Aldatılıyorum ama eşimin bunu bildiğimden haberi yok

Aslında sormak istediğim şu başına böyle bişey gelmiş olan var mı nasıl davranmak gerekiyo

Valla işiniz zor. Rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın. Kocanız sadakatsiz. Eğer bosamicaksaniz hiç konuyu açmayın. Ama unutmayın kocanız o yasak elmanın tadını aldı. Bu kadın gider başkası gelir siz tekmeyi koymadikca devran böyle gider. Anlamıyorum insanlar neden sevgilerine sahic çıkamıyor neden yani. Ben sevdiğim adamdan başkasını gözüm görmüyor. İnsanlar nasıl bu kadar gaddar olabiliyorlar anlamıyorum. Size dicem şu aldatıldığını bildiği halde (yada kocası pişman olsa dahi) evliliğine çocukları için katlanan bir sürü kadın tanıdım. Ve hepsi kırık dökük. İçlerinde gizli bir kin biriktiriyorlar. Ve gittikçe ruhen çöküyorlar. Allah yardımcınız olsun.

Büyük ihtimalle o kadın biliyodur eminim kalitesiz bir insan evli olduğunu bile bile bunu nasıl yapar diyorum

Teşekkür ederim

Eşim evli ve çocuklu sevgilisiyle sadece arkadaşça konuşmuş nasıl gidiyor çocuğun oldumu vs ve bunu benden saklamış görmemle üstüne atlamam bir oldu adamin ve o kadına neler dediğim neler söylediğim .. nasıl mideniz kaldırır ki nasıl dayanacaksınız bu duruma

Devlet ücretsiz kreş açacakmış böyle bir bilgi duydum araştırmak lazım. Çocuklar toplumun parçasıdır adapte olmak mesele değil travma yaratmadan ayrılmak mesele. Araştırmalara göre de çocuk annemle babam mutlu mu diye bakmıyormuş annem ve babam beni seviyor mu diye bakıyormuş ilişkilere yani hepimiz temelde ilkel beyinle yaşiyoruz. Annemle babam 28 yıl sonra boşandı annem sizin için sabrettim dediğinde hepimiz keşke sabretmeseydin belki farklı hayatlar yaşardık dedik. Empati yapınca onun için hayal kırıklığı olmalı bu cevabımız. Ama maalesef hayat her cepheden farklı akıyor. Temelde kimse konfor alanından çıkmak istemiyor. Mesela bi arkadaşım çocugunu bahane ederek maddi durumları kötü olmasına rağmen çalışmıyor. Avrupa'da ev üyelerinin çalışma oranı %85 bizde%50 . Neyse konuya dönecek olursak evlilik birliği temelden sarsılmış çocukta bahane degil çok üzücü bi durum ama realist olmak lazım. Benim annem çok zor koşullarda boşandı ama şimdi çok mutlu hayatta herşey mümkün..

Bulduğunuz delil nedir?
Maddi olarak tek başınıza duracak gücünuz varsa düşünmeden ayrılın. Çocuk için sabredip sağlığınızı bozmayın kolay değil.

Ayrılmak istemiyorsanız sessiz kalın görmezden gelin, bu aldatmanın tek seferlik olacağını sanmıyorum, ama siz onu da kaldırabilirsiniz.

Ayrılmak istemiyorum ve lütfen eleştirmeyin dedikten sonra kim ne gibi tavsiye verebilir ki?

Ayrılmak istemiyorsan yola devam yani yapacak bişey yok.

Sadece kendine olan saygı ve özgüvenini yitiriyorsun.

Kocan o kadının gözüne girebilmek için seninle ilgili neler neler anlattı Allah bilir.

Onlar otellerde veya birlikte olabileceği ortamlarda çok güzel eğlenirlerken sen evde kendi kendini yemeye devam edeceksin

Allah yardımcın olsun.

Çevremde böyle hikayeler duymuştum. Adam evli sevgilisi var üstelik karısıda biliyor gibisinden. Ama bir tanesi şöyleydi. Adam evli başka bir sevgili yapıyor yıllarca devam ediyor. Karısıda biliyormuş söylenenlere göre. Ona maddi imkan sağlayıp ev vs de alıyor. Sonunda aradan yıllar geçip sevgilide yaşlanınca adam bir çıtır daha bulup onuda kervana ekliyor sevgili kabullenemiyor olay çıkarıyor vs. Yani bunları anlatmaktaki amacım şu. Siz bırakmak istemiyorum diyorsunuz ya. Adam bir kere başladıysa devam edecek sizde muhtemelen illa bir yerde bırakıp bana geri dönecek diye ömrünüzü bu adamın peşinde heba edeceksiniz. Sizin beklediğiniz sevgiyi başkaları görürken sizde nikah cüzdanızla övünebilecekseniz bu mantıkla devam edin tabi. Ama işin sonunda adam aradığım aşkı buldum deyip size tekmeyi vurmazsa.

boşanmak, eleştirilmek istemiyorsunuz. sanırım aradığınız tam da şöyle bir tavsiye.

gizlice kadının yanına gidin.
gitmeden önce solgun, süzgün görüneceğiniz bir makyaj yapmayı ihmal etmeyin ama. hatta önceden ağlarsanız iyi olur. gözleriniz şöyle kızarık şişmiş görünsün.
çocuğunuzun fotoğrafını gösterin "kardeş, yuva yıkanın yuvası olmaz. bak çocuğumu babasız bırakma" deyin.
bir iki gözyaşı vs.
sonra eve dönüp kocanıza güzel bir sofra hazırlayın, süslenin. neşeli, anlayışlı olun. bol bol pohpohlayın.
hem kadın hem de kocanız vazgeçer belki.

denyin bari, belki işe yarar. tabi burada mide bulantısı için bir hekime başvurup ilaç almayı da unutmayın.
ve son olarak lütfen çocuğunuza durumu yansıtmayın, o evde doğmayı o seçmedi. ve siz iki yetişkin ne yaparsanız yapın ebeveynlerinin yükünü taşımak zorunda da değil.

Kadına suç bulduğunuz kadar eşinize de suç bulun. Kocanızı affetmek için bütün suçu kadına atıp evliliğinize devam etmeye niyetlisiniz belli ki
Evli adam aklı karışmasın

Yazık kocanıza, başka kadınların aklıyla hareket edecek kadar zeka gelişimi yok demek ki. Bu adam nasıl üredi ya? Öbür kadın gel çocuk yapalım dese ondan da yapacak o zaman. üzülmeyin aslında sizi çok seviyor ve şifresini de siz yediği haltları görüp üzülmeyin diye değiştirmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…