- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi Mutsuzluk45
-
senin kocan ne iş yapıyor ?Şehir dışına gitti dedim 15 gün önce o bileti atmamış üzerine bu boyayı yazmis
paronaya...ay içim şişti :) biz mi paranoyağız bu adamlar mı saf anlayamadım. bizdede var bi benzer durum konu açsammı diye düşündüğüm. her bi halttan şüpheleniyorum :/
Tras losyonu alabilir sadece arkadaşın mı verdi deyince bağırmaya başladı, sizin eşiniz kendine kıyafet alınca size göstermeyip dolabına saklıyor muNiye hasta olan eşin oluyor? Açıklaması gayet mantıklı, montu niye kirli olsun yerde mi yuvarlanıyor? İnşaatta mı çalırken mi giyiniyor? O gün onu giyinmiştir fark etmemişsindir olamaz mı? Ya da eve elince cebinde olduğunu fark etmiştir sen herşeyi didikleyip altında birşey aradığın için başka montuna koymuştur.
Sen aranıyorsun bence, ben ortada şüphelenecek birşey göremedim. Şu üstteki mesajında ne kadar saçma, Bir erkeğin kendisine Traş losyonu alması kadar doğal ne olabilir?
Eşim issizdi yeni ise girdisenin kocan ne iş yapıyor ?
Montu değil bulduğu dudak koruyucusu kirli değildi dedimNiye hasta olan eşin oluyor? Açıklaması gayet mantıklı, montu niye kirli olsun yerde mi yuvarlanıyor? İnşaatta mı çalırken mi giyiniyor? O gün onu giyinmiştir fark etmemişsindir olamaz mı? Ya da eve elince cebinde olduğunu fark etmiştir sen herşeyi didikleyip altında birşey aradığın için başka montuna koymuştur.
Sen aranıyorsun bence, ben ortada şüphelenecek birşey göremedim. Şu üstteki mesajında ne kadar saçma, Bir erkeğin kendisine Traş losyonu alması kadar doğal ne olabilir?
Aç bi konu sen de,onu da masaya yatıralım,hepimizin var böyle paranoyaklıkları mı yoksa her ne ise artık adı.ay içim şişti :) biz mi paranoyağız bu adamlar mı saf anlayamadım. bizdede var bi benzer durum konu açsammı diye düşündüğüm. her bi halttan şüpheleniyorum :/
yahu adam saklamamış ki..asmış dolabına...Tras losyonu alabilir sadece arkadaşın mı verdi deyince bağırmaya başladı, sizin eşiniz kendine kıyafet alınca size göstermeyip dolabına saklıyor mu
güzel arkdaşım sen motla başladın dudak kremi ile konuyu bitirdin!Montu değil bulduğu dudak koruyucusu kirli değildi dedim
Aç bi konu sen de,onu da masaya yatıralım,hepimizin var böyle paranoyaklıkları mı yoksa her ne ise artık adı.
Eşim tabiki mont alabilir eşim benden gizli çok şey yaptı ailesine eşyalarımızı falan yolladı habersizce, yada birşey alır özellikle saklar kizmayayim diye, dudak koruyusu kullanmıyor hatta kaç defa sana alayım mı mı dedim, ürün sıfır olsa anlarım saklamasını ama ağzı kullanılmış, ben böyle tuhafim diyor işine gelirse dedifake misin bilemedim. amaaa
öncelikle herkesin anladıgı sac boyası sanırım ama ben TATA marka bir arabanın manza isimli bir aracı var. o sandım. manzayı ?
birileri sac boyası demiş.
ruj var traş losyonu diyorsun.
sen eşinin seni aldatsa bıunları bile bile yanında getirecegini düşnüyor musun ?
aklın kesiyor mu ?
diyelim unuttu... senden haberisiz bu adam mont almış olamaz mı ? aldi ise sana illaa söylemesi mi lazım.. o montu giydiginde veya döndügünde sırtında görmedin mi ? ucarak okus pokusla dolaba sokmadı ya bu adam. valizni boşaltır filan görürsün. hadi hiç görmedin... mont bu alınabilir. bende eşime söylemeden bu türşeyleri alabilirim.
arkadaşına gitmiştir ulen be güzel losyon bu artık benim oldu der. atar cebine ? olamaz mı olabilir.
sac boyası işi de - anası oglum bana boya al demiş olamaz mı ? olabilir. sevgilisi diyecek ki kocana baya sac boyası al sevgili ile buluşuyorsa kadın zaten sacını boyamıştır.
dudak kremine gelince erkekler böyle şeyler sürebilir. bence mahsuru yok. belki kendi sürüyordur dudakları catlıyorsa ! sende yanlış anlayacaksın diye saklamaya calışmıştyır.
metrobuıste bulmuş elinde oynamış. sonra eve kadar getirip üzerine sklamış. kim başkasınıun agzına sürüdüü şeyi saklar ki ? çöpe atar. sevgilisinin bile olsa çöpe atardı.
neden sen boşanmak için bahane mi arıyorsun a geleyim : çünk sen aslında boşanmak istiyorsun ama iyi bir bahanen yok. birşey bulursan ayrılman meşrulaşır.
bence takibi bırak mutsuzsan hiç uzatma boşan.
Biraz önce almış, salonda duruyordu, getirip bak bunları aldım diye göstermedi, gittim çantadan çıkardım makinaya attım. Bayramlık mı ki her aldığını göstersin, kıyafetse ve görmediysem çamaşır makinasına atmam için verir, parfümse falan kendisi yerine koyar.Tras losyonu alabilir sadece arkadaşın mı verdi deyince bağırmaya başladı, sizin eşiniz kendine kıyafet alınca size göstermeyip dolabına saklıyor mu
Tatile gitmedi arkadaşını ziyarete gitmisti iş için, eşim yalancı biri karsisindakinide kandırır yani, evde her hafta tuhaf şeyler oluyor, bir bakıyorum evimizdeki valiz gitmiş ailesine yollamış, sonra bakıyorum, eski mont almış eski saat almış saklamış, bugünde ayakkabı kutusunda gözlük saklamış onu bulmuş, o saklıyor ben buluyorumgüzel arkdaşım sen motla başladın dudak kremi ile konuyu bitirdin!
sen bu adamı gercekten neden didikliyorsun?
işsizmişte hem işsiz adama kız bakar mı ya ? sevgiliye para lazım...hem işsiz hemde şehiğr dışına tatile gidiyor bu da entrasan ya neyse...
eşyalarınız derken neleri ailesine göndermiş ? ailesine gönderdişgine emin misin ?Eşim tabiki mont alabilir eşim benden gizli çok şey yaptı ailesine eşyalarımızı falan yolladı habersizce, yada birşey alır özellikle saklar kizmayayim diye, dudak koruyusu kullanmıyor hatta kaç defa sana alayım mı mı dedim, ürün sıfır olsa anlarım saklamasını ama ağzı kullanılmış, ben böyle tuhafim diyor işine gelirse dedi
Eşim sen mı aldın deseydimde bağırirdi, ne olursa olsun soru sormami istemiyorBiraz önce almış, salonda duruyordu, getirip bak bunları aldım diye göstermedi, gittim çantadan çıkardım makinaya attım. Bayramlık mı ki her aldığını göstersin, kıyafetse ve görmediysem çamaşır makinasına atmam için verir, parfümse falan kendisi yerine koyar.
Benim aklıma gelmedi biraz önce aldıklarını arkadaşın mı aldı diye sormak kendi kullanacağı şeyi arkadaşı niye alsın? Soru şeklin bir garip.
Traş losyonu mu aldın desen bağırmazdı, arkadaşın mı aldı diye sorunca sorguda hissetmiştir, Aldığı nefes sorgulanıyorsa nefesi de gizli alır yani, kimse fazla bunaltılmaya gelmez.
peki valiz giderken sen görmüyor musun ? pencereden aşagı atıp kapıdan elini kolunu sallayarak mı cıkıyor ? calışıyor musun?Tatile gitmedi arkadaşını ziyarete gitmisti iş için, eşim yalancı biri karsisindakinide kandırır yani, evde her hafta tuhaf şeyler oluyor, bir bakıyorum evimizdeki valiz gitmiş ailesine yollamış, sonra bakıyorum, eski mont almış eski saat almış saklamış, bugünde ayakkabı kutusunda gözlük saklamış onu bulmuş, o saklıyor ben buluyorum
Kilerde duran battaniye, meyve sıkacağı, kendi kıyafetleri, bir iki gönderdiği den eminim ailesine, en son gönderdiğini bilmiyorum artıkeşyalarınız derken neleri ailesine göndermiş ? ailesine gönderdişgine emin misin ?
Ben evde yokken götürüyor, sabah bir yere gidiyorum akşam geldiğimde yok oluyorpeki valiz giderken sen görmüyor musun ? pencereden aşagı atıp kapıdan elini kolunu sallayarak mı cıkıyor ? calışıyor musun?
bunları neden soruyorum onu da yazayım seni eşini iyi tahlil edip yorum yapmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?