Aldatiliyormusum

Yok kızın annesi ile eşim tanışmış.

Oralarda evliymiş ayrıymış karısından ayrılırmıymış hiç umurları olmaz.Kapaklanacak adam bulmuş.

Önce kendi yamanır.Bir çocuk doğurur sonra anası danası kardeşi gelmeye başlar.

Hiç yırtınmayın o kadında anneside evli olduğunu biliyordur.Zerre kadar da umurları değildir.

Metres de olur kuma da olur.

Yuh valla adamdaki cesarete bak. Bir de kızın annesiyle tanışmış. Konu sahibi bazı şeylerde hayır vardır. Evladın olsaydı, hamile olsaydın bu durum senin için çok zor olacaktı. O kocanı da tüm aileye rezil et bence.

Her zaman böyle maalesef verdiği tepkiler bu yada cidden gitmem diye düşünüyor.
Niyeti ney esinizin onu merat ettim sizi aldatmak mi yoksa sizden bosanmak mi verdigi cevaplara bakilirsa cok rahat gayet normalmis gibi cevaplar vermis amacinin ne oldugunu sordunuz mu neden boyle birseye ihtiyac duydugunu

Tam okuyamadim ama baya zor şeyler yaşıyorsun ve boşanmayı dusuruyorsun sanirim.hayirlisi olsun çocuğun olmaması da hayirliymis işte.insallah yeni bir hayata başlarsın ve evlatların olur

Arkadaslar off topic olduk. Nedir bu Konya meselesi? Bir Egeli olarak bir ilimizin bu sekilde kotu genellemelerle anilmasi beni cok rahatsiz etti ve etkilendim su an gitmeden sogudum. Burada aksama kadar onlarca aldatma konusu aciliyor. Bunlarin tamami ya da cogu Konya degil. Her yerde aldatma, hirsizlik, cinayet var. Bu yaptiginiz irkciligin bir baska versiyonu ve hic hos degil. Arkadasin konusu da sabote edilmis oluyor. Insanin oldugu her yerde kotuluk vardir ve hicbir irk digerinden ustun degildir.

Allah cezalarını versin bu adamların. Rahat mı batıyor bunlara? Birde bebek için tedavi olacakmışsınız iyi ki bebek olmadan farkettiniz.

Çok geçmiş olsun.

Şerefsiz
Sakinligine hayran kaldım
Ben çok fena yapardım kesin

Aynen evliligimin ilk yılında sürekli evli misiniz siz evlendiniz mi gibi sorular soruldu..Eşim artık bıkmıştı biri de normal konuşmak istemez mi hep aynı sohbetler diye...Artik evlilik cüzdanı fotokopisini çektirip kapıya asıcam diyordu :)) Siz heralde evli değilsiniz diye bi de sen onlara sor dedi artık

İnşaAllah gelip Konya'da yaşamak sana nasip olur :)) Genelleme olarak konuşma oldu belki Konyalı arkadaşlardan özür diliyorum ama karşılaştığım bazı insanlar anlattığım gibi çıktı en azından böyle cvp vereyim..Kesinlikle haklısın o konuda zaten ben kendi memleketimse de her yerin iyisi de var kötüsü de var düşüncesindeyim..Irkçılık olarak da farklı bir konuya girmeyelim lütfen kesinlikle öyle birşey söz konusu olamaz
kelie konuyu biraz dağıttık lütfen kusura bakma sen iyi misin ne durumdasin?

Son durum nedir nerdesiniz?
Konu sahibi nasılsınız? Son durum nedir?
annemgile geldim abimler Kesinlikle donmeyeceksin dedi. Biz eşyaları alırken pismandi. Ciddi olduğumu anlayınca o rahatlık kalmadı. Bende mutsuzum içim acio. Oda bugün pişman gitmezsin diye düşündüm diyip duruo. Kendim yapmışım demekki ona bu yüzü ben vermişim.

Anlattım annesi aradı ağladı gitme diye gel ben bakarım sana diye bisuru şey söyledi. Ve onu hiç aramamislar. Benim gittiğimi biliolar ailesi mesaj atio nasılsın iyimisin falan diye.

Rahatlığının sebebi buydu demek ki.
Nasıl hissediyorsunuz?
İyi olun lütfen, elbette kolay değil ama bakın kendi ağzınızla söylediniz, gitmeyeceğinizi düşünmüş. Yani böyle sıradan olmuşsunuz hayatında.Utanmamış bunu söylemiş.Böyle biri için üzülmeyin.önünüzde koca bir hayat var.. delilleri toplayabildiniz mi, hoş inkar etmiyorda.

Inkar etmiyor delil de yok ekran resimleri var ama. Facenin şifresini dahi değiştirmedi istediğine yaz dio. Görüşmedim sadece konuştum ve seni biliolar dio özellikle bulusmamis kimseyle annesiyle tanıştığı kizlada bi bulvarda karşılaşmış annesi yanında diye tanışmış. Yok periscope diye bi yer varmış otekiyle orda canlı yayında tanışmış. Diğer kız da iş yerindenmis. Bu tarz şeyler söyledi beni aldatmamis sadece konuşmalar oymus istediğime yazıp soracakmisim. Buyuxden şifresini değiştirmedi.

Durduk yere sokakta gördüğü insanla mı tanışmış yani, ne saçma.ya da ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…