Aldatiliyormusum

Çalışmıyorum mesleğim de yok. Yinede oturup kocamdir yapar diyemicem. Yapamam midem almaz. Bi gün çocuğum olmadığına sukredecegim hiç aklıma gelmezdi. Gecelerce ağlamıştım. Şükür.

Konuşmalar çok normal ama görüşme var annesiyle bile tanismis
Eşiniz karşı tarafın annesiyle mi tanışmış? Yuh ya napacakmışlar heralde sizi de yanına alıp kız isteme merasimi yapacaklar evcilik oynuyorlar

Haklisin canim hic bi degisen olmayacak ama aglamak biraz rahatlatir diger türlü icine atarsan sana hastalik dert sahibi olursun Allah korusun
Ağlayamıyorum ağlamak istiyorum yapamıyorum. Sadece nefesimi almakta zorlanıyorum. Üzüntüden kahroluyor gibi hissediyorum.çok canım yanio.

Oha hemde ne oha neytanisnasianmadan kuma falanmi dusunuyo dewir ne dewri bu zamanda bence o kadini bul oncebi guzel sacini basini yol kocanida bavulunu doldur kapinin onune koy yuzsuz bide hic bisey olmamis gibi yaninda
Kadin Azerbaycan da mesaj attım facesinden dönen olmadı.

Evet yani ben emin olduktan sonra inkar edemezki ki direk yazıyı gösterdim. Benim ailem başka şehirde bu şehirde kimsem yok yalnız nasıl yaşarım.gerçi yaşarım Belki bilmiyorum ki.

Sakin olmak çok zor ama şu an şok anını yaşıyorsun.Sağlıklı düşünememen çok normal.

Gelgitler olacak.Reddetmeye bahanelaer üretmeye çalışacaksın.Sonra kabule geçeceksin.

Ondan sonra ne istediğini daha net anlayacaksın.

Şuan en can yakan kısmındasın.

Ama geçecek

Aklıma gelen: hamile kalmazsan sanırım boşanacak, yeni biri ile evlenecek, onun için de ailesi ile tanıştırmış kızı.

Kizlar hepinize sesleniyorum bu erkekler biraz da olsa mal,facelerine girin cikis yapin email yerine bakin kac email cikiyo cikan olursa tek tek gurun sifremi unuttum yapin kesin numarasini kaydetmistir ona yolayin bakim tek tek gecmisine kadar girin erkeklerin koku kurusun pislikler ya bizcin ugrasalim siz gidin elin sumuklusunun anesiyle tanisin hele onla ne boklar yedin sen

Ağlayamıyorum ağlamak istiyorum yapamıyorum. Sadece nefesimi almakta zorlanıyorum. Üzüntüden kahroluyor gibi hissediyorum.çok canım yanio.
Haklisin canim cok iyi anlayamasamda anlamaya calisiyorum sikintidan ne yapcagini bilemediginden ayrintilari dusunmekten aglayamiyosun utaniyorum diyosun ya senin aklina bütün hersey aklina geliyodur simdi Allahim kolaylik versin

Uf bitanem ya sen uzme kendini o rezil uzulsun
At sokaga ustunu basini cikar rezil gibi kalsin ortada buzlu kovayi da basindan gecir bi guzel defolsun konussun elin kadinlariyla o haldeykende fotosunu cekip facesinden kadinlara at paylas rezil et pisligi lanet allahindan bulsun

Annesine babasina da anlat durumu bir guxel tukursunler suratina kimseden yuz bulamasin ortada kalsin sap gibi

Sanki ilerleyen zamanlarda daha çok canım yanacak bu evi terk ederken aileme giderken yapamayacakmisim gibi geliyor.

Silemez telefonu bende bu rahatlığına da anlam veremiyorum. Yanıma çağırdım mesajlara beraber baktık yabancı dil konuşmuşlar kendisine cevirttirdim.
Bide rahat rahat dedimi cewirdi bide ben sok hangi yuzle sen,nasi bu yuzu werirsin kriz gecirdim allahimmm

Allah'ın bildiği varmış.Ne o eşten ne de o kayınvalideden hayır gelmeyeceği belli.Siz de bu evlilikten soğuduğunuz için eşiniz yeni arayışlara geçmiş sanırım.Eşini kıskanan insan deli gibi ortalığı birbirine katar çünkü sağlıklı düşünemez.Ama ne siz bu durumu takmışsa benziyorsunuz ne de eşiniz utanmışsa benziyor.Baya pişkin.Geçmiş olsun bu arada ameliyat için fakat çocuk olursa işler yokuşa sürülür gibi geldi bana.Çünkü Mutlu bir ana baba olmayacağı için Mutlu bir çocuk da olmayacaktır.Umarım güzel karar verip hayırlı sonuçlara ulaşırsınız.

Kadin Azerbaycan da mesaj attım facesinden dönen olmadı.
Güzel bakaĺım güzel olsun.....Herseyi düsunecek vaktin bol,sadece senden ricam kendini suçlama ve ne kadar zor da olsa çaresiz hissetme....Tekrar yuzyuze gelince ne hissettiysen acikca anlat,belki iyi gelir bagir cagir ama bosanma konusunda kararli ol.....

Transfer yapılmadı bu şekilde gidip transfer de yaptırmam. Sadece yumurta toplama işlemi yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…