Aldatılıyor muyum

Evet aynı numara. 5 yıllık evliyiz
5 yıldır evli olan birinin numarası tutulmaz yani yeni birinden almış olabilir yoksa 5 yıl az değil ezber bile unutulur bekleyin bakam ne olacak bir daha arasmazsa kafaya takmayın

Ya çok acabalık durum gerçekten.
Bence beklemede kalın. Ilerleyen geceler aynı saatlerde yoklayın engel duruyor mu hala diye.
Eğer engeli kalkmış görurseniz bu kez siz gülücük atın mesela.
Belki bir şekilde ilerler iletişim renk verir durum.

Evet bende öyle düşündüm. Mesajı sildim ama whatsap aramasını silmedim. Akşam bakacam profil varsa engel kalkmışsa bişeyler yapacam.

Acaba görüşüyor olabilirler mi
Bana görüşüyor gibi değil de daha başında gibi geldi belki bir merhabalar demişlerdir sonra da gece olunca aklıma geldin anlamında yapmıştır ...ama sizin bulabileceginiz aklına gelmedi mi yoksa sadece huzur bozmak mi amaç ...takip edin panik olmayın bakalım ne olacak adamın şu anda bir suçu yok ki arayan kadın zaten bir de öfke duyup hareket ederseniz üzerinize Şimşek çekerseniz

Evet eminim. Kesin. İyide kadın da evli

Evet bende öyle düşündüm. Mesajı sildim ama whatsap aramasını silmedim. Akşam bakacam profil varsa engel kalkmışsa bişeyler yapacam.
Aynen bekleyin
Bir şeyler derken ne yapacaksınız
Eşinizle konusmaya deneseniz?

Belki arıyorda eşim siliyordur
O kadarını bilemem yakında çıkar kokusu öylese arada telini gizli gizli kontrol edin ama hemen kötü düşünmeyin öfkeyle kalkan zararla oturur derler emin olmadan birşey yapmayin

O kadarını bilemem yakında çıkar kokusu öylese arada telini gizli gizli kontrol edin ama hemen kötü düşünmeyin öfkeyle kalkan zararla oturur derler emin olmadan birşey yapmayin
Her akşam bakıyorum ama öyle bişi aramaktan değil öyle bakıyorum kimle ne konuşmuş falan. Kendi telefonum gibi

Casus programı falan indiririm beklerim. Elbet bişeyler yakalarım diye düşünüyorum
Zaten varsa bir şeyler yakında çıkar kokusu hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallah ortada ihanet yoktur hamilesiniz de

O zaman eşine bisey deme hiç bisey yoksa boşuna aklına karpuz kabuğunu düşürme
Bence hiç birşey çıkmaz bundan.
Kadın bakarken kazara aradi ne diye aradın diyince hatırlanmadığını dusundu ve uzatma kardeş yanlışlık oldu dedi
5 senedir aynı no yu kullanmak herkesin harcı değil öyle olsa bütün şifreleri hesapları ortada olmazdi

Eski sevgilisi hayatında iken yine aynı numarayı mı kullanıyordu? Önemli olan detay bu bence. Çünkü karşı taraftaki hanım, eşinizin numarasını silmemiş, arada yokluyor olabilir. Ama eski sevgilisinden sonra sizinle iken yeni numara aldıysa bunu, o hanıma da vermiş yani iletişim kurmuşlar demektir. Şüphelenmekte haklı olursunuz.

10 yıllık numarası. Evet tüm sosyal medya hesapları açık. Ama bilemedim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…