• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılıyor muyum?

iş arkadaşımı bıraktım dedi
Eee o öyle dedi siz de hııı tamam öyleyse sorun yok mu dediniz?

Adamda arsızlaşmış, yedin bir halt bari arabaya bir bak sağda solda bir şey kalmış mı diye🤣
Siz görün diye bırakıyorlar desem görseniz de bir şey olmuyor sonuçta.

Yakındır biri donunu bırakacak ona ne diyecekte siz de inanacaksınız acaba?

Eee o öyle dedi siz de hııı tamam öyleyse sorun yok mu dediniz?

Adamda arsızlaşmış, yedin bir halt bari arabaya bir bak sağda solda bir şey kalmış mı diye🤣
Siz görün diye bırakıyorlar desem görseniz de bir şey olmuyor sonuçta.

Yakındır biri donunu bırakacak ona ne diyecekte siz de inanacaksınız acaba?
İş arkadaşım altına çiş kaçırınca donunu değiştirdi, çişliyi oraya bırakmış bak şapşala sen…

Bu tampon bulma olayı sizin konunuzsa orada da yazılmıştı kadın size işaret veriyor diye. Bunun bir üstü kadının size doğrudan ulaşması olur artık

Sanırım tamponu görmedi diye düşünerek bu sefer kirpiğini koymuş ve sim dökmüş işte

Aldatılıyorsunuz,diğer kadın eşinizle ayrılmanızı istediği için fake hesaptan mesaj atıp size durumu duyuruyor.Olan bu maalesef.Bir müvekkilin onu sürekli aldatan bir kocası vardı.Metres,adamla hala görüştüklerini kadına göstermek için adam ne zaman evden çıksa o saniye WhatsApp'ta çevrimiçi oluyordu.Bu aldatma bir karadelik.Çevresinde ömrünüzü heba etmeyin.Boşanın gitsin.

Daha önce iki kere fake hesaptan eşimin beni aldattığında dair mesaj aldım ama kanıt olmadığı için inanmak istemedim ancak eşimin arabasında ve eşimin ensesinde simler gördüm ve arabada tekli takma kirpik buldum napıcağımı bilmiyorum arabadaki simler şoför koltuğundaydı simler neredeyse bir senelik evliyim
Büyük ihtimalle.

Sanırım ikna olmanız için kadının kendisini arabada unutması gerekiyor.

Yani olasılık çok yüksek görünüyor hatta size mesaj yazanda sizi aldattığı insan sizi aradan çıkarmak istiyor gibi

Bazı konu sahipleri konu açıp aniden ortadan kayboluyor. Aldatılma psikolojisini keşke hiçbir kadın yaşamasa. Konu sahibi inanmak istemiyor , bunca kanıt olmasına rağmen görmezden geliyor inkâr ediyor aslında.

Daha önce iki kere fake hesaptan eşimin beni aldattığında dair mesaj aldım ama kanıt olmadığı için inanmak istemedim ancak eşimin arabasında ve eşimin ensesinde simler gördüm ve arabada tekli takma kirpik buldum napıcağımı bilmiyorum arabadaki simler şoför koltuğundaydı simler neredeyse bir senelik evliyim
Benim yiğidim yapmaz demeyin pek cok ipucu bulmuşsunuz onlari irdeleyin sorun sorgulayın araştırın karıştırın. Kadinlarin cantasindaki tamponu, gözündeki kirpiği düşürme davranışları kolay olmaz

Back
X