Nasıl yapacam onu nasıl bi program kiEşinizin profil fotoğrafına bakarken yanlışlıkla aramış olabilir. Düşündüğünüz gibi iletişim halinde de olabilirler. Eşinize belli etmeyin. Telefonuna casus programı indirip onun göremeyeceği bir klasöre koyun ve beklemede kalın
Bence deneme yaptı kadın esin cvp verse konuşsa konuşacaktıEvet instagramında iki çocuk anne yazıyor
Ben hiç kullanmadım ama burada kullananlar vardı. Tüm telefon görüşmelerini kaydediyorNasıl yapacam onu nasıl bi program ki
Çağrı attı. Buda aralarında şifre gibi bişey mi acaba. Müsaitsen ara gibiYani sesli arıyorsa öncesi vardır illa ki. Oturun sakince konuşun
Ya da arkadaşların dediği gibi profiline bakarken de aramış olabilir. Önce sakin olun.Çağrı attı. Buda aralarında şifre gibi bişey mi acaba. Müsaitsen ara gibi
Evet aynı numara. 5 yıllık evliyizKadın arar aramaz kapattığına göre tereddütlü aramış aldatıldığınızı sanmıyorum ne kadardır evlisiniz yeni ise unutmamış olabilir mi eşinizi ya da hala aynı numarayı mi kullanıyor diye meraktan aramış olabilir eşinize söylemeyin bende bu sefer eşiniz meraktan sorarsa ona belli olmaz
Keşke soru işareti yerine ağzından laf almaya baksaydın Iyi geceler falan diye...Acaba görüşüyor olabilirler mi
Hiç sanmam ya kadın merak etti profiline bakarken yanlışlıkla aradı yada eşinden olumlu bir cvp dönüş alsa konuşacaktıAcaba görüşüyor olabilirler mi
Profilde fotoğraf yok eşiminYa da arkadaşların dediği gibi profiline bakarken de aramış olabilir. Önce sakin olun.
Kadının resmi herkese açık değilse demek ki eşinizin numarası kayıtlı. Keşke hiç yazmayıp bekleseydiniz bir açık anı yakalamayı
Yok şifreli ama benden saklamaz şifresini. Rahatça bakıyorum instagrama faceye herşeyineHiç sanmam ya kadın merak etti profiline bakarken yanlışlıkla aradı yada eşinden olumlu bir cvp dönüş alsa konuşacaktı
Görüşüyor olsa asla telefonu şifresiz ortaya bırakmaz hep öyle yapiyorlar çünkü burdan okuduğumuz o adamlar
Öylemi dersiniz. Casus programları nasıl oluyor acana bilen varmıbence kadin stalklarken yanlislikla aradi hemen kapatti ama siz gordunuz esinizin haberi bile yok ben oyle hissettim okuyunca
hic bilmiyorum o programlariÖylemi dersiniz. Casus programları nasıl oluyor acana bilen varmı
Eşimin eski numarası. Bekarken kadında vardı numarası yani. Bilmiyorum ki aklım çok karışıkesinin haberi yok gibi sanki. merak etmis olabilir kadın. belki de profildeydi aramaya yanlislikla basti hemen kapatti. esine sor ama hemen ne derse ikna olma simdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?