Aldatiliyor muyum

evet arkadaş bir konuya değinmiş..

insanın acısı varken, onca konuya yorum yaparken evlat acısına da değinirdi.6 ay evlat acısı için çok taze...başınız sağolsun, kızınızı neden kaybettiniz?

[QUOTE aile-evlilik-cocuklar/357937-esinizin-sevdiginiz-huyu-nedir.html[/url] 4 nisan 2010 da açmışsınız. ve o tarihten bu yana bi fiil kk da çeşitli konulara yazmışsınız. yani acınızını yansıtan herhangi bir konu bir mesaj yok. yaa banane yaaaa öff... herkes oyalanıyo işte sizde kendinize eğlence buldunuz bir kaç arkadaş edinirsiniz belki kendinize... ama yalan söylerken daha masum daha insancıl şeyler söyleyinde Allah sopasını göstermesin...[/QUOTE]

ne alaka? arkadaş zaten daha önce sorunumuz vardı demedi ki.herşey yolundaydı bu güne kadar aldatma yoktu diye yazmıştı zaten.yorumları ve cevapları okursanız daha iyi olur.birini yargılamadan önce konu hakkında iyicene bilgi sahibi olalım lütfen.çok ayıp.

offfff ya yine mi fake vakası acaba pufffff içim daraldı şimdide benim neye inanıp kime güvenicez yaaaaa:1shok:

dedektif gibisiniz kızlarşakkıdı şaştım kaldım..:1no2:

arkadaşlar bide 6 ay önce çocuğu vefat etmiş peki neden bizimle paylaşmadı çok olmadı daha kızım vefat etti moralim bozuk diye evlat bu ya başka bişeye benzemezzzzzzzzzzlmaz:

hımmm
aslında ankaraysa su an ankarada olsalardı ben dedektıflık yapardım walla

ayrıca çıkmam lazım demiştin ama hala bu topiktesin canım barı cvp verde aydınlat bizi...

ayy çok güldüm cevabınıza.. bana verdiğiniz tavsiyeyi önce sizin uygulamanızı öneririm. yazdıklarımı tekrar okuyun lütfen çünki tamamen yanlış anlamışsınız...

_gelin_ canım hala burdasın konuyu okuyosun ama cvp yok cvp verde aydınlat biziiiiiiiiiii bekliyorummmmmmmmmmmm......

kızımı kaybettim yazmasaydın,şimdi oğlum var demeni tanınmak istemediğin için söyledin diye yorumlardım.
Ama evladı olan biri de evlat acısını bu kadar kolay dile getiremez.Benim kafam çok karıştı.Umarım evlat acısı yaşamamışsınızdır.Çünkü o zaman dünyanın diğer dertleri umrunuzda olmazdı.Allah evlatlarımıza uzun ömürler versin

Ben eşimin en çok yeri geldiğinde bir baba kadar şefkatli, yeri geldiğinde annem kadar merhametli, yeri geldiğinde bir abi gibi olmasını severim. Ayrıca en iyi dostum odur. Tabien onemlisi kızıma çok iyi baba olmasını..Ya siz?
arkadaş açtığı diğer konusunda kızından bahsetmiş ve onu kaybettiğini söylüyor..peki kızından bahsederken, bir de oğlum var demiyor..ama buradaki konusunda oğlumuz var diyor..
konu sahibi..kızınızın vefatından sonra mı doğdu oğlunuz..

kesinlikle...CADIARZU

arkadasim durust bir sekilde cevap verirsen biz de seni yargilamayi birakiriz. yani dersin ki arkadaslar konu fake degil, ben o zaman sunun icin boyle dedim ama simdi soyle oldugu icin boyle dedim. kizim sukadardi, oglum su kadar vs mantikli aciklama yapmazsan kk da zor tutunursun guzelim. herkes dedektif gibi bak.

gelın bence bunlara basta bır acıklama yap arkadasım

sonra duruma gore bakalım konuyu cozmeye calısalım

vereliniortakaynen canım sana katılıyorum bende öyle düşündüm ilk acaba tanınmamak için mi söledi diye zaten herkes genelde rumuz yada nickle giriyor buraya tanınması imkansız zaten bence...kafamçokkarıştı

ayy çok güldüm cevabınıza.. bana verdiğiniz tavsiyeyi önce sizin uygulamanızı öneririm. yazdıklarımı tekrar okuyun lütfen çünki tamamen yanlış anlamışsınız...

valla canım ben dedektiflik yapamam.burada açılan konu üzerinden konuşurum.bu konudaki yorumlara bakarım.herkes sizin kadar zeki olamaz.

kacmasaydin inanirdik. ben geri gelecegini de sanmiyorum. insallah ben yanilirim.

hemde bayağıdır durdu topikte takip ettim canım ben konuyu okuyor yazıyordu okadarda bizi aydınlat dedim oralı bile olmadı baksanıza...kafamçokkarıştı

20 kayıtlı kullanıcı ve 1 MİSAFİR yoksa misafir olarak gelipte mi okuyor yaohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…