Hikayenin Profile bakılırsa aldatma olasılığı daha yüksek,,,fakat siz diyelim emin oldunuz napacaksınız,,sanki devam edebilirsiniz gibi hissettim ben,şayet öyle yaparsanız hiç karıştırmayın,ayşeymiş, elifmiş ..Ne farkeder...
Arkadaş öyle demişyaya tabiki vardır herkes ihanet edicek diye bir kural yok.
Kusura bakmayın...sadece fikrimi yazdım...yanlış gözlemlemişsiniz ben ilk evliliğimde ispat ettiğimde 6 aylık bebeğimle ayrıldım.
böyle bişiy söz konusu bile olamaz.
sabaha kadar dil dkötüm.zarf attım yaptınsada affedicem yeterki doğruyu söyle diye anlatmadı olay bu dediEsiniz bunu mutlaka biliyordur acaba acikca konsusaniz mi ya icimde süphe var bu yüzden yaraliyim böyle birsey yoksada acikca anlat ispatla mi deseniz ? Olayi hic karismadan dogru a cözülebilir belki
est sizi kırmak istemem ama böyle bi durumda Allaha şükür evli kalacak durumda değilim maddi olarak çok iyi durumdayım kızım var 16 ysında onunla bir hayat kurarım kendime.Kusura bakmayın...sadece fikrimi yazdım...
Keşke hiç böyle şeyler yaşamasa ...en kısa zamanda doğrusunu öğrenir umarım,ben şahsen belirsizliğe hiç tahammül edemiyorum..Devam etmeyecek gibi duran nadide üyelerden aslında. Hiçbir mesajında devam edecek gibi yazmadı kadın aslında böyle düşünmeniz şaşırtıcı.
Hmm acaba ablasi esini aldatti da esiniz yol bulmaya calisti yada ben cok masum düsünüyorum cok karisik gercekten rabbim sabir versin size bol bol .sabaha kadar dil dkötüm.zarf attım yaptınsada affedicem yeterki doğruyu söyle diye anlatmadı olay bu dedi
Hmm acaba ablasi esini aldatti da esiniz yol bulmaya calisti yada ben cok masum düsünüyorum cok karisik gercekten rabbim sabir versin size bol bol .sabaha kadar dil dkötüm.zarf attım yaptınsada affedicem yeterki doğruyu söyle diye anlatmadı olay bu dedi
Keşkee hiçbir kadın yaşamasa bu tür şeyleri keşke..Keşke hiç böyle şeyler yaşamasa ...en kısa zamanda doğrusunu öğrenir umarım,ben şahsen belirsizliğe hiç tahammül edemiyorum..
ben şöyle düşünüyorum biriyle ilişkisi var o gece kavga ettiler.Hmm acaba ablasi esini aldatti da esiniz yol bulmaya calisti yada ben cok masum düsünüyorum cok karisik gercekten rabbim sabir versin size bol bol .
hiç bir şey sonsua kadar saklı kalmaz.Keşkee hiçbir kadın yaşamasa bu tür şeyleri keşke..
Zaten belirsizlik herşeyden beter.
inşallah bir an evvel aydınlanır konu sahibi icin
Cok mantikli bi yaklasim , ben yerinizde olsam galiba dirket kadina mesaj atardim ya herseyi acikca anlatacaksin yada evine gelir kocanla konusurum neyin ne oldugunu o anlatir belki derdimben şöyle düşünüyorum biriyle ilişkisi var o gece kavga ettiler.
araya bu kadın girdi bence olay bu
devam etmem söz konusu bile olamaz.Devam etmeyecek gibi duran nadide üyelerden aslında. Hiçbir mesajında devam edecek gibi yazmadı kadın aslında böyle düşünmeniz şaşırtıcı.
çirkinleşmek istemiyorum ben böyle biri değilim.Cok mantikli bi yaklasim , ben yerinizde olsam galiba dirket kadina mesaj atardim ya herseyi acikca anlatacaksin yada evine gelir kocanla konusurum neyin ne oldugunu o anlatir belki derdim
canım detay çok ama kimliğim açık olur diye yazamıyorum kk üyeliğimi biliyor aratıp bulabilir.Baska ne yazıyordu mesajlarda canım, herhalde birbirlerine bacım bilmem ne diye hitap edip konuşmaktan zevk almazlar, sana hiç bir açıklama yapmaması ilginç
canım çok teşekkür ederim kendi arafımı çözmek için eğer suçu yoksa başka birinin huzurunu bozmak istemem.Tavrına, duruşuna, hanımefendiliğine gerçekten hayran kaldım..
canım mesajlar tam olarak o kadardıBaska ne yazıyordu mesajlarda canım, herhalde birbirlerine bacım bilmem ne diye hitap edip konuşmaktan zevk almazlar, sana hiç bir açıklama yapmaması ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?