şuanda konu sahibi cevap yazmıyosa zaman kazanmak için. bu gece düşünür yarın bişeyler yazar...
kızlar farkettinizmi gelin nickli arkadaş gelince misafir gitti
benden çok yaşayacaksın canım ben diyecektim sen dedin aynen bencede...kaydirigubbakcemile5
kızlar farkettinizmi gelin nickli arkadaş gelince misafir gitti
bi geldim ki neler okudum...yani buraya konu actigima pisman oldum gercekten...
neler demissiniz, annelik hormonlarım alınmıstan tut ta kactigima kadar, bu gece zaman kazanacagıma kadar neler yazılmıs...
uzuldum acikcasi, derdime dert ekle kosesi mi derdini paylasma sitesi mi anlamadım
neyse ben kızımı 6 ay once falan kaybetmedim, cok daha once... ama kızım var dedim, hala var benim icin, bir kizim var evet, vardi diyemeyecegim kusura bakmayın ve buraya gelip bu acımdan mi bahsedeyim, kac yol sonra, bahsetmediysem de annelik duygularım alınmıs mı demektir
cidden moralim zaten bozuk bir de bu aciyi bana tekrar hatirlattiginiz tesekkur ederim
hoscakalın
derdimi paylasmakla hata ettim
canım farkındaysan başta sana hep olumlu ve eşinle aran düzelsin diye yorumlar yaptık ben ve diğer arkadaşlarda hakkımızı yeme ama bu çelişkiler kafamızı kurcaladı sende hala mantıklı cvp vermıyosunkı beklıyoruz cvplarını........
bi geldim ki neler okudum...yani buraya konu actigima pisman oldum gercekten...
neler demissiniz, annelik hormonlarım alınmıstan tut ta kactigima kadar, bu gece zaman kazanacagıma kadar neler yazılmıs...
uzuldum acikcasi, derdime dert ekle kosesi mi derdini paylasma sitesi mi anlamadım
neyse ben kızımı 6 ay once falan kaybetmedim, cok daha once... ama kızım var dedim, hala var benim icin, bir kizim var evet, vardi diyemeyecegim kusura bakmayın ve buraya gelip bu acımdan mi bahsedeyim, kac yol sonra, bahsetmediysem de annelik duygularım alınmıs mı demektir
cidden moralim zaten bozuk bir de bu aciyi bana tekrar hatirlattiginiz tesekkur ederim
hoscakalın
derdimi paylasmakla hata ettim
ben burdayım
misafir degil nickimle girdim
site sahibi o misafir ile benim girdigim pc nin ip sini tespit edip ayni yerde olmadigimizi saptayabilir isterse
bu nasil bi supheciliktir allah askına
yazıklar olsun
evet ya..konu sahibi de daha önce başka konularda yazarken bu konu fake mi bilmiyorum gibi şüphelerini bildiren yorumlar yapmış.Şimdi biz gayet mantık hataları varken şüphelendik diye ben gidiyorum dememeli.
En başta gayet de içten,mantıklı yorumlar yaptık.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?