Aldatılıyor muyum

peki canm sağol

kızlar umarım asılmamıştır başım döndü çok kötüyüm çıkıp biraz uzanacağım yorumlarınıza yarın cevap veririm sağolun

ya erkek arkadasın masumsa ki bence öyle ortada ciddi bi kanıtın yok
ben olsam hiç kendimi ispat etmek durumunda hissetmezdim hiçte paralamazdım kendimi birde onun tarafından bakın dua edinki böyle şeyleri gurur yapmamış size açıklama yapmaya çalışıyor

yorumunuz için sağolun,gece 2gibi inatla mesaj attı bende tekrar sordum ne amaçla kızın uyuyup uyumadığını sordun dedim o sırada konuşuyorduk birden ç.dışı oldu ondan yazdım dedi
o kadar hakaretime hayatımdan defol dememe rağmen o kızla konuşmama karşı değildi gecede face adresim şifrem belli ne istersen yap ama üzme bizi dedi benim suçlamana içim yandı ama çok üzüldün boşuna bu dahada çok içimi yaktı dedi..
dahada abarttım en sevdiğin insan üzerine yemin et dedim ki hiç yalan yere yemin ettiğini bilmem senin üzerine yemin ederim en çok seni sevdiğime inanmıyosan annemin babamın üzerine yemin ederim asılmadım kıza dedi

Son düzenleme:
kızı sonradan neden sildiğinide sordum sohpet ederken güya benimkinini ailesini küçümsemiş okuduğu bölümü küöümsemiş iş bulamazsın sende abilerin gibi orda burda çalışırsın demiş benimkide ondan silmiş tabi doğruysa

Bence kıza asıldı biraz baktı olmadı yada işler istediği gibi gitmedi sildi.şimdide hata yaptığını kabul etti seni kaybetmemeye çalışıyor.
'Uykucağızına dlmışsındır' Daha bir ilgilli,hoşlanmalı,bir tabir;niye uyudunmu diye yazmıyor o zaman
inanıyorum başaracağım ???(biraz paşinden koşmuş gibi geliyor)
Kızla arasında birşey olduğunu sanmıyorum ama erkek arkadaşınız birazcık asılmış gibi geliyor
Yinede emin olamayız tabi.veriler yeterli değil

offf offf napacağımı bilmiyorum yaa

anlamadığım şu okuldada bi kız vardı biz çıkmazken bunu sürekli evine çağırırdı gece içmeye çağırırdı ama benimki hiç gitmedi asıla asıla niye face den asılır bir insan içim karardı ne yapcağımı ne düşüneceğimi şaşırdım

yaa nasıl sonuca ulaşacağım ben kızla konuşsam ne çıkar benimki asıldıysa kızda evet asıdı diyecek değil ya

Son düzenleme:
kızla konusursan kendini küçük duruma düşüürürsün..
güvenmiyorsan ilişkini bitir..
güveniyorsan da devam..
3.bi şahısı araya sokmak saçma..
ha o soktu bu saçmalığı yaptı diyorsan zaten ilişki devam etmez..
kızında sevgilininde egosunu tavan yaptırma bana kalırsa.

kızlar birde şu var ben erkek arkadaşıma facebook hesabına giriyorum dedim tamam dedi yani bu konuşmları asılma amacıyla yaptıysa ben farketmeden silmezmiydi? çünkü ilk girdiğimde görmedim ben bunu 3. yada 4.de gördüm

araya soktu mu sokmadı mı bilmiyorum şuan emin değilim yaptığına sebebi ise ailesinin üzerine yemin etti artı hiç yanlış bi davranışı olmadı hiçbir kıza karşı yazdığı bu yazı için hemen silip atmalımıyım

kızlar resmen beynim durdu
1.gizleyecek birşeyi olsa ben bakmadan silmezmiydi? çünkü ona facebook hesabına giriyorum dedim
2. annesinin babasının üstüne yemin etti kıza asılmadım diye
3.kızın tlfn nosunu yolladı istersem tekrar ekleyip konuşabileceğimi söyledi
4.gece 2.30da bi kızla konuşmamalıydın dedim akrabam dedi

ne yapmalıyım ben içim acıyor çok seviyorum o da beni çok seviyor çok değer veriyor aslında beni sevmese günün geçerebileceği her dakikayı benle geçirir mi? akşam 5te dersim olsa çıkmamı bekler 7ye kadar 5 10 dakka daha görmek için.... yalan mı yoksa bunlar sevgi değil mi bi akıl verin

maillerini kontrol etseydin keşke.. eğer msjlaşmışlarsa ve erkek arkadaşın facebook hesabından silmişse maillerinde vardır tabi onlarıda silmediyse üzülme sen bi gerçek varsa mutlaka çıkar ortaya .. sabırlı ol tatlım

kızlar lütfennn lütfennn şu yazdıklarıma bi yorum yazın dünden beri boğazımdan bir lokma geçmedi ne yapmalıyım ayrılmak istemiyorum ama o kıza asıldıysa asla devam etmem ne yapmalıyım offff ya offff

canım ortada bi asılma durumu var bence. seni seviyormu sevmiyormu emin değilim hiç birimiz emin olamayız bundan bence sende olmamalısın. belki sevmiyordur ama değer veriyordur. akrabasıda olsa gecenin o saati ona msj atması doğru değil ki attığı msjlarda ortada . bence kendini boşuna üzme harab etme kendini. biraz güçlü ol. hiç bi erkek için üzülmeye değmez. bence uzatma artık. her hatanın bir bedeli olmalı. üzülmesi gereken sen değilsin. senin gibi birini kaybettiği için o üzülsün.

demek ki gizliycek bişeysi yok..
sen de ona güveniyorsan ortada büyük bi sorunda yok gibi..
ama dediğim gibi..o kızı arayıp ekleme..büyük yanlış olur..
ayrıca yemin etmiş..arkadaşı olsa bile..
bunda ne sakınca olabilir..
ki akrabasıymış..eğer umrunda olmasan bi erkek bunu belli eder emin ol..
bu açıklamaları sevmeyen bi erkekten bulamazsın..sen bilirsin der geçiştirir..
bukadar üzme kendini..bi söz al bu konulardan rahatsız olduğuna bidaha böyle bişey yaşamak istemediğine dair..
uzatma istersen bence..

inanmıyorum ya..
tanımadığınız bi insan hakkında sevgilisi bile olmuş olabilir mi derken..
siz hemen asılmış diye kanıya varmıssınız ya..
bravo..

inanmıyorum ya..
tanımadığınız bi insan hakkında sevgilisi bile olmuş olabilir mi derken..
siz hemen asılmış diye kanıya varmıssınız ya..
bravo..

ilişkisi olan biri gecenin saat bilmem kaçında akrabasına uykucağızındasındır diye msj atmışsa yok inanıyorum başaracağım demişse ben bundan asıldığı sonucunu çıkarırım. ayrıca rubina onu bu kadar severken onun böyle bişey yapması çok yazık yani. ayrıca kimse için üzülmeye değmez. kimse vazgeçilmez değildir. kızın sınavları var onlamı uğraşsın bu çocuk kıza asıldımı asılmadımı diye onumu düşünsün. yemeden içmeden kesilmiş kız görmüyomusun. gerçekten seven erkek ne olrsa olsun msj atmazdı o kıza.

sağol canm yorumun biraz içime su serpti

"kimse için üzülmeye değmez "gibi klişe bi cümleyi kurarken bile kaç kişi için defalarca üzülüyoruz acaba..
tabi ki onunla uğraşsın demiyorum..
ama bi insana yalancı damgasını vurmakta kolay olmamalı..
çok üzüldüğü yazdıklarından belli..
ama tam olarak emin olmadığımız bir şeyi bu kadar üzülen birine kesin böyledir dersek o ne duruma gelir..
uykucağızındasındır kelimesi de benim için asılma cümlesi değil mizahi bir şeydir yani..
tabi ki bi akrabayla bu şekilde konuşulabilir..

hiç bir şey olmaz diye bir şey yok.
konu sahibi buraya bu sorunu için konu açmış..
sınavları varsa bunları değil sınavını düşünmeli..
kendini öyle çok kaptırmış ki..
o konuştuğu kızı aramayı düşünücek kadar..çok yanlış..
belki de aldattı..evet..
ama buraya yazdıklarına göre..
kesinlikle emin olabilir ki orta da aldatma falan yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…