Aldatılıyormuyum......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nedense hep bir arkadas olur ve hep de baskasinin telefonundan yazar. Baska yalsn bulsunlar artik ya.
Ve nedense hep savunma da sen bana guvenmiyor musun olur....
ama mesajda ben senın ablanım yazıyor.
burda bir ablan var unutma diyor gözlerimle gördüm

Aldatmış ve ablasını aramış açıkça söylemiş. Abla da çanak tutuyor. Bana öyle geldi, bir arkadaş daha yazmış aynısını bende öyle düşünüyorum.
benim adaletten bahseden kocam neden demiyorki dur hemen arıyorum konustrutorum sizi al ayrıntılarım
diyemiyor

Ayrıca konu sahibi sizi, tavrınızı çok sevdim.
çok teşekkür ederim acılarla yoğrula yoğrula taş kesildim eskiden bende çok fevri bir kadındım
ama arkasında durmam gereken bir kız evladım var ben ölsemde ayakda durmalıyım
kendimi harap edip yas tutacak zamanı geçtim.
tek derdim enayi yerine konmamak.

ama mesajda ben senın ablanım yazıyor.
burda bir ablan var unutma diyor gözlerimle gördüm
Acaba baska birsey yapmis olabilir mi sizden gizlice ve kizacaginiz birsey ise kumar vs gibi ? O kisiye anlattiysa ?

Icime dogan seylerle is yapmam ben. Bariz yalanlar var ortada. Ve dahasi karşında seni kaybetmekten korkmayan bir esin var. Cunku korksa 15 gun oyalamaz gecenin sabahina gider ablasini konustururdu.
beni kaybetmekden korksa zaten bu şüpe tohumlarını içime atıp bana bunları yaşatmazdı

Hikayenin Profile bakılırsa aldatma olasılığı daha yüksek,,,fakat siz diyelim emin oldunuz napacaksınız,,sanki devam edebilirsiniz gibi hissettim ben,şayet öyle yaparsanız hiç karıştırmayın,ayşeymiş, elifmiş ..Ne farkeder...

yok ilk mesaj şu

kadın : kardeş
eşim : bacımm
kadın : iyimisin
eşim : en iyiyim beni bosver
kadın : burda bi ablan olduğunu unutma
Ya bu konusmalar sifreli yada aldatmadan cok baska bisi yapti ? Yada o kisiye anlatti pismanim vs diye olabilir mi acaba onyüzden ablasi ve bu sahisbkonsumaktan kaciyor olabilirler mi

yanlış gözlemlemişsiniz ben ilk evliliğimde ispat ettiğimde 6 aylık bebeğimle ayrıldım.
böyle bişiy söz konusu bile olamaz.

yok ilk mesaj şu

kadın : kardeş
eşim : bacımm
kadın : iyimisin
eşim : en iyiyim beni bosver
kadın : burda bi ablan olduğunu unutma

Ablam kavga etti tel açmadı falan diyor iyi misin diye soran eşin olmalıydı. Bu işte bişey var. Ya da msjlar aradan silinmiş.

Bu neyin kafasıdır arkadaş
Bi tane bile mi yok aldatmayan yani

yanlış gözlemlemişsiniz ben ilk evliliğimde ispat ettiğimde 6 aylık bebeğimle ayrıldım.
böyle bişiy söz konusu bile olamaz.
Esiniz bunu mutlaka biliyordur acaba acikca konsusaniz mi ya icimde süphe var bu yüzden yaraliyim böyle birsey yoksada acikca anlat ispatla mi deseniz ? Olayi hic karismadan dogru a cözülebilir belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…