Aldatılıyor muyum ?

bu saatte herkes evdeyken o neden dışarıda? koskocaman adam sonuçta ne yapıyor sağda solda? işten dolayı ise mesai yapıyorsa neyse de yaşı da genç değil ki arkadaşlarıyla takılıp kafa dağıtsız eve geç gelsin. ben o yaşlardaki insana bu tutumu hiç yakıştıramıyorum evde eşi evlatları dururken o sağda solda geziyor mu? ilginç...

ben çok tutumlu bir hanımım ama eşim buna da kızıyor cimrisin diyor kötü erzak alıyorsun diyor eskiden ses etmez yerdi ben tutumlu olmasaydım harcasaydım fdaha mı iyi olacakdıki

benim babamda hep diyo anneme..
annem pazardan ucuz şeyler alıyım diye uğraşır 5 lirayla 10 lirayla pazara gittiği var napsın kadın
üzme tatlı canını
erkek milleti işte
köküne kibrit çakıcan der annem

ben boşanmak istemiyorum benim eşimle son iki seneye kadar hiç sorunum yokdu mutluyduk eskitye dönemezmiyiz o zaman eşim neden benden şikayet etmiyordu sigarama karışmazdı şimdi başıma bela olacaksın ben hasta kadın bakamam kanser olursun ilerde diyor eskiden pişirdiklerimi beğenirdi eskiden horladın demezdi ağzın kokuyor demezdi cinsellik azalmışdı ama yine de arada bir isterdi şidmi neden değişdi kadın değilse neden değişdi ben onu anlıyamıyorum

Bence evliliğinizi bu duruma getiren siz olmuşsunuz..Ben sizin yerinizde olsam acilen kendime çeki düzen verirdim..Eşiniz kendine bakmayı seven giyinen parfüm süren biriyse siz daha fazlasını yapmalısınız..Mesela eşiniz eve geldiğinde nasıl bir kıyafetle karşılıyorsunuz az da olsa bir makyaj yapıp bir koku sürüyormusunuz?
Bunlar çok önemli..
Sizin onun için hissettiklerinizi onunda size hissetmesini ve kıskanmasını sağlayabilirsiniz...
Çocuk hayatı ne kadar değiştirsede kendine bakmaya sosyal hayata engel değil..
Ben yataktan kalkar kalmaz yüzümü yıkar üstümü değişir gözüme kalem çekerim mesela..En azından dışarı çıkarken allık sürmeden bir kalem çekip bir koku sürmeden çıkmam..Kendi başımada zaman geçirebileceğimi her zaman gösteririm..Mesela arkadaşlarımla buluşur akşama kadar gezeriz eşim merak eder ne yapıyorsunuz bu kadar saat dışarda doyamadınız diye kaç kere arar...
Bunlar basit şeyler ama etkili inanın..
Bahanelerinizden kurtulun kilonuza giyiminize kokunuza duruşunuza dikkat edin eşinizi dışarıya ellerinizle itmeyin

Neden acaba?

Aklınıza ne geliyor ''mantıklı'' düşündüğünzde?

Ya konduramıyor olabilirsin.Boşanmak istemiyorda olabilirsiniz.

Bunlar ayrı.. ama bize anlattığınız şeylere bakarsak

Bu adam ''aldatmıyorsa ben atıyım kendimi köprüden boyutunda''

Tabi abartıyorsanız orası ayrı biz yazdıklarınız dışında hiçbirşey bilmiyoruz.

Dediğim gibi yazılarınızda abartı yoksa SONUC APAÇIK ORTADA..

Öyle polyanacılık oynamaya gerek yok kimseyi tanımayada gerek yok

Olanlar ortada bunları yapan bir erkek aldatmıyor olamaz.KİMSE KENDİNİ KANDIRMASIN

Bence bu yazılanlardan sonra sana enerji katacana inanıyorum ,evlilik görev olmamalı olduğu vakit bu durumlar kaçınılmaz ,bence eski kıyafetleri at,kuaföre git genç kız modeli saç kestir, saçının rengini yenile, şu meslek kurslarına yazıl yeni arkadaşlar edin var benim arkadaşlar kendini o yaştan sonra çalışma hayatına atılıp kendi arabasını, yazlığını al ,sen niye beceremiyesin?

Biri bunun şaka olduğunu söylesin. örünen köy kılavuz istemez. Madem kendi istediğin şeye inanıyorsun neden soruyorsun arkadaşım. Noter miyiz biz? Yada bu bir kamera şakası mı?

Biri bunun şaka olduğunu söylesin. örünen köy kılavuz istemez. Madem kendi istediğin şeye inanıyorsun neden soruyorsun arkadaşım. Noter miyiz biz? Yada bu bir kamera şakası mı?

Süper kesinlikle katılıyorum.
Zaten kondurmak istemiyor
Birde böyle ucuk yorumlar alınca dahada gaza geldi
neredeyse
EVE GELMEYEN
ÇOCUKLARIYLA VE KENDİSİYLE İLGİLENMEYEN
ALDATIYORMUSUN SORULARINA EVET DİYEBİLEN
EŞİNİ AŞAĞILAYAN YATAĞINI AYIRAN

ADAMA O BİR MELEK DİCEKLER

bence artık kendinizi değiştirmenin zamanı gelmiş
fedakar anne ve ev hanımı modundan öte
kendine güvenen hayatına bir şeyler katan
daha sosyal bir kadın olmanın zamaı gelmiş gibi
mükemmel yemek yapabilirsiniz çocuklarınızı çok iyi bakıyor olabilirsiniz
ev işlerinde maharetli olabilirsiniz
ama dahası ve dahası olmalı
eşiniz ve çocuklarınıza odaklanmışsınız gibi geliyor bana
kendinizi arka planda bırakmışsınız,
sosyalleşin,çalışın kendine güveniniz gelsin

Eğer kişi ve konu gerçek ise ki gerçek olduğuna inanmıyorum, arkadaşımın yukarıda yazdıkları ile kesinlikle aynı fikirdeyim. Kusura bakmayın ama hem soruyorsunuz hem de mazeret hazır. Biz ne yapıyoruz burda o zaman.

çocuklarımla ilgilenmiyor demedim hatta bir kaç kez çok ilgili ve düşkün dedim önceki mesajlarda ayrıca beni aldatmıyordur da demedim kesin olan şey ben boşanmak istemiyorum burdaki arkadaşların dediklerini yapıcam ben kendimi çok bırrakdım hatam bu ama eşim bir şey demezdi ben rahatsız olduğunu düşünmezdim artık söylüyor kendimi düzelticem

benim mi gerçek olduğumua inanmıyorsunuz ?

en azından bu olumlu bir gelişme olur.... gerekten geç değil bir n önce bir yerleden başlayın... eşiniz için değil ama kendiniz kendi özgüveniniz için.... kendinizi iyi hissetmek kendinizi güzel hissetmek için.... EŞİNİZ İÇİN DEĞİL.... ÖNCE KENDİNİZ İÇİN OLMALI BU DEĞİŞİM...

Haksızlık yapma ama, adam çocukları ile ilgileniyormuş.
Şaka bu ya, inanmıyorum. Gözüne soka soka yapıyor adam arkadaş hala sorguluyor. Bişey yapmayacaksın madem bilmek ne kazandıracak, kim kimi rezil edecek. Nasıl olsa sen boşanmayacaksın, hani siz de yok ya boşanmak, biz de adettir çünkü boşanmak, her olanı kabul etmek senin önündeki yol. Burada yazdığın gibi biz karadenizliyiz biz de boşanmak yoktur gibi konuşuyorsan, davranıyorsan eşine senin ki kaş yaparken göz çıkarmaktan başka bir halt değil.

Tabiki kendinizi düzeltin.
Geç bile kalmışsınız
Ama eş için değil... kendiniz için..

Siz zaten sorunuzun cevabını biliyorsunuz.
Birilerinin size hayır eşin seni aldatmıyor demesini bekliyorsunuz..
Herkez diyebilir ama ben demicem..

Çünkü sizin cümleleriniz kendi cümleleriniz ayrı ayrı şeyler söylüyor
Ama aslında hepsi aynı şeyi söylüyor ''eşim beni aldatıyor''

Neyse size yolunuzda başarılariyi olmasını dilerim herşeyin..

Ben biz karadenizliyiz bizde boşanmak yoku görmedim.Öyle birşey olmadığını bilicek kadar ''karadenizli'' tanıdıgım var.
Boşanmak istememek ayrı.. Ama bu tarz hayali bahaneler bulup koskoca bir bölgeyi zan altında bırkmak doğru değil.Bütün karadeniz sizin ailenizden ibaret değil konu sahibi..(nicki unuttum)

Çoğu kişi kendine çeki düzen ver yok giyin yok süslen bilmemne demiş.
Evet bunların hepsini yapmalı ama kocasını geri kazanmak için değil,kendine olan saygısını geri kazanmak için yapmalı.
Çünkü kocası konu sahibiyle evlenirken onun böyle bi insan olduğunu bilerek evlenmiştir.
Sonradan aşşağılayan küçük düşüren karısından utanan adamı geri kazanmak için şahsen ben asla hiççbir şey yapmam.
Dediğim gibi bütün bunları kendim için yaparım.
Ayrıca konu sahibi bizde boşanmak olmaz diyip zaten her şeyi kabullendiğini en başından söylemiş.
Yani başka bi kadın bile olsa kocasından boşanmayacak gibi görünüo.
Madem öyle neden böyle bi konu açtınız?
Hayatınızda hiçbir şey değişmeyecekse aldatılıp aldatılmadığınızı öğrenmek sadece sizi duygusal anlamda çökertir,özgüveninizi bir kez daha yıkar.
Bence önce bu düşünce tarzınızı değiştirmeniz,ondan sonra sorduğunuz soru hakkında araştırma yapmanız gerekio.
Ne demek bizde boşanmak olmaz?
Bence siz çoktan ayrılmışsınız kağıt üzerinde bitmemesi ne anlam ifade edio sizin için anlamış değilim.

Cevabı çok basit. Kağıt üstünde de sürse evlilik, boşanmak yok ya, adam çocuklarına bakacak, evini geçindirecek, kağıt üzerindeki eşinin zaten bir masrafı yok, hem adama laf gelmeyecek hem kağıt üstündeki eşi bildiği için rahat rahat istediği hayatı sürecek.

Bu değişikliklere ilaveten dişçiye gitmeyi ihmal etme derim.
Ağız kokusu aranızda problem olmuş.Sadece sigarayla alakalı olmayabilir.
Mutlaka dişçiye zaman ve para ayırman lazım.Eşin gelmeden önce naneli sakız kullan ve evin içinde sigara içme.

Ayrıca saçtan başka,eline ayağına bakım yap,en azından krem sür.
Evde özenli giyin,terliklerin bile güzel olsun.Geceliğini pijamanı yenile.Oğulların büyükmüş,seksi alamazsın belki ama en azından şirin,hoş görünen birşeyler alabilirsin.
Eşin giyimine para harcıyormuş,sen de harcayabilirsin.
Üzerine değişik birşeyler al.Her zaman giydiklerine benzemesin.
Kilon varsa,vermeye çalış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…