İlk nisanliyken aldatılmıştim somut bir şey yok diye ayrılmadan evlendikten sonra benim bildiğim 2 kez daha aldatıldım hem de rezil iğrenç şekillerde olan çocuğuma oldu babasız büyüyor ben dul kadın oldum üstelik ne evlenmeyi ne çocuk yapmayı hiç istememiştim şimdi buradan sana güven vermeyen gizli saklı işler çeviren adamdan ayrıl demesi kolay ama başta ailen ve onun ailesi üzerine gelecek ortada kesin bir şey yok diye ama bu hayatı ömür boyu güvenmediğin sürekli takip ede ede paronayak olduğun bir pislikle yaşamaktansa iki gün ağlayıp üçüncü gün unutursun en fazla da Nisan atmış olursun.Nasil yaparsın bilmiyorum(fatura dökümü alabilirsin) ama somut bir delil bulursan her şey senin için çok güzel olurMerhaba kizlar. Nisanliyim. 3 yillik birlikteliğimiz var 8 aydir nisanliyiz. Uzun mesafe iliskisi yurutuyoruz. Aldatildigimdan supheleniyorum lutfen akil verin. Nisanlim instasina facebookuna falan fotomuzu koydu hep vardi sevgililkk doneminde de Nisanlandiktan 4 5 ay sonra instasini kapatti isi geregi. Tabi sevgililik donemi boyunca wp profile hic fotomuzu koymadi nisanlanindca da benle olani degil dis cekimde tek çekilen fotosunh koydu daha sonra israrlarimla ikimizin fotosunu koydu. Neysee simdi yeni bir ise girdi telegram indirdi is arkadasi var onunla konusuyorum diye bana da indir dedi indirdim orda tek fotosu var biz hic konusmadik telegramdan hep wp dan konusuyoruz. Neyse hadi ona da tamam dedim gecenlerde ruyamda gordum discord acmis uygulama ne amacla kullanılıyo ne ise yariyo bilmiyorum sordum sorduktan sonra evet var askim iste oyun oynarken arkadaslarla konusuyroz dedi. Bugun fark ettim surekli wp da cevrimici olmasa da telegramda cevrimici bana telegramdan konusuyroum dedigi is arkadasinin numarasini buldum baktim telegrami yok onun. Yani bana yalan soyledi. Uzak sehirlerdeyiz yan yana gelince telefonuna gelen mesajlara vs onun elindeyken goz ucuyla bakiyorum biseu yok ama isteyince vermiyo zorla israr ediyorum falan ilk vermiyo ben baska bişeyle ilgilenip 1 2 saat sonra isteyince veriyo. Bakiyorum bisey yok ee niye vermi6osun diyorum alisma diye diyo. Napicaam bilmiyoruum gevenlerde de bi siteye uye olacaktım e posta şifresini istedim herseyim orda bos sitelere kaydolma dedi vermedi. Evlilik surecindeyiz beni aldatan biriyle evlenmek istemem asla daha nisanliyken yapan evlenince neler yapar. Ama kesin kanitlar bulmam lazim o kadar senemi verdim varsayimdan yola cikip bitiremem de. Nolur akil verin