- 1 Haziran 2009
- 744
- 147
- 628
- 40
Hangi konu gerçek , hangi konu yalan . Hangi konuya yorum yapmalı ya da yapmamalı anlayamıyorum akannehir
KK da gösterimi hiç bitmiyor bu filmin . Filmin adı mı : Akıl oyunları
arkadaslar bence konuya daha fazla yazip arkadasin konusunun popu;aritesini artirmayalim. bu da son mesajim.
konu da kapansin bence.
bu arkadasin sonraki mesajlarini ve konularini da merakla bekleyecegiz.
Son olarak bir şey daha yazacağım,çatlarım.Bu arkadaş 32 yaşında olduğunu söylemişti di mi.Bir konuda ki konu cinsellik 40 yaşında olduğunu ve şimdi cinselliği daha iyi yaşadığını yazmış..Uykum olmasa daha da araştırmak isterdim saf yerine koyulmak hoşuma gitmedi.Çok üzgünüm çoook
Son olarak bir şey daha yazacağım,çatlarım.Bu arkadaş 32 yaşında olduğunu söylemişti di mi.Bir konuda ki konu cinsellik 40 yaşında olduğunu ve şimdi cinselliği daha iyi yaşadığını yazmış..Uykum olmasa daha da araştırmak isterdim saf yerine koyulmak hoşuma gitmedi.Çok üzgünüm çoook
kızlar butun eskı mesajlarını nasıl buluyorsunuz uyenın
isterse artsın canım eline ne geçecek ki sanal alemde ya iyice sinir oldumsempatiksalakcinnibuarada kahve yaptım kendime kızlar sizede ikram edeyim
bende merak ettim baktım sizden sonra 4 yaşında oğlu mu vardı bunun?? yeni evli biri yazmış profiline boshayallersmile
canım çekti benimdezemuszemus dur yapıyım kendime,uykum açılır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?