Aldatılıyor muyum?

Sence saç boyası numarası ve tarih atması ne demek oluyor

Eşin saçlarını boyuyor olabilir mi ? 2 Martta saçını boyamış ve rengini not düşmüştür.
Dudağı çatlayınca dudak kremi almıştır veya işyerinden birisi vermiştir. Kim verdi deme diye veya ruj mu sürüyorsun diye dalga geçmemen için saklamıştır.
İki tahminim birleşince, oldukça metroseksüel bir koca profili çıkıyor.

o ne demek bilmiyorum inan.
zaten burdaki kadınlar da olmasa bi şey bileceğim yok.
watsap kullanmıyorum çünkü. telefonumu teknolojiye inat değiştirmedim . hala tuşlu.
Oncekı konuda hep bunun uzerıne konusuldu ya ben de ordan ogrendım :) sadeece abımın telefonu tuslu sanırdım hala var demekkı teknolojıye boyun egmeyen :)

Oncekı konuda hep bunun uzerıne konusuldu ya ben de ordan ogrendım :) sadeece abımın telefonu tuslu sanırdım hala var demekkı teknolojıye boyun egmeyen :)
yok baya var . hatta tuşlu telefon arayanlar oluyormuş bu ara duyuyorum.
ben bozuluncaya kadar kullanmaya devam ederim. 6 yıl önce almıştım.

Seni izliyorum arkadaşım belki lazım olursun bir gün

Konu sahibi sana gelince yapman gereken sezsizce takipte kal bir süre ama eşinin davranışları bana çok tuhaf geldi ne demek evdeki eşyaları habersiz götürmek falan tuhaff.

Dudaginda kesik izi dediniz o koruyucuyu sevgilisi yaptığı şeyden sonra vermiş olabilir niye bu yazdığınız görünmemis anlamadım birde evdeki eşyaları orada gördügünüzu soylemissiniz kV evinde hala satıyor falan diyorlar

KV evinde satamaz çünkü uzak bir şehirde yaşıyorlar, o kadar uzakta satmak yerine burada satar, ki bazı eşyalarımızı taşınırken sattık , parayı çok düşündügunu sanmıyorum, geçen gün kendine ic çamaşırı almış ve ikinci el üç tane mont almış dolabına koymuş, dunde ayakkabı kutusunda yuvarlak güneş gözlüğü buldum.

Ruju bilmemde o yazıyıyı internete yazın mutlaka çıkar bi ürün kodu tahminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…