Aldatılıyor muyum ?

Siz şuan burada yazarken eşiniz nerede dışarıda mı? Çocuklarınız? Nasıl rahat yazabiliyorsunuz sadece merak ettim

eşim yok daha gelmedi bir akşam erken gelirse ki sekizden önce gelmez diğer akşam geç gelir anahtarı çekin ben geç gelicem der

evet neşeli cıvıl cıvıl bir kadın istiyorlar :97::97:

Kesinlikle katılıyorum.Nsıl olsa beden ayrılamaz diyip işi pişkinliğe vuruyor..

Ne demek hafta sonları son bilmemkaç aydır eve gelmemek?

Ağzın kokuyo diye ben başka yatakta yatıcam demk..

Karısınıın arkadaşı yokmuş nereye çıkıcak tek bşına deli gibi sokak sokakmı gezicek?

Cocuklarıylada ilgilenmiyormuş..

sinirlik ya sinirlik

eksik olmayın yazdıklarınız içime su serpti bende de hata var biliyorum ama hayatında kadın olmayabilir de sanırım belki ben yanlış düşündüm

canım çalış derken çocuk bakıcılığı hiç aklıma gelmemişti seni bunalımdan kurtaracak bi iş olmalı bunalıma sokacak değil....canım halkeğitim kurslarına git bişeyler öğren...pasif olma kendini eşine kanıtla oda bişeyler yapabildiğini görsün senin .... mesela dikişe başla yada kurdela nakışı falan neyi seviyorsun bilmiyorum ama sana uygun bi kurs mutlaka vardır yaptığın şeylerdende para kazanabilirsin...evde elişi yapma ama.... dışarı çıkman lazım senin kurs arkadaşların olur kafanı dağıtırsın...sonra ticarete dökersin işi ya dikiş yada el sanatları türü şeyleri satabilirsin çeyiz mağazalarına daha vardır ama şuan aklıma gelmiyor bunun gibi şeyler tamam mı düşündükçe aklıma gelir yazarım...ama yarından itibaren kendimize bakıyoruz makyaj yapıyoruz bakımlı dolaşıyoruz evde parfümüde unutma emi...

eksik olmayın yazdıklarınız içime su serpti bende de hata var biliyorum ama hayatında kadın olmayabilir de sanırım belki ben yanlış düşündüm

eğer eşinizin kazanmak istiyorsanız sigarayı bırakmaya çalışın hoşlanmaya bilir ve eşinize sıcak davranın güzel kıyafetlerinizi giyip onu bekleyin belki onu beklediğinizi görünce biraz vijdanı varsa sızlar

btün sayfaları okumadım. anladığım kadarıyla çalışmak zor geliyor. biraz da bizim oralarda boşanmak yok, nasıl olsa boşanamaz benden diye düşündüğünüzden bir rahatlık var. bence de kendi ayaklarınız üzerinde durmaya bir yerden başlamalısınız artık. benden boşanamaz diye bir şey yok. boşansa ne yapacaksınız? sudan çıkmış balıktan farkınız olmayacak. aldatıyor mu aldatmıyor mu sorun bu mu? ne farkeder ki? aldatsa ayrılmayacaksınız. yada aldatmıyor olsa bile bu durumunuz, eşinizin bu tutumu sizi hiç mi rahatsız etmiyor? eşiniz neden böyle davrandığını anlayamıyor musunuz? zaten onun için avcunun içindesiniz.

Ablacımm biraz da olsa artık kendine çeki düzen verme zamanı gelmedi mi?Bırak ev işleri de olur temizlik de olur ama hayat bir kere yasanıyor eee şimdi 2 tane çocugun var onlar evlenip gittikten sonra ne yapacaksın kaldı ki bu devirde parmakta yüzük gören bayanlarımız evli erkeklere takılıyorlar o yüzden silkelen kendine gel ve hayat arkadasına sahip çıksın çık gez dolaş ki eşine de anlatacak bir şeylerin olsun eşin sana soruyor eee bugün ne yaptın?Hiç napıyım çamaşır,bulaşık hergün aynı şeyleri duymaktan da insan sıkılır bir de anladıgım kadarıyla sen çok Evetci bir insansın karşındaki insana Hayır diyebilmelisin En büyük yanlışın da yatakları ayırmak olmuş şu an en güzel yaşındasın neden cinsel hayatınız bitsin ki?Bir de biz karadenizliyiz biz de boşanma olmaz falan deme ona muhtaç olmadıgını göster

eşinizin davranışların tuhaflık olduğu ortada.
ama bu illa ki sizi aldattığı anlamına gelmez tabiki, yaptıkları size karşı bir tavır da olabilir..sonuçta bazı konularda duyduğu rahatsızlıkları dile getiriyormuş ama siz pek bu konuda birşey yapmamışsınız..
illa bir işe girmeniz gerekmiyor, kendinize ufak tefek hobiler, uğraşlar bulun, eşinizin "haklı" olarak sizi uyardığı konulara ve özellikle kendinize çekidüzen verin, bakalım size karşı tutumu değişecek mi

Açıkçası yazdıklarınıza inanıp inanmamakta kararsızım...Ancak eğer doğru ise kendi düşüncemi söyliyeyim;Anladığım kadarıyla hayatını evine ve çocuklarına adamış,içe dönük,sosyal çevresi ve maddi özgürlüğü olmayan bir bayansınız...Biz bayanlar erkeklerden ilgi,şefkat,anlayış bekliyoruz...Erkekler ise tam anlamıyla bir eş istiyor...Yemeğini,ütüsünü,temizliğini yapacak,çocukları ile ilgilenecek,gerektiğinde tam bir hanımefendi,bir anne,gerektiğindede tam bir dişi olabilecek kadın istiyorlar.Siz kendinizi hiç önemsemez iken eşinizle aranızı nasıl düzeltebilirsiniz...Birşeyler pat diye yapılmaz tabi ama öncelikle sigarayı bırakın...Temiz olun,ona temiz kokun...Kendinize güvenin,çevre edinin...Bunu tek başınıza yapamayabilirsiniz ama profesyonel bir yardım alın...Evlilik zamanla monotonluğa girebilir ama hayatınıza hareket katmak sizin elinizde...
Umarım durumunuz düzelir...

Ben 43 yaşındayım ama asla senin gibi düşüncelerim yok.
Ne yaşadığım hayatta ne de eşimle ilişkimde bir fark olmadı.
Sen ununu eleyip eleğini asmış gibi konuşuyorsun.
42 yaşındasın,62 değil diyeceğim ama öyle 62 ler var ki onlar bile kabul etmez,alınırlar :)

Bence biraz kendine zaman ayırıp,kendin için birşeyler yapmalısın.
Sen kendini iyi hissedip kendine güvendikçe,eşinin ilgisi ve tavrı kendiliğinden değişir.
Eşine "babamız" demen bile nasıl yaşadığınız hakkında fikir veriyor.
Eşin seni artık bir akrabası veya yakını gibi görüyor olabilir.Eş olarak görmesini sağlamak,senin elinde.

lütfen dinle beni bende senin gibi ev kadını modunda cok gezmiştim budan beş sene öncesine kadar ne oldu peki biliyormusun herif beni aldattı onca fedakarlıgımı hice saydı ben neyaptım üç ayda onu boşadım şimdi napıyorum peki valla hic kimse benden öncelikli degil önce ben hic kimse icn hic bişeye degmez gülüm

ben çok tutumlu bir hanımım ama eşim buna da kızıyor cimrisin diyor kötü erzak alıyorsun diyor eskiden ses etmez yerdi ben tutumlu olmasaydım harcasaydım fdaha mı iyi olacakdıki

boş ver anacım gez toz al herşeyin en iyisini haftada 1 kuaförüne git bu erkeklere yaranılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…