Aldatiliyor muyum

hımmmmm enteresan canım 40 yaşında ve yeni evli yoksa adamın ikinci karısı mıydı aman yav kafam karıştı iyice:enbuyukkk:

benim kafam allak bullak.Başka şeylerden de şüpheleniyorum da,yeterli artık bence canım.Zaten kaç yalanı çıktı ortayaalsanaalsanasmile

benim kafam allak bullak.Başka şeylerden de şüpheleniyorum da,yeterli artık bence canım.Zaten kaç yalanı çıktı ortayaalsanaalsanasmile

aynen canım rabbim ıslah etsin ama arada bir burayı ziyaret edicem bakalım konu sahibi gelecek mı yada gelince neler anlatacak göreceğiz...:uhm:

paradoks bidaha kou açıldığında sana sorcam yazammı diye :lepi: hafiye gibisn maşallah

Bi şey daha yazsam çok mu olurum diyorum ama,yazmadan da duramıyorum.
Bunca konuya yorum yapmış,aylardır k.k da olan birinin neden arkadaş listesi boş olur ki..
Yani bilemiyorum bu durumda olan arkadaşları tenzih ederim ama bana gerçekten garip geldiohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

gelin hanim ugrada :enbuyukkk: ya $u topikte sana yöneltilen sorulara bir cevap ver,bir konu acip sonrada size olumsuz gelen sorular yöneltildiginde böyle kacip gitmeyin..bizede bo$una zaman harcatmayin!!

canim verecek cevabi olan cevap verir. ben bu arkadasin bir daha kkya bu nick ile ugrayacagini sanmam. mimlendi cunku. Kazen'e soyleyelim de IP'si yasaklansin baska nick ile de giremesin.

hicbir aciklamasi mantikli degil. kizim var, vefat etti, oglum var, 32 yasindayim. 40 yasindayim cinselligi daha iyi yasiyorum.

hicbiri birbirini tutmuyor.

gelin hanim ugrada :enbuyukkk: ya $u topikte sana yöneltilen sorulara bir cevap ver,bir konu acip sonrada size olumsuz gelen sorular yöneltildiginde böyle kacip gitmeyin..bizede bo$una zaman harcatmayin!!

kstılıyorumm sana arkadaşım...:)) nasılsın görüşemedik uzun zamandır....a.s.

kızlar benim bu arkadaşın yzdıklarından çıkardığım sonuç şu,kadınının 2.evliliği (yeni gelinim yazıyo profilinde),kızı da ilk evliliğinden(kızıma iyi bir baba olsun yazmış önceki msjlarda)oğlu da bu 2.eşinden bence.cinsellik hakkında yazdığı yorumda yeni evliliği için....yanılıyor muyum?

Öncelikle konu dışı mesajlarımıza ve ikili tartışmalarımıza, imalarımıza son verelim.
Sonrasında peşin hükümlü yorumlardan kaçınalım, konunun doğru veya yanlış olduğundan emin olamayız sonuçta.
Eğer söylenenler gerçekse dediklerimiz ağır gelebilir, yalansa her lafa inanan konumuna düşebiliriz en kötü ihtimalle.
Siz hangi olasılığı daha çok göze alabilirsiniz ?
Şahsen ben yanılmış olmayı, kalp kırmaya tercih ederim.

Fake konumuymuss.. Bizde kalkmıs burda fikir sunuyoruz sunu, bunu yap diye.

Ay sabah sabah içinden çıkamadım konunun yav.

Eşinizle konuşsanız iyi olur...
Kafanızda kurmakla birşey kazanmazsınız...

eşinizle konuşun (konunun gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum)
bu işin başka çözümü yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…