ama mesajda ben senın ablanım yazıyor.Nedense hep bir arkadas olur ve hep de baskasinin telefonundan yazar. Baska yalsn bulsunlar artik ya.
Ve nedense hep savunma da sen bana guvenmiyor musun olur....
Eşiniz asıldı kadına, kadın yüz vermedi ablanım dedi. Böyle de olabilir.ama mesajda ben senın ablanım yazıyor.
burda bir ablan var unutma diyor gözlerimle gördüm
benim adaletten bahseden kocam neden demiyorki dur hemen arıyorum konustrutorum sizi al ayrıntılarımAldatmış ve ablasını aramış açıkça söylemiş. Abla da çanak tutuyor. Bana öyle geldi, bir arkadaş daha yazmış aynısını bende öyle düşünüyorum.
çok teşekkür ederim acılarla yoğrula yoğrula taş kesildim eskiden bende çok fevri bir kadındımAyrıca konu sahibi sizi, tavrınızı çok sevdim.
Icime dogan seylerle is yapmam ben. Bariz yalanlar var ortada. Ve dahasi karşında seni kaybetmekten korkmayan bir esin var. Cunku korksa 15 gun oyalamaz gecenin sabahina gider ablasini konustururdu.nemesis peki içine ne doğuyor ?
yok ilk mesaj şuEşiniz asıldı kadına, kadın yüz vermedi ablanım dedi. Böyle de olabilir.
Acaba baska birsey yapmis olabilir mi sizden gizlice ve kizacaginiz birsey ise kumar vs gibi ? O kisiye anlattiysa ?ama mesajda ben senın ablanım yazıyor.
burda bir ablan var unutma diyor gözlerimle gördüm
beni kaybetmekden korksa zaten bu şüpe tohumlarını içime atıp bana bunları yaşatmazdıIcime dogan seylerle is yapmam ben. Bariz yalanlar var ortada. Ve dahasi karşında seni kaybetmekten korkmayan bir esin var. Cunku korksa 15 gun oyalamaz gecenin sabahina gider ablasini konustururdu.
yok kumarı yok eşimin para kasa kısmı bende canımAcaba baska birsey yapmis olabilir mi sizden gizlice ve kizacaginiz birsey ise kumar vs gibi ? O kisiye anlattiysa ?
Ben beni kaybetmekten uzuntu duymayacak biriyle beraber olmazdim.beni kaybetmekden korksa zaten bu şüpe tohumlarını içime atıp bana bunları yaşatmazdı
Ya bu konusmalar sifreli yada aldatmadan cok baska bisi yapti ? Yada o kisiye anlatti pismanim vs diye olabilir mi acaba onyüzden ablasi ve bu sahisbkonsumaktan kaciyor olabilirler miyok ilk mesaj şu
kadın : kardeş
eşim : bacımm
kadın : iyimisin
eşim : en iyiyim beni bosver
kadın : burda bi ablan olduğunu unutma
yanlış gözlemlemişsiniz ben ilk evliliğimde ispat ettiğimde 6 aylık bebeğimle ayrıldım.Hikayenin Profile bakılırsa aldatma olasılığı daha yüksek,,,fakat siz diyelim emin oldunuz napacaksınız,,sanki devam edebilirsiniz gibi hissettim ben,şayet öyle yaparsanız hiç karıştırmayın,ayşeymiş, elifmiş ..Ne farkeder...
ispat ettiğimde bende olmayacağım canımBen beni kaybetmekten uzuntu duymayacak biriyle beraber olmazdim.
yok ilk mesaj şu
kadın : kardeş
eşim : bacımm
kadın : iyimisin
eşim : en iyiyim beni bosver
kadın : burda bi ablan olduğunu unutma
Bu neyin kafasıdır arkadaşOfff ayni benim durum. Bu erkekler hic dölek durmuyor ya.
Kötü düsünme önce sakin ol ve sunu iyice kafana sok. Aldatilmayan kadin yoktur, yakalamamis kadin vardir. Kimse bana benim esim yapmaz demesin her erkek yapiyor. Üzgünüm ki. Evet buna göz yum demiyorum ama akilli davran sakin ve düsünerek bundan ayrilsan baskasi girse hayatinda o da yapacak. Inan bana fazla üzerine düsme derim kendini bulunmaz hint kumasigibi hissettirme avucunun icindeymisin gibide hissettirme. Bence kabugundan cik ve kendin icin yasa ve ona bunu hissettir kiskancliktan ölsende bunu ona belli etme bence ve her konustugu insanla seni aldatacak diye bir sey yok bunu da unutma arkadasida olabilir
evet canım çok şifreli eksikl ve çok şüpeli mesajlar.Ablam kavga etti tel açmadı falan diyor iyi misin diye soran eşin olmalıydı. Bu işte bişey var. Ya da msjlar aradan silinmiş.
Esiniz bunu mutlaka biliyordur acaba acikca konsusaniz mi ya icimde süphe var bu yüzden yaraliyim böyle birsey yoksada acikca anlat ispatla mi deseniz ? Olayi hic karismadan dogru a cözülebilir belkiyanlış gözlemlemişsiniz ben ilk evliliğimde ispat ettiğimde 6 aylık bebeğimle ayrıldım.
böyle bişiy söz konusu bile olamaz.
ya tabiki vardır herkes ihanet edicek diye bir kural yok.Bu neyin kafasıdır arkadaş
Bi tane bile mi yok aldatmayan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?