- 19 Aralık 2014
- 22
- -15
- 86
- 37
- Konu Sahibi bekleyisim
-
Aslında sormak istediğim şu başına böyle bişey gelmiş olan var mı nasıl davranmak gerekiyoMerhabalar
7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve eşimle bir kıskançlık yüzünden tartıştık sonra telefon şifrelerini gizledi soğuk davranmaya başladı aldattığını düşündüğümü söyledim ama bana aldatmadığını söylüyor. ben aldattığını biliyorum ve kanıtım var ama bunu söylemedim çocuğumdan dolayı söylemek de istemiyorum o kadın aklını karıştırdığı için bana soğuk davrandığını da düşünüyorum ne olur bilmiyorum sizce ne yapayım ayrılmak istemiyorum lütfen eleştirmeyin
Valla işiniz zor. Rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın. Kocanız sadakatsiz. Eğer bosamicaksaniz hiç konuyu açmayın. Ama unutmayın kocanız o yasak elmanın tadını aldı. Bu kadın gider başkası gelir siz tekmeyi koymadikca devran böyle gider. Anlamıyorum insanlar neden sevgilerine sahic çıkamıyor neden yani. Ben sevdiğim adamdan başkasını gözüm görmüyor. İnsanlar nasıl bu kadar gaddar olabiliyorlar anlamıyorum. Size dicem şu aldatıldığını bildiği halde (yada kocası pişman olsa dahi) evliliğine çocukları için katlanan bir sürü kadın tanıdım. Ve hepsi kırık dökük. İçlerinde gizli bir kin biriktiriyorlar. Ve gittikçe ruhen çöküyorlar. Allah yardımcınız olsun.Merhabalar
7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve eşimle bir kıskançlık yüzünden tartıştık sonra telefon şifrelerini gizledi soğuk davranmaya başladı aldattığını düşündüğümü söyledim ama bana aldatmadığını söylüyor. ben aldattığını biliyorum ve kanıtım var ama bunu söylemedim çocuğumdan dolayı söylemek de istemiyorum o kadın aklını karıştırdığı için bana soğuk davrandığını da düşünüyorum ne olur bilmiyorum sizce ne yapayım ayrılmak istemiyorum lütfen eleştirmeyin
Büyük ihtimalle o kadın biliyodur eminim kalitesiz bir insan evli olduğunu bile bile bunu nasıl yapar diyorumCanım benim bende aldatıldım ama hemen boşandım. Çünkü kendi yapımı biliyorum. Ben yapamazdım. Kabullenmek çok zor. Hazmetmek çok zor.
Evet yuva kolay kurulmuyor. Ama aynı haltı sen yesen kocan da yuva kolay kurulmuyor dermiydi acaba.
İlk yorumumda çok ciddiydim. Kabullenip boşanmam diyorsan eşine bildiğini belli etme. Sonra nasıl olsa kabulleniyo diyip sürekli aldatacak. Adamın bir korkusu olmayacak.
Ekonomik gücün varsa çekme bu adamı derim ama sen kendini bilirsin. Ben bunu atlatırım diyorsan bişey diyemem. Gerçekten zor bi durum
Bu arada kadın kocanın aklını çelmiyor. İkisi de şerefsiz olduğu için böyle oldu.
Teşekkür ederimValla işiniz zor. Rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın. Kocanız sadakatsiz. Eğer bosamicaksaniz hiç konuyu açmayın. Ama unutmayın kocanız o yasak elmanın tadını aldı. Bu kadın gider başkası gelir siz tekmeyi koymadikca devran böyle gider. Anlamıyorum insanlar neden sevgilerine sahic çıkamıyor neden yani. Ben sevdiğim adamdan başkasını gözüm görmüyor. İnsanlar nasıl bu kadar gaddar olabiliyorlar anlamıyorum. Size dicem şu aldatıldığını bildiği halde (yada kocası pişman olsa dahi) evliliğine çocukları için katlanan bir sürü kadın tanıdım. Ve hepsi kırık dökük. İçlerinde gizli bir kin biriktiriyorlar. Ve gittikçe ruhen çöküyorlar. Allah yardımcınız olsun.
Başına böyle bir şey gelen kişi boşanır bunun dışında kimse size duymak isteyeceğinizden türden tavsiye vermez üzgünüm.Aslında sormak istediğim şu başına böyle bişey gelmiş olan var mı nasıl davranmak gerekiyo
Evet kadın da kocan da kalitesiz insanlar. Ama eşin daha kalitesiz maalesefBüyük ihtimalle o kadın biliyodur eminim kalitesiz bir insan evli olduğunu bile bile bunu nasıl yapar diyorum
Ayrılmak istemiyorsanız sessiz kalın görmezden gelin, bu aldatmanın tek seferlik olacağını sanmıyorum, ama siz onu da kaldırabilirsiniz.Merhabalar
Ayrılmak istemiyorum ve lütfen eleştirmeyin dedikten sonra kim ne gibi tavsiye verebilir ki?Merhabalar
Kadına suç bulduğunuz kadar eşinize de suç bulun. Kocanızı affetmek için bütün suçu kadına atıp evliliğinize devam etmeye niyetlisiniz belli kiMerhabalar
ÇalışmıyorumÇalışıyor musun ve bulduğun delil nedir
Yazık kocanıza, başka kadınların aklıyla hareket edecek kadar zeka gelişimi yok demek ki. Bu adam nasıl üredi ya? Öbür kadın gel çocuk yapalım dese ondan da yapacak o zaman. üzülmeyin aslında sizi çok seviyor ve şifresini de siz yediği haltları görüp üzülmeyin diye değiştirmiştirMerhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?