- 9 Mart 2017
- 190
- 12
- 13
- 37
- Konu Sahibi Mutsuzluk45
-
Tarih geçti kiVoila Romanyada bir sehir canim belki oraya gidecektir o tarihte?
Severek mi evlendinizAynen o kadar büyük egosu var ki, açık açık diyor ayriyken ayaklarına kapanacagimi sanıyorsan bekleme diyor
Evet severek evlendim ama bir işe yaramiyorSeverek mi evlendiniz
Bilet dediğim şehirlerarası biletin üstune bunu yazmis,sen yanlış anladinBak bak bak iki bilet mi vardı Romanya nerden çıktı onun orda ne işi var sinirlerin bozuldu
İçimde bin tane şüphe geçiyor çok üzgünümHiç takılma cnm boşver sende gayet bakımlı ol kendinden ödün verme asla onun egosu altında ezilme sen ez sosyal çevre yap mutlu ol ki mutlu edebilesin susup somurtarak iyice kaybedersin eşini
Doğru söylüyorsunBenimde kafam karıştı ama sen çaktırmadan araştır bu arada dediğim gibi mutlu görün erkekler mutsuz kadın istemiyor tabi onlar mutsuz ediyor ama yapacak bişe yok !!
Çocuk yok çok şükür, ne desem kızıyor, soru sormadigim sürece iyiyiz, ama bu ne soruları başlayınca kavga çıkıyor, ruj için sorular sorunca da o gece bir soru daha sorarsan evi terk ederim dedi, ya terketmekle tehdit ediyor ya da evden kovmayla
Tatile gitmedi arkadaşını ziyarete gitmisti iş için, eşim yalancı biri karsisindakinide kandırır yani, evde her hafta tuhaf şeyler oluyor, bir bakıyorum evimizdeki valiz gitmiş ailesine yollamış, sonra bakıyorum, eski mont almış eski saat almış saklamış, bugünde ayakkabı kutusunda gözlük saklamış onu bulmuş, o saklıyor ben buluyorum
ıspatlarsam boşanırım demişsiniz . son mesajlarınızda da boşanamam . yapamam anladım ben . yani böyle bi şey varsa . aldatma vs .İspatlarsam bosanirim
Dokunmam bilemantıklı bir açıklama yapmazsan kapı orada diyebilirsin mesela. defolsun gitsin. yalancı. yerde bulmuşmuş da.
pis şeyi sen ağzına sürer misin?
Ben onun üzerine gittiğim için yalan söyleyip sakliyormuş, geçen hafta iyice konuştum ne alırsan al ne yaparsan yap yalan söyleme dedim, sonuç değişmedi devam ediyor, çaldığını sanmıyorum, belki caliyorda olabilirçalıyor olabilir mi? neden eski alsın ki?
otobüste buldum demişti dudak zımbırtısını mesela.
ya da neden saklıyor? yani bir tartışmanız mı oldu?
o alsın saklasın sen bul yerini değiştir bulamasın sonra da haberim yok dersin:)
Evet hatta yalan yere yemin bile etti, yeminlerinede güvenmiyorum artık, bir çıkmazda hissediyorum kendimi, düzelmeyecek biliyorum , duzelsin istiyorum, bir cesaret lazım bana hepsi buıspatlarsam boşanırım demişsiniz . son mesajlarınızda da boşanamam . yapamam anladım ben . yani böyle bi şey varsa . aldatma vs .
neyse
eşinin yalanlarını yakalamışsın.
yalan söyleyen birine güvenilir mi.
üstelik üste de çıkıyor zeytin yağı gibi.
suçlu bence. haklı olmak için bağırıyor
canım benim .Evet hatta yalan yere yemin bile etti, yeminlerinede güvenmiyorum artık, bir çıkmazda hissediyorum kendimi, düzelmeyecek biliyorum , duzelsin istiyorum, bir cesaret lazım bana hepsi bu
kleptoman mı ki eşin acaba;?Bu seneye kadar sokaktan birşey aldığını görmedim, geçen ay çöpten kıyafet aldı şimdide ruj
Tüm eşler böyle mı benim babamda sorunluydu o yüzden normal bir eş nasıl olur bilmiyorum, her zorluğa insan katlanıyor ama yalana katlanamiyorumcanım benim .
bence çocuk yokken ayrıl bu adamdan
nasıl böyle yalan yere yemin eden birine aşık olabiliyorsun anlamıyorum.
nasıl bi güven var sende
ileride çocuk olsa ne olacak. çouklarına da yalan söyleyecek.
ve bu kadar yalan üzerine evlilik de yürümeyecek zaten. başına bi musibet gelmesi yakındır . yazık olan sana olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?