Aldatılıyor muyum

Nasıl yapacam onu nasıl bi program ki

Kadın arar aramaz kapattığına göre tereddütlü aramış aldatıldığınızı sanmıyorum ne kadardır evlisiniz yeni ise unutmamış olabilir mi eşinizi ya da hala aynı numarayı mi kullanıyor diye meraktan aramış olabilir eşinize söylemeyin bence bu sefer eşiniz meraktan sorarsa ona belli olmaz

Son düzenleme:
Takipte kalın. Eşinize de sorun dün sen uyurken bi numara aradı seni diye hareketlerine bi bakın. Ve sorun. Cevabında ikna olmanız için gerekçe ne olabilir ki? Adamın eski sevgilisi işte ne hakla gece rahatsız edebilir.

Bir tuhaflık var bence bu işte. Eşinizi yanlışlıkla aramış olsa eşiniz de profiline bakınca fark eder sonuçta eski sevgilisi olduğunu öyle yanlışlıkla oldu kardeş filan yapılacak bir durum değil arayan kişi tarafından. Acaba onun da eşi filan bakarken yanlışlıkla mı aradı? İki eş birbirinizin eski sevgililerine bakarken panikle sohbet edip silmek zorunda kaldınız bence benim aklıma en çok bu yattı. Arayan da panik olmuş çünkü

Çağrı attı. Buda aralarında şifre gibi bişey mi acaba. Müsaitsen ara gibi
Ya da arkadaşların dediği gibi profiline bakarken de aramış olabilir. Önce sakin olun.

Kadının resmi herkese açık değilse demek ki eşinizin numarası kayıtlı. Keşke hiç yazmayıp bekleseydiniz bir açık anı yakalamayı

Evet aynı numara. 5 yıllık evliyiz

Profilde fotoğraf yok eşimin

Yok şifreli ama benden saklamaz şifresini. Rahatça bakıyorum instagrama faceye herşeyine

bence kadin stalklarken yanlislikla aradi hemen kapatti ama siz gordunuz esinizin haberi bile yok ben oyle hissettim okuyunca
Öylemi dersiniz. Casus programları nasıl oluyor acana bilen varmı

esinin haberi yok gibi sanki. merak etmis olabilir kadın. belki de profildeydi aramaya yanlislikla basti hemen kapatti. esine sor ama hemen ne derse ikna olma simdilik.

esinin haberi yok gibi sanki. merak etmis olabilir kadın. belki de profildeydi aramaya yanlislikla basti hemen kapatti. esine sor ama hemen ne derse ikna olma simdilik.
Eşimin eski numarası. Bekarken kadında vardı numarası yani. Bilmiyorum ki aklım çok karışık

Sakladığı bisi olsa ortada bırakmaz şifresini biliyormuşsun zaten canını sıkma o zaman olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…