• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyor muyum?

Bu sayfada yazılanları okuyunca şüpheci olmanıza hal veriyorum ama telefonuna bakarak bir cevap alamazsınız.
Bir genç kız olarak temeli güvenle kurulan bir evliliği hak ediyorsunuz tabii ki. Herkes bunu hak eder. Eşinize de ömürlük bir evlilik istediğinizi, şüpheyle yaşayamayacağınızı anlatın
Bence de en mantiklisi konusmak telefonu silebilir ama yuzyuze konsuursam illa anlarim herhalde halinden tavrindan konusmasindan

Eski ilişkinde aldatıldığın için de buluttan nem kapıyor olabilirsin.
Ben de şuan çok şüpheci yaklaşıyorum herkese ama bunu karşı tarafa hissetirmeden aklıma şüphe düşünce çaktırmadan araştıyorum
Yanyana olamdigidman caktiemadan arastiramiyorum iste insta face twitter kullanmiyo sadece wp vardi birde oyun icin discord varmis discordu oldugunu bilmiyodum ama kardesimle oyun oynarken kullaniyolarmis hatta kardesime de o indirtmis telegrami da kendi soyledi bana da indir dedi hatta

Bence de en mantiklisi konusmak telefonu silebilir ama yuzyuze konsuursam illa anlarim herhalde halinden tavrindan konusmasindan
Siz yine davranışına göre şüphelerden bahsediyorsunuz. Ben diyorum ki direkt konuşun. Davranışlarıyla değil sözleriyle size sadakat sözü versin. Seninle hayatımı birleştiriyorum, çocuk oyuncağı değil deyin. Açık ve net olması gerektiğini söyleyin

Tavırlarını sevmedim ben nişanlınızın.

Yalan konuşuyor ve hareketlerine bakınca bir şeyler çevirdiği de belli. Aldatmıyorsa bile yalan konuşuyor.

Ayrıca size karşı üslubu da hiç şık değil. Alışma diye filan, çocuk kandırır gibi bir üslup.

Sizi atlatıyor, idare ediyor. Evlenince de daima kendisinin sözünün geçmesini isteyecek. Sizin daima bir adım gerisinde durmanızı bekleyecek.

Bilemedim. Cok güven vermedi bana .
Yani alisma derken her istediginde verirsem surekli karistirmak istersin alisirsin bu da bana dogru gelmiyo ben seninkini istemiyorum hic dedi. O yalan meselesine gelince konustum daha ben arkadasinin telegrqmi yok yalan soyluyosun demeden onun telegrami yok ki zaten borsa takip ediyorum ordan dedi ss atti hemen discord ta oyun icin dedi is icinde kullaniyoruz dedi toplu konusma yapmalari gerekiyo isleri geregi. Kardeşiml3 oyun oynuyolar hatta kardesime de nisanlim indir demis discord oyun icin rahat oluyomys. Aslinda dedigim dedik biri degil her yapacagi isi sorar fikrimi alir ortak kararimizi uygular toplum icinde konusurken benimle dikkatli konusur o konuda benim yazma seklimden biraz yanlis tanitmisim :))

Bence de foto koymasini israr etmemde kotu biseu yok yani. Telefonunu da aslinda kurcalamak icin isteyince vermiyo ama ver birini aricam ver birine bisey gondeicem vs diyince veriyo her gelen aramaya mesaja yanimda cevap veriyo goruyorum ama o benden hic istemedigi ifin sanirim benimde istememi istemiyo

telefonunu işiyle ilgili kişilerle de görüşmek için kullanıyorsa whatsapp a sizinle fotosunu yüklemesi doğru değil. amirlerimizin özel hayatımızı, eşlerimizi, sevgililerimizi görmesine gerek yok.

Herkesin gorusu farklu demekki yani benim telefonumu alip baksa niye bakiyosun demem ama guvenmiyo diye dusunebilirim belki o benden hic istemiyo ama belki de ben cok supheciyim

telefon vermedi diye bunca aklınıza takılıyorsa sizin zaten bu ilişkiyi ileriye götürmemeniz lazım.
ayrıca aldatmak isteyen insan her türlü yöntem bulur gene aldatır. ruhu bile duymaz karşısındakinin.

Her suphemiz dogru cikmiyo her insan hata yapar ama aldatma tek seferlik bi hatadir affi olmaz af olursa devami her turli gelir . Emek verdim evet yillardir birlikteyim belki benim bos suphem bos yere niye iliskimi bitireyim
Tabii ki zaten ayni seyi söylüyoruz siz neden hep şüphe halindesiniz ki?

Hayiir yok aslinda yani daha onceki iliskimde aldatildim o yuzden cok supheciyim sanirim. Nisanlimin disari hayati yok yaşadığı yerde arkadasi vs yok hep evde hersey normal aslinda dusununce ama acaba bilmiyorum bende mi sorun o benim hesaplarimi istemiyo telefonuma bakmiyo o yuzden benimde cok bakmami istemiyo belki de yani yanyanaykrn telefonunu baakmak icin istedigimde vermiyo genelde ama gelen aramalara mesajlara ynaimda benim gorecegim sekilde cevap veriyo isim olunca direkt veriyo bisey acip izliyoruz izlerken uyuya kaliyo hicbisey gelmiyo telefonuna

Kendinize e posta adresi almakla işe başlayın. Kendi alanınız olsun çocuk gibi bir yere üye olmak için sevgilinin nişanlının eşin e posta vermesine ihtiyacınız kalmasın. Mesela burası size özel bir alan buraya da onun e postasıyla mı üye oldunuz?
Diğer konuya gelince telegramı indirdiğinde neden indirdin diye mi sordunuz? Eşim bana telegram indirmişsin niye indirdin dese mel mel bakarım suratına sanane diye. Siz böyle incık cıncık herşeyi sorgularsanız bir süre sonra karşılığında yalan duyarsınız ki öyle olmuş.
Eski ilişkinizdeki adam başka bir karakterdi şimdi başka. Kendinize güvenin hem ayrıca bu sorgu sualle aldatılmayı önleyebilen biri olduğunu sanmıyorum. Yapacak olan yapar zincirede bağlasanız engel olamazsınız. Sizin boğucu baskılarınız bir süre sonra ilişkiyi zedeler.
Kendinize her zaman şunu sorun benim çabamla beni aldatmayacak erkek istermiyim? Herkese yakışan kendi müdahelesi olmadan aldatmayan insandır. Niyeti olan insanı zaten tutamazsınız.

Konustum ben daha yuzune vurmadan normal sordum o arkadasinda discordttan konuşuyorsan telegramin neden aktif diye arkadasimin telegrami yok ki dddi borsa sayfalaeunu takip ediyorum dedi ss atti hep borsa sayfasi vardi cidden ama bilemedim iste ben mi kuruyorum acaba ? Elle tutulur pek bi sebebim de yok acikcasi yani yanyanayken isteyince vermiyo telefonu evet ama her gelen mesaaja aramaya yanimda gayrt cevap veriyo goruyorum biseyler izliyoruz herhangi ni mesaj arama gelmiyo tanimadjgim birinden ya da uzun yola cikiyotuz 7 8 saatlik navigasyon acik ama hic ters bjsey gelmiyo brn mi kuruyorym acaba
başta yalan söylemeseydi keşke içinizde hep bir şüphe olacak

eşim güvenmiyormuş gibi telefonumu istese bende vermek istemem açıkçası. benim düşüncemde güvenmeden bir ilişki yaşanmaz. fotoğrafta ister benle ister tek koysun, umrum olmaz. hatta eşim benim paylaştığımdan daha çok benimle olan fotoğrafını paylaşır. bunu aldatma var mı yok mu diye düşüncemde baz almam. niye alayım? aldatmak isteyen adam zincirle de bağlasanız aldatacak bir yolunu bulur. diğer kızlar profilinde sizi görsün ve ya görmesin, herkes bizim gibi sevgilisi, nişanlısı, eşi varmış deyip ilişki bitiren tipler değil. yani benimle olan fotoğrafını koy diye boşuna zorlamayın adamı. ya da indirliği programları irdeleyerek. hep söylerim yanınızdaki insan sizi sevdiği için sizi aldatmasın, aldatma yollarını azalttığınız için değil

Back
X