Aldatılıyormuyum......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Devam etmeyecek gibi duran nadide üyelerden aslında. Hiçbir mesajında devam edecek gibi yazmadı kadın aslında böyle düşünmeniz şaşırtıcı.

Esiniz bunu mutlaka biliyordur acaba acikca konsusaniz mi ya icimde süphe var bu yüzden yaraliyim böyle birsey yoksada acikca anlat ispatla mi deseniz ? Olayi hic karismadan dogru a cözülebilir belki
sabaha kadar dil dkötüm.zarf attım yaptınsada affedicem yeterki doğruyu söyle diye anlatmadı olay bu dedi

Devam etmeyecek gibi duran nadide üyelerden aslında. Hiçbir mesajında devam edecek gibi yazmadı kadın aslında böyle düşünmeniz şaşırtıcı.
Keşke hiç böyle şeyler yaşamasa ...en kısa zamanda doğrusunu öğrenir umarım,ben şahsen belirsizliğe hiç tahammül edemiyorum..

sabaha kadar dil dkötüm.zarf attım yaptınsada affedicem yeterki doğruyu söyle diye anlatmadı olay bu dedi
Hmm acaba ablasi esini aldatti da esiniz yol bulmaya calisti yada ben cok masum düsünüyorum cok karisik gercekten rabbim sabir versin size bol bol .

Hmm acaba ablasi esini aldatti da esiniz yol bulmaya calisti yada ben cok masum düsünüyorum cok karisik gercekten rabbim sabir versin size bol bol .

Keşke hiç böyle şeyler yaşamasa ...en kısa zamanda doğrusunu öğrenir umarım,ben şahsen belirsizliğe hiç tahammül edemiyorum..
Keşkee hiçbir kadın yaşamasa bu tür şeyleri keşke..
Zaten belirsizlik herşeyden beter.
inşallah bir an evvel aydınlanır konu sahibi icin

Keşkee hiçbir kadın yaşamasa bu tür şeyleri keşke..
Zaten belirsizlik herşeyden beter.
inşallah bir an evvel aydınlanır konu sahibi icin
hiç bir şey sonsua kadar saklı kalmaz.
her gecenın sabahı varsa yaradan benimde önüme serecektir.
inancım tam.ama arafta yaşamak çok zor.

ben şöyle düşünüyorum biriyle ilişkisi var o gece kavga ettiler.
araya bu kadın girdi bence olay bu
Cok mantikli bi yaklasim , ben yerinizde olsam galiba dirket kadina mesaj atardim ya herseyi acikca anlatacaksin yada evine gelir kocanla konusurum neyin ne oldugunu o anlatir belki derdim

devam etmem söz konusu bile olamaz.
6 aylık kızım için devam etmedim.
bundan bebeğim yok hiç devam etmem.yineede büyük konuşmak istemem.rabbime sıgıırım

Cok mantikli bi yaklasim , ben yerinizde olsam galiba dirket kadina mesaj atardim ya herseyi acikca anlatacaksin yada evine gelir kocanla konusurum neyin ne oldugunu o anlatir belki derdim
çirkinleşmek istemiyorum ben böyle biri değilim.
tanısanız çok zayıf yaradılışlı biriyim.ama iş o radadye gelince illaki yapacağım.

Baska ne yazıyordu mesajlarda canım, herhalde birbirlerine bacım bilmem ne diye hitap edip konuşmaktan zevk almazlar, sana hiç bir açıklama yapmaması ilginç

Baska ne yazıyordu mesajlarda canım, herhalde birbirlerine bacım bilmem ne diye hitap edip konuşmaktan zevk almazlar, sana hiç bir açıklama yapmaması ilginç
canım detay çok ama kimliğim açık olur diye yazamıyorum kk üyeliğimi biliyor aratıp bulabilir.
konustuğu zaten aldattığı değil o kadın olaya dahil oluyor
bunları barıştırmaya çalısıyor
bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…