Aldatılıyor muyum

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Merhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim sabahtan beri. Dün akşam eşim uyurken öylesine instagramında takılıyordum. Birden whatsaptan bi arama geldi kayıtlı olmayan bi numaradan. Ama telefon çalmadı sadece aradı kapattı bildirim gibi geldi sadece arama. Çağrı attı gibi. Girdim baktım profili bi kadın. Kullanıcı adı eşimin eski sevgilisinin adı. Tesadüftür dedim. Mesaj attım sadece soru işareti (?) attım kimsin anlamında... Pardon yanlış arama oldu dedi. Telefonum sizde neden kayıtlı dedim. Yanlış numara kaydetmişm ne uzatıyorsun kardeş dedi ve profili kayboldu. Engelledi galiba. Neyse cevap vermedim. Sabah o eski sevgilisinin adı soyadından (bi şekilde soyadını buldum) instagramdan arattım. Evet oymuş profildeki kadın ve çocuk. Aynı. Aklımı yitirmeye az kaldı. Napmalıyım sizce. Kızlar elim ayağım titriyor. Akıl verin yol gösterin

O zaman sıkıntı. ..sizin tel olsa bir şekilde durtup sizi huzursuz etmek istedi diyelim ama eşinizin teli ise kendini hatırlatıyor seni unutmadım diyor bence...bir vesile görüşmeye çalışıyor ...aklınca yanlışlıkla çağrı oldu da o profilin üzerine gelip bakmadan arama yapilamaz ki ...takipte kalın derim ..tekrar dener

Acaba görüşüyor olabilirler mi

Eşinizin profil fotoğrafına bakarken yanlışlıkla aramış olabilir. Düşündüğünüz gibi iletişim halinde de olabilirler. Eşinize belli etmeyin. Telefonuna casus programı indirip onun göremeyeceği bir klasöre koyun ve beklemede kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…