yok benim böyke bir korkum yok kandırlıp kullanıralarak yaşamaktansa yanlız yaşarımVay beee ne kadar güzel bir tavsiye.
İnşaallah yanılıyoruzdur inşaallah..Bunu çok istiyorum.Orasi belli gibi ki inshallah degildir ama konu sahibin emin olmak istemesini anliyabiliyorum bence ztn asil amaci ispat toplamak ve bence o ladina mussalat olunca bi ispata ulasabilir belki ...
Yazdıklarınızdan anlaşılıyor merak etmeyin. Siz duruşunuzu bozmayıp inanmış gibi yaparak delil toplayabilirsiniz ancak. Muhakkak ki çok zordur. Rabbim yardımcınız olsun.yok benim böyke bir korkum yok kandırlıp kullanıralarak yaşamaktansa yanlız yaşarım
bakabiliyordum kapattı...iphonemi buldan.Esinizin telefondan konumuna baka biliyor usunuz?
Haberi olmadan gizlice acabilirmisiniz?bakabiliyordum kapattı...iphonemi buldan.
son zamanda bana karşı çok soğuk.
Yazdıklarınızdan anlaşılıyor merak etmeyin. Siz duruşunuzu bozmayıp inanmış gibi yaparak delil toplayabilirsiniz ancak. Muhakkak ki çok zordur. Rabbim yardımcınız olsun.
Alenen aldatilmissim
ben daha iyisini yapacağımHaberi olmadan gizlice acabilirmisiniz?
Bencede ozamannburadaki tüm kk kadinlari aldatiliyor ... ne sacma yapan cok erkek var ama genelleme de yapmamak lazim
çok üzücü bi kabulleniş bence her erkek aldatıyor demek.Kendisi aldatılmış, "nasılsa herkes aldatılıyor"gibi bir genelleme yapıp içinde bulunduğu durumu normalleştirmeye çalışıyor. Çocuğu varsa inşallah bu kafayla yetiştirmez.
nemesis peki içine ne doğuyor ?Bariz aldatma.
Aslında aksini beklemeyin bence belli kötü birseyler olduguamin Allah razı olsun
bende aksi ispat edilene kadar aynısını düşünüyorum.
Amiin. Biz kadınlar güçlü ve mantıklı olursak yetiştirdiğimiz evlatlar, dokunduğumuz hayatlar da güzel olur. Çoğu kadın bu zihniyet yüzünden kendisini döven, eline bir kuruş para vermeyen, aldatan kocalarının kahrını çekiyor. Çok üzücü...çok üzücü bi kabulleniş bence her erkek aldatıyor demek.
rabbim hiç bir kadını bu zor duruma kabullenişe sokmasın.,
Aman allahim kendinizi kandirma şekliniz takdire şayan.Offf ayni benim durum. Bu erkekler hic dölek durmuyor ya.
Kötü düsünme önce sakin ol ve sunu iyice kafana sok. Aldatilmayan kadin yoktur, yakalamamis kadin vardir. Kimse bana benim esim yapmaz demesin her erkek yapiyor. Üzgünüm ki. Evet buna göz yum demiyorum ama akilli davran sakin ve düsünerek bundan ayrilsan baskasi girse hayatinda o da yapacak. Inan bana fazla üzerine düsme derim kendini bulunmaz hint kumasigibi hissettirme avucunun icindeymisin gibide hissettirme. Bence kabugundan cik ve kendin icin yasa ve ona bunu hissettir kiskancliktan ölsende bunu ona belli etme bence ve her konustugu insanla seni aldatacak diye bir sey yok bunu da unutma arkadasida olabilir
aminnnnnnnn çok güzel bir dua çok teşekkür ederim.Amiin. Biz kadınlar güçlü ve mantıklı olursak yetiştirdiğimiz evlatlar, dokunduğumuz hayatlar da güzel olur. Çoğu kadın bu zihniyet yüzünden kendisini döven, eline bir kuruş para vermeyen, aldatan kocalarının kahrını çekiyor. Çok üzücü...
Siz aklı başında bir kadınsınız. Şans sizinle olsun, en kısa zamanda Rabbim gerçeği önünüze sersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?