Çalışmıyorum mesleğim de yok. Yinede oturup kocamdir yapar diyemicem. Yapamam midem almaz. Bi gün çocuğum olmadığına sukredecegim hiç aklıma gelmezdi. Gecelerce ağlamıştım. Şükür.Calisiyormusun cnm?
Senin sakinliginde korkutuyor beni,bilmiyorum belki tepkisizlik korkutiyordur hani ilerde iz birakmasin,ne hissediyorsan sıkma kendini kasma ve oluruna birak herseyi....Ne son aldatilan ne de ilk aldatilansin....Meshur lafimdir dostlarim ve cok yakin arkadaslarima soylerdim,babam bile aldattiysa hicbir erkege zerre guvenim yok diye....
Eşiniz karşı tarafın annesiyle mi tanışmış? Yuh ya napacakmışlar heralde sizi de yanına alıp kız isteme merasimi yapacaklar evcilik oynuyorlarKonuşmalar çok normal ama görüşme var annesiyle bile tanismis
Oha hemde ne oha neytanisnasianmadan kuma falanmi dusunuyo dewir ne dewri bu zamanda bence o kadini bul oncebi guzel sacini basini yol kocanida bavulunu doldur kapinin onune koy yuzsuz bide hic bisey olmamis gibi yaninda
Ağlayamıyorum ağlamak istiyorum yapamıyorum. Sadece nefesimi almakta zorlanıyorum. Üzüntüden kahroluyor gibi hissediyorum.çok canım yanio.Haklisin canim hic bi degisen olmayacak ama aglamak biraz rahatlatir diger türlü icine atarsan sana hastalik dert sahibi olursun Allah korusun
Her şerde vardir bir hayr diye bosuna dememisler cok şükürÇalışmıyorum mesleğim de yok. Yinede oturup kocamdir yapar diyemicem. Yapamam midem almaz. Bi gün çocuğum olmadığına sukredecegim hiç aklıma gelmezdi. Gecelerce ağlamıştım. Şükür.
Kadin Azerbaycan da mesaj attım facesinden dönen olmadı.Oha hemde ne oha neytanisnasianmadan kuma falanmi dusunuyo dewir ne dewri bu zamanda bence o kadini bul oncebi guzel sacini basini yol kocanida bavulunu doldur kapinin onune koy yuzsuz bide hic bisey olmamis gibi yaninda
Evet yani ben emin olduktan sonra inkar edemezki ki direk yazıyı gösterdim. Benim ailem başka şehirde bu şehirde kimsem yok yalnız nasıl yaşarım.gerçi yaşarım Belki bilmiyorum ki.
Aklıma gelen: hamile kalmazsan sanırım boşanacak, yeni biri ile evlenecek, onun için de ailesi ile tanıştırmış kızı.Kocamla yüzleştim önce yemin ettirdim ben degilim diye sonra bu ne dio ozaman dedim ve benim hakkımda bilr konusulmus. Bosanacagimi söyledim tamam sakin ol dedi. Kendini izah edemez çünkü izah edilecek bi tarafı yok. Etmedi de haklısın dedi.
Yaşınız kaç? gitmeyin bence kendi hayatınızı kurun. kimsenin bu saatten sonra hayatınızı yönlendirmesine müsade etmeyin.çok zor üvey baba yanına gitmek ben nasıl yaparım nerden başlarım onların yanına gidemem ama.
Haklisin canim cok iyi anlayamasamda anlamaya calisiyorum sikintidan ne yapcagini bilemediginden ayrintilari dusunmekten aglayamiyosun utaniyorum diyosun ya senin aklina bütün hersey aklina geliyodur simdi Allahim kolaylik versinAğlayamıyorum ağlamak istiyorum yapamıyorum. Sadece nefesimi almakta zorlanıyorum. Üzüntüden kahroluyor gibi hissediyorum.çok canım yanio.
Uf bitanem ya sen uzme kendini o rezil uzulsunAğlayamıyorum ağlamak istiyorum yapamıyorum. Sadece nefesimi almakta zorlanıyorum. Üzüntüden kahroluyor gibi hissediyorum.çok canım yanio.
Sanki ilerleyen zamanlarda daha çok canım yanacak bu evi terk ederken aileme giderken yapamayacakmisim gibi geliyor.Sakin olmak çok zor ama şu an şok anını yaşıyorsun.Sağlıklı düşünememen çok normal.
Gelgitler olacak.Reddetmeye bahanelaer üretmeye çalışacaksın.Sonra kabule geçeceksin.
Ondan sonra ne istediğini daha net anlayacaksın.
Şuan en can yakan kısmındasın.
Ama geçecek
29 yaşındayım.Yaşınız kaç? gitmeyin bence kendi hayatınızı kurun. kimsenin bu saatten sonra hayatınızı yönlendirmesine müsade etmeyin.
Bide rahat rahat dedimi cewirdi bide ben sok hangi yuzle sen,nasi bu yuzu werirsin kriz gecirdim allahimmmSilemez telefonu bende bu rahatlığına da anlam veremiyorum. Yanıma çağırdım mesajlara beraber baktık yabancı dil konuşmuşlar kendisine cevirttirdim.
Güzel bakaĺım güzel olsun.....Herseyi düsunecek vaktin bol,sadece senden ricam kendini suçlama ve ne kadar zor da olsa çaresiz hissetme....Tekrar yuzyuze gelince ne hissettiysen acikca anlat,belki iyi gelir bagir cagir ama bosanma konusunda kararli ol.....Kadin Azerbaycan da mesaj attım facesinden dönen olmadı.
Çok iyiydik enteresan bi şekilde fazlasıyla iyiydik. Yaptığı içinmiş belkide.Bide rahat rahat dedimi cewirdi bide ben sok hangi yuzle sen,nasi bu yuzu werirsin kriz gecirdim allahimmm
Transfer yapılmadı bu şekilde gidip transfer de yaptırmam. Sadece yumurta toplama işlemi yapıldı.Allah'ın bildiği varmış.Ne o eşten ne de o kayınvalideden hayır gelmeyeceği belli.Siz de bu evlilikten soğuduğunuz için eşiniz yeni arayışlara geçmiş sanırım.Eşini kıskanan insan deli gibi ortalığı birbirine katar çünkü sağlıklı düşünemez.Ama ne siz bu durumu takmışsa benziyorsunuz ne de eşiniz utanmışsa benziyor.Baya pişkin.Geçmiş olsun bu arada ameliyat için fakat çocuk olursa işler yokuşa sürülür gibi geldi bana.Çünkü Mutlu bir ana baba olmayacağı için Mutlu bir çocuk da olmayacaktır.Umarım güzel karar verip hayırlı sonuçlara ulaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?