Kesin konuşup kimsenin günahına girmek istemem de ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler iyice gözlemleyin belgeli bir kanıt bulmaya bakın ama üzgünüm öyle görünüyoDaha önce iki kere fake hesaptan eşimin beni aldattığında dair mesaj aldım ama kanıt olmadığı için inanmak istemedim ancak eşimin arabasında ve eşimin ensesinde simler gördüm ve arabada tekli takma kirpik buldum napıcağımı bilmiyorum arabadaki simler şoför koltuğundaydı simler neredeyse bir senelik evliyim
Daha 1 senelik evlilikte böyleyse ilerisini düşünemiyorum. Bariz şekilde aldatılıyorsunuz maalesef. İnsan hiç mi merak etmez, kim bana mesaj atıyor acaba eşim gerçekten aldatıyor mu diye meseleyi takip etmez. Konuyu kapatıp geçmişsiniz. Severek mi evlendiniz,ne kadar süre tanıştınız? Bu tarz erkeklerin karakteri yok maalesef. Sevgiliyken de aldatmış olabilir.Daha önce iki kere fake hesaptan eşimin beni aldattığında dair mesaj aldım ama kanıt olmadığı için inanmak istemedim ancak eşimin arabasında ve eşimin ensesinde simler gördüm ve arabada tekli takma kirpik buldum napıcağımı bilmiyorum arabadaki simler şoför koltuğundaydı simler neredeyse bir senelik evliyim
Umarım çocuk yoktur. Mutlaka korunun, jinekolojiye gidip test yaptırın.Daha önce iki kere fake hesaptan eşimin beni aldattığında dair mesaj aldım ama kanıt olmadığı için inanmak istemedim ancak eşimin arabasında ve eşimin ensesinde simler gördüm ve arabada tekli takma kirpik buldum napıcağımı bilmiyorum arabadaki simler şoför koltuğundaydı simler neredeyse bir senelik evliyim
Cevabınız zaten burda farkındasınız inanmaya gönlünüz yokinanmak istemedim
Daha önce iki kere fake hesaptan eşimin beni aldattığında dair mesaj aldım ama kanıt olmadığı için inanmak istemedim ancak eşimin arabasında ve eşimin ensesinde simler gördüm ve arabada tekli takma kirpik buldum napıcağımı bilmiyorum arabadaki simler şoför koltuğundaydı simler neredeyse bir senelik evliyim
Önceki konunda tampon da bulduğunu yazmışsın. Tam olarak ne zaman ikna olacaksın?Daha önce iki kere fake hesaptan eşimin beni aldattığında dair mesaj aldım ama kanıt olmadığı için inanmak istemedim ancak eşimin arabasında ve eşimin ensesinde simler gördüm ve arabada tekli takma kirpik buldum napıcağımı bilmiyorum arabadaki simler şoför koltuğundaydı simler neredeyse bir senelik evliyim
makyaj simi gibiSim ne ya? İnşallah trolsünüzdür.
iş arkadaşımı bıraktım dediEşiniz takma kirpik kullanıyor mu? Bu nedir diye sormadiniz mi?
iş arkadaşımı bıraktım dedi
Yani bence de aldatılıyosunuz gibi geldi ama. Bi gizlice takipte kalınDaha önce iki kere fake hesaptan eşimin beni aldattığında dair mesaj aldım ama kanıt olmadığı için inanmak istemedim ancak eşimin arabasında ve eşimin ensesinde simler gördüm ve arabada tekli takma kirpik buldum napıcağımı bilmiyorum arabadaki simler şoför koltuğundaydı simler neredeyse bir senelik evliyim
Eşiniz pavyonda mı çalışıyor?iş arkadaşımı bıraktım dedi
Eşinizle o kadın aynı pavyonda mı çalışıyormuş sim ve takma kirpik ikilisini çalışan bir kadınla bağdaştıramadım ne yazık ki umarım kendiniz için geçerli bir kanıt bulabilirsiniz.iş arkadaşımı bıraktım dedi