Aldatılıyor muyum

canm ben gerçekten sevdiğine inanıyorum yarıyıl tatilinde ailesinin yanına bile gitmedi beni daha çok görmek için, okulda ona yılışan kızlarla selamı kesti, telefonunu hiç saklamdı benden ve bizi çıkmamız için beni arkadaşlarım ikna etmişşti seni ne kadar sevdiğinin farkında değilmisin diye

sağol tatlım ya yorumların beni rahatlatıyo ve şuda var erkek arkadaşım dün mesajında bu kadar üzülmene beni suçlamandan daha çok üzüldüm yazmış... ben ona beni sevmiyosun desem şakadan bi kere demiştim ağlamaya başladı biliyorum beni sevdğini umarım bi hata yapmamıştır

Son düzenleme:
Yaşadığım bir olayı hatırlattı bana eskilerden
Ama benimkinin sonucu gerçekten doğruydu kızın biriyle uzun uzun muhabbetler edilmişti
Seninki inş böyle değildir ama inanmıyorum bu konuda erkeklere yada çoğu erkğe
Seni kaybetmek istemiyorlar ama bazen ufak kaçamaklar nedense hoşlarına gidiyor.

off canm gerçeği öğrenmemin bi yolu olsa hiç durmam yaparım şuan elim kolum bağlı sadece tahmin yürütebiliyorum

ya orda sil diye seçenek var gönderilenlerde gizli bişey olsa silmezmiydi nerdeyse 2 ay olmuş:26:

ben rubinayı tanımıyorum ama bence o çok iyi niyetli bi kız ve böyle üzülmeyi haketmiyor. ben zamanında çok üzüldüğüm için kimsenin üzülmesini istemiyorum. yanlış anlaşılmak istemem en baştada söylemiştim. kimsenin ilişkisine müdahale etmek istemem. rubina böyle canım acıyo yemek yiyemiyorum dedikçe benim gözümün önüne kendim geliyo. hiç değmicek insanlar için kendimi çok hırpaladım. çok sevdim gerçekten sevildiğimi sandım ama bitti. sonunda kimseye güvenmemeye başladım. kimse üzülmesin istiyorum. hayat çok güzel ve çok kısa. gerçekten kendimizi üzmeye değmez. rubinacım sen kendini üzme nolur sınavlarına çalış. eğer gerçekten seviyosan affet.

ben bu şüpheyle affetsemde mutlu olamam ki eskiden biri vardı hayatımda yıllarca umut verdi sonra gitti evlendi o kadar yıl sonra ilk kez birine bu kadar güvndim bu kadar bağlandım ama o beni şüphede bıraktı işte.....

canım seviyorsun bell,. yarın al karşına konuş. eğer bir daha böyle bir şey yaşatırsan yada bu yaşanılan durum eğer gerçekse bi gün bunu öğrenirsen beni kaybedersin de. mesajla falan hallolucak birşey değil bu. karşına alıp konuşunca zaten ellerinden gözlerinden anlarsın durumu. ama eğer ikna olmazsan bu şüpheyle devam edemem dersende hiç üzülme. bugünlük unut bu konuyu bence sınavlarına çalış. bak benimde vizem war yarın seni bırakıp da gidemiyorum çalışmaya valla

tamam canm haklısın çok sağol bna vakit ayırdığın için iyi çalışmalar

bencede yalan kızı neden silsin ki bu nasıl bi acı ya

canım ben sakin olmanı öneririm...senin onu yalan söylemekle suçladığını düşündürerek sana üste çıkmaya çalışıyor.böylece sen vicdanınla başbaşa kalıcaksın ve onu affediceksin.bi nevi sömürü :2:
ben yerinde olsam dinlemem bile.
eğer canını çok yaıyorsa bu durum oturun konuşun güzelce anlarsın zaten yalan mı değil mi?
SIKMA CANINI!!!

ve ayrıca canım hesap falan açmana gerek yok diye düşünüyorum ben...o da erkek arkadaşınla aynı şeyi söylese için rahat edicek mi??? önemli olan bu!
sen bunu yapsan ayrıca arkadaşının kulağına her türlü gidicek yaptığın buda seni haklı iken haksız duruma düşürebilir.
ilişkiler böyle 3.kişilerle düzeltilemez bence o ne demiş bu ne demiş .okta önemseme tatlımm.herkes bişey der.sonuç olarak içinde birşey kalmamışsa yapcak bişide yok demektir.ağzıyla kuş tutsada senin gözünde değeri bellidir...
kendi tecrübelerimden dolayı bunları söylüyorum canımm. sen ne yaparsın bilemem ama asla gururunu ayaklar altına alma...o kalp sana hep lazım gerekiyorsa canın yana yana geride bırakmayıda biliceksin.

erkek arkadaşın masum,boşuna şüphe ediyorsun ve bence bu bir zaman kaybı.yazık olacak beraberliğine.düşündüğün şüphe ettiğin herşey vesveseden başka birşey değil.kolay aşık olunmuyor kolayda sevgi olmuyor,seviliyor değer veriliyorken amiyane tabirle öküz altında buzağı arama.yoo ben illede boşa üzüleceğim diyorsan sen bilirsin....

umarım boşadır canım gece konuştuk yine ben gene inanmadım o da inanmazsan inanma yeter artık söylediğim şeylerin hiç mi değeri yok dedi inanmıyorsun 2gündür dedi ne desem boş dedi bende yazıklar olsun sane dedim o da sana yazıklar olsun dedi.... sonrada seni bu kadar sevmesem değer vermesem 2gündür defalarca anatp durmazdım vs.dedi normalde bugün erken buluşup kahvaltı yapardık ama hala aramadı

ya bende ortada bi aldatma olduğunu zannetmiyorıum...
" inanıyorum başaracağım" lafıda, bence kızın dediği "okuduğun meslekte iş bulamazsın, abilerin gibi orda burda çalışırsın" lafına karşılık sölemiştir..ilk aklıma gelen bu oldu..

bilemiyorum yinede hakkınızda hayırlısı...

teşekkür ederim bugün yüz yüze konuştuk ben dayanamadım ağladım ben uyurken face de kızlarla mı konuşuyosun diye.. yanlış bişey yapmadım akrabamla konuştum dedi tamam inandım dedim ağlamaya başaladı seni çok seviyorum bana inan ne olur dedi işte sonrada ayrıntıları sordum kız sevgilimden 6 yaş küçükmüş zaten
kafamda soru işareti kalmadı birde dediki çok önemseseydim bu konuşmayı yada asılma amacıyla yapsaydım silerdim dimi dedi bende tabi bişey diyemedim...sonuçta barıştık bakalım artık hayırlısı

yorum yapan herkese teşekkürler

işte bu çok sevindim rabbim tamamına erdirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…