bak canım. moralini bozmak ilişkini zedelemek istemem ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. benmde hayatmda biri vardı. beni çok sevdiğine inanmştm . aynen seninki gibi bana 3.5 yıl kmseyle çıkmayp beni beklediğini ben başkasıylayken bile beni sevdiğini söylemşti. bigün bilgisayarını karştrrken arkadaşlaryla ilşkimiz hakkında konuştğnu gördm ve o an bitirdim. çok şey söyledi çok yalvardı ama istemedim. bittikten sonra zaman içinde anladmki sevgisi aşkı herşeyi yalan. msjlar atıp dönmek istemedi sadece boşlukta kalmak istemediğinden ve de alışkanlıktandır. erkek arkadaşının burcu ney yengeçmi
burcu boğa canım.. ama o kızla face te konuşmama tamam diyor :26: konuş diyor
o zaman konuş canım. rahatla yani. ama bir kere güven sarsıldımı düzelmesi zor. ( yengeç erkeğiyse hemen ayrıl çok çekilmez olurlar diyecektimde burcunu ondan sordum
o tarihlerde aranız nasıldı hatırlamaya çalış kavgalı falanmıydınız acaba bi boşluık anındamı yazdı.eski mesajlarına falan bak ikinizin arnız kötüyse 9 şubat tarihinde bilki bi boşluk anında kızla ilgilenmiş olablir.ama ciddi boyutta değildir die tahmin ediyorum kolay kolay silebidiğine göre.kızın adı soyadı ne faceden farklı bi kız ismiyle yeni bi adres aç kızı ekle.neyin nesidir ilişkisi varmı yok mu öğren.sevgilinin faceinde ilişki durumu hakkında ne yazıyor ilişkisi varmı yazıyor?buda çok önemli arayış içindemi face de.ah bu face ah ahh nelere mal oldu hayatımızda...
o tarihlerde aranız nasıldı hatırlamaya çalış kavgalı falanmıydınız acaba bi boşluık anındamı yazdı.eski mesajlarına falan bak ikinizin arnız kötüyse 9 şubat tarihinde bilki bi boşluk anında kızla ilgilenmiş olablir.ama ciddi boyutta değildir die tahmin ediyorum kolay kolay silebidiğine göre.kızın adı soyadı ne faceden farklı bi kız ismiyle yeni bi adres aç kızı ekle.neyin nesidir ilişkisi varmı yok mu öğren.sevgilinin faceinde ilişki durumu hakkında ne yazıyor ilişkisi varmı yazıyor?buda çok önemli arayış içindemi face de.ah bu face ah ahh nelere mal oldu hayatımızda... birde acaba seni konuşturacağı kız gerçekten o kızmı olcak.ya aklına giriyo gibi olmıyım belki arkadaşın gerçekten doğru söylüyodur iyi düşün iyi karar ver takip et her hareketini ama sıkmadan.ya şu facebooktan nefret ediyorum ya sokata selam vermeyen face de selam veriyo kızı erkeği farketmez.gereksiz bi sosyallik ya.benimde başıma geldi böle bi kriz nışanımı atıyodum az daha nışanlımın parmağından yüzüğü söktüm atıım sen bunu haketmiyosun die krizlere girdim.gelemem öle şeylere normalde olsa kız arkadaşı olmamalı.nışanlımın adından msj yazdım artık nışanlı değiliz rahat rahat msjlaşırsın dedim bana sanki dilekçe yazmış tenzih ederim bilmem ne uzun süreli ilişkisi varmış hanımın sadece arkadaşmış.benim msjdan sonra nışanlımıda sildi bidaha yazamasım hırsımı alcaktım daha.geçmiş olsun canım inş atlatırsın hayırlısı hakkında
bana kalırsa erkek arkadaşınız masum,
Eğer kendimizden emin değilsek, karşımızdakine güvenmiyorsak, yeterli iletişim yoksa, hadiseyi yeterince bilmiyorsak, anlamamışsak içimize şüphe düşer. Neden, niçin, nasıl diye araştırabilirsek, bir dereceye kadar düzgün sebepler bulur, aklıselimimizi de kullanırsak, sıhhatli sonuçlara varabiliriz. Ama tam tersine, şüphelerimizi esas alıp, davranış ve yaşantımızı buna göre şekillendirirsek, büyük yanlışlıklara kapı açmış oluruz.
Ve ne yazık ki, en yakınımız olması gereken kişiyi, her an her şekilde, zan altında bırakırız. Şüphe aynen bir kurt gibidir. En güzel ilişkileri bile oyar. Buna müsaade etmeyin lütfen. Şüphe kişinin ruh dengesini bozar. İnsanı sahte davranışlara, rollere sürükler. Güveni kaybettirir.
Biz en iyisi kendimize, karşımızdakine güvenelim, geçmiş güzel günleri düşünüp, geleceğimizi bir şüphe uğruna feda etmeyelim. Bir ilişkiyi inşa etmek zordur. Onu korumak daha zordur. Ama yıkmak çok kolaydır. Tabii sonra pişman olmamak için, çok pek çok düşünmek ve adımlarımızı ona göre atmak gerektir.Umarım herşey yoluna girer..
polyannacılık oynamaya gerek yok. vaktini boş şeyler için harcama canım. daha iyileri çıkar karşına elbet. sen sınavlarına konsantre ol. daha öncede dediğim gibi ateş olmayan yerden duman çıkmaz. yok halamın torunu saçma sapan msjlar atıyodu demiş ama kendisi yazmış inanıyorum başarıcam işte şimdi uyuyosundur falan filan. ilşkisi olan ve seven bi erkeğin yapıcağı şeyler değil bunlar. bırak gitsin. düşünme üzülme. zaman çok kıymetli. boş şeylerle harcanmaya değmez.
canm ya dayanamıyorum bu acıya
öldürmeyen acı güç verir canım. sen aklı başında bi kızsın. bak ne güzel üniversite okuyosun. okulun bitince mesleğini eline alıcaksın. şuan bu yaşananlar gerçekten zaman kaybı. üzülmeye değmez. şimdi acın taze olduğundan beni anlamıyosun belki. geçmicek gibi geliyo sana ama inan geçer. neler gelip geçiyo. bi erkek için üzülmeye değmez. hayat o kadar güzelki. Allah başka dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?