Aldatiliyor muyum

Hangi konu gerçek , hangi konu yalan . Hangi konuya yorum yapmalı ya da yapmamalı anlayamıyorum akannehir

KK da gösterimi hiç bitmiyor bu filmin . Filmin adı mı : Akıl oyunları

Hangi konu gerçek , hangi konu yalan . Hangi konuya yorum yapmalı ya da yapmamalı anlayamıyorum akannehir

KK da gösterimi hiç bitmiyor bu filmin . Filmin adı mı : Akıl oyunları

arkadaş böyle yaparsa kendi aklını oynatır..aklinialirimsmile

k.k daki araştırmalarımın neticesinde bu arkadaşın evli dahi olmadığına kanaat getirdim.yeni evlenecek falan olabilir..amannn neyse.umarım yorumlarımız bu durumda olan arkadaşlara fikir vermiştir..
Gelinin derdi bizi gerdikaydirigubbakcemile

arkadaslar bence konuya daha fazla yazip arkadasin konusunun popu;aritesini artirmayalim. bu da son mesajim.

konu da kapansin bence.

bu arkadasin sonraki mesajlarini ve konularini da merakla bekleyecegiz.

insanlar karşısındakini kandırdığını sanarak yanılgıya düşerler hep halbuki asıl kendilerini kandırıyorlardır bu olayda öyle olsa gerek baktı ki biz kanmadık kendide kaçtı

arkadaslar bence konuya daha fazla yazip arkadasin konusunun popu;aritesini artirmayalim. bu da son mesajim.

konu da kapansin bence.

bu arkadasin sonraki mesajlarini ve konularini da merakla bekleyecegiz.

isterse artsın canım eline ne geçecek ki sanal alemde ya iyice sinir oldumsempatiksalakcinnibuarada kahve yaptım kendime kızlar sizede ikram edeyim

Son olarak bir şey daha yazacağım,çatlarım.Bu arkadaş 32 yaşında olduğunu söylemişti di mi.Bir konuda ki konu cinsellik 40 yaşında olduğunu ve şimdi cinselliği daha iyi yaşadığını yazmış..Uykum olmasa daha da araştırmak isterdim saf yerine koyulmak hoşuma gitmedi.Çok üzgünüm çoook

aaaaaaaa canım bende okudum onu ama demekki tam okuyamamışım vay kafamsempatiksalakcinnicanım saf yerine koymaya çalıştı ama koyamadı işte boşver yagamyoncuiremsu

bende merak ettim baktım sizden sonra 4 yaşında oğlu mu vardı bunun?? yeni evli biri yazmış profiline boshayallersmile

bende merak ettim baktım sizden sonra 4 yaşında oğlu mu vardı bunun?? yeni evli biri yazmış profiline boshayallersmile

hımmmmm enteresan canım 40 yaşında ve yeni evli yoksa adamın ikinci karısı mıydı aman yav kafam karıştı iyice:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…