kızın kım oldugunu bılıyosan bı hesap ac sende yada arkadasının falan hesabı yokmu o yardımcı olsun.
veya bıraz daha sabret iyice gözlemle erkek arkadasını sonucta oda deger vermese sallamazdı pek baksana mesaj atmıs sana konusmak ıstemiş.
tatlım bak sende dıyosun o kadar kıza bakmamıs belkı bı yanlıs anlamadır dicem ama bende anlam veremedim bu face deki mesajlara ne diyim bilemedim şimdi
tatlım facebook'taki mesajlar eğer ayarlıysa mail adresine de düşer. arkadaş oldukları vs.
bence mailine girebilirsen geçmiş maillerden bir şeyler bulabilirsin..
ben akrabası olduğunu düşünmüyorum.. ama umarım öyledir.
adi aşşağılık falan gibi çirkin şeyler yazdım bunlara takılmadı neden acaba ya
hakaret etme bence..
ve eğer hatası olmasa üste çıkıp "sen bana güvenmiyorsun, bana hakaret edemezsin" deyip kendi bitirirdi. sinmiş gözüküyor.
nolur kusura bakma ben böyle olumsuz şeyler yazmayı sevmiyorum ama böyle minik şeylerden yakalanıyor aldatmalar. (kendim zamanında yakaladım oradan biliyorum)
canım ara konuş ya niye sıkıyorsun canını
hemen hakaret etmeseydın keşke. daha sonra o durust ıse bunu ogrendıgın zaman nekadar üzülceğini düşü. boş yere sevdiğini üzmüş olacaksın. güvensizlik çok kötü tabıkı şüphe etceksin ama ona belli etmeden arastırsaydın keske. bence onunla yuz yuze konuş canım ozaman daha ıyı anlarsın. o kızı falan arama bu ancak senı kucuk dusurur. sana yakışcak bir davranış değil bu. kimki o kız sevgilin dururken onun lafınamı inancaksın. ilişkinizi belirlicek kişi o kızmı olmalı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?