Aldatılıyor muyum?

ay içim şişti :) biz mi paranoyağız bu adamlar mı saf anlayamadım. bizdede var bi benzer durum konu açsammı diye düşündüğüm. her bi halttan şüpheleniyorum :/

Tras losyonu alabilir sadece arkadaşın mı verdi deyince bağırmaya başladı, sizin eşiniz kendine kıyafet alınca size göstermeyip dolabına saklıyor mu

Montu değil bulduğu dudak koruyucusu kirli değildi dedim

Tras losyonu alabilir sadece arkadaşın mı verdi deyince bağırmaya başladı, sizin eşiniz kendine kıyafet alınca size göstermeyip dolabına saklıyor mu
yahu adam saklamamış ki..asmış dolabına...
bazen fark etmedigim yada bir yere gidip döndügünde aldıgı dolabıuna koydugu şeyler elbeet oluyor.. benim bile oluyor.
bana göstrmesi gerekmiyor ki...

Montu değil bulduğu dudak koruyucusu kirli değildi dedim
güzel arkdaşım sen motla başladın dudak kremi ile konuyu bitirdin!
sen bu adamı gercekten neden didikliyorsun?
işsizmişte hem işsiz adama kız bakar mı ya ? sevgiliye para lazım...hem işsiz hemde şehiğr dışına tatile gidiyor bu da entrasan ya neyse...

Aç bi konu sen de,onu da masaya yatıralım,hepimizin var böyle paranoyaklıkları mı yoksa her ne ise artık adı.

açcamda iyce gaza gelirim diye tırsıyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. benim adam işkolik aslında öyle çokda didiklemem tesadüfen gördüm. işler yoğun konu açsam takip edebilirmiyim acaba ilk üyeliğimde kv derdi vardı o bitti şimdi aldatma konularını takip ediyorum

Eşim tabiki mont alabilir eşim benden gizli çok şey yaptı ailesine eşyalarımızı falan yolladı habersizce, yada birşey alır özellikle saklar kizmayayim diye, dudak koruyusu kullanmıyor hatta kaç defa sana alayım mı mı dedim, ürün sıfır olsa anlarım saklamasını ama ağzı kullanılmış, ben böyle tuhafim diyor işine gelirse dedi

Biraz önce almış, salonda duruyordu, getirip bak bunları aldım diye göstermedi, gittim çantadan çıkardım makinaya attım. Bayramlık mı ki her aldığını göstersin, kıyafetse ve görmediysem çamaşır makinasına atmam için verir, parfümse falan kendisi yerine koyar.
Benim aklıma gelmedi biraz önce aldıklarını arkadaşın mı aldı diye sormak kendi kullanacağı şeyi arkadaşı niye alsın? Soru şeklin bir garip.
Traş losyonu mu aldın desen bağırmazdı, arkadaşın mı aldı diye sorunca sorguda hissetmiştir, Aldığı nefes sorgulanıyorsa nefesi de gizli alır yani, kimse fazla bunaltılmaya gelmez.

Tatile gitmedi arkadaşını ziyarete gitmisti iş için, eşim yalancı biri karsisindakinide kandırır yani, evde her hafta tuhaf şeyler oluyor, bir bakıyorum evimizdeki valiz gitmiş ailesine yollamış, sonra bakıyorum, eski mont almış eski saat almış saklamış, bugünde ayakkabı kutusunda gözlük saklamış onu bulmuş, o saklıyor ben buluyorum

eşyalarınız derken neleri ailesine göndermiş ? ailesine gönderdişgine emin misin ?

Dudak koruyucusunu otobüste bulmuş ama eşzamanlı olarak dudağında sıkıntı var.çok şüpheli.çaktırmadan takip et elbet bi açık verir

Eşim sen mı aldın deseydimde bağırirdi, ne olursa olsun soru sormami istemiyor

peki valiz giderken sen görmüyor musun ? pencereden aşagı atıp kapıdan elini kolunu sallayarak mı cıkıyor ? calışıyor musun?
bunları neden soruyorum onu da yazayım seni eşini iyi tahlil edip yorum yapmak istiyorum :)

Ben evde yokken götürüyor, sabah bir yere gidiyorum akşam geldiğimde yok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…