- 9 Mart 2017
- 190
- 12
- 13
- 37
- Konu Sahibi Mutsuzluk45
-
Bilmiyorum gerçektenkleptoman mı ki eşin acaba;?
yalan mı .Tüm eşler böyle mı benim babamda sorunluydu o yüzden normal bir eş nasıl olur bilmiyorum, her zorluğa insan katlanıyor ama yalana katlanamiyorum
pardon tarihi yanlis görmüsüm ama sen seyahete gitti dedin oraya gitmis olmasin?Tarih geçti ki
nasil yani ya ben esimin misal ne aldigindan haberim olur gizli sakli olmaz neden siz birbirinizden gizliyorsunuzki alip sattiginiz seyleri ben anlamadmKV evinde satamaz çünkü uzak bir şehirde yaşıyorlar, o kadar uzakta satmak yerine burada satar, ki bazı eşyalarımızı taşınırken sattık , parayı çok düşündügunu sanmıyorum, geçen gün kendine ic çamaşırı almış ve ikinci el üç tane mont almış dolabına koymuş, dunde ayakkabı kutusunda yuvarlak güneş gözlüğü buldum.
Doğru ilk aklına o geldiCebimde kalmış dediğim bir şeyin varlığını unutmuş olmam, ancak bulunması durumunda hatırlamam gerekmez mi? Daha bulunmadan aklına gelebiliyorsa demek ki cebinde kalmamış, unutulmamış yani onun orda olduğunu biliyor. Üstelik siz daha kremden bahsetmeden söylüyor bunu. Yaptığı açıklama da bana bulunması durumunda patır patır cevap verebilmek için hazırlanmış bir senaryo gibi geldi.
Yok bilet şehirlerarası yol bileti, asıl önemli olan üzerinde yazdiklaripardon tarihi yanlis görmüsüm ama sen seyahete gitti dedin oraya gitmis olmasin?
Cebinde değişik emailler buldum , bir sürü email açıyor ama şifrelerini unuttum diyorbirde sende sosyal medyada kullandigi hesaplarin ve telefonunun sifresi varmi odami gizli yoksa?
Zaten temel sorun bu eşimin herşeyi gizlemesi, ben bir şekilde öğrendim öğrendim ogrenmediysem o şeyi asla söylemez, ailesi hakkında bile yalan söyler, mesela kız kardeşi 4 yıldır kpssye hazirlaniyormus , öylesine dedimki kpssye mı hazırlaniyor bilmiyorum dedi , hep birseyleri saklıyor benden , önemli değil ne olduğunasil yani ya ben esimin misal ne aldigindan haberim olur gizli sakli olmaz neden siz birbirinizden gizliyorsunuzki alip sattiginiz seyleri ben anlamadm
Eşim öyle yalan soylerki gözümün içine bakıp yalan yere yemin etmişligi var, çok rahat söyler inanirsinizyalan mı .
bu bir hastalık .
eşin hasta .
yalana neden başvurur ki insan.
eşiniz gibisini görmedim.
erkek üstelik . kadınların pembe yalanlarını biliyoruz da . erkekler dümdüzdür. yalan konuşmayı bilmezler.
ardına bakma kaç .Eşim öyle yalan soylerki gözümün içine bakıp yalan yere yemin etmişligi var, çok rahat söyler inanirsiniz
Çok kısa sürede evlendik, anlamadım , evlendikten sonra sürekli yalanlar başladıardına bakma kaç .
nişanlıyken anlamadın mı. miden bulanmadı mı. çok tiksinirim erkeğin yalancısından .
tanımadan aceleniz neydi ki.Çok kısa sürede evlendik, anlamadım , evlendikten sonra sürekli yalanlar başladı
Aşık oldum, mantigim öldü, çok haklısın ama zamani geriye getiremiyorumtanımadan aceleniz neydi ki.
karşımdaki insanı çok incelerim ben.
ki bu evlilik.
10 kere de testten geçirmen lazımdı.
zamanı geri getiremiyorsan geç olsun güç olmasın.Aşık oldum, mantigim öldü, çok haklısın ama zamani geriye getiremiyorum
cok tuhaf bir esiniz varmis ya... cok üzüldüm valla ne diyecegimide sasirdim... insallah aldatma falan yoktur baska ne gibi süphelerin oldu veya neler buldun ona ait olmayan?Zaten temel sorun bu eşimin herşeyi gizlemesi, ben bir şekilde öğrendim öğrendim ogrenmediysem o şeyi asla söylemez, ailesi hakkında bile yalan söyler, mesela kız kardeşi 4 yıldır kpssye hazirlaniyormus , öylesine dedimki kpssye mı hazırlaniyor bilmiyorum dedi , hep birseyleri saklıyor benden , önemli değil ne olduğu
neresi fake olabilir ben anlamadim ne demek istedigini dogrusu?Fake diyorum
Yeni üye dudak izi falan....bilemedim şimdi oyuna gelmeyelim
aynen baskasina yolluyorda olabilir ailesine yolladigini nerden cikardin?eşyalarınız derken neleri ailesine göndermiş ? ailesine gönderdişgine emin misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?