Bana kodugumun salagi,pic gibi seyler soyleyecek bi adamla ayni yataga girip,ayni sofraya oturamam.Kendime saygimdan .Ama esiniz degismiyor sizin.Sizin de ,terk edecek gücünüz yok.Burdan belli oluyor.
Arkadasım sen ne diyorsun ya
Biraz kendine saygın olsun
Çocuk olduktan sonra melek mi olucağını sanıyorsun?
O kadar lafı. Nasıl kaldırıyor için ?
Evet. Kendi maddi geliri guvencesi yoksa esinin maddi yonune sarılıp sineye ceken cok. Sevdiginizi düşünmüyorum. Nasil sevebilirsiniz oyle birini. Sizi assagilamasina nasil goz yumarsiniz. Cocuk düsünmeyin. Kendinize sayginiz varsa daha fazla ezdirmessiniz kendinizi
Çocuk olunca düzelmezler tam tersi sinirler yıpranmış olduğundan bu tür olaylar artar..cocuk olduktan sonra daha artiyo mu bu tip sozel siddet?
genelde cocuk var diye dikkat ediyolar derler cocuk olduktan sonra huzurlu bi ortam oluyo derler ama bilmiyorum...
onceden bi vukuati yok.
Ben uye olmadan cok onceden beri sanirim diger uyeliginizden konularinizi okuyorum. Yurtdisindan dondugunuzde calismayacagim demistiniz, hala calismiyor musunuz? Bu evlilikte yapacaginiz en yanlis ilk hamle isi birakmak, ikinci hamle cocuk yapmak olur.
Saçmalıyorsunevet malesef.
cocuktan sonra oyle hakaret kufur edicek ortam daha azaliyo demek istedim, melek olmasini beklemiyorum.
icimde sevgi yok sogukluk var dunden dolayi. suclu hissetmelimiyim bu yuzden, sonucta bana boyle davranan biri var karsimda nasil ask hissedeyimki. tamamen sevgisiz hic bisey hissetmiyorum diyemem tabiki sevgi var icimde ama iste..
senelerdir asagilaniyorum, artik nasirlastim belkide . hep icimde bi umit var kalkmam lazim kendime gelmem lazim diye bi ic sesim var ama yapamiyorum bi turlu yenik dusuyorum.
iliskide kaldikca cocuk olacagini dusunuyorum, illaki sonu oraya gelicek iyi oldugumuz bi kac ay icerisinde. sonra bu olaylar tekrar oldugunda benimle birlikte birde cocuk olmus olacak. :/
calismiyorum.. yurtdisindan donerken isi biraktim mayis ayiydi gecen sene, o zamandan beri calismiyorum.
simdide cocuk planladigimiz bir donem...
cocuksuz evlilik olmazki, bana gore olmaz cunku cocugum olsun istiyorum. anca bosanirsak olabilir bu
O donem uyeler cok ustunuze geliyordu ama esiniz hep sizi sucladigi icin siz de suclu oldugunuza inanmis, esinizi melek gibi gosteriyordunuz. Halbuki o hale gelmenizin sebebinin esiniz oldugu cok acik ortada.
Evlilige devam etme karariniz kesinse esinizin saygisizligini cozun bir sekilde. Cok yipranirsiniz. Esiniz sizi hic sevip sayiyor gibi gozukmuyor disaridan.
İllaki var bu tipler arada denk geliyoruz ama bu eşinin yaptığını normalleştirmez.. eşinizin öfke kontrolü eğitimi almasi lazim..sadece size karşımı böyle.. mesela ailesinden başkalarinada en ufak biseyde böyle sözler kullanıyor muSunu merak ediyorum arkadaslar, bu kadar kadin yorum yapiyor sagolun, hic gordunuz denk geldiniz mi bu tip sozlere disarida insan icinde ? ben gelmedim. bir esimde gordum boyle yaninda kim var yok farketmeden kufur etmesi hakaret etmesi beni asagilamasi...
evde olanlara bile sasiriyo herkes, bide disarida bu kadar yapiyo olmasi ....
bir olayda su , esime ben ne bu samimiyet vs derken bana ben napabilirim diye bagirdi banane kadinin ne konustugundan kadin seni s.kmek istiyorum dese nolcak diye cikisti.
yani su laflari cidden tansiyonumu firlatiyo o esnada zaten bu konusmalari yuzunden sirf onu sinir edeyim diye markete girince oteli arayip ogrenicem dedim.
+100İş hayatına ve jargonuna çok uzaksınız anlaşılan.
Herkes kendine güvenilmemeyi çok içselleştirmiş anlaşılan. Kimse takılmamış ama eşinizi ihanetle itham etmişsiniz resmen. Bu, kendini bilen bir insan için çok büyük bir hakaret, küfürden çok daha onur kırıcı bir davranış.
Bence şükredin eşiniz sadece küfür etmiş, direkt adliyeyede götürebilirdi.. ki öylesi çok daha seviyeli olurdu
+100
Zaten bu kadınlar yüzünden iş hayatından ,işimden soğudum .Satıs departmanında çalışan bir insan artık bazı konularda Prof olmustur ve telefonda da robot gibi konuşmaz .birşey pazarlayacaksa da kahve içelim der yada kahveye davet eder .mutlaka cay kahve içmek gibi şeyler kullanılır .arayan kadına üzüldüm resmen .
İllaki var bu tipler arada denk geliyoruz ama bu eşinin yaptığını normalleştirmez.. eşinizin öfke kontrolü eğitimi almasi lazim..sadece size karşımı böyle.. mesela ailesinden başkalarinada en ufak biseyde böyle sözler kullanıyor mu
Ondan korkmayin korkuyorsaniz da belli etmeyin. Sizi dovme potansiyeli var asla daha fazla ustune gidip sizi dovmesine izin vermeyin. Sakin bir aninda konusun. Bu boyle gitmez diye.oyle bisey dedi kadin once yerinizdemisiniz falan, esim yokum diyince bi kahveye bekleriz falan dedi iste aman napiosa yapsin cidden. dediginiz gibi konu burda bana olan saygisizligi iste.
nasil bildireyim haddini ? :)
kendisi ne yapsa beni suclu ve haketmis goruyo, kendi davranislarinin sorumlulugunu almiyo. o bir numara
ya ilk boyle kadin x bey meraba dedi durdu, hani sanki esimde aa meraba ayse hanim dicekmis gibi, sonra esim meraba? gibi bisi diyince isim soyad soyledi su otelden dedi. kadinin tavri bi ilginc geldi bana telefondaki ses tonu duraksamasi falan. ekstra bi kibarlik ve satis yapicagi icin ilgi de olabilir tabi.
hayir ilk kez degil cok kez etti. hic bisey su haline bak insanlarin icinde dedim uzaklastim yanindan, kalsam devam edicekti cunku utandim insanlarin icinde.
sonra soylenmeyede devam etti seninle evlendigime ne kadar pisman oluyorum bazen, ne kadar salak bi karim var diye soyleniyodu yine markette.
siz denk geldinizmi boyle ciftlere? yada boyle sozler eden erkeklere? ben nedense disarida hic denk gelmedim. kavga eden tartisan gordum ama bu tip sozleri ulu orta hic duymadim.
Sizin aranız duzelmısmıydı. Turkıyeye donduysenız nasıl etkıledı bı degısım varmı. Bu arayan kadın ıcın tam aldstılma dıyemem ama eger dedgınz gıbı kadın bılgı vermediyse ve esınzle daha once boyle bı konuda sarsıntı yasadysanız esınz sıze guven verme amacı ıle kadına mesj atıp su saatte benı ara haberım yokmus gıbı teklıfte bulun da kendımı magdur sucsuz gosterıym cabasına gırmıs olabılırmı. Ne bılım kımı adamlar karısını ıkna etmek ıvın dostuyla ıs bırlıgu yapıp oyle sıradan bır aramaymıs yazısmaymıs gıbı davranıyor bende oyle planlı bısey gıbı duusndum. Tamda anlatamadım tabu ama sız anlamıssınzdır. Hani işte bak benım bı sucum yok ama kadınlar boyle sagdan soldamnarayıp teklıf edıyolar susu vermıs olablr sende kım bu ksdın dıye sordugunda yanlısnbısey yapsam hoparlörü acarmıydım dıye kendıni savunablr. Bilemedim ya ınsallah dusundugmz gıbı degldır. Burcu ne bu arada
Bu erkekler kendilerini ne sanıyor ya boyle hakaret etme hakkını nerden buluyorlar.. O zaman onun sözlerine alındığını belli etmesen belki seni kıramadigini gördükçe yapmamaya baslar.. Bence bi aldatma söz konusu değil diye düşünüyorum.eh cok panik olmadi, yani bi gerildi hafif bence o da o kadar. belki ben duydum benim yanimda bu konusma oldu diye, yada hani ne diyecegini bilemedi kadina ondan gerildi.
ilk sordugumda normal bi cevap verdi, ben kadin seni taniyo gibiydi falan dusuncelerimi soyledikce yukseldi ve bagirmaya basladi en sonuda kufur etmesi zaten.
malesef bende ona kotu cevaplar verdigimde dahada buyuyo olay.. kufur ediyosa daha cok etmeye basliyo yada bagiriyo. yani onunla kavgada kazanmak mumkun degil, kazanmak susturmaksa yani. kalbi kirilan ben olurum.
Ha ozaman tmm haklısınz daha onc eboyle bısey gexmemısse basından sorun yok ama ılerde yıne aynı seu olursa ınlşah konu sahıbı artık su adama bır rest ceker yanı otur dum butun konularunı okudum ama cok uzuldum o ona hakaret edıyor evden kovuyor saygu duymuyolar derken ne dıye hala beraberler anlamadım. Adamın belkıde bıze anlık sınırlerınden bahsedıyor belkıde adam normalde ıyı davrnaıp ıyı gecınıyordur bılemıcem ama ben okudukca ablanın elınden tutup o hayatın ıcınden cıkarıp alasım varEşiyle daha önce güven sarsıcı bir problem yaşamamışlar. Adamın dediğiniz gibi bir şey yapmak için bir sebebi yok. Konu sahibi daha fazla paranoya yapmasın diye yazayım dedim. Gerçi bence bu adamdan diğer sebeplerden dolayı ayrılmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?