Aldatılıyormuyum......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esinizin telefondan konumuna baka biliyor usunuz?

Bencede ozamannburadaki tüm kk kadinlari aldatiliyor ... ne sacma yapan cok erkek var ama genelleme de yapmamak lazim

Kendisi aldatılmış, "nasılsa herkes aldatılıyor"gibi bir genelleme yapıp içinde bulunduğu durumu normalleştirmeye çalışıyor. Çocuğu varsa inşallah bu kafayla yetiştirmez.

Kendisi aldatılmış, "nasılsa herkes aldatılıyor"gibi bir genelleme yapıp içinde bulunduğu durumu normalleştirmeye çalışıyor. Çocuğu varsa inşallah bu kafayla yetiştirmez.
çok üzücü bi kabulleniş bence her erkek aldatıyor demek.
rabbim hiç bir kadını bu zor duruma kabullenişe sokmasın.,

Nedense hep bir arkadas olur ve hep de baskasinin telefonundan yazar. Baska yalsn bulsunlar artik ya.
Ve nedense hep savunma da sen bana guvenmiyor musun olur....

çok üzücü bi kabulleniş bence her erkek aldatıyor demek.
rabbim hiç bir kadını bu zor duruma kabullenişe sokmasın.,
Amiin. Biz kadınlar güçlü ve mantıklı olursak yetiştirdiğimiz evlatlar, dokunduğumuz hayatlar da güzel olur. Çoğu kadın bu zihniyet yüzünden kendisini döven, eline bir kuruş para vermeyen, aldatan kocalarının kahrını çekiyor. Çok üzücü...

Siz aklı başında bir kadınsınız. Şans sizinle olsun, en kısa zamanda Rabbim gerçeği önünüze sersin.

Aman allahim kendinizi kandirma şekliniz takdire şayan.

aminnnnnnnn çok güzel bir dua çok teşekkür ederim.

Aldatmış ve ablasını aramış açıkça söylemiş. Abla da çanak tutuyor. Bana öyle geldi, bir arkadaş daha yazmış aynısını bende öyle düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…