• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyor muyum?

Kendime ait e posta hesabim var zaten o gun uhtiyac olmustu istedim. Yanii hesaplarini saklamiyo veriyo aslinda telefonuyla da bi isim oldugunda veriyo her mesajina aramasjna saklamadan yanimda cevap veriyo ama ver telefonuna bakicam diyince vermiyo bu da bende supheye yol aciyo o benden hic istemiyo mesela ben senden istemiyorum diyo dogal olarak ama ben daha oncr aldatildim baska bir iliskimde o yuzden herseyine ulasabilmek istiyorum

Merhaba kizlar. Nisanliyim. 3 yillik birlikteliğimiz var 8 aydir nisanliyiz. Uzun mesafe iliskisi yurutuyoruz. Aldatildigimdan supheleniyorum lutfen akil verin. Nisanlim instasina facebookuna falan fotomuzu koydu hep vardi sevgililkk doneminde de Nisanlandiktan 4 5 ay sonra instasini kapatti isi geregi. Tabi sevgililik donemi boyunca wp profile hic fotomuzu koymadi nisanlanindca da benle olani degil dis cekimde tek çekilen fotosunh koydu daha sonra israrlarimla ikimizin fotosunu koydu. Neysee simdi yeni bir ise girdi telegram indirdi is arkadasi var onunla konusuyorum diye bana da indir dedi indirdim orda tek fotosu var biz hic konusmadik telegramdan hep wp dan konusuyoruz. Neyse hadi ona da tamam dedim gecenlerde ruyamda gordum discord acmis uygulama ne amacla kullanılıyo ne ise yariyo bilmiyorum sordum sorduktan sonra evet var askim iste oyun oynarken arkadaslarla konusuyroz dedi. Bugun fark ettim surekli wp da cevrimici olmasa da telegramda cevrimici bana telegramdan konusuyroum dedigi is arkadasinin numarasini buldum baktim telegrami yok onun. Yani bana yalan soyledi. Uzak sehirlerdeyiz yan yana gelince telefonuna gelen mesajlara vs onun elindeyken goz ucuyla bakiyorum biseu yok ama isteyince vermiyo zorla israr ediyorum falan ilk vermiyo ben baska bişeyle ilgilenip 1 2 saat sonra isteyince veriyo. Bakiyorum bisey yok ee niye vermi6osun diyorum alisma diye diyo. Napicaam bilmiyoruum gevenlerde de bi siteye uye olacaktım e posta şifresini istedim herseyim orda bos sitelere kaydolma dedi vermedi. Evlilik surecindeyiz beni aldatan biriyle evlenmek istemem asla daha nisanliyken yapan evlenince neler yapar. Ama kesin kanitlar bulmam lazim o kadar senemi verdim varsayimdan yola cikip bitiremem de. Nolur akil verin
"Alışma diye" sözü huzursuz edici. Hakkınız da hayırlısı olsun.

Belki o şekilde istediğiniz için sinir olup vermiyordur, müdahale etmenizi, kontrol etmenizi istemiyordur. Telegram konusunda dikkatli olun tabi, normal değil o bir karışıklık var.
Sordum onu bana telegrami nisanlim indir demişti. Bu arkadasiyla ordan konusmuyomus yokmus cocugun hesqbi zaten borsayi vs takip ediyomus ordan oylr soyledi girdiği saatleri ss atti uyusuyodu birbiriyle . Cocugun hesabi yok falan diy3 bEn demeden o soyledi zaten

Sizin e posta adresiniz yok mu?
Discord oyun esnasında konuşulan bir uygulama
Neden bu kadar şüphecisiniz? Profil fotosuna ikimizin resmini koymadı telegram indirdi vs dışında elle tutulur bir sebebiniz var mı?
Hayiir yok aslinda yani daha onceki iliskimde aldatildim o yuzden cok supheciyim sanirim. Nisanlimin disari hayati yok yaşadığı yerde arkadasi vs yok hep evde hersey normal aslinda dusununce ama acaba bilmiyorum bende mi sorun o benim hesaplarimi istemiyo telefonuma bakmiyo o yuzden benimde cok bakmami istemiyo belki de yani yanyanaykrn telefonunu baakmak icin istedigimde vermiyo genelde ama gelen aramalara mesajlara ynaimda benim gorecegim sekilde cevap veriyo isim olunca direkt veriyo bisey acip izliyoruz izlerken uyuya kaliyo hicbisey gelmiyo telefonuna

Yalan söylemiş, ve bana göre aldatılıyorsunuz, bunu yüzüne vurdunuz bu? ne dedi
Konustum ben daha yuzune vurmadan normal sordum o arkadasinda discordttan konuşuyorsan telegramin neden aktif diye arkadasimin telegrami yok ki dddi borsa sayfalaeunu takip ediyorum dedi ss atti hep borsa sayfasi vardi cidden ama bilemedim iste ben mi kuruyorum acaba ? Elle tutulur pek bi sebebim de yok acikcasi yani yanyanayken isteyince vermiyo telefonu evet ama her gelen mesaaja aramaya yanimda gayrt cevap veriyo goruyorum biseyler izliyoruz herhangi ni mesaj arama gelmiyo tanimadjgim birinden ya da uzun yola cikiyotuz 7 8 saatlik navigasyon acik ama hic ters bjsey gelmiyo brn mi kuruyorym acaba

Sizi üzmek istemem ama eski sevgilim benden sürekli telefonunu sakınırdı şifrelerini istediğim halde vermezdi bir gün bi anda telefonunu istedim ve ya şimdi verirsin ya bu iş biter dedim verdi.
Baktım chat uygulaması yüklüydü arkadaşıma ait dedi arkadaşını aradık x kişisinin telefonuna hiç uygulama indirdin mi dedim evet diyerek o chat uygulamasını söyledi.
Başka da bir şey bulamadım ve çok da üzerine gitmedim bu olayın
Vee aylar sonda x kişinin eski sevgilisi bana ulaşıp hala görüştüklerini benim varlığımı yeni öğrendiğini söyleyip bana yatakta fotolarını attı ve fotoğraflar eski değildi 😂
Bu olaylar olurken istemeye gelmesine 3 gün falan kalmıştı bi de 🙈
Bence siz ona durumu çaktırmayın ilk buluştuğunuzda telefonunu aniden alın altını üstüne getirin sonra da hissetiğiniz her şeyi açık açık konuşup bunun böyle devam etmeyeceğini kendine çeki düzen vermesini söyleyin.
Yalnız şu da var ki 2. Bir telefon alıp onu kullanabilir eğer bişeyler gizliyorsa ki bunu çevremde yapan bir kaç erkek tanıyorum.
Kısaca aldatacak olan tepesine de binsen aldatıyor karakter meselesi Allah bi şekilde onun foyasını ortaya çıkarıyor umarım geç olmaz
Yani elle tutulur pek sebebim yok oyle disari hayati olan biri degil nisanlim hep evde o telegram olayinda yalan soyledi dedim ya ben yanlis anlamisim sordum acikladi guzelce daha brn bu cocugun telegrami yoj yalan söylüyosun dememistim bile on7n teldgrami yokki zaten borsa takip ediyorum dedi ss atti aninda hep borsa sayfasi vardi cidden ama daha onceki iliskimde aldatildim o yuzfen cok supheciyim galiba bilemiyorum ki. Yanyanayken telefonu vermiyo isteyince bakicam diye ama mesajina aramasina benim gorecegim sekilde cevap veriyo hep saklamdan biseyler izlerken gece uyuyakaliyo ben yanindayken ama bisey gelmiyo telefona ya da 7 8 saatlik uzun yola gidiyoruz mesela navigasyon acik oluyo ama bisey gelmiyo bilemiyorumm ki ben mi cok supheci dusunuyorum

birşey hissediyorsanız daha sakin irdeleyin.

tek fotosunun olması aldatıyor demek için yeterli değil. insanlar cep telefonlarını işyerinden kişilerle görüşmek için kullanıyorlar, ben de istemem müdürüm vs whatsappta sevgilimle fotomu görsün. çok doğru bir hareket.
e-posta şifrem istense "haddini bil" derim direkt, nişanlınız kadar kibar da olmam. ama şifre vermemem aldattığım anlamına gelmez. e-posta kişisel birşeydir.
telefonumu sürekli göz ucuyla takip eden, her fırsatta isteyen biri olsa yanımda sırf gıcıklığımdan oyalanır, birşeyler yapıyor gibi davranır sonra veririm telefonu. damarına basarım bile isteye. neden ? çünkü telefon şahsi eşyam. bu da aldattığım anlamına gelmez.

amaaaa tekrar ediyorum, sizce aldatıyorsa bunu planlı programlı takip edin. gözüne sokmayın adamın.

Büyük ihtimalle aldatılıyorsunuz. Sizin bu kadar kontrolcü olmanız da hiç doğru değil. Güvenmiyorsanız ilişkinizi bitirmeniz en doğrusu.

Sakladığım hiçbir şey yok ama ben de sevgilime e-posta şifremi vermem. Onun da şifresini istemem. Çiftler birbirinin özel alanına müdahale etmemeli.
O da ayNen boyle diyo iste benden istemiyo hic mesela ne telefonunu ver diyo ne sifre istiyo ben isteyince vermiyo ama yanimda gelen her aramaya mesaja benim gorecegim sekilde cevap veriyo ben mi cok supheciyim acabba?

Sordum onu bana telegrami nisanlim indir demişti. Bu arkadasiyla ordan konusmuyomus yokmus cocugun hesqbi zaten borsayi vs takip ediyomus ordan oylr soyledi girdiği saatleri ss atti uyusuyodu birbiriyle . Cocugun hesabi yok falan diy3 bEn demeden o soyledi zaten
Yalan söylemış sanki size

Aldatma konusunu bilemem de siz bana fazla.kontrolcu geldiniz
Ben de kisilik olarak kuralci bir yapıya sahibim ama erkek arkadasimin telefonunu karistirmam benimkisini de karıştırsin istemem. Telefon / cuzdan bunlar kisiseldir, telefonunu ver demek bana sacma geliyor. Email adresi ve sosyal medya sifreleri de.
Ha diyeceksiniz ki adam bu yolla.aldatiyorsa? Eee napiyim yani devamli takip mi edeyim? Bu bana güvensizlik gibi geliyor eee o zaman güven duymadığımız biriyle neden birlikteyiz?
Yapacak olan yanındayken de yapar ve mutlaka bir açık verir.
Güvenmiyor ya da şüphe duyuyorsaniz ayrilin, uzaktan iliski yasayip cok emek verdim diye devam etmek de bana sacma geliyor; ne yani emek verdiniz diye evlenip evliyken aldatilmayi mi bekliyorsunuz ya da aldatilsaniz ben cok emek verdim ayrilmam o benim kocam diyip.sineye mi cekeceksiniz?

birşey hissediyorsanız daha sakin irdeleyin.

tek fotosunun olması aldatıyor demek için yeterli değil. insanlar cep telefonlarını işyerinden kişilerle görüşmek için kullanıyorlar, ben de istemem müdürüm vs whatsappta sevgilimle fotomu görsün. çok doğru bir hareket.
e-posta şifrem istense "haddini bil" derim direkt, nişanlınız kadar kibar da olmam. ama şifre vermemem aldattığım anlamına gelmez. e-posta kişisel birşeydir.
telefonumu sürekli göz ucuyla takip eden, her fırsatta isteyen biri olsa yanımda sırf gıcıklığımdan oyalanır, birşeyler yapıyor gibi davranır sonra veririm telefonu. damarına basarım bile isteye. neden ? çünkü telefon şahsi eşyam. bu da aldattığım anlamına gelmez.

amaaaa tekrar ediyorum, sizce aldatıyorsa bunu planlı programlı takip edin. gözüne sokmayın adamın.
O da ozel diyo iste ama yanimda gelen her aramaya mesaja gorecegim sekilde cevap veriyo sadece elime alip kurcamama laf eduyo o benden hic istemiyo mesela

Merhaba kizlar. Nisanliyim. 3 yillik birlikteliğimiz var 8 aydir nisanliyiz. Uzun mesafe iliskisi yurutuyoruz. Aldatildigimdan supheleniyorum lutfen akil verin. Nisanlim instasina facebookuna falan fotomuzu koydu hep vardi sevgililkk doneminde de Nisanlandiktan 4 5 ay sonra instasini kapatti isi geregi. Tabi sevgililik donemi boyunca wp profile hic fotomuzu koymadi nisanlanindca da benle olani degil dis cekimde tek çekilen fotosunh koydu daha sonra israrlarimla ikimizin fotosunu koydu. Neysee simdi yeni bir ise girdi telegram indirdi is arkadasi var onunla konusuyorum diye bana da indir dedi indirdim orda tek fotosu var biz hic konusmadik telegramdan hep wp dan konusuyoruz. Neyse hadi ona da tamam dedim gecenlerde ruyamda gordum discord acmis uygulama ne amacla kullanılıyo ne ise yariyo bilmiyorum sordum sorduktan sonra evet var askim iste oyun oynarken arkadaslarla konusuyroz dedi. Bugun fark ettim surekli wp da cevrimici olmasa da telegramda cevrimici bana telegramdan konusuyroum dedigi is arkadasinin numarasini buldum baktim telegrami yok onun. Yani bana yalan soyledi. Uzak sehirlerdeyiz yan yana gelince telefonuna gelen mesajlara vs onun elindeyken goz ucuyla bakiyorum biseu yok ama isteyince vermiyo zorla israr ediyorum falan ilk vermiyo ben baska bişeyle ilgilenip 1 2 saat sonra isteyince veriyo. Bakiyorum bisey yok ee niye vermi6osun diyorum alisma diye diyo. Napicaam bilmiyoruum gevenlerde de bi siteye uye olacaktım e posta şifresini istedim herseyim orda bos sitelere kaydolma dedi vermedi. Evlilik surecindeyiz beni aldatan biriyle evlenmek istemem asla daha nisanliyken yapan evlenince neler yapar. Ama kesin kanitlar bulmam lazim o kadar senemi verdim varsayimdan yola cikip bitiremem de. Nolur akil verin
Bu şüpheleri telefonda arayarak gideremezsiniz. Karşınıza alıp ciddi ciddi bu konuyu konuşmanız lazım. Evlilikten beklentinizi, sadakatin sizin için önemli olduğunu anlatıp anlaşabilirsiniz ancak. Telefonda mesaj kovalamayla bir ömür geçmez.

O da ozel diyo iste ama yanimda gelen her aramaya mesaja gorecegim sekilde cevap veriyo sadece elime alip kurcamama laf eduyo o benden hic istemiyo mesela

çünkü telefon şahsi bir eşya. çift olma algınız sürekli birbirinizin herşeyini kullanmak üzerine mi sizin mesela ?
ben telefonumu anneme babama bile vermem mesela. hoşlanmıyorum. hani bişey olur alınır biri aranır anlarım ama sırf meraktan bakmak için telefonları almak bence çok saçma. ve bu bir sevgi parametresi değil.

Aldatma konusunu bilemem de siz bana fazla.kontrolcu geldiniz
Ben de kisilik olarak kuralci bir yapıya sahibim ama erkek arkadasimin telefonunu karistirmam benimkisini de karıştırsin istemem. Telefon / cuzdan bunlar kisiseldir, telefonunu ver demek bana sacma geliyor. Email adresi ve sosyal medya sifreleri de.
Ha diyeceksiniz ki adam bu yolla.aldatiyorsa? Eee napiyim yani devamli takip mi edeyim? Bu bana güvensizlik gibi geliyor eee o zaman güven duymadığımız biriyle neden birlikteyiz?
Yapacak olan yanındayken de yapar ve mutlaka bir açık verir.
Güvenmiyor ya da şüphe duyuyorsaniz ayrilin, uzaktan iliski yasayip cok emek verdim diye devam etmek de bana sacma geliyor; ne yani emek verdiniz diye evlenip evliyken aldatilmayi mi bekliyorsunuz ya da aldatilsaniz ben cok emek verdim ayrilmam o benim kocam diyip.sineye mi cekeceksiniz?
Her suphemiz dogru cikmiyo her insan hata yapar ama aldatma tek seferlik bi hatadir affi olmaz af olursa devami her turli gelir . Emek verdim evet yillardir birlikteyim belki benim bos suphem bos yere niye iliskimi bitireyim

Bu şüpheleri telefonda arayarak gideremezsiniz. Karşınıza alıp ciddi ciddi bu konuyu konuşmanız lazım. Evlilikten beklentinizi, sadakatin sizin için önemli olduğunu anlatıp anlaşabilirsiniz ancak. Telefonda mesaj kovalamayla bir ömür geçmez.
Evett cok dogruu yuzyuze geldigimiz ilk zaman bunu yapmak en mantiklisi

çünkü telefon şahsi bir eşya. çift olma algınız sürekli birbirinizin herşeyini kullanmak üzerine mi sizin mesela ?
ben telefonumu anneme babama bile vermem mesela. hoşlanmıyorum. hani bişey olur alınır biri aranır anlarım ama sırf meraktan bakmak için telefonları almak bence çok saçma. ve bu bir sevgi parametresi değil.
Herkesin gorusu farklu demekki yani benim telefonumu alip baksa niye bakiyosun demem ama guvenmiyo diye dusunebilirim belki o benden hic istemiyo ama belki de ben cok supheciyim

Merhaba öncelikle çok üzüldüm adınıza elinizde tam olarak bir delil yok fakat anlattıklarınıza göre şüphelerinizde haklı olabilirsiniz...

Bende eşimle 3 yıl beraberlik yaşadım hiçbir zaman telefon fotoğraf gibi problemlerimiz olmadı asla telefonunu alıp karıştırmadım ama fotoğraf çekmek, onun telefonunda olan bir fotoğrafı kendime atmak için telefonu aldığımda kaçırmadı da.

Discordu eşimde kullanıyor bilgisayara yüklü bir program dediği gibi orada ekli olan arkadaşları ile konuşuyor oyun oynarken birbirleri ile görüşüyorlar.

yani bir kadın şüphe duyuyorsa bence daima haklıdır sudan sebeple böyle şeyler hissetmezsiniz biraz daha gözlemleyin fotoğraf koyması konusunda ısrarcı olun bunda kötü birşey yok...
Bence de foto koymasini israr etmemde kotu biseu yok yani. Telefonunu da aslinda kurcalamak icin isteyince vermiyo ama ver birini aricam ver birine bisey gondeicem vs diyince veriyo her gelen aramaya mesaja yanimda cevap veriyo goruyorum ama o benden hic istemedigi ifin sanirim benimde istememi istemiyo

Yani elle tutulur pek sebebim yok oyle disari hayati olan biri degil nisanlim hep evde o telegram olayinda yalan soyledi dedim ya ben yanlis anlamisim sordum acikladi guzelce daha brn bu cocugun telegrami yoj yalan söylüyosun dememistim bile on7n teldgrami yokki zaten borsa takip ediyorum dedi ss atti aninda hep borsa sayfasi vardi cidden ama daha onceki iliskimde aldatildim o yuzfen cok supheciyim galiba bilemiyorum ki. Yanyanayken telefonu vermiyo isteyince bakicam diye ama mesajina aramasina benim gorecegim sekilde cevap veriyo hep saklamdan biseyler izlerken gece uyuyakaliyo ben yanindayken ama bisey gelmiyo telefona ya da 7 8 saatlik uzun yola gidiyoruz mesela navigasyon acik oluyo ama bisey gelmiyo bilemiyorumm ki ben mi cok supheci dusunuyorum
Eski ilişkinde aldatıldığın için de buluttan nem kapıyor olabilirsin.
Ben de şuan çok şüpheci yaklaşıyorum herkese ama bunu karşı tarafa hissetirmeden aklıma şüphe düşünce çaktırmadan araştıyorum

Evett cok dogruu yuzyuze geldigimiz ilk zaman bunu yapmak en mantiklisi
Bu sayfada yazılanları okuyunca şüpheci olmanıza hal veriyorum ama telefonuna bakarak bir cevap alamazsınız.
Bir genç kız olarak temeli güvenle kurulan bir evliliği hak ediyorsunuz tabii ki. Herkes bunu hak eder. Eşinize de ömürlük bir evlilik istediğinizi, şüpheyle yaşayamayacağınızı anlatın

Aniden o tlfnu alın ve bakın bence
Kimine göre doğru kimine göre yanlış olabilir bu, sevgililerimim tlfnlarını da karıştırmam asla şifre de istemem
Ama içime sinmeyen bir ilişkide, aldatıldığımdan anca tlfnuna bakınca emin olmuştum
Yani yanimda her mesahini aramsini aciyo ama isteyince de vermiyo iste bu da bende suphe uyandiriyo bende surekli telefon karistirwn biri degilim ama 1 2 istemeye vermeuince insan acabami diye kurt dusuyo icije dogal olarak

Back
X