Aldatılıyor muyum?

Yalan yere yemin etmişligi bile var, çok yalan söyledi güvenim kayboldu, sadece sevgi var içimde güven yok

ayy nesini sevıyorsun bee...kendıne gel..su durumda rıca edıcem sevgını rafa kaldır... ne burcu bu hödük enişte

Var mı böyle bir renk, bide niye yazmis kağıda ki, kağıdı alıp çöpe mı atsam bakalım ne tepki vercek

bana bunu alır mısın askım bak not edıyorum unutma dıye yazılmıs bı kagıt olabılır mı?

bu KK yuzunden sherlock holmesimsi müge anlı oldum allah sızı kahretmesın emi !

Oysa ki kafan hiç karışmamalıydı. Kör göze parmak sokmuş adam.

Kredi kartı bulurum başkasından, ne programi

Var mı böyle bir renk, bide niye yazmis kağıda ki, kağıdı alıp çöpe mı atsam bakalım ne tepki vercek
Atma çöpe delimisin :)) Ama onun yok etme ihtimaline karşı fotosunu çek dursun....

bana bunu alır mısın askım bak not edıyorum unutma dıye yazılmıs bı kagıt olabılır mı?

bu KK yuzunden sherlock holmesimsi müge anlı oldum allah sızı kahretmesın emi !
Ayyyyy bayılacağım, ne halt ettiği belli değil bende burdayım saatlerdir sinirden kendimi yiyorum bu nasil bir iş, soru sorsam da suçlu oluyorum

Geçen haftalarda bir arkadaşını ziyarete gitmisti evde baktım tras losyonu var bunu arkadaşın mı hediye etti dedim, bağırmaya başladı bana bunu da sorma herşeyi soruyorsun didikleme beni diye

Yav hiç mi sevgilimiz olmadı hangi erkek sevgilisinin makyaj malzemesini saklar? (Hele de evli erkek)
Aldatıyorsa, bu konu absürt aldatma hikayeleri arasında yerini almış olur.

Bide geçen haftalarda şehir dışına çıkmıştı o biletleri hala atmamış bir tanesinin üzerine voila 02/03/2017 yazıp manza k.rengi yazmış bunu da soramiyorum artık bağıracak diye
fransaya mı gitti ?

Aldatmiyorsa hasta mı o zaman
Niye hasta olan eşin oluyor? Açıklaması gayet mantıklı, montu niye kirli olsun yerde mi yuvarlanıyor? İnşaatta mı çalırken mi giyiniyor? O gün onu giyinmiştir fark etmemişsindir olamaz mı? Ya da eve elince cebinde olduğunu fark etmiştir sen herşeyi didikleyip altında birşey aradığın için başka montuna koymuştur.
Sen aranıyorsun bence, ben ortada şüphelenecek birşey göremedim. Şu üstteki mesajında ne kadar saçma, Bir erkeğin kendisine Traş losyonu alması kadar doğal ne olabilir?

Şehir dışına gitti dedim 15 gün önce o bileti atmamış üzerine bu boyayı yazmis

Dudağı kanadı diye de vermiş olabilir
fake misin bilemedim. amaaa
öncelikle herkesin anladıgı sac boyası sanırım ama ben TATA marka bir arabanın manza isimli bir aracı var. o sandım. manzayı ?
birileri sac boyası demiş.
ruj var traş losyonu diyorsun.
sen eşinin seni aldatsa bıunları bile bile yanında getirecegini düşnüyor musun ?
aklın kesiyor mu ?
diyelim unuttu... senden haberisiz bu adam mont almış olamaz mı ? aldi ise sana illaa söylemesi mi lazım.. o montu giydiginde veya döndügünde sırtında görmedin mi ? ucarak okus pokusla dolaba sokmadı ya bu adam. valizni boşaltır filan görürsün. hadi hiç görmedin... mont bu alınabilir. bende eşime söylemeden bu türşeyleri alabilirim.
arkadaşına gitmiştir ulen be güzel losyon bu artık benim oldu der. atar cebine ? olamaz mı olabilir.
sac boyası işi de - anası oglum bana boya al demiş olamaz mı ? olabilir. sevgilisi diyecek ki kocana baya sac boyası al sevgili ile buluşuyorsa kadın zaten sacını boyamıştır.
dudak kremine gelince erkekler böyle şeyler sürebilir. bence mahsuru yok. belki kendi sürüyordur dudakları catlıyorsa ! sende yanlış anlayacaksın diye saklamaya calışmıştyır.
metrobuıste bulmuş elinde oynamış. sonra eve kadar getirip üzerine sklamış. kim başkasınıun agzına sürüdüü şeyi saklar ki ? çöpe atar. sevgilisinin bile olsa çöpe atardı.

neden sen boşanmak için bahane mi arıyorsun a geleyim : çünk sen aslında boşanmak istiyorsun ama iyi bir bahanen yok. birşey bulursan ayrılman meşrulaşır.
bence takibi bırak mutsuzsan hiç uzatma boşan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…