Aldatiliyor muyum

öyle bişey söyle de, haklısın diyelim sana, konu sahibi gelin..

kızlar farkettinizmi gelin nickli arkadaş gelince misafir gitti

bi geldim ki neler okudum...yani buraya konu actigima pisman oldum gercekten...
neler demissiniz, annelik hormonlarım alınmıstan tut ta kactigima kadar, bu gece zaman kazanacagıma kadar neler yazılmıs...
uzuldum acikcasi, derdime dert ekle kosesi mi derdini paylasma sitesi mi anlamadım
neyse ben kızımı 6 ay once falan kaybetmedim, cok daha once... ama kızım var dedim, hala var benim icin, bir kizim var evet, vardi diyemeyecegim kusura bakmayın ve buraya gelip bu acımdan mi bahsedeyim, kac yol sonra, bahsetmediysem de annelik duygularım alınmıs mı demektir

cidden moralim zaten bozuk bir de bu aciyi bana tekrar hatirlattiginiz tesekkur ederim
hoscakalın
derdimi paylasmakla hata ettim

vay beeeeee 25 kayıtlı kullanıcı oldu kızlar başta ne kadar az kişiydik bizde de var konu sahibinin itibarını fazlalaştırıyoruz hıhohaoldumsmile

kızlar farkettinizmi gelin nickli arkadaş gelince misafir gitti

ben burdayım
misafir degil nickimle girdim
site sahibi o misafir ile benim girdigim pc nin ip sini tespit edip ayni yerde olmadigimizi saptayabilir isterse
bu nasil bi supheciliktir allah askına
yazıklar olsun

arkadasim daha 4-5 ay once kizima iyi babalik yapsin yeter demissin... ne vefat etmesi.

ogluna neden iyi babalik yapmasin bu arada?

du bakalım orda canım peki topiğin birinde neden kızıma iyi baba olması yazmışın pekı kızın 6 ay önce vefat etmedıyse daha önce vefat ettiyse neden 3 4 ay önce kızıma iyi babası olması yazdın ne alaka şimdi ya

tamam da o konuda eşimin kızıma iyi babalık yapmasını seviyorum tarzı bir şey yazmışsınız.Tamam kızınız sizin hep içinizde,tüm evladını kaybeden anneler aynısını hisseder.Peki o zaman oğlunuz kaç aylık.altı aydan az olmalı di mi.Öyle olmasaydı kızıma ve oğluma iyi babalık yapmasını seviyorum yazardınız.
Neyse daha fazla dedektifliğe gerek yok sanırım..

ayh ne meraklı bı mılletsızınız arkadas yaaaaaa offf okurken daraldım walla.en ıyısı uyumak

o konuyu açarken kaybettiğin kızından bahsederken, yaşayan oğlundan bahsetmemişsin..
şüphecilik diyorsun da arkadaşım ..burda öyle tutarsız konular çıkıyor ki, insanlarla alay edilircesine..
temkinli yaklaşıyor herkes..

canım farkındaysan başta sana hep olumlu ve eşinle aran düzelsin diye yorumlar yaptık ben ve diğer arkadaşlarda hakkımızı yeme ama bu çelişkiler kafamızı kurcaladı sende hala mantıklı cvp vermıyosunkı beklıyoruz cvplarını........

evet ya..konu sahibi de daha önce başka konularda yazarken bu konu fake mi bilmiyorum gibi şüphelerini bildiren yorumlar yapmış.Şimdi biz gayet mantık hataları varken şüphelendik diye ben gidiyorum dememeli.
En başta gayet de içten,mantıklı yorumlar yaptık.lmaz:

vicdan sızlatmak için yazmışsınız ama bende hiç böle bi etki olmadı ne yalan söliyim. yani çok ütopik kızınız ve babası hakkında söylediğiniz şey. madem böyle düşünüyosunuz o zaman burayada çocuk sayınız hakkında aynı bilgiyi verirdiniz. neyse son noktayı koyup hoşçakalın demişsiniz zaten... ha yanılıyosam da günahı boynuma. söylencek bişey yok..

Son düzenleme:
gelin arkadasim
kizini hala yureginde yasatiyorsan dersin ki esimin iste soyle boyle olmasi bir de vefat etmis kizimin hatiralarini yasatmasi, bana bu acimda hep destek olmasi, yanimda dag gibi olmasi dersin. kizima iyi baba olmasi demezsin.

dersin ki Allah bir de evlat verdi. ogluma da iyi baba olmasini dersin, oglun yok ama hamileysen, dogacak cocuguma da iyi baba olmasini dersin.

yeterli katılım sağlandı konu sahibi arkadaşım..
mantıklı açıklamalarını yapabilirsin..

ben burdayım
misafir degil nickimle girdim
site sahibi o misafir ile benim girdigim pc nin ip sini tespit edip ayni yerde olmadigimizi saptayabilir isterse
bu nasil bi supheciliktir allah askına
yazıklar olsun

niye yazık olsun bu tür sahte konular çok açılıyor bizde ister istemez böyle dikkatli bakıyoruz artık konulara.üstelik siz ilk başta konuyada yazmadınız sadece aldatılıyorum galiba dediniz gerisi yoktu hep biz sorduk da öyle cevap verdiniz ki oda her soruya cevap vermediniz hep ısrar edildi öyle cevap verdiniz yoksa hiç söylemeyecektiniz sanırım.:bbo:baya düşünüp düşünüp öyle yazıyorsunuz.ha deşifre olmak istemiyorum o yüzden cevap vermedim bazı şeylere diyecekseniz o zaman en baştan söyleyeceksiniz bize şüphe çekmenin anlamı yok.guclubacismile

kaydirigubbakcemile5aynı şeyleri bende okudum canım hatta yanılmamak ve bayanı anlamak için defalarca okudum neden bize olumlu yanıt vermedik diye cephe alıp cvp vermıyorsa hala anlamış deilim:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…