Aldatılıyor muyum

hala atıor mesaj beni hiç mi tanımadın hiç mi güvenmedin yazıp duruyor ya nasıl yapar ben onla çıkmzken ona kaç tane kız çıkma teklifi etti hiçbirini kabul etmeyen adama bak inanamıyorum

tatlım bak sende dıyosun o kadar kıza bakmamıs belkı bı yanlıs anlamadır dicem ama bende anlam veremedim bu face deki mesajlara ne diyim bilemedim şimdi

tatlım bak sende dıyosun o kadar kıza bakmamıs belkı bı yanlıs anlamadır dicem ama bende anlam veremedim bu face deki mesajlara ne diyim bilemedim şimdi

offff offfffffff ben napıyım ya çok sevip sevildiğimi sanardım

adi aşşağılık falan gibi çirkin şeyler yazdım bunlara takılmadı neden acaba ya

tatlım facebook'taki mesajlar eğer ayarlıysa mail adresine de düşer. arkadaş oldukları vs.

bence mailine girebilirsen geçmiş maillerden bir şeyler bulabilirsin..

ben akrabası olduğunu düşünmüyorum.. ama umarım öyledir.

mailden silmiş yaaaa öyle bi mail yok

adi aşşağılık falan gibi çirkin şeyler yazdım bunlara takılmadı neden acaba ya

hakaret etme bence..

ve eğer hatası olmasa üste çıkıp "sen bana güvenmiyorsun, bana hakaret edemezsin" deyip kendi bitirirdi. sinmiş gözüküyor.
nolur kusura bakma ben böyle olumsuz şeyler yazmayı sevmiyorum ama böyle minik şeylerden yakalanıyor aldatmalar. (kendim zamanında yakaladım oradan biliyorum)

ya haklısın ben olsam ne demek bu güvenmiyosan git derim ama gayet sakin ne olur aldatma olmasın nasıl dayanırım ben ya

kızlar bana bi no gönderdi güya o kıızn numarasıymış ama buda mantıksız

Son düzenleme:
kızlar msj attı face şifresi sende ister ekle konuş dedi numaray yolladım ister ara konuş dedi ne yapmalıyım akıl verin lütfennn

bu konu canımı çok fazla sıkmaya başladı gerekli bütün bilgileri verdim ne yaparsan yap boşuna ikimizide üzüyorsun yazdı şimdi

Canım inşallah kötü Bişey çıkmaz, lütfen sinirlerine hakim ol Ben de Böyle Bir kaç olay yaşadım çok iyi anlıyorum seni..

canım ara konuş ya niye sıkıyorsun canını

hemen hakaret etmeseydın keşke. daha sonra o durust ıse bunu ogrendıgın zaman nekadar üzülceğini düşü. boş yere sevdiğini üzmüş olacaksın. güvensizlik çok kötü tabıkı şüphe etceksin ama ona belli etmeden arastırsaydın keske. bence onunla yuz yuze konuş canım ozaman daha ıyı anlarsın. o kızı falan arama bu ancak senı kucuk dusurur. sana yakışcak bir davranış değil bu. kimki o kız sevgilin dururken onun lafınamı inancaksın. ilişkinizi belirlicek kişi o kızmı olmalı ??

aramam zaten canm ancak face den konuşurum o da erkek arkadaşımın adıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…