Siz şuan burada yazarken eşiniz nerede dışarıda mı? Çocuklarınız? Nasıl rahat yazabiliyorsunuz sadece merak ettim
evet hic bir erkek öyle evde paspal psapal dolaşan kendine bakmyan üzgün bıkkın bi kadın istemiyor evde sende kendine bak süslen onun üstüne düşme kendine u ğraşlar bul hayatını ona göre ayarlama gez toz bak ozaman nasıl kıymetli olucaksı bi arkadaşın yazdıgı gibi ögrensen napıcaksı ayrılamam diyosu ögrenme ozaman mutsuz olucaksın bilme daha iyi hadi kendine gel toparlan hayat sadece o varsamı var cocukların icin toparlan hic olmasa
evet ben bile korkuyorum eşimle 6 yaş var aramızda zaten kendi ayakları üstünde dursa kocasının onu kaybetme korkusu olacağından bu arkadaşımıza bu şekilde davranamaz şuan nasıl olsa evde oturup çocuklara annelik yapacak benden ayrılamaz düşüncesi onu bu şekilde yapıyor....
eşim yok daha gelmedi bir akşam erken gelirse ki sekizden önce gelmez diğer akşam geç gelir anahtarı çekin ben geç gelicem der
eşim yok daha gelmedi bir akşam erken gelirse ki sekizden önce gelmez diğer akşam geç gelir anahtarı çekin ben geç gelicem der
eşiniz ne işle mesgül bu kadar geç gelme sebebini ne olarak gösteriyor......
eksik olmayın yazdıklarınız içime su serpti bende de hata var biliyorum ama hayatında kadın olmayabilir de sanırım belki ben yanlış düşündüm
harca adamın paralarını çatır çatır acıma
eksik olmayın yazdıklarınız içime su serpti bende de hata var biliyorum ama hayatında kadın olmayabilir de sanırım belki ben yanlış düşündüm
araba arsa alım satım işi yapıyor
ben çok tutumlu bir hanımım ama eşim buna da kızıyor cimrisin diyor kötü erzak alıyorsun diyor eskiden ses etmez yerdi ben tutumlu olmasaydım harcasaydım fdaha mı iyi olacakdıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?