Küfüre dilini alıştırmış bi kere onu değiştirmek zor ancak o kötü söylediğinde sen de cevap ver ondan kötü ol o zaman çok dememeye baslar hakaretlere üzülsen de fark etmiyor sen güzel cevap versen daha fazlasını yapıyorlar o yüzden kendine asla hakaret ettirme ve sana edilen sözleri aynen iade et ona. Ayrıca telefonu hoparlöre almış ama karşı tarafı tanıdığında nasıl bi tepki verdiği de önemli yani panik oldu mu? Bi de bu yüzden çok alınması sinirlenmesi de normal gelmedi bana. Ama tabi siz çok üstüne gittiyseniz sinirlenmiş de olabilir. Siz bi süre bu konuda tavır yapmadan çaktırmadan takipte kalın.
Aldatma olmasa bile , sana böyle hakaret eden adama sen çocuk mu yapçaksın şimdi ilginç....Merhabalar,
Uzun zamandir yazmiyodum esimle olan sorunlar iki ileri bir geri devam ediyordu daha iyice diye dusunuyodum bugun yasadigim olayi sizle paylasmak istiyorum, yorumlarinizi merak ediyorum acaba ben yaniliyomuyum diye.
Esim isten yarim gun izin aldi bugun birlikte gezelim, bayram icin eve alisveris yapalim diye. Gezdik yemek yedik markete giderken arabada telefonu caldi hoparloru acti , esimin calistigi ofisin binasindaki otelden ariyor bir kadin x bey merabalar ben ayse bisey dedi(soyadi malesef unuttum), nasilsiniz dedi esimde tesekkurler buyrun dedi oda ben su otelden ariyorum sizi yerinizdemisiniz dedi, esimde yok suanda disaridayim dedi kadinda bir kahve icelim diyecektim gibi birsey dedi. Esimde yogunum bu hafta yerimde pek yoktum haftayada bayram var yogun geciyor dedi kadinda peki o zaman gorusmek uzere gibi bisey diyip kapadi. Ben baya gerildim hayirdir bu neydi simdi dedim, oda gelen musteriler icin otelde yer ayirdiklarini surekli olarak aldiklarini ve bunun icin paket satmak istediklerini soyledi, bende kadinin cok samimi konustugunu falan sanki onunla basbasa bi kahveden bahsettigini falan soyledim.
Konu uzadi ama esim resmen bana sinirlendi baya bagirdi ne kadar aptalsin diye. Yani kendini savunmak bir yana baya bi uste cikip benim uzerime geldi.
Sonra mailini acti 2 hafta once konustum aricaklardi bu kadini tanimiorum dedi Gosterdi baska kisiler var mailde bakmadim bile ayse diye biri yok burda dedim oda baskasidir dedi o aramistir ama bana pek inandirici gelmedi nedense cunku kadin sanki esimle ilk kez konusuomus gibi degildi evet kendini tanitti ve otelden aradigini soyledi ama ne is yaptigini ve ne icin aradigini soylemedi sanki esimle daha once tanismis gibi konustu kahve icelim paketler ile ilgili bilgi vericem demedi mesela yada otelde ne is yaptigini soylemedi ..
Ben mi takiliyorum? Yanlis mi dusunuyorum sizce?
4.5 senelik evliyiz cocugumuz yok... cocuk dusunuyoruz..
Bu arada daha fiyasko bu olayin ustune markete geldik tabi gerginlik devam bende oteli arayip ben ogrenicem soyadini diyince bana senin agzina s.carim beni rezil edersen raflara sokmayayim seni dedi baska kufurlerde etti (... kodugumun salagi pic gibi) ve o esnada etrafimizdaki insanlarda duymusturcok utandim ve uzuldum..
Hem boyle bi olay yasandi ve ustune bu sozleri isittim...
Ne yapardiniz? Her iki olay icinde soruyorum hem telefon olayi icin , hemde sozleri icin...
Kotu yani kadinin soyadini unuttum o anlik stresle tam ne dediginide kelime kelime hatirlayamiyorum gerildim. Daha once burda konu actigimda esimin narsist olabilicegini soyleyenler olmustu.. belkide tepkisi ondan boyle olabilir mi?
Desteginize ihtiyacim var..
Bizim de yurtdışından şirkete çok misafir gelir Bu sebeple çok rezervasyon actitiyoruz Ofise yakın civardaki bütün oteller tek tek bizi arar Firmamizi ve sahsimizi yere göğe sigdiramaz iltifatlar eder bizi ikna etmeye çalışırlar Çikolatalar çiçekler falan filan Çoğu bayan üstelik bende bayanken duyduğum iltifatlar komplimanlar çabası.. Normalde asistanlar ilgilenir ama tercih bizde olduğunu düşünüp bize kadar gelirler.. Eşinizin durumu gerçek olabilir..
Ayrıca oteli arayıp soy adını alıp ne yapacaksınız ki ? Eşinizin sadece küfür etmesi haricinde gerçekten rezil etmekten öteye geçmezdi.. ilgili olsalar otel telefonundan değil direkt cep telefonundan arardi.. Kahve içmeye direkt ofisine giderdi.. ki zaten muhakkak ilişkisi olsa evli olduğunu bilir sizin yaninizdayken aramazdi.
Ayrıca hafiyelik yapmayı düşünüyorsanız arayacağım deyip kendinizi niye ifşa ediyorsunuz kimadem içinize kurt düştü gizli gizli takip edin Adam önlem almasin
Kadın samimi olsa soyadını niye söylesin. Demek ki konuşmuyorlar .
Eşinizin küfürleri akıllara zarar. Ilk defa mi böyle küfür ediyor ?
Sizin tepkiniz ne oldu ?
bence kadının peşine düşmene gerek yok eğer için rahatlayacaksa ismini hatırlıyorsundur örnegın ayşe (kafandan bir soyısmı uydur)ulasmak ıstıyorum gorusebılır mıyım dıye sor.Muhtemelen sana burda öyle biri çalışmıyor dıye
dogrusuyla adını soyadını soyler hatta ayşe bilmem ne olabılır mı der??ya da sen (öyle biri burda çalışmıyor cevabından sonra dogrultma gelmedıyse)ya ayşe hanımdı acaba soyadınımı karıştırdım de karşı taraf yine söyleyebılır ama direkt sorman abes olur .Kadının soyadına ulaşıp napacaksın ki??o kadın o kurumu temsilen eşinle göeüşmek ıstıyor ben de soyadımı söylemem ben mesela kendını tanıtmada ısım yeterlı.Gercekten üstünde duracağın mevzu bu değil bence.Sana saygısızca küfür etmesi bu konuda nasıl böyle sana karşı pervasız oldugunu kendine de sor ona da sor bence.Saygı olmadan nasıl evlilik yürütülebilir??Çocugumuz yok demişsin sen eşine daha guvenmıyorsun en kucuk mevzudan neler yaşamışsınız yazık çocuk olsa onun yanında da böyle küfürlü mü konuşacak yaralayacak seni??izin verme buna .Ya da bu küçücük olayda seni böyle kıskanclıya sürdüyse bundan önce güvenle alakalı problemmi yaşadınız?yoksa sen karakter olarak kıskanç bir kadın mısın?bunu çözün aşın
Buradakilerin fikrini niye soruyorsunuz ki?! Eşiniz hep aynı adam, aynı şeyleri yapıyor. Yapmaya da devam edecek. Buna rağmen çocuk yapmayı düşünüyormuşsunuz. Yine bir aydınlanmaya yaşamayacağınıza göre böyle gelmiş böyle gidecek.
İş hayatına ve jargonuna çok uzaksınız anlaşılan.
Herkes kendine güvenilmemeyi çok içselleştirmiş anlaşılan. Kimse takılmamış ama eşinizi ihanetle itham etmişsiniz resmen. Bu, kendini bilen bir insan için çok büyük bir hakaret, küfürden çok daha onur kırıcı bir davranış.
Bence şükredin eşiniz sadece küfür etmiş, direkt adliyeyede götürebilirdi.. ki öylesi çok daha seviyeli olurdu
Önceden vukuatı yoksa dedikleri dogrudur. Aldatmadan ziyade o küfürler ne öyle. Hiç mi saygınız yok birbirinize karşı. Çocuk oldu mu gerçekten daha beteri oluyor. En önemlisi aranızdaki saygı
Sizin tavriniz cok yanlis is hayati boyle malesefki ama esinizin size olan tavri cok daha yanlis. Benim esime toplanti sonrasi evde icki teklifleri bile geliyor ama kibarca reddedp eve gelip bana soyluyor ve guluyoruz. Malesef ozel sektor pis biraz ama esine guveniyorsan asla dert etme ve ona bu yakistirmalari yapma
Arkadasım sen ne diyorsun yacocuk olduktan sonra daha artiyo mu bu tip sozel siddet?
genelde cocuk var diye dikkat ediyolar derler cocuk olduktan sonra huzurlu bi ortam oluyo derler ama bilmiyorum...
onceden bi vukuati yok.
Hanimefendi esinizden once sizin tedavi olmaniz lazim. Eski konulariniza baktim,size edilen onca hakarete, küfüre, assagilamaga rağmen hala bosmayip cocuk düşünüyormusunuz? Bu adam cokmu zengin kopamama amaciniz ne? Ya madem bosanmicaniz ne diye gelip yediğiniz hakaret ve kufurleri yazıyorsunuz. Millet size sayfalarca yaziyor ama kaale aldiginiz yok
Siz kusura bakmayinda daha cook boyle hakaret yer oturursunuz
Insan gururuna yediremez. Size ne saygisi var ne sevgisi..
Arkadaslar bosa yorum yapip fikir vermeyin, çünkü hanimefendi pek dinlemiyor.
Allah ikinizede akil fikir versin. O adami hala koca diye yaniniz da taşımaya devam edin
Bence de konuşmanın vakti gelmiş al karşına insan gibi konuşun. Seni boyle aşağılayamaz.
Oteldeyim kahve içelim olayı da ayrı bir saçmalık. O ne ya :) is yerinize geleceğim bir kahvenizi içeyim vs dese tamam. Siz bu yuzden suphelendiniz ama gercekten aldatma olmayabilir. Benzemiyor da. Burada ustunde durmaniz gereken husus esiniz sizi asiri derecede kucuk onemsiz goruyor. Kaubetme korkusu yok adamda. Ona haddini bildirin.
Evet. Kendi maddi geliri guvencesi yoksa esinin maddi yonune sarılıp sineye ceken cok. Sevdiginizi düşünmüyorum. Nasil sevebilirsiniz oyle birini. Sizi assagilamasina nasil goz yumarsiniz. Cocuk düsünmeyin. Kendinize sayginiz varsa daha fazla ezdirmessiniz kendinizikaale aliyorum tabiki, kadin hakkinda goruslerinizi sordum anladim ben abartmisim bisey yapmicam bu konuda.
diger konudada evet esim sinirlendimi kufur hakaret eden biri, malesef degismedi.
esimin zenginligiyle falan alakasi yok, burdan yazinca oyle mi goruluyo en cok buna uzuluyorum.
bu tip bi iliskide sizce tek sebep olarak zenginlik icin mi kalinir?
bi kadın böyle bi durumdan irrite oluyorsa gerçekten büyütmüyordur bence. hoşlanmamakta haklısınız. eşinizin üste çıkması hata. muhtemelen gerilince siz de agresif davrandınız, eşiniz buna daha bozuldu.
ama küfür etmesi kesinlikle doğru değil.
böyle durumlarda erkekler bişey yapmamış olsalar bile neden direkt savunmaya geçer anlamış değilim.
yanlış anlamışsın diyip bi sarılıp gönül almak çok mu zor ? neden direkt üste çıkma ve en kötüsü hakaret?
ben işyerinde satınalma pozisyonundayım, böyle pozisyonda çalışan arkadaşlar da bilir ki, satış ittifakı kurulan firmaların pazarlama grubu samimi konuşur.
Benimle de bir otelin müdürü böyle konuşmuştu, otelimize buyrun, çayımızı kahvemizi için biz gelelim ne zaman müsaitsiniz vs gibi.
Kadın da samimiyet kurarak iş yapmayı sevenlerden belli ki... Eşinizin bence üstüne çok gitmeyin hoparlöre alıp konuşan insandan kötü bişey beklemeyin.
Size çıkışması yanlış olmuş, ama benim eşim de bi konuda açıklama yaptığı halde üstüne gidilirse küfreder. Eşiniz açıklama yaptığı halde, telefonu sizden saklamayarak konuştuğu halde hatta mailini açtığı halde size yeterli gelmemiş kadının soyadını öğrenicem demişiniz. Çıkışması normal değil mi ?
Maalesef bazı erkeklerin böyle kötü bir mizacı var... Ama Bayram arefesi tatsızlık yaşamayın anlaşın tatlıya bağlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?