Yok kızın annesi ile eşim tanışmış.
Niyeti ney esinizin onu merat ettim sizi aldatmak mi yoksa sizden bosanmak mi verdigi cevaplara bakilirsa cok rahat gayet normalmis gibi cevaplar vermis amacinin ne oldugunu sordunuz mu neden boyle birseye ihtiyac duydugunuHer zaman böyle maalesef verdiği tepkiler bu yada cidden gitmem diye düşünüyor.
Aynen evliligimin ilk yılında sürekli evli misiniz siz evlendiniz mi gibi sorular soruldu..Eşim artık bıkmıştı biri de normal konuşmak istemez mi hep aynı sohbetler diye...Artik evlilik cüzdanı fotokopisini çektirip kapıya asıcam diyordu :)) Siz heralde evli değilsiniz diye bi de sen onlara sor dedi artıkLütfen yanlış anlamayın ama ben de iki yıldır memleketinizdeuim ve cidden hayal kırıklığı yaşıyorum.
Arkadaşın anlattıklarının benzerini yaşıyorum surekli.
Burada kıyafetime biraz daha dikkat ettiğim halde normal elbise giysem ciksam esimle disari, benim eşim varken babam yaşında yaninda esi olan adamlar resmen bakisiyla taciz ediyor.
Dayak zaten apartman olarak en cok gorulen şey. o hot zot yapan ama eve zil zurna gelen kocalar gırla.
Yalnız yaşayan zaten yok illa kayınpeder kayinvalide var
Ve o arkadaşın dediği gibi biz de taşındık eski kiracidan dolayı beş gün elektriksiz kaldık da bir Allahın kulu bi ihtiyacınız var mı demedi ustune taşınırken ailniz gelmedi diye sorular soruldu sırf evli miyiz diye anlamak için.
Üzgünüm ama imajı çok kötü olacak benim icin.
Gün sayıyorum kurtulmak içi . Şehir çok güzel cidden çok hos ama insanı işte...
İnşaAllah gelip Konya'da yaşamak sana nasip olur :)) Genelleme olarak konuşma oldu belki Konyalı arkadaşlardan özür diliyorum ama karşılaştığım bazı insanlar anlattığım gibi çıktı en azından böyle cvp vereyim..Kesinlikle haklısın o konuda zaten ben kendi memleketimse de her yerin iyisi de var kötüsü de var düşüncesindeyim..Irkçılık olarak da farklı bir konuya girmeyelim lütfen kesinlikle öyle birşey söz konusu olamazArkadaslar off topic olduk. Nedir bu Konya meselesi? Bir Egeli olarak bir ilimizin bu sekilde kotu genellemelerle anilmasi beni cok rahatsiz etti ve etkilendim su an gitmeden sogudum. Burada aksama kadar onlarca aldatma konusu aciliyor. Bunlarin tamami ya da cogu Konya degil. Her yerde aldatma, hirsizlik, cinayet var. Bu yaptiginiz irkciligin bir baska versiyonu ve hic hos degil. Arkadasin konusu da sabote edilmis oluyor. Insanin oldugu her yerde kotuluk vardir ve hicbir irk digerinden ustun degildir.
Görüştüm annemlerdeyim Şuan.Annenlerle görüştün mükelie ?
Son durum nedir nerdesiniz?
annemgile geldim abimler Kesinlikle donmeyeceksin dedi. Biz eşyaları alırken pismandi. Ciddi olduğumu anlayınca o rahatlık kalmadı. Bende mutsuzum içim acio. Oda bugün pişman gitmezsin diye düşündüm diyip duruo. Kendim yapmışım demekki ona bu yüzü ben vermişim.Konu sahibi nasılsınız? Son durum nedir?
Anlattım annesi aradı ağladı gitme diye gel ben bakarım sana diye bisuru şey söyledi. Ve onu hiç aramamislar. Benim gittiğimi biliolar ailesi mesaj atio nasılsın iyimisin falan diye.Yuh valla adamdaki cesarete bak. Bir de kızın annesiyle tanışmış. Konu sahibi bazı şeylerde hayır vardır. Evladın olsaydı, hamile olsaydın bu durum senin için çok zor olacaktı. O kocanı da tüm aileye rezil et bence.
Rahatlığının sebebi buydu demek ki.annemgile geldim abimler Kesinlikle donmeyeceksin dedi. Biz eşyaları alırken pismandi. Ciddi olduğumu anlayınca o rahatlık kalmadı. Bende mutsuzum içim acio. Oda bugün pişman gitmezsin diye düşündüm diyip duruo. Kendim yapmışım demekki ona bu yüzü ben vermişim.
Inkar etmiyor delil de yok ekran resimleri var ama. Facenin şifresini dahi değiştirmedi istediğine yaz dio. Görüşmedim sadece konuştum ve seni biliolar dio özellikle bulusmamis kimseyle annesiyle tanıştığı kizlada bi bulvarda karşılaşmış annesi yanında diye tanışmış. Yok periscope diye bi yer varmış otekiyle orda canlı yayında tanışmış. Diğer kız da iş yerindenmis. Bu tarz şeyler söyledi beni aldatmamis sadece konuşmalar oymus istediğime yazıp soracakmisim. Buyuxden şifresini değiştirmedi.Rahatlığının sebebi buydu demek ki.
Nasıl hissediyorsunuz?
İyi olun lütfen, elbette kolay değil ama bakın kendi ağzınızla söylediniz, gitmeyeceğinizi düşünmüş. Yani böyle sıradan olmuşsunuz hayatında.Utanmamış bunu söylemiş.Böyle biri için üzülmeyin.önünüzde koca bir hayat var.. delilleri toplayabildiniz mi, hoş inkar etmiyorda.
Durduk yere sokakta gördüğü insanla mı tanışmış yani, ne saçma.ya da ben anlamadımInkar etmiyor delil de yok ekran resimleri var ama. Facenin şifresini dahi değiştirmedi istediğine yaz dio. Görüşmedim sadece konuştum ve seni biliolar dio özellikle bulusmamis kimseyle annesiyle tanıştığı kizlada bi bulvarda karşılaşmış annesi yanında diye tanışmış. Yok periscope diye bi yer varmış otekiyle orda canlı yayında tanışmış. Diğer kız da iş yerindenmis. Bu tarz şeyler söyledi beni aldatmamis sadece konuşmalar oymus istediğime yazıp soracakmisim. Buyuxden şifresini değiştirmedi.
Evet aynen öyle olmuş sanırım. Bunun için henüz yalan düşünmemiş olacakki bulvarda tanışmışlar.Durduk yere sokakta gördüğü insanla mı tanışmış yani, ne saçma.ya da ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?