- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi Mutsuzluk45
-
Sence saç boyası numarası ve tarih atması ne demek oluyor
watsap webi indirsin dimitelefonunu ya da sosyal medyasının şifresini biliyorsan karıştır bi.
Adam satıyor bunları anlasanızaKilerde duran battaniye, meyve sıkacağı, kendi kıyafetleri, bir iki gönderdiği den eminim ailesine, en son gönderdiğini bilmiyorum artık
SatmiyorAdam satıyor bunları anlasanıza
o ne demek bilmiyorum inan.watsap webi indirsin dimi
Oncekı konuda hep bunun uzerıne konusuldu ya ben de ordan ogrendım :) sadeece abımın telefonu tuslu sanırdım hala var demekkı teknolojıye boyun egmeyen :)o ne demek bilmiyorum inan.
zaten burdaki kadınlar da olmasa bi şey bileceğim yok.
watsap kullanmıyorum çünkü. telefonumu teknolojiye inat değiştirmedim . hala tuşlu.
Evlendiğimizden beri sifreliydi şimdide ekranı silip bırakıyor odadan çıkarken parmak izi yaptım mı diyeCaktirma takipte kal telini gizler mi ?
yok baya var . hatta tuşlu telefon arayanlar oluyormuş bu ara duyuyorum.Oncekı konuda hep bunun uzerıne konusuldu ya ben de ordan ogrendım :) sadeece abımın telefonu tuslu sanırdım hala var demekkı teknolojıye boyun egmeyen :)
kredı kartın var mı? yada banka kartın?ama eşin takıp etmeyecek ekstreleri..yoksa yakalanırsın....bi program var onu yukluyorsun .eşin wc ye gıtse sana bıldırım gelıyor..
valla şüphelensem bende yuklıcem ama aylık 58 tl mı ne? bana da yazılımcı kardesım demıstı.... aklında olsun yanı...
Kagitta yazılanları sorayım mı onaKonu sahibi sana gelince yapman gereken sezsizce takipte kal bir süre ama eşinin davranışları bana çok tuhaf geldi ne demek evdeki eşyaları habersiz götürmek falan tuhaff.
KV evinde satamaz çünkü uzak bir şehirde yaşıyorlar, o kadar uzakta satmak yerine burada satar, ki bazı eşyalarımızı taşınırken sattık , parayı çok düşündügunu sanmıyorum, geçen gün kendine ic çamaşırı almış ve ikinci el üç tane mont almış dolabına koymuş, dunde ayakkabı kutusunda yuvarlak güneş gözlüğü buldum.Dudaginda kesik izi dediniz o koruyucuyu sevgilisi yaptığı şeyden sonra vermiş olabilir niye bu yazdığınız görünmemis anlamadım birde evdeki eşyaları orada gördügünüzu soylemissiniz kV evinde hala satıyor falan diyorlar
Ruju bilmemde o yazıyıyı internete yazın mutlaka çıkar bi ürün kodu tahminimMerhaba arkadaşlar, eşimle bir süredir aramız bozuk bir gün düzeliyor ertesi gün yine bozuk, eşim benden herşeyini gizler, bir mont almış dolabında buldum, ve dedimki birşey buldum sen söylemek ister mısın, dudak koruyusu mu dedi dün otobüste buldum yolculara sordum kimsenin değildi ve bende aldım oynadım elimde öylesine sonrada cebimde kaldı dedi , gidip baktım giymediği montunun cebine koymuş, kirli değil üzeri biraz kullanılmış,dudagindada diş izi gibi bir iz kanamis bende dedimki bu neden oldu rüzgardan oldu dedi, kafam çok karışti, cebindede bir kağıt not almış: Voila manza K.rengi /02/03/2017 yazıyor. Bu ne demek anlamadım
Kusura bakmayın da.Evlendiğimizden beri sifreliydi şimdide ekranı silip bırakıyor odadan çıkarken parmak izi yaptım mı diye
Kagitta yazılanları sorayım mı ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?