kısaca içindeki şüpheyi bitirmen gerek.bununda en etkili yolu herşeyin açığa çıkması senin yüzleşmen.ilişkim dahada yıpranır suçsuzsa ben suçlu olurum die düşünme.bir başka seçaneğinde var olayları unutmak ama bu hiç etkili bi yöntem olamaz güneşi balçıkla sıvamak gibi bişi olur sorunu kökten çözmek gerek aklında şüphe kalmayacak şekilde çözki ilerleyen günlerde daha da mutlu olun.sana bitir demiyorum seviyosun anlıyorum ama aklındaki şüpheyi yok et.ve lütfen ondanda yardım iste ben seni çok seviyorum ama aklımda bu şüphe varken yapamıyorm nolur bana yardımcı ol bu şüpheyi gidermemde de sana herseyini döksün.dökmüyorsada düşün derim.hemen üzülme bence paniğe kapılma ilişkim bitiyor diye tamammı sınavlarına odaklan dünyanın sonu değil
ya erkek arkadasın masumsa ki bence öyle ortada ciddi bi kanıtın yok
ben olsam hiç kendimi ispat etmek durumunda hissetmezdim hiçte paralamazdım kendimi birde onun tarafından bakın dua edinki böyle şeyleri gurur yapmamış size açıklama yapmaya çalışıyor
Bence kıza asıldı biraz baktı olmadı yada işler istediği gibi gitmedi sildi.şimdide hata yaptığını kabul etti seni kaybetmemeye çalışıyor.
'Uykucağızına dlmışsındır' Daha bir ilgilli,hoşlanmalı,bir tabir;niye uyudunmu diye yazmıyor o zaman
inanıyorum başaracağım ???(biraz paşinden koşmuş gibi geliyor)
Kızla arasında birşey olduğunu sanmıyorum ama erkek arkadaşınız birazcık asılmış gibi geliyor
Yinede emin olamayız tabi.veriler yeterli değil
kızla konusursan kendini küçük duruma düşüürürsün..
güvenmiyorsan ilişkini bitir..
güveniyorsan da devam..
3.bi şahısı araya sokmak saçma..
ha o soktu bu saçmalığı yaptı diyorsan zaten ilişki devam etmez..
kızında sevgilininde egosunu tavan yaptırma bana kalırsa.
bugün erkek arkadaşımın facebook hesabına baktım gönderilenlerde 3 tane yazı
1.welcome to my face
2.gece 2.30da yazılmış uykucağızına dalmışsındır
3.inanıyorum başaracağım
ve bu kız faceden silinmiş. hemen sordum bunlar ne demek diye halamın torunu saçma sapan şeyler yazıyordu bende sildm gitti dedi inanıyorum başaracağım ne demek dedim hatırlamıyomuş 9 şubat tarihi
inanmadığımı söyledim sinirle hakaret ettim kızın nosunu istedim bulup yollayacağım dedi ve yolladı ama aramadım sınuçta birinden rica etmiş olabilir rubina diye biri ararsa ben ayşeyim de diye
artı kızın yazdığı hiçbişey gözükmüyor
kafayı yemek üzereyim çok üzgünüm neden öyle yazdığını söylemezsen biter dedim unuttum dedi bende çık hayatımdan dedim mj atıyor yemin ediyor cvp veremiyorum kalbim sızlıyor
kızlar resmen beynim durdu
1.gizleyecek birşeyi olsa ben bakmadan silmezmiydi? çünkü ona facebook hesabına giriyorum dedim
2. annesinin babasının üstüne yemin etti kıza asılmadım diye
3.kızın tlfn nosunu yolladı istersem tekrar ekleyip konuşabileceğimi söyledi
4.gece 2.30da bi kızla konuşmamalıydın dedim akrabam dedi
ne yapmalıyım ben içim acıyor çok seviyorum o da beni çok seviyor çok değer veriyor aslında beni sevmese günün geçerebileceği her dakikayı benle geçirir mi? akşam 5te dersim olsa çıkmamı bekler 7ye kadar 5 10 dakka daha görmek için.... yalan mı yoksa bunlar sevgi değil mi bi akıl verin
kızlar lütfennn lütfennn şu yazdıklarıma bi yorum yazın dünden beri boğazımdan bir lokma geçmedi ne yapmalıyım ayrılmak istemiyorum ama o kıza asıldıysa asla devam etmem ne yapmalıyım offff ya offff
kızlar resmen beynim durdu
1.gizleyecek birşeyi olsa ben bakmadan silmezmiydi? çünkü ona facebook hesabına giriyorum dedim
2. annesinin babasının üstüne yemin etti kıza asılmadım diye
3.kızın tlfn nosunu yolladı istersem tekrar ekleyip konuşabileceğimi söyledi
4.gece 2.30da bi kızla konuşmamalıydın dedim akrabam dedi
ne yapmalıyım ben içim acıyor çok seviyorum o da beni çok seviyor çok değer veriyor aslında beni sevmese günün geçerebileceği her dakikayı benle geçirir mi? akşam 5te dersim olsa çıkmamı bekler 7ye kadar 5 10 dakka daha görmek için.... yalan mı yoksa bunlar sevgi değil mi bi akıl verin
canım ortada bi asılma durumu var bence. seni seviyormu sevmiyormu emin değilim hiç birimiz emin olamayız bundan bence sende olmamalısın. belki sevmiyordur ama değer veriyordur. akrabasıda olsa gecenin o saati ona msj atması doğru değil ki attığı msjlarda ortada . bence kendini boşuna üzme harab etme kendini. biraz güçlü ol. hiç bi erkek için üzülmeye değmez. bence uzatma artık. her hatanın bir bedeli olmalı. üzülmesi gereken sen değilsin. senin gibi birini kaybettiği için o üzülsün.
inanmıyorum ya..
tanımadığınız bi insan hakkında sevgilisi bile olmuş olabilir mi derken..
siz hemen asılmış diye kanıya varmıssınız ya..
bravo..
demek ki gizliycek bişeysi yok..
sen de ona güveniyorsan ortada büyük bi sorunda yok gibi..
ama dediğim gibi..o kızı arayıp ekleme..büyük yanlış olur..
ayrıca yemin etmiş..arkadaşı olsa bile..
bunda ne sakınca olabilir..
ki akrabasıymış..eğer umrunda olmasan bi erkek bunu belli eder emin ol..
bu açıklamaları sevmeyen bi erkekten bulamazsın..sen bilirsin der geçiştirir..
bukadar üzme kendini..bi söz al bu konulardan rahatsız olduğuna bidaha böyle bişey yaşamak istemediğine dair..
uzatma istersen bence..
ilişkisi olan biri gecenin saat bilmem kaçında akrabasına uykucağızındasındır diye msj atmışsa yok inanıyorum başaracağım demişse ben bundan asıldığı sonucunu çıkarırım. ayrıca rubina onu bu kadar severken onun böyle bişey yapması çok yazık yani. ayrıca kimse için üzülmeye değmez. kimse vazgeçilmez değildir. kızın sınavları var onlamı uğraşsın bu çocuk kıza asıldımı asılmadımı diye onumu düşünsün. yemeden içmeden kesilmiş kız görmüyomusun. gerçekten seven erkek ne olrsa olsun msj atmazdı o kıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?