Aldatılıyor muyum?

Kilerde duran battaniye, meyve sıkacağı, kendi kıyafetleri, bir iki gönderdiği den eminim ailesine, en son gönderdiğini bilmiyorum artık
son soru. maddi sıkıntı içinde misiniz ? ve o eşyalar gittiginde kocan yeni şeyler alıp mı eve geliyor yada meyve sebze eve erzak gibi şeyler alıyor mu ?
ama o eşyaların gidişinden hemen sonra birşeyler alıp geliyor mu?

Anladım demek istediğini, ama gerçekten yolluyor geçen senede yollamıştı evlerine gittiğimde gördüm , para yardımında yapıyordu daha önce

Ya bu nasil yalan ya bi erkek otobuste dudak koruyucusu buluyo ve herkese soruyo bu kimin diye cok onemli ya sahibini aramis tabi bu yalan ama aldatiyor diyemeyiz

eşin sen cok didikliyorsun diye demek ki sana söylemeye cekiniyor.
acıklayamacagı veya red edecegini bildiginden sana söylemeden eşyaları satıyor. maddi acıdan da sıkıtılıymışsınız da..
belki kulanılmış mont- ducak kremi-gözlük vb. şeyler belki de ama belki ... insanların sagda solda unuttugu şeyleri alıp eve getirmiş de olabilir. eli uzunluk da olabilir. caresiz bir durumda ise belki yapabilir.
yada istemeden alma hastalıgı olanlar var. belki de eşin öyle birşeydir. kleptomani.
bazen kendi evindekileri bile calabilirler böyle hastalar. bunu bilmeden ve istemeden yaparlar.

Ne yapmalıyım sence

Ne yapmalıyım sence
öncelikle aldatıyor musun diye didiklemeyi kes. çünkü bunu didikledikce eline hiç birşeeeey gecmez.
1 soru sormayı kes. caktırmadan evdeki değişiklikleri takip et.
2 bir iki tane şeyi gözden cıkartmalısın ki kleptomani mi degil mi bunu gör. mesela ufak bir çift küpeyi bir yere koy. göz önü olsun ama cok da göz önü olmasın... biraz para koyabilirsin saga sola.. bakalım onlar orada duracak mı durmayacak mı?
3 eger o para veya küpe yada ne koyacaksan (ama dikkatini cekecek birşey olsun koyacagın... hatttaaa arkadaşın veya annenden gelip evde birşey unutmasını bile isteyebilirsin inandırıcı olur. ) o eşyalar evden giderse anla ki bir problem var.

Sence saç boyası numarası ve tarih atması ne demek oluyor
ya kimse sevglisine sac boyası almaz... yada ona sipariş etmez. sen illaa taktın bir kadın olacak..
ya hiç birşey yapomadan neden ayrılmıuyorsun bu adamdan... ayrıl sende oda kurtulsun..

Tamam bunu deneyeceğim, kendimi çok kötü hissediyorum

ya kimse sevglisine sac boyası almaz... yada ona sipariş etmez. sen illaa taktın bir kadın olacak..
ya hiç birşey yapomadan neden ayrılmıuyorsun bu adamdan... ayrıl sende oda kurtulsun..
Onu seviyorum ama tuhafliklari düzelsin istiyorum, dürüst olsun istiyorum , ben herşey düzelecek diye inandikca o yalan söylemeye devam ediyor

Tamam bunu deneyeceğim, kendimi çok kötü hissediyorum
hissetme. bu adam bugun yalana başlamamıştır. kesin daha öncede vardır. görmek istemeyip evlenmişsindir. yaşında küçük demek ki.

ya belki bu yazdıklarımın hiçbiri degil. sen cok didikliyorsun diye ne yapacagını şaşırmış bir adam bile olabilir.
kocan saf olabilir. olabilir olabilir...

Onu seviyorum ama tuhafliklari düzelsin istiyorum, dürüst olsun istiyorum , ben herşey düzelecek diye inandikca o yalan söylemeye devam ediyor
hayaalllererr hayalllerrrr..... genc yaşta evlenmenin getirdigi hazin sonlar... öpüyorum.köpecigimi gezdirecgim :) kolay gelsin..

Yalan huyu başkalarına karşıda var, buna şahit oldum, çok kısa bir zaman da evlendim , kalbimi dinledim, mantigimi unuttum, bir çocuğum olursa dürüst bir babası olmalı , seviyorum , aslında tablo parlak değil biliyorum, beynimdeki sorularla kaybolup gideceğim diye korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…