Aldatılıyor muyum ?

öncelikle yanımda olan anlayışlı arkadaşlara tşk ediyorum insan biraz olgun düşünceli olacak bekara karı boşamak kolay derler emin olmadığım birşey için neden boşanayım hanginiz boşanırdınız?? ben yuvamı kurtarmak istiyorum doğal olarak bebeğim var önceliğim o benim ama tabiki benimse sınırlarım var eğer canımı yakmaya devam ederse aldattığınıda tam olarak anlarsam tabiki ayrılırım o üzden bazı arkadaşlar çok boş konuşuyor merak ettiğiniz bir şey varsa buyurun cvplayım

Yeni moda galiba, hem fikir isteyip , hemde işine gelmeyen yorumları aşağılamak. Boş boş konuşuyor olacağım ama çok çabuk itiraf etmesine şaşırdım !!!

Belki ortada pavyondan biri de yok, belki gerçekten birine aşık oldu ancak pavyon derse sizin ondan nefret edip hemen ayrılacağınızı düşünüyor. aksini söylerse birini sevdim derse boşanmaz süründürürsünüz.

Son düzenleme:

Sen de bunları yedin dimi :) Sana ibretlik bir kons hikayesi anlatırdım ama arkadaşlara haddini aşan yorumlar yaptığın için ban yemişsin. Üyeliğin aktif olunca hatırlat yazıcam.

ya arkadaşım neden böyle kötü niyetli yorum yapıyorsun anlamıyorum .istemeyen erkek çeker gider sen drt etme kendine .boş konuşuyorsun gerçektende .kimin başına ne geliceği belli olmuyor büyük konuşma derim ben .

Başıma gelmez şeklinde bir yorum yaptığımı hatırlamıyorum, tabiki herkesin başına gelir. O yüzden büyük konuştuğumu nereden çıkardın anlamadım.

Arkadaşın anlattıklarından benim anladığım yukarıdaki yorumum. Yoksa hangi adam pavyon diye kendini ortaya atsın ki ? İnkar yolunu seçmiyor, pavyon diyor. Polis olduğu için insan psikolojisini çok iyi biliyordur. Kurtulmanın en kolay yolu, pavyon, genelev vs diyerek onur kırıcı yaklaşımda bulunmak. Hangi kadın hazmeder ki bunu ?

Ancak boş konuşma arkadaşa hitaben bir kinayeydi, anladığını biliyorum, çünkü anlayacak kapasiten var ancak atlamanı anlayamadım.

Son düzenleme:

Belle senden rica ediyorum kendi yorumlarını yaz sadece. Birkaç gündür yeniden aktif bir şekilde yazıyorsun fakat yaptığın tek şey konu sahiplerinin haklı da haksız da olsa avukatlığı.

Biri çıkar da sana ne derse ne diyeceksin? Ben bu ezilmiş, haksız güruhun savunucusuyum mu?

Sen gel güzel güzel yorumlarını yap. Birileri sana kızsa da ben seni severim, özünde kötü bir insan olmadığını da biliyorum. İnan dışardan çizdiğin imaj çok kötü.

Bir kk klasiğiyle yorumumu sonlandırıyorum; yoruma yorum yapılmaz.

keserim asarım mı ?sesli güldüm buna .hayır şekerim kesmem kimseyi merak etme sen ama bööyle içli dışlı olmasına izin vermem eşimin .dert ortağı falan değil adam kadın dırdırı dinlemesine gerek yok ki zaten dinlemez sıkılır .
kadına boşan mı diyeyim ?bellki seviyor kocasını bebeği var .eşi belki yapmış bir hata belki yapmamış .yani ben konuya göre yorum yapıyorum .sen neden bu kadar vicdsnızca yorum yapıyorsun ?senin eşin gitse sen boşayabilecek misin kocanı ?empati yapsana biraz .bence boşanmayacaksın .o yüzden boşan vs deme .kadını gurursuzlukla suçlama .doğru yada değil kadın yuvasını dağıtmak istemiyor .burda konu ben değil konu sahibi .yani onun durumuna göre yorum yapıyorum .dayanamıyorum artık bu adama dese boşan diyeceğim ama seviyor elde tutmak için birşeyler yapmak istiyor .hemen huraaa boşan o zaman pavyon kadınıyla yarışabilir misin yok şöle yok böle zaten yaralı olan bir insana bide böyle sert sert yorum yaparsanız bilemiyorum yani vicdana uymuyor .bu benim düşüncem .saygı gösterirsen sevinirim .

şekerim sende yapıyorsun yoruma yorum beni alıntı yapıyolar görmüyor musun allah aşkına .önce onlar alıntı yapıyor bende cevap veriyorum .ben mi suçluyum ?haksız falan değil kadın avukatlık yapmıyorum .sen ve bir kaç arkadaş dışında dikkat et kimse olumsuz birşey yazmıyor ki bütün bayanlar şöyle yap böyle yap diye akıl vermiş .ama siz nedense hemen agresif yorumlar yapıyorsunuz .beni sevmene gerek yok ben doğru bildiğimi yazarım her zaman .kim kızarsa kızsın .bir kaç kişi toplanıp millete ayar veriyorsunuz sürekli .dikkat ettim hep bir kaç üye .diğerleri çok iyi niyetli .bizim evliliğimiz süper gidiyor herşey ylunda ay ben olsam boşanırım kapının önüne koyarım .yok canım koyamazsın .çok konuşan birşey yapamaz derler .o yüzden bu yorumlarınıza gülüyorum .harbiden yapabilcek varsa helal diyorum ama nerdee.işte bir kaç kişi ego tatmini yapıyor burdan kendince .lütfen alıntı yapma cevap yazmayacağım sana herşey ortada .

:) hımmm sana uzanan zeytin dalını bile elinin tersiyle itiyorsun.

Ben ve ekibim (onlar her kimse) doğru bildiklerimizi yazıyoruz. Kimse ayar vermek gibi bir amacımız olamaz. Biz kimiz Allah aşkına? Neyin otoritesiyiz de ahkam keseceğiz? Bildiğimizi yazarız konu sahibiyle ilgileniriz, diğerleriyle değil.

Hiçbirimizin evliliğinin süper gittiği falan yok, işin içinde insan var ise yolunda gitmeyen şeyler olur muhakkak. Boşan git, terket ayrıl, gibi keskin cümlelerimiz olmaz. Biz konu sahipleri ile iletişimdeyken senin gibi bir kaç savunucu ortalığı karıştırdığı için sahipler gaza geliyor ve olay cıkıyor. Herkes yorumunu yapsın. Kimsenin kimseyi eleştirme hakkı yok.

O laf cok konuşan bir şey yapamaz değildir; çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz.

Biz yapacağımızı yaptık, unumuzu eledik eleğimizi astık. Sanal ortamda kendimi tatmin edecek kadar alçalmadım, benim buranın dışında da bir hayatım var.

Mecburen alıntı yaptım Şekerim, cevap vermek zorundaydım. Kendinle çeliştiğinin (bir konuda saç baş yolarım, diğer konuda aaa affet konslarla sohbet etmiştir sadece gibi) farkına var istedim ama sen sırt cevirdin sen bilirsin. Bir abla misyonu üstlenmiştim sen almadın, yolun acık olsun.

Birilerinden bir bayan adı duydunuz ve eşinizi eve almadınız..

Bence duyduğunuzu belli etmeden takibe alsaydınız, birşeyler bulduktan sonra tepki verseydiniz keşke..

canım ban almışsın geri dönünce bunları okursun .burdan bir kaç kişinin söylemesiyle boşanma gibi ciddi kararlar alınmaz .eşinle konuş doğru düzgün olayını aslını öğren .benim bildiğim polisler bu şekilde gece kulüünde çalışan insanları tanır yani bazen bilgi almak amaçlı olur .hemen kötüye yorma .bellki eşin arkadaşlarının biraz gazına gelmiş .sen seviyorsan boşanmak istemiyorsan kime ne ?

Haahaahaa
Nihayet anlayan birileri varmış :)
2. sayfada elifdurunun bi olayı vardı, ordaki komşu kadının sanala yansıması yaşanıyor burdaki bazı üyelerin düşünce yapısında..
Henüz ortada aldatma dahi yokken, "ayrıl boşan, çocuğuna KPSS ye gir, bakarsın"
noluyosa KPSS ye girince hemen 2binlira ile memurluk veriyordu devlet, oldu, başka..Aynı tarz dendenlenmiş yorumlar, aynı kişiler aynı kişileri beğeniyor..Böyle olunca kabul görecek ya düşünceleri..
Heleki bitanesi var, her konudan KOVULUYOR..Kendine huysuz ve tatlı kadın misyonu yüklemiş ama çok antipatik haberi yok..

Narin, tam yerinde tespit yapmışsın, boş boş konuşanları elifdurunun olayındaki komşu kadın gibi gör ve ka'le alıp üzme kendini..
Altın gününden çıkıp kk ya koşan, BABAANNEM tarzı düşüncelere tıka kulaklarını..
Eşin polis her türlü ortama girecek..
bebeğini düşün sadece..

ha birde belle, sığ ve sıradan düşün, mazallah dışardan hiç iyi bir imaj çizmiyorsun ALLAH korusun, tütü tü tü

dışardan antipatik duruyormuşum nedense hep bir kaç kişi bunu söylüyor karşı çıkıyor fikrime onların evlilikleri mükemmel kocaları kendilerinden başka kimseyi görmüyor işte ne yaparsın biz anlamayız takdik yaparak kocamızı evde tutumaya çalışıyoruz şekerim .:)

konu sahibi banlanmışsın ama geldiğinde okursun herhalde. konunun başında eşinin polis olduğunu söylemediğinden açıkçası ben de eşinin birşeyler karıştırdığını düşünmüştüm elim varmamıştı yazmaya bişeyler.

eşin polis ve bu tarz ortamlara girip çıkması işi yönünden gayet olağan. babam da polisti kaba tabirle girip çıkmadıkları yerler yoktu. elleri mecbur işleri bu. zaten bu tarz yerler pavyondu, müzikholdü vs. sık sık polis tarafından kontrol altında tutulan yerler. ya kimlik kontrolü gbt vs. için girerler ya da fuhuş operasyonu, uyuşturucu bilmemne yığınla iş için girerler sonuçta sen de biliyosundur. eşin bu Yıldız Hanım' la pavyonda gönül eğlendirme lüksüne de sahip değil mesleki açıdan sonu olur. yani düşünsene kocan gidecek pavyonda kons'a şampanya mı açtıracak ? hemen hemen her gece polisin rutin kontrol yaptığı bir yere polis kimliğiyle gidip eğlense mesleğinden bile olabilir.

eşinin o dalga geçen arkadaşları da eşini kızdırmak ya da erkek geyiği çevirmek istemişlerdir. bence bu konuda endişelenmene gerek yok.

Herkes gaz ile çalışıyor şu forumda. Beğenmediği yorumları bağnaz olarak değerlendiren üyeler çoğunlukta olduğu sürece daha çok düşeriz biz ekşiye. Birkaç konuda ezilen tipler fırsatını bulduğunda bir bir döküyor eteğindeki taşları. Gülle gelene taşla geliyorlar ve klasik son; körler sağırlar birbirini ağırlar.

valla şu bir gerçek; burada iki grup var,
birincisi herşeyi gırgıra alan grup,
ikincisi ise gerçekten yardımcı olmaya çalışan arkadaşların gurubu,
zaten birinci gruptan olanlar banlanıp duruyor.

Geçenlerde konu açtım konu benim kişiliğime geldi,

çok iyi biliyorum o kişileri, yorumlarını takip ediyorum.

burda deşifre etmeyeceğim zaten biliniyor..herkes biliyor

Valla kimleri hangi gruba koydunuz bilmiyorum ama 2 grup hatta gruplar konusunda size katılıyorum.

1. grup ; erkek egemen bir aile yapısı, ayakları üzerinde durmayan tek dünyaları koçişleri olan kadınlar. Koçişleri yoksa onlar bir hiçtir. Adam ne yaparsa yapsın hata onlarındır. Döverse kaşınmıştır, aldatırsa kendine bakmamıştır vs.

2. grup; Çalışan ayakları üzerinde duran, o adamla mecburiyetten değil evli olmak istediği için evli olan, hata affetmeyen, toplumda birey olan kadınlar.

1. katlanır
2.katlanmaz

2+2 = 4

Haliyle neresinden tutarsanız tutun, bu iki grup kadının fikirleri asla uyuşamaz mümkün değil.

Yani bu iki grup, klasik Türk filmi repliğiyle " ayrı dünyaların insanları".

Son düzenleme:

aslında gruplar daha fazla.çalışmayan rahat yaşayan eşi el üstünde tutanlar ve çalıştığı halde rahat olmayan,aldığı giysiye bile karışılan insanlar da var

aslında gruplar daha fazla.çalışmayan rahat yaşayan eşi el üstünde tutanlar ve çalıştığı halde rahat olmayan,aldığı giysiye bile karışılan insanlar da var

evet evet tam bunu ilave edecektim ki sizin ilaveyi okudum. Ancak açıkcası 2. aklıma gelmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…