ben çok tutumlu bir hanımım ama eşim buna da kızıyor cimrisin diyor kötü erzak alıyorsun diyor eskiden ses etmez yerdi ben tutumlu olmasaydım harcasaydım fdaha mı iyi olacakdıki
lütfen dinle beni bende senin gibi ev kadını modunda cok gezmiştim budan beş sene öncesine kadar ne oldu peki biliyormusun herif beni aldattı onca fedakarlıgımı hice saydı ben neyaptım üç ayda onu boşadım şimdi napıyorum peki valla hic kimse benden öncelikli degil önce ben hic kimse icn hic bişeye degmez gülüm
ben boşanmak istemiyorum benim eşimle son iki seneye kadar hiç sorunum yokdu mutluyduk eskitye dönemezmiyiz o zaman eşim neden benden şikayet etmiyordu sigarama karışmazdı şimdi başıma bela olacaksın ben hasta kadın bakamam kanser olursun ilerde diyor eskiden pişirdiklerimi beğenirdi eskiden horladın demezdi ağzın kokuyor demezdi cinsellik azalmışdı ama yine de arada bir isterdi şidmi neden değişdi kadın değilse neden değişdi ben onu anlıyamıyorum
ben boşanmak istemiyorum benim eşimle son iki seneye kadar hiç sorunum yokdu mutluyduk eskitye dönemezmiyiz o zaman eşim neden benden şikayet etmiyordu sigarama karışmazdı şimdi başıma bela olacaksın ben hasta kadın bakamam kanser olursun ilerde diyor eskiden pişirdiklerimi beğenirdi eskiden horladın demezdi ağzın kokuyor demezdi cinsellik azalmışdı ama yine de arada bir isterdi şidmi neden değişdi kadın değilse neden değişdi ben onu anlıyamıyorum
Biri bunun şaka olduğunu söylesin. örünen köy kılavuz istemez. Madem kendi istediğin şeye inanıyorsun neden soruyorsun arkadaşım. Noter miyiz biz? Yada bu bir kamera şakası mı?
Neden acaba?
Aklınıza ne geliyor ''mantıklı'' düşündüğünzde?
Ya konduramıyor olabilirsin.Boşanmak istemiyorda olabilirsiniz.
Bunlar ayrı.. ama bize anlattığınız şeylere bakarsak
Bu adam ''aldatmıyorsa ben atıyım kendimi köprüden boyutunda''
Tabi abartıyorsanız orası ayrı biz yazdıklarınız dışında hiçbirşey bilmiyoruz.
Dediğim gibi yazılarınızda abartı yoksa SONUC APAÇIK ORTADA..
Öyle polyanacılık oynamaya gerek yok kimseyi tanımayada gerek yok
Olanlar ortada bunları yapan bir erkek aldatmıyor olamaz.KİMSE KENDİNİ KANDIRMASIN
Süper kesinlikle katılıyorum.
Zaten kondurmak istemiyor
Birde böyle ucuk yorumlar alınca dahada gaza geldi
neredeyse
EVE GELMEYEN
ÇOCUKLARIYLA VE KENDİSİYLE İLGİLENMEYEN
ALDATIYORMUSUN SORULARINA EVET DİYEBİLEN
EŞİNİ AŞAĞILAYAN YATAĞINI AYIRAN
ADAMA O BİR MELEK DİCEKLER
Eğer kişi ve konu gerçek ise ki gerçek olduğuna inanmıyorum, arkadaşımın yukarıda yazdıkları ile kesinlikle aynı fikirdeyim. Kusura bakmayın ama hem soruyorsunuz hem de mazeret hazır. Biz ne yapıyoruz burda o zaman.
çocuklarımla ilgilenmiyor demedim hatta bir kaç kez çok ilgili ve düşkün dedim önceki mesajlarda ayrıca beni aldatmıyordur da demedim kesin olan şey ben boşanmak istemiyorum burdaki arkadaşların dediklerini yapıcam ben kendimi çok bırrakdım hatam bu ama eşim bir şey demezdi ben rahatsız olduğunu düşünmezdim artık söylüyor kendimi düzelticem
Süper kesinlikle katılıyorum.
Zaten kondurmak istemiyor
Birde böyle ucuk yorumlar alınca dahada gaza geldi
neredeyse
EVE GELMEYEN
ÇOCUKLARIYLA VE KENDİSİYLE İLGİLENMEYEN
ALDATIYORMUSUN SORULARINA EVET DİYEBİLEN
EŞİNİ AŞAĞILAYAN YATAĞINI AYIRAN
ADAMA O BİR MELEK DİCEKLER
çocuklarımla ilgilenmiyor demedim hatta bir kaç kez çok ilgili ve düşkün dedim önceki mesajlarda ayrıca beni aldatmıyordur da demedim kesin olan şey ben boşanmak istemiyorum burdaki arkadaşların dediklerini yapıcam ben kendimi çok bırrakdım hatam bu ama eşim bir şey demezdi ben rahatsız olduğunu düşünmezdim artık söylüyor kendimi düzelticem
Haksızlık yapma ama, adam çocukları ile ilgileniyormuş.
Şaka bu ya, inanmıyorum. Gözüne soka soka yapıyor adam arkadaş hala sorguluyor. Bişey yapmayacaksın madem bilmek ne kazandıracak, kim kimi rezil edecek. Nasıl olsa sen boşanmayacaksın, hani siz de yok ya boşanmak, biz de adettir çünkü boşanmak, her olanı kabul etmek senin önündeki yol. Burada yazdığın gibi biz karadenizliyiz biz de boşanmak yoktur gibi konuşuyorsan, davranıyorsan eşine senin ki kaş yaparken göz çıkarmaktan başka bir halt değil.
Çoğu kişi kendine çeki düzen ver yok giyin yok süslen bilmemne demiş.
Evet bunların hepsini yapmalı ama kocasını geri kazanmak için değil,kendine olan saygısını geri kazanmak için yapmalı.
Çünkü kocası konu sahibiyle evlenirken onun böyle bi insan olduğunu bilerek evlenmiştir.
Sonradan aşşağılayan küçük düşüren karısından utanan adamı geri kazanmak için şahsen ben asla hiççbir şey yapmam.
Dediğim gibi bütün bunları kendim için yaparım.
Ayrıca konu sahibi bizde boşanmak olmaz diyip zaten her şeyi kabullendiğini en başından söylemiş.
Yani başka bi kadın bile olsa kocasından boşanmayacak gibi görünüo.
Madem öyle neden böyle bi konu açtınız?
Hayatınızda hiçbir şey değişmeyecekse aldatılıp aldatılmadığınızı öğrenmek sadece sizi duygusal anlamda çökertir,özgüveninizi bir kez daha yıkar.
Bence önce bu düşünce tarzınızı değiştirmeniz,ondan sonra sorduğunuz soru hakkında araştırma yapmanız gerekio.
Ne demek bizde boşanmak olmaz?
Bence siz çoktan ayrılmışsınız kağıt üzerinde bitmemesi ne anlam ifade edio sizin için anlamış değilim.
Bence bu yazılanlardan sonra sana enerji katacana inanıyorum ,evlilik görev olmamalı olduğu vakit bu durumlar kaçınılmaz ,bence eski kıyafetleri at,kuaföre git genç kız modeli saç kestir, saçının rengini yenile, şu meslek kurslarına yazıl yeni arkadaşlar edin var benim arkadaşlar kendini o yaştan sonra çalışma hayatına atılıp kendi arabasını, yazlığını al ,sen niye beceremiyesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?