Aldatılıyor muyum?

Cebimde kalmış dediğim bir şeyin varlığını unutmuş olmam, ancak bulunması durumunda hatırlamam gerekmez mi? Daha bulunmadan aklına gelebiliyorsa demek ki cebinde kalmamış, unutulmamış yani onun orda olduğunu biliyor. Üstelik siz daha kremden bahsetmeden söylüyor bunu. Yaptığı açıklama da bana bulunması durumunda patır patır cevap verebilmek için hazırlanmış bir senaryo gibi geldi.

Tüm eşler böyle mı benim babamda sorunluydu o yüzden normal bir eş nasıl olur bilmiyorum, her zorluğa insan katlanıyor ama yalana katlanamiyorum
yalan mı .

bu bir hastalık .
eşin hasta .

yalana neden başvurur ki insan.

eşiniz gibisini görmedim.

erkek üstelik . kadınların pembe yalanlarını biliyoruz da . erkekler dümdüzdür. yalan konuşmayı bilmezler.

nasil yani ya ben esimin misal ne aldigindan haberim olur gizli sakli olmaz neden siz birbirinizden gizliyorsunuzki alip sattiginiz seyleri ben anlamadm

birde sende sosyal medyada kullandigi hesaplarin ve telefonunun sifresi varmi odami gizli yoksa?

Doğru ilk aklına o geldi

nasil yani ya ben esimin misal ne aldigindan haberim olur gizli sakli olmaz neden siz birbirinizden gizliyorsunuzki alip sattiginiz seyleri ben anlamadm
Zaten temel sorun bu eşimin herşeyi gizlemesi, ben bir şekilde öğrendim öğrendim ogrenmediysem o şeyi asla söylemez, ailesi hakkında bile yalan söyler, mesela kız kardeşi 4 yıldır kpssye hazirlaniyormus , öylesine dedimki kpssye mı hazırlaniyor bilmiyorum dedi , hep birseyleri saklıyor benden , önemli değil ne olduğu

Eşim öyle yalan soylerki gözümün içine bakıp yalan yere yemin etmişligi var, çok rahat söyler inanirsiniz

Aşık oldum, mantigim öldü, çok haklısın ama zamani geriye getiremiyorum
zamanı geri getiremiyorsan geç olsun güç olmasın.
bak ben çok evlilik yorumlarımda yapıcıyımdır ama yalancı bi koca ile yürümeyecek. sürekli aşağılıyor da üstelik . neden çekiyorsun bilmiyorum. sende sıkıntı var diye düşünüyorum artık .

cok tuhaf bir esiniz varmis ya... cok üzüldüm valla ne diyecegimide sasirdim... insallah aldatma falan yoktur baska ne gibi süphelerin oldu veya neler buldun ona ait olmayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…