Aldatiliyormuyum? Yasadiklarim agir yardim edin lutfen

eh cok panik olmadi, yani bi gerildi hafif bence o da o kadar. belki ben duydum benim yanimda bu konusma oldu diye, yada hani ne diyecegini bilemedi kadina ondan gerildi.
ilk sordugumda normal bi cevap verdi, ben kadin seni taniyo gibiydi falan dusuncelerimi soyledikce yukseldi ve bagirmaya basladi en sonuda kufur etmesi zaten.
malesef bende ona kotu cevaplar verdigimde dahada buyuyo olay.. kufur ediyosa daha cok etmeye basliyo yada bagiriyo. yani onunla kavgada kazanmak mumkun degil, kazanmak susturmaksa yani. kalbi kirilan ben olurum.

Aldatma olmasa bile , sana böyle hakaret eden adama sen çocuk mu yapçaksın şimdi ilginç....

muhtemelen oyle bisey, ama bana kadini ilk kez duyuyorum falan dedi, gosterdigi maildede kadinin adi yok bende oteli arayip ogrenirim kimmis diyince cildirdi. o anda bende sinir ve supheyle oyle bisey soyledim ama bu kadar ileri gidip konusmasini beklemiyodum disardaydik.

he telefonda yerinizdemisiniz dedi kadin zaten esime yani yerinde olsa belki geleyim derdi, sonra esim degilim diyince bi kahveye davet edelim mi bir kahve icmeye bekleriz gibi bisey dedi.

gizli gizli takip nasil edebilirim? esimin telefonlari (biri is biri ozel) hep yaninda.

Gereksiz kıskançlık olmuş,ama küfürler sineye çekilecek gibi değil. Ben kaldıramazdım şahsen.

Kadın samimi olsa soyadını niye söylesin. Demek ki konuşmuyorlar .

Eşinizin küfürleri akıllara zarar. Ilk defa mi böyle küfür ediyor ?

Sizin tepkiniz ne oldu ?

ya ilk boyle kadin x bey meraba dedi durdu, hani sanki esimde aa meraba ayse hanim dicekmis gibi, sonra esim meraba? gibi bisi diyince isim soyad soyledi su otelden dedi. kadinin tavri bi ilginc geldi bana telefondaki ses tonu duraksamasi falan. ekstra bi kibarlik ve satis yapicagi icin ilgi de olabilir tabi.

hayir ilk kez degil cok kez etti. hic bisey su haline bak insanlarin icinde dedim uzaklastim yanindan, kalsam devam edicekti cunku utandim insanlarin icinde.
sonra soylenmeyede devam etti seninle evlendigime ne kadar pisman oluyorum bazen, ne kadar salak bi karim var diye soyleniyodu yine markette.

siz denk geldinizmi boyle ciftlere? yada boyle sozler eden erkeklere? ben nedense disarida hic denk gelmedim. kavga eden tartisan gordum ama bu tip sozleri ulu orta hic duymadim.

cok kiskanc degilim ama bu tip telefonlar vs bisey oldugunda soracak suphelenebilecek biriyim.
aramicam oteli vazgectim, ugrasamicam bununla gerek yok, burda herkes bisey yok buna takilma demis gerek yok demekki .

cocuk konusu cok dusunduruyo beni, hem istiyorum hem esimden emin olamiyorum. iyi bi baba olabilir belki ama bu birligi saglayabilecek mi anne-baba-cocuk olarak mutlu olabilecekmiyiz ondan emin olamiyorum.

bu olay hakkinda sormak istedim, kadin konusunda yaniliyomuyum diye. anlatmisken soyledigi seyleride ekledim, o konu ilk degil evet. kadin konusunda herkes abartmissin olabilir yazmis, kadinin pesine dusmicem oteli falan arayip sormicam kim oldugunu , biraktim ucunu.

ama diger kufur konusunda bilmiyorum ne yapabilirimki. kendinde suc gormuyoki hep benim hakettigimi soyluyo. cok klasik narsist davranislari var esimin.

Bana kodugumun salagi,pic gibi seyler soyleyecek bi adamla ayni yataga girip,ayni sofraya oturamam.Kendime saygimdan .Ama esiniz degismiyor sizin.Sizin de ,terk edecek gücünüz yok.Burdan belli oluyor.

esimi ihanetle itham etmedim, kadin nasi bu sekilde konustu tanismiyosaniz gibi seyler soyledim, kadinin tavri bana garip geldi onu soyledim, yani nerden yuz buldu demeye getirdim. gereksiz samimiyetlere girme insanlarla dedim.
neyse

İhanet değil de
Eşinin küfürleri çok iğrenç
Ne olursa olsun elalemin kadını için kendi karısına o laflar çok ağır
Buz gibi soğurdum o adamdan ben olsam
Sen hala ihanet mi diyorsun

Önceden vukuatı yoksa dedikleri dogrudur. Aldatmadan ziyade o küfürler ne öyle. Hiç mi saygınız yok birbirinize karşı. Çocuk oldu mu gerçekten daha beteri oluyor. En önemlisi aranızdaki saygı

cocuk olduktan sonra daha artiyo mu bu tip sozel siddet?
genelde cocuk var diye dikkat ediyolar derler cocuk olduktan sonra huzurlu bi ortam oluyo derler ama bilmiyorum...

onceden bi vukuati yok.

ben ilk kez duydum sahit oldum buna, olabilir yani sasirdim bana garip geliyo. esimde cok modern bole herkesle arkadas olayim kadin erkek farketmez bi tip degildir. ondan bu tepkimi boyle uc karsilayacaginida beklemedim.

kendisi benim kiyafetlerime falan karisan bi tip oldugu icin. ben biraz suclayici konusmus olabilirim tabi ama ne olursa olsun beni bu sekilde kirmamaliydi.

cocuk olduktan sonra daha artiyo mu bu tip sozel siddet?
genelde cocuk var diye dikkat ediyolar derler cocuk olduktan sonra huzurlu bi ortam oluyo derler ama bilmiyorum...

onceden bi vukuati yok.
Arkadasım sen ne diyorsun ya
Biraz kendine saygın olsun
Çocuk olduktan sonra melek mi olucağını sanıyorsun?
O kadar lafı. Nasıl kaldırıyor için ?

kaale aliyorum tabiki, kadin hakkinda goruslerinizi sordum anladim ben abartmisim bisey yapmicam bu konuda.

diger konudada evet esim sinirlendimi kufur hakaret eden biri, malesef degismedi.

esimin zenginligiyle falan alakasi yok, burdan yazinca oyle mi goruluyo en cok buna uzuluyorum.

bu tip bi iliskide sizce tek sebep olarak zenginlik icin mi kalinir?

oyle bisey dedi kadin once yerinizdemisiniz falan, esim yokum diyince bi kahveye bekleriz falan dedi iste aman napiosa yapsin cidden. dediginiz gibi konu burda bana olan saygisizligi iste.
nasil bildireyim haddini ? :)
kendisi ne yapsa beni suclu ve haketmis goruyo, kendi davranislarinin sorumlulugunu almiyo. o bir numara

Evet. Kendi maddi geliri guvencesi yoksa esinin maddi yonune sarılıp sineye ceken cok. Sevdiginizi düşünmüyorum. Nasil sevebilirsiniz oyle birini. Sizi assagilamasina nasil goz yumarsiniz. Cocuk düsünmeyin. Kendinize sayginiz varsa daha fazla ezdirmessiniz kendinizi

aynen katiliyorum size.

ben gerildim agresiflestim evet, ama o bana bunu yapsa anlardim hislerini ve ona kufur hakaret etmek yerine nerden evlendim senle yaa demek yerine aciklama yapar sakinlesmesini beklerdim yani.

esimde empati yok. suclanmis hissettimi saldiriya gecen durtuleri var.

hoparlor derken arabadaydik arabadan caldi telefon, telefonu arabaya bagli oldugu icin gelen aramalari araba icinden yanitlayabiliyo oda hoparlor. araba kullandigi icin.

mail gosterdi ben bakmadim bile sadece isimlere baktim o kadin yoktu orda, olmayinca ben ogrenicem kimmis gibi bisi dedim sinirle o zaman bana kufur hakaret falan etmeye basladi rezil olcak korkusuyla.

tatliya ben baglamasam artik iyi olcak onu daha sisirip yukseltmeye gerek yok zaten kendi hep hakli hep dogru.

Ben uye olmadan cok onceden beri sanirim diger uyeliginizden konularinizi okuyorum. Yurtdisindan dondugunuzde calismayacagim demistiniz, hala calismiyor musunuz? Bu evlilikte yapacaginiz en yanlis ilk hamle isi birakmak, ikinci hamle cocuk yapmak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…