• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyor muyum?

Afroo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
27
10
3
Merhaba kizlar. Nisanliyim. 3 yillik birlikteliğimiz var 8 aydir nisanliyiz. Uzun mesafe iliskisi yurutuyoruz. Aldatildigimdan supheleniyorum lutfen akil verin. Nisanlim instasina facebookuna falan fotomuzu koydu hep vardi sevgililkk doneminde de Nisanlandiktan 4 5 ay sonra instasini kapatti isi geregi. Tabi sevgililik donemi boyunca wp profile hic fotomuzu koymadi nisanlanindca da benle olani degil dis cekimde tek çekilen fotosunh koydu daha sonra israrlarimla ikimizin fotosunu koydu. Neysee simdi yeni bir ise girdi telegram indirdi is arkadasi var onunla konusuyorum diye bana da indir dedi indirdim orda tek fotosu var biz hic konusmadik telegramdan hep wp dan konusuyoruz. Neyse hadi ona da tamam dedim gecenlerde ruyamda gordum discord acmis uygulama ne amacla kullanılıyo ne ise yariyo bilmiyorum sordum sorduktan sonra evet var askim iste oyun oynarken arkadaslarla konusuyroz dedi. Bugun fark ettim surekli wp da cevrimici olmasa da telegramda cevrimici bana telegramdan konusuyroum dedigi is arkadasinin numarasini buldum baktim telegrami yok onun. Yani bana yalan soyledi. Uzak sehirlerdeyiz yan yana gelince telefonuna gelen mesajlara vs onun elindeyken goz ucuyla bakiyorum biseu yok ama isteyince vermiyo zorla israr ediyorum falan ilk vermiyo ben baska bişeyle ilgilenip 1 2 saat sonra isteyince veriyo. Bakiyorum bisey yok ee niye vermi6osun diyorum alisma diye diyo. Napicaam bilmiyoruum gevenlerde de bi siteye uye olacaktım e posta şifresini istedim herseyim orda bos sitelere kaydolma dedi vermedi. Evlilik surecindeyiz beni aldatan biriyle evlenmek istemem asla daha nisanliyken yapan evlenince neler yapar. Ama kesin kanitlar bulmam lazim o kadar senemi verdim varsayimdan yola cikip bitiremem de. Nolur akil verin

Merhaba kizlar. Nisanliyim. 3 yillik birlikteliğimiz var 8 aydir nisanliyiz. Uzun mesafe iliskisi yurutuyoruz. Aldatildigimdan supheleniyorum lutfen akil verin. Nisanlim instasina facebookuna falan fotomuzu koydu hep vardi sevgililkk doneminde de Nisanlandiktan 4 5 ay sonra instasini kapatti isi geregi. Tabi sevgililik donemi boyunca wp profile hic fotomuzu koymadi nisanlanindca da benle olani degil dis cekimde tek çekilen fotosunh koydu daha sonra israrlarimla ikimizin fotosunu koydu. Neysee simdi yeni bir ise girdi telegram indirdi is arkadasi var onunla konusuyorum diye bana da indir dedi indirdim orda tek fotosu var biz hic konusmadik telegramdan hep wp dan konusuyoruz. Neyse hadi ona da tamam dedim gecenlerde ruyamda gordum discord acmis uygulama ne amacla kullanılıyo ne ise yariyo bilmiyorum sordum sorduktan sonra evet var askim iste oyun oynarken arkadaslarla konusuyroz dedi. Bugun fark ettim surekli wp da cevrimici olmasa da telegramda cevrimici bana telegramdan konusuyroum dedigi is arkadasinin numarasini buldum baktim telegrami yok onun. Yani bana yalan soyledi. Uzak sehirlerdeyiz yan yana gelince telefonuna gelen mesajlara vs onun elindeyken goz ucuyla bakiyorum biseu yok ama isteyince vermiyo zorla israr ediyorum falan ilk vermiyo ben baska bişeyle ilgilenip 1 2 saat sonra isteyince veriyo. Bakiyorum bisey yok ee niye vermi6osun diyorum alisma diye diyo. Napicaam bilmiyoruum gevenlerde de bi siteye uye olacaktım e posta şifresini istedim herseyim orda bos sitelere kaydolma dedi vermedi. Evlilik surecindeyiz beni aldatan biriyle evlenmek istemem asla daha nisanliyken yapan evlenince neler yapar. Ama kesin kanitlar bulmam lazim o kadar senemi verdim varsayimdan yola cikip bitiremem de. Nolur akil verin
Sürekli şüphe ile mi devam edeceksiniz? Uzak mesafe gibi kötü bir taraf da var ilişkinizde. Öncelikle ona güvenmelisiniz ama içinize bir kurt düşmüşse bunu durdurmanız çok zor. Yapabileceğiniz şey biraraya geldiğiniz zaman açık şekilde sormak, muhtemelen olsa bile inkar eder. Dikkat etmelisiniz ama yok yere de ilişkinizi bitirmemelisiniz. Nişanlınıza tam anlamıyla güvenmiyorsunuz, neden?

Merhaba öncelikle çok üzüldüm adınıza elinizde tam olarak bir delil yok fakat anlattıklarınıza göre şüphelerinizde haklı olabilirsiniz...

Bende eşimle 3 yıl beraberlik yaşadım hiçbir zaman telefon fotoğraf gibi problemlerimiz olmadı asla telefonunu alıp karıştırmadım ama fotoğraf çekmek, onun telefonunda olan bir fotoğrafı kendime atmak için telefonu aldığımda kaçırmadı da.

Discordu eşimde kullanıyor bilgisayara yüklü bir program dediği gibi orada ekli olan arkadaşları ile konuşuyor oyun oynarken birbirleri ile görüşüyorlar.

yani bir kadın şüphe duyuyorsa bence daima haklıdır sudan sebeple böyle şeyler hissetmezsiniz biraz daha gözlemleyin fotoğraf koyması konusunda ısrarcı olun bunda kötü birşey yok...

Büyük ihtimalle aldatılıyorsunuz. Sizin bu kadar kontrolcü olmanız da hiç doğru değil. Güvenmiyorsanız ilişkinizi bitirmeniz en doğrusu.
Napicaam bilmiyoruum gevenlerde de bi siteye uye olacaktım e posta şifresini istedim herseyim orda bos sitelere kaydolma dedi vermedi.
Sakladığım hiçbir şey yok ama ben de sevgilime e-posta şifremi vermem. Onun da şifresini istemem. Çiftler birbirinin özel alanına müdahale etmemeli.

Aldatılıyor musunuz bilemem ama ortada sizi üzecek birşeyler olduğu kesin..

Telefonu istiyorum vermiyor bir iki saat sonra veriyor, bakıyorum birşey yok demişsiniz.. Birşey yok değil aslında.. Size ilk istediğinizde vermiyor çünkü görmemeniz gereken her ne ise onu yok etmek için zaman kazanıyor, bir fırsat yakalayıp siliyor sonra siz isteyince veriyor.. Olay bundan ibaret yani.. Buna çok eminim ama ispat edemem tabi..

Nişanlınız bariz sizden birşeyler saklıyor bunu anlamanın tek yolu aniden telefonu isteyip almak.. Ama Nişanlınız sizi fazla ciddiye almıyor gibi.. Diğer türlü olsa telefonu alamama gibi bir durumunuz olmazdı.. Zaten yanınıza gelmeden ne var ne yok, yok ederdi temizlerdi telefonu ama ne de olsa alamaz telefonumu diye zahmet etmemiş gibi..

Ben zaten anlayamadım bu adam sizi tam olarak ne yerine koyuyor??" Alışma şimdiden vermiyorum telefonu, saçma sapan yerlere üye olma e posta adresimi vermiyorum" falan 🙄🙄 hepsinden önce bu üslubu çok çirkin.. O kim oluyor da size ayar veriyor aklınca?? Aynı şey bana söylenmiş olsa sakin kalma şansım yoktu.. Ya da benim için çok çirkin bilemiyorum..

Yaaa bir de ben size şunu söylemek istiyorum.. Bu adam muhtemelen sizi aldatıyor ama aldatmıyor bile olsa o şekilde sizinle konuşan, yalanlar söyleyen bir adamla evlenmeyin de zaten yaaa..

Bugün size saçma sapan yerlere üye olma e posta adresimi vermiyorum, alışma o yüzden telefonu vermiyorum diyen adam yarın öbür gün ailesinin yanında veya bir toplum içinde sizi aşağılar, görmezden gelir.. Evlendiğinizde Size saygı duymaz..

Telefonu vermeyecekse de güzel bir üslupla sizi ikna etmeye çalışabilir.. Olması gereken o bence..

Çok uzun yazdım sürekli yazdım 😌 ama baya sinir oldum size kullandığı cümlelere.. Tavrı da size hitabı da çok itici.. Ben böyle şeylere tahammül edemiyorum.

İçinize şüphe düşmüş bi kere sizin, ben olsam tam emin olmadan evlenmezdim
E posta vermek istemeyebilir bende eşimin şifresini bilmem o da benimki ni..Discord bizim bilgisayarımız da da yüklü eşim oyun oynarken kuzenleriyle konuşur ordan, evlenene kadar ikimiz de wp ye birlikte foto koymadık..Bi tek telegram meselesi tuhaf geldi bana... Bilemedim aslında elle tutulur birşey yok gibi sadece nişanlınızın tavırları biraz yanlış. Bu şüpheyi çözüme kavuşturmadan evlenirseniz bu Sefer hep bi paranoya halinde olabilirsiniz..Ben olsam alır karşıma bu anlattıklarınızı sayardım ve tepkisine bakardım..

Aldatılıyor musunuz bilemem ama ortada sizi üzecek birşeyler olduğu kesin..

Telefonu istiyorum vermiyor bir iki saat sonra veriyor, bakıyorum birşey yok demişsiniz.. Birşey yok değil aslında.. Size ilk istediğinizde vermiyor çünkü görmemeniz gereken her ne ise onu yok etmek için zaman kazanıyor, bir fırsat yakalayıp siliyor sonra siz isteyince veriyor.. Olay bundan ibaret yani.. Buna çok eminim ama ispat edemem tabi..

Nişanlınız bariz sizden birşeyler saklıyor bunu anlamanın tek yolu aniden telefonu isteyip almak.. Ama Nişanlınız sizi fazla ciddiye almıyor gibi.. Diğer türlü olsa telefonu alamama gibi bir durumunuz olmazdı.. Zaten yanınıza gelmeden ne var ne yok, yok ederdi temizlerdi telefonu ama ne de olsa alamaz telefonumu diye zahmet etmemiş gibi..

Ben zaten anlayamadım bu adam sizi tam olarak ne yerine koyuyor??" Alışma şimdiden vermiyorum telefonu, saçma sapan yerlere üye olma e posta adresimi vermiyorum" falan 🙄🙄 hepsinden önce bu üslubu çok çirkin.. O kim oluyor da size ayar veriyor aklınca?? Aynı şey bana söylenmiş olsa sakin kalma şansım yoktu.. Ya da benim için çok çirkin bilemiyorum..
+++++
Çok doğru yazmışsınız.

Çok uzun süre 4,5-5 yıl kadar uzak mesafe ilişkisi yürüttüm. O süreçte dahi şifre vs istemedim. Fotoğraflarımızı hiç profile koymadık. Hatta hala Facebook, instagramda biri baksa ikimizin profilinde de evli olduğunu bariz belli eden bir şey yok. Ancak şüphe duymadım. Normalde kadın hisseder derim ama siz sanki çok müdahale ediyor gibisiniz. Discord falan oyun için kullanılıyor. Telegram kullanmadım ama oradan oraya o online mı şu mu diye kontrol etmek önce sizin ruhunuza sonra ilişkinize zarar verir. Eğer güven duymadığınız bir ilişkideysenşz ayrılım

İş arkadaşının numarasını bulup telegram kullanıp kullanmadığını kontrol edecek kadar güvenmediğiniz biriyle neden evlenme hazırlığındasınız ki ?
Bi insan çevrim içi olunca illa ki karşı cinsten biriyle mi fingirder? Arkadaşlarıyla ailesiyle muhabbet ediyor olamaz mı?
Sürekli kontrol etmek sürekli diken üstünde olmak sizi yormuyor mu?
Zaten nişanlısınız, e herkes biliyor hayatında siz olduğunu, neden adamın profil fotosunda ille ben de görünmeliyim derdindesiniz?
Hiç eşimle bi fotomu profil fotosu yapmadım, göze sokmaya ne hacet, adam benimle ben onunlayım bitti.
Adama sürekli "sen güvenilmez birisin" mesajı veriyorsunuz, telefonunu ver kontrol edecem tavrı kadar itici bir tavır olamaz ilişkide. Adam yarın bi gün ya eehhh! der çeker gider, ya da nasıl olsa sürekli itham ediliyorum bari icraata geçeyim der, ruhunuz duymaz.

Discord konusunda doğru söylüyor, oyun için kullanılır.

Diğer şeyleri bilemeyiz buradan ama çok da hevesli görünmüyor evlenmeye gibi. Ya da kıskanç biri. Sizinle resim paylaşmamasından anlayabileceğim bunlar.

Hislerinize güvenin.Siz zaten kanıt olmasa bile yakalamissiniz birkac acıgını.
İsin en acı kısmı ne derseniz deyin inkar edecektir.
Seffaf oldugunu hissetmediginiz sürece bu iliski saglıklı gitmez.
Ama kesin kanitlar bulmam lazim o kadar senemi verdim varsayimdan yola cikip bitiremem de

Sizi üzmek istemem ama eski sevgilim benden sürekli telefonunu sakınırdı şifrelerini istediğim halde vermezdi bir gün bi anda telefonunu istedim ve ya şimdi verirsin ya bu iş biter dedim verdi.
Baktım chat uygulaması yüklüydü arkadaşıma ait dedi arkadaşını aradık x kişisinin telefonuna hiç uygulama indirdin mi dedim evet diyerek o chat uygulamasını söyledi.
Başka da bir şey bulamadım ve çok da üzerine gitmedim bu olayın
Vee aylar sonda x kişinin eski sevgilisi bana ulaşıp hala görüştüklerini benim varlığımı yeni öğrendiğini söyleyip bana yatakta fotolarını attı ve fotoğraflar eski değildi 😂
Bu olaylar olurken istemeye gelmesine 3 gün falan kalmıştı bi de 🙈
Bence siz ona durumu çaktırmayın ilk buluştuğunuzda telefonunu aniden alın altını üstüne getirin sonra da hissetiğiniz her şeyi açık açık konuşup bunun böyle devam etmeyeceğini kendine çeki düzen vermesini söyleyin.
Yalnız şu da var ki 2. Bir telefon alıp onu kullanabilir eğer bişeyler gizliyorsa ki bunu çevremde yapan bir kaç erkek tanıyorum.
Kısaca aldatacak olan tepesine de binsen aldatıyor karakter meselesi Allah bi şekilde onun foyasını ortaya çıkarıyor umarım geç olmaz

Aldatıyor mu aldatmıyor mu bilemem siz konuşmalarından tavırlarından ne biliyim yakaladığınız yalanlardan zaten anlarsınız. Ama şu e postanı ver yok tek resmini koydu zorla koydurdum vs hiç hoş değil. Hiç sevmediğim müdahaleler yani çift koyunca ne oluyor profilinde eşinle resmin olunca ne oluyor ki yani senin olduğunu bilsinler istiyorsun, aldatamaz vs zannediyorsunda yanılıyorsun. Yani böyle çift hesapları olur ya ki benim fikrimce çok absürt ve ondan farkı yok sürekli eşle sevgili ile resim atan tek bir şey yapıp atmayanları komik buluyorum

Yalan söylemiş, ve bana göre aldatılıyorsunuz, bunu yüzüne vurdunuz bu? ne dedi

Merhaba kizlar. Nisanliyim. 3 yillik birlikteliğimiz var 8 aydir nisanliyiz. Uzun mesafe iliskisi yurutuyoruz. Aldatildigimdan supheleniyorum lutfen akil verin. Nisanlim instasina facebookuna falan fotomuzu koydu hep vardi sevgililkk doneminde de Nisanlandiktan 4 5 ay sonra instasini kapatti isi geregi. Tabi sevgililik donemi boyunca wp profile hic fotomuzu koymadi nisanlanindca da benle olani degil dis cekimde tek çekilen fotosunh koydu daha sonra israrlarimla ikimizin fotosunu koydu. Neysee simdi yeni bir ise girdi telegram indirdi is arkadasi var onunla konusuyorum diye bana da indir dedi indirdim orda tek fotosu var biz hic konusmadik telegramdan hep wp dan konusuyoruz. Neyse hadi ona da tamam dedim gecenlerde ruyamda gordum discord acmis uygulama ne amacla kullanılıyo ne ise yariyo bilmiyorum sordum sorduktan sonra evet var askim iste oyun oynarken arkadaslarla konusuyroz dedi. Bugun fark ettim surekli wp da cevrimici olmasa da telegramda cevrimici bana telegramdan konusuyroum dedigi is arkadasinin numarasini buldum baktim telegrami yok onun. Yani bana yalan soyledi. Uzak sehirlerdeyiz yan yana gelince telefonuna gelen mesajlara vs onun elindeyken goz ucuyla bakiyorum biseu yok ama isteyince vermiyo zorla israr ediyorum falan ilk vermiyo ben baska bişeyle ilgilenip 1 2 saat sonra isteyince veriyo. Bakiyorum bisey yok ee niye vermi6osun diyorum alisma diye diyo. Napicaam bilmiyoruum gevenlerde de bi siteye uye olacaktım e posta şifresini istedim herseyim orda bos sitelere kaydolma dedi vermedi. Evlilik surecindeyiz beni aldatan biriyle evlenmek istemem asla daha nisanliyken yapan evlenince neler yapar. Ama kesin kanitlar bulmam lazim o kadar senemi verdim varsayimdan yola cikip bitiremem de. Nolur akil verir.

Sizi aldatabileceginiz kisiyle yolunuza devam etmeyin güven 1 kere bittimi birdaha geri gelmez

Aniden o tlfnu alın ve bakın bence
Kimine göre doğru kimine göre yanlış olabilir bu, sevgililerimim tlfnlarını da karıştırmam asla şifre de istemem
Ama içime sinmeyen bir ilişkide, aldatıldığımdan anca tlfnuna bakınca emin olmuştum

Tavırlarını sevmedim ben nişanlınızın.

Yalan konuşuyor ve hareketlerine bakınca bir şeyler çevirdiği de belli. Aldatmıyorsa bile yalan konuşuyor.

Ayrıca size karşı üslubu da hiç şık değil. Alışma diye filan, çocuk kandırır gibi bir üslup.

Sizi atlatıyor, idare ediyor. Evlenince de daima kendisinin sözünün geçmesini isteyecek. Sizin daima bir adım gerisinde durmanızı bekleyecek.

Bilemedim. Cok güven vermedi bana .

Back
X