Sizi üzmek istemem ama eski sevgilim benden sürekli telefonunu sakınırdı şifrelerini istediğim halde vermezdi bir gün bi anda telefonunu istedim ve ya şimdi verirsin ya bu iş biter dedim verdi.
Baktım chat uygulaması yüklüydü arkadaşıma ait dedi arkadaşını aradık x kişisinin telefonuna hiç uygulama indirdin mi dedim evet diyerek o chat uygulamasını söyledi.
Başka da bir şey bulamadım ve çok da üzerine gitmedim bu olayın
Vee aylar sonda x kişinin eski sevgilisi bana ulaşıp hala görüştüklerini benim varlığımı yeni öğrendiğini söyleyip bana yatakta fotolarını attı ve fotoğraflar eski değildi

Bu olaylar olurken istemeye gelmesine 3 gün falan kalmıştı bi de

Bence siz ona durumu çaktırmayın ilk buluştuğunuzda telefonunu aniden alın altını üstüne getirin sonra da hissetiğiniz her şeyi açık açık konuşup bunun böyle devam etmeyeceğini kendine çeki düzen vermesini söyleyin.
Yalnız şu da var ki 2. Bir telefon alıp onu kullanabilir eğer bişeyler gizliyorsa ki bunu çevremde yapan bir kaç erkek tanıyorum.
Kısaca aldatacak olan tepesine de binsen aldatıyor karakter meselesi Allah bi şekilde onun foyasını ortaya çıkarıyor umarım geç olmaz