- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
canım üyenin isminin üzerine tıkla hakkımda istatistik arkadaşlar vs var istatistiğe tıkla iste üyeye ait bütün mesajları ve konuları ara var ordan bulursun...a.s
hımmmmm enteresan canım 40 yaşında ve yeni evli yoksa adamın ikinci karısı mıydı aman yav kafam karıştı iyice:enbuyukkk:
benim kafam allak bullak.Başka şeylerden de şüpheleniyorum da,yeterli artık bence canım.Zaten kaç yalanı çıktı ortayaalsanaalsanasmile
olduğunuz yer neresiyse o katmanda kalın zaten bi zahmet.. yukarda işler pek yolunda gitmiyo galiba...
Bi şey daha yazsam çok mu olurum diyorum ama,yazmadan da duramıyorum.
Bunca konuya yorum yapmış,aylardır k.k da olan birinin neden arkadaş listesi boş olur ki..
Yani bilemiyorum bu durumda olan arkadaşları tenzih ederim ama bana gerçekten garip geldiohaoldumsmile
paradoks bidaha kou açıldığında sana sorcam yazammı diye :lepi: hafiye gibisn maşallah
bakın saçmalıyorsunuz. manyakmıyım ben durup dururken dedektiflik yapıcam.. arkadaşı daha iyi tanımak için konusuna daha sağlıklı yorum yapabilmek için geçmiş mesajlarına baktım ve bu dikkatimi çekti. üstelik konunun zekayla alakası yok dikkatli olmakla okuduğunu anlamakla alakası var. beni anlamadan eleştirmekle suçladınız yani benim mesajımla hiç alakası olmayan bir mesaj gönderdiniz bana.. eminim bu mesajımdan da anlatmak istediğim şeyi anlamıcaksınız. ama zahmet edip yazıyorum . umut dünyası işte..
gelin hanim ugrada :enbuyukkk: ya $u topikte sana yöneltilen sorulara bir cevap ver,bir konu acip sonrada size olumsuz gelen sorular yöneltildiginde böyle kacip gitmeyin..bizede bo$una zaman harcatmayin!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?