Aldatılıyor muyum?

Bak bak bak iki bilet mi vardı Romanya nerden çıktı onun orda ne işi var sinirlerin bozuldu

Hiç takılma cnm boşver sende gayet bakımlı ol kendinden ödün verme asla onun egosu altında ezilme sen ez sosyal çevre yap mutlu ol ki mutlu edebilesin susup somurtarak iyice kaybedersin eşini

Benimde kafam karıştı ama sen çaktırmadan araştır bu arada dediğim gibi mutlu görün erkekler mutsuz kadın istemiyor tabi onlar mutsuz ediyor ama yapacak bişe yok !!

senin canın boşanma istiyor diyerek korkutmak istemiş. aba altından sopa göstermiş. Biliyor boşanmak istemeyeceğini.

Canım bazen erkekler bazı şeyleri kaybettiklerinde anlarlar. Üzerine düşme. Takma. Çalışıyor musun bilmem ama kendine bir iş bul. hatta çalış. bak kendine. değişiklik yap evde kendinde. üstünde başında. ona da sorma.bir fön bile değiştirir insanı. 1 kutu saç boyası 1 maşa hatta bir ruj.

ne hali varsa görsün. biraz sen de gizemli ol.

nedne bu kadın değişti diyecektir. Ama bunları onun için değil, kendin istediğin için yap.

mantıklı bir açıklama yapmazsan kapı orada diyebilirsin mesela. defolsun gitsin. yalancı. yerde bulmuşmuş da.

pis şeyi sen ağzına sürer misin?

çalıyor olabilir mi? neden eski alsın ki?
otobüste buldum demişti dudak zımbırtısını mesela.

ya da neden saklıyor? yani bir tartışmanız mı oldu?

o alsın saklasın sen bul yerini değiştir bulamasın sonra da haberim yok dersin:)

İspatlarsam bosanirim
ıspatlarsam boşanırım demişsiniz . son mesajlarınızda da boşanamam . yapamam anladım ben . yani böyle bi şey varsa . aldatma vs .

neyse

eşinin yalanlarını yakalamışsın.
yalan söyleyen birine güvenilir mi.
üstelik üste de çıkıyor zeytin yağı gibi.
suçlu bence. haklı olmak için bağırıyor

Ben onun üzerine gittiğim için yalan söyleyip sakliyormuş, geçen hafta iyice konuştum ne alırsan al ne yaparsan yap yalan söyleme dedim, sonuç değişmedi devam ediyor, çaldığını sanmıyorum, belki caliyorda olabilir

Evet hatta yalan yere yemin bile etti, yeminlerinede güvenmiyorum artık, bir çıkmazda hissediyorum kendimi, düzelmeyecek biliyorum , duzelsin istiyorum, bir cesaret lazım bana hepsi bu

Evet hatta yalan yere yemin bile etti, yeminlerinede güvenmiyorum artık, bir çıkmazda hissediyorum kendimi, düzelmeyecek biliyorum , duzelsin istiyorum, bir cesaret lazım bana hepsi bu
canım benim .
bence çocuk yokken ayrıl bu adamdan
nasıl böyle yalan yere yemin eden birine aşık olabiliyorsun anlamıyorum.
nasıl bi güven var sende
ileride çocuk olsa ne olacak. çouklarına da yalan söyleyecek.
ve bu kadar yalan üzerine evlilik de yürümeyecek zaten. başına bi musibet gelmesi yakındır . yazık olan sana olmasın

Tüm eşler böyle mı benim babamda sorunluydu o yüzden normal bir eş nasıl olur bilmiyorum, her zorluğa insan katlanıyor ama yalana katlanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…