EşiminTelefon sizin mi eşinizin mi ona göre düşüncem :)
Açıkca eşine sorsan en güzeli..Yalvarırım akıl verin hayat durmuş gibi
Kadına yazsam mı. Bu arada mesajı sildim eşim görmezTabiki eşine sor hic normal değil
Eski sevgilisi ne alaka arıyor
Numarasının ne işi var eşinizin onda
Yazma katına falanKadına yazsam mı. Bu arada mesajı sildim eşim görmez
Tanımıyorum der büyük ihtimal bişey uydurır inandırır beni yineAçıkca eşine sorsan en güzeli..
Kayıtlı numara değil sonucta
Yine derkenTanımıyorum der büyük ihtimal bişey uydurır inandırır beni yine
Yani bi şekilde inandırır unuttururYine derken
Ya herhangi bi kavgada kendini hep haklı gösteriyor bi şekilde alıyor gönlümü anlamında. Takılmayın o söze. İlk defa geliyor başımaYine derken ?
O zaman sıkıntı. ..sizin tel olsa bir şekilde durtup sizi huzursuz etmek istedi diyelim ama eşinizin teli ise kendini hatırlatıyor seni unutmadım diyor bence...bir vesile görüşmeye çalışıyor ...aklınca yanlışlıkla çağrı oldu da o profilin üzerine gelip bakmadan arama yapilamaz ki ...takipte kalın derim ..tekrar denerEşimin
Sakin ol eşine sor çok ilginç soru işareti atınca ne uzatıyorsun kardeş yazmış belki de eşiniz hatırlayasa cvp verse konuşacak miydi acaba yanında da çocuk var diyorsunYalvarırım akıl verin hayat durmuş gibi
Acaba görüşüyor olabilirler miO zaman sıkıntı. ..sizin tel olsa bir şekilde durtup sizi huzursuz etmek istedi diyelim ama eşinizin teli ise kendini hatırlatıyor seni unutmadım diyor bence...bir vesile görüşmeye çalışıyor ...aklınca yanlışlıkla çağrı oldu da o profilin üzerine gelip bakmadan arama yapilamaz ki ...takipte kalın derim ..tekrar dener
Evet instagramında iki çocuk anne yazıyorSakin ol eşine sor çok ilginç soru işareti atınca ne uzatıyorsun kardeş yazmış belki de eşiniz hatırlayasa cvp verse konuşacak miydi acaba yanında da çocuk var diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?