slm dün gece yarısı eşimi eve aldım konuştuk evet yıldız diye biri varmış aksarayda bir payvonda konsimatrismiş eşimde sadece iş için onla muhattap olmuş arkadaşlarıda alaya almışlar eşimi o günden sonra ve o payvona birkez daha gitmişler arkadaşalrıyla ama kızla muhattap olmamış olay bundan ibaretmiş ama inanmıyorum az önce arkadaşının karısı aradı gene onun kocasıda demiş o payvon aksarayda değil ev bikaçkez gittik demiş hangisine inanıcam offf bir yalan dolanıyor ama kafam alt üst oldu birde eşim dün hiç umursamazdı yalvarmadı bile sen bilirsin istersen ayrılalım dedi umursamazdı beni benden vazgeçmiş gibi çoktan
slm dün gece yarısı eşimi eve aldım konuştuk evet yıldız diye biri varmış aksarayda bir payvonda konsimatrismiş eşimde sadece iş için onla muhattap olmuş arkadaşlarıda alaya almışlar eşimi o günden sonra ve o payvona birkez daha gitmişler arkadaşalrıyla ama kızla muhattap olmamış olay bundan ibaretmiş ama inanmıyorum az önce arkadaşının karısı aradı gene onun kocasıda demiş o payvon aksarayda değil ev bikaçkez gittik demiş hangisine inanıcam offf bir yalan dolanıyor ama kafam alt üst oldu birde eşim dün hiç umursamazdı yalvarmadı bile sen bilirsin istersen ayrılalım dedi umursamazdı beni benden vazgeçmiş gibi çoktan
Yeni moda galiba, hem fikir isteyip , hemde işine gelmeyen yorumları aşağılamak. Boş boş konuşuyor olacağım ama çok çabuk itiraf etmesine şaşırdım !!!
Belki ortada pavyondan biri de yok, belki gerçekten birine aşık oldu ancak pavyon derse sizin ondan nefret edip hemen ayrılacağınızı düşünüyor. aksini söylerse birini sevdim derse boşanmaz süründürürsünüz.
ya arkadaşım neden böyle kötü niyetli yorum yapıyorsun anlamıyorum .istemeyen erkek çeker gider sen drt etme kendine .boş konuşuyorsun gerçektende .kimin başına ne geliceği belli olmuyor büyük konuşma derim ben .
ya arkadaşım neden böyle kötü niyetli yorum yapıyorsun anlamıyorum .istemeyen erkek çeker gider sen drt etme kendine .boş konuşuyorsun gerçektende .kimin başına ne geliceği belli olmuyor büyük konuşma derim ben .
komik diyen kim
daha bugun eşim iş arkadaşlarıyla muhabbet edemez yıkarım parçalarım keserim asarım diyordunuz
hatta o şekilde muhabbet edenlere bi sürü laf saydınız
şimdi konsimatrise gitti yuvasını kurtarmak istiyor diyorsunuz şaşırtıcı gerçekten
Belle senden rica ediyorum kendi yorumlarını yaz sadece. Birkaç gündür yeniden aktif bir şekilde yazıyorsun fakat yaptığın tek şey konu sahiplerinin haklı da haksız da olsa avukatlığı.
Biri çıkar da sana ne derse ne diyeceksin? Ben bu ezilmiş, haksız güruhun savunucusuyum mu?
Sen gel güzel güzel yorumlarını yap. Birileri sana kızsa da ben seni severim, özünde kötü bir insan olmadığını da biliyorum. İnan dışardan çizdiğin imaj çok kötü.
Bir kk klasiğiyle yorumumu sonlandırıyorum; yoruma yorum yapılmaz.
şekerim sende yapıyorsun yoruma yorum beni alıntı yapıyolar görmüyor musun allah aşkına .önce onlar alıntı yapıyor bende cevap veriyorum .ben mi suçluyum ?haksız falan değil kadın avukatlık yapmıyorum .sen ve bir kaç arkadaş dışında dikkat et kimse olumsuz birşey yazmıyor ki bütün bayanlar şöyle yap böyle yap diye akıl vermiş .ama siz nedense hemen agresif yorumlar yapıyorsunuz .beni sevmene gerek yok ben doğru bildiğimi yazarım her zaman .kim kızarsa kızsın .bir kaç kişi toplanıp millete ayar veriyorsunuz sürekli .dikkat ettim hep bir kaç üye .diğerleri çok iyi niyetli .bizim evliliğimiz süper gidiyor herşey ylunda ay ben olsam boşanırım kapının önüne koyarım .yok canım koyamazsın .çok konuşan birşey yapamaz derler .o yüzden bu yorumlarınıza gülüyorum .harbiden yapabilcek varsa helal diyorum ama nerdee.işte bir kaç kişi ego tatmini yapıyor burdan kendince .lütfen alıntı yapma cevap yazmayacağım sana herşey ortada .
şekerim sende yapıyorsun yoruma yorum beni alıntı yapıyolar görmüyor musun allah aşkına .önce onlar alıntı yapıyor bende cevap veriyorum .ben mi suçluyum ?haksız falan değil kadın avukatlık yapmıyorum .sen ve bir kaç arkadaş dışında dikkat et kimse olumsuz birşey yazmıyor ki bütün bayanlar şöyle yap böyle yap diye akıl vermiş .ama siz nedense hemen agresif yorumlar yapıyorsunuz .beni sevmene gerek yok ben doğru bildiğimi yazarım her zaman .kim kızarsa kızsın .bir kaç kişi toplanıp millete ayar veriyorsunuz sürekli .dikkat ettim hep bir kaç üye .diğerleri çok iyi niyetli .bizim evliliğimiz süper gidiyor herşey ylunda ay ben olsam boşanırım kapının önüne koyarım .yok canım koyamazsın .çok konuşan birşey yapamaz derler .o yüzden bu yorumlarınıza gülüyorum .harbiden yapabilcek varsa helal diyorum ama nerdee.işte bir kaç kişi ego tatmini yapıyor burdan kendince .lütfen alıntı yapma cevap yazmayacağım
Haahaahaa
Nihayet anlayan birileri varmış :)
2. sayfada elifdurunun bi olayı vardı, ordaki komşu kadının sanala yansıması yaşanıyor burdaki bazı üyelerin düşünce yapısında..
Henüz ortada aldatma dahi yokken, "ayrıl boşan, çocuğuna KPSSye gir, bakarsın"
noluyosa KPSS ye girince hemen 2binlira ile memurluk veriyordu devlet, oldu, başka..Aynı tarz dendenlenmiş yorumlar, aynı kişiler aynı kişileri beğeniyor..Böyle olunca kabul görecek ya düşünceleri..
Heleki bitanesi var, her konudan KOVULUYOR..Kendine huysuz ve tatlı kadın misyonu yüklemişama çok antipatik haberi yok..
Narin, tam yerinde tespit yapmışsın, boş boş konuşanları elifdurunun olayındaki komşu kadın gibi gör ve ka'le alıp üzme kendini..
Altın gününden çıkıp kk ya koşan, BABAANNEM tarzı düşüncelere tıka kulaklarını..
Eşin polis her türlü ortama girecek..
bebeğini düşün sadece..
ha birde belle, sığ ve sıradan düşün, mazallah dışardan hiç iyi bir imaj çizmiyorsunALLAH korusun, tütü tü tü
Valla kimleri hangi gruba koydunuz bilmiyorum ama 2 grup hatta gruplar konusunda size katılıyorum.
1. grup ; erkek egemen bir aile yapısı, ayakları üzerinde durmayan tek dünyaları koçişleri olan kadınlar. Koçişleri yoksa onlar bir hiçtir. Adam ne yaparsa yapsın hata onlarındır. Döverse kaşınmıştır, aldatırsa kendine bakmamıştır vs.
2. grup; Çalışan ayakları üzerinde duran, o adamla mecburiyetten değil evli olmak istediği için evli olan, hata affetmeyen, toplumda birey olan kadınlar.
1. katlanır
2.katlanmaz
2+2 = 4
Haliyle neresinden tutarsanız tutun, bu iki grup kadının fikirleri asla uyuşamaz mümkün değil.
Yani bu iki grup, klasik Türk filmi repliğiyle " ayrı dünyaların insanları".
aslında gruplar daha fazla.çalışmayan rahat yaşayan eşi el üstünde tutanlar ve çalıştığı halde rahat olmayan,aldığı giysiye bile karışılan insanlar da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?