- 9 Mart 2017
- 190
- 12
- 13
- 37
- Konu Sahibi Mutsuzluk45
-
Var mı böyle bir renk, bide niye yazmis kağıda ki, kağıdı alıp çöpe mı atsam bakalım ne tepki vercekAnammm saç boyası bu
Yalan yere yemin etmişligi bile var, çok yalan söyledi güvenim kayboldu, sadece sevgi var içimde güven yok
Var mı böyle bir renk, bide niye yazmis kağıda ki, kağıdı alıp çöpe mı atsam bakalım ne tepki vercek
Oysa ki kafan hiç karışmamalıydı. Kör göze parmak sokmuş adam.Merhaba arkadaşlar, eşimle bir süredir aramız bozuk bir gün düzeliyor ertesi gün yine bozuk, eşim benden herşeyini gizler, bir mont almış dolabında buldum, ve dedimki birşey buldum sen söylemek ister mısın, dudak koruyusu mu dedi dün otobüste buldum yolculara sordum kimsenin değildi ve bende aldım oynadım elimde öylesine sonrada cebimde kaldı dedi , gidip baktım giymediği montunun cebine koymuş, kirli değil üzeri biraz kullanılmış,dudagindada diş izi gibi bir iz kanamis bende dedimki bu neden oldu rüzgardan oldu dedi, kafam çok karışti
Kredi kartı bulurum başkasından, ne programikredı kartın var mı? yada banka kartın?ama eşin takıp etmeyecek ekstreleri..yoksa yakalanırsın....bi program var onu yukluyorsun .eşin wc ye gıtse sana bıldırım gelıyor..
valla şüphelensem bende yuklıcem ama aylık 58 tl mı ne? bana da yazılımcı kardesım demıstı.... aklında olsun yanı...
Atma çöpe delimisin :)) Ama onun yok etme ihtimaline karşı fotosunu çek dursun....Var mı böyle bir renk, bide niye yazmis kağıda ki, kağıdı alıp çöpe mı atsam bakalım ne tepki vercek
Ayyyyy bayılacağım, ne halt ettiği belli değil bende burdayım saatlerdir sinirden kendimi yiyorum bu nasil bir iş, soru sorsam da suçlu oluyorumbana bunu alır mısın askım bak not edıyorum unutma dıye yazılmıs bı kagıt olabılır mı?
bu KK yuzunden sherlock holmesimsi müge anlı oldum allah sızı kahretmesın emi !
Büyük resmi gördün cherryFake diyorum
Yeni üye dudak izi falan....bilemedim şimdi oyuna gelmeyelim
Atasim geldi, rujuda büfeye koycam görsünAtma çöpe delimisin :)) Ama onun yok etme ihtimaline karşı fotosunu çek dursun....
fransaya mı gitti ?Bide geçen haftalarda şehir dışına çıkmıştı o biletleri hala atmamış bir tanesinin üzerine voila 02/03/2017 yazıp manza k.rengi yazmış bunu da soramiyorum artık bağıracak diye
sen acaba boşanmak için bahane mi arıyorsun ?İspatlarsam bosanirim
Aldatmiyorsa hasta mı o zamanYav hiç mi sevgilimiz olmadı hangi erkek sevgilisinin makyaj malzemesini saklar? (Hele de evli erkek)
Aldatıyorsa, bu konu absürt aldatma hikayeleri arasında yerini almış olur.
Şehir dışına gitti dedim 15 gün önce o bileti atmamış üzerine bu boyayı yazmisfransaya mı gitti ?
Aldatiyorsa napabilirim ki yani başkasen acaba boşanmak için bahane mi arıyorsun ?
Dudağı kanadı diye de vermiş olabilirYav hiç mi sevgilimiz olmadı hangi erkek sevgilisinin makyaj malzemesini saklar? (Hele de evli erkek)
Aldatıyorsa, bu konu absürt aldatma hikayeleri arasında yerini almış olur.
Kredi kartı bulurum başkasından, ne programi
Niye hasta olan eşin oluyor? Açıklaması gayet mantıklı, montu niye kirli olsun yerde mi yuvarlanıyor? İnşaatta mı çalırken mi giyiniyor? O gün onu giyinmiştir fark etmemişsindir olamaz mı? Ya da eve elince cebinde olduğunu fark etmiştir sen herşeyi didikleyip altında birşey aradığın için başka montuna koymuştur.Aldatmiyorsa hasta mı o zaman
Şehir dışına gitti dedim 15 gün önce o bileti atmamış üzerine bu boyayı yazmis
fake misin bilemedim. amaaaDudağı kanadı diye de vermiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?