşn olsun ama şifre ile gitiş mıtlaka var. Yok derse eşin yalancının önde gideni.

bence aldatmıyor ama sohbetleri var. maalesef çok benzer bir durum başıma geldi. bir tanıdığımı kaynıma yapmaya çalıştık kızı övdük övdük görüşmelerini falan sağladık tabi kıza da dedik sen böylesin sen şöylesin daha doğrusu eşim söyledi ona böyle. neyse gel zaman git zaman bunların arasını yapamadık ama kız eşime ilgi göstermeye başladı. eşimin onu övmesi çok hoşuna gitmiş anlaşılan. benim tanıdığım benim arkadaşım, ama eşime yazıyordu bana soracağı soruları... sonra ben eşime bir cırladım sen bunla flörtleşiyor musun bir kez daha sorularına cevap ver veya yazıştığını göreyim çok kötü olur diye... güya çözdük olayı artık yazmıyor kız ama gel de bunu benim içime anlat kurt düştü bir kere ya görüşüyorlarsa diye, ya eşim ondan hoşlandıysa diye... bu tür olaylar geliyor başıma eşim şakayla karışık ilgi görmekten hoşlanıyor ileri gitmiyor ama karşı taraf hep ileri gitmeye çalışıyor. benim artık psikolojim bozuldu. normalde yapmaz diyorum ama ya yaparsa

Ağzından kaçırınca kızarmış falan demişsiniz de; Size öyle gelmiş olabilir. Sonuçta gaf yapmış kim olsa utanır sıkılır bence. Gerçekten bir şey hissetmiş olsa kardeşine ayarlamaya çalışacak kadar gözü dönmüş olamaz herhalde.

normalde hemen verir telefonu hic saklmaz benden.telefonla da hic ugrasmaz

bende boyle bi durumdayim ya yaparsa diyorum.belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…