Aldatılıyorum ama eşimin bunu bildiğimden haberi yok

Hanım efendi mutsuz bir evlilikte güven olmayan bir ilişkiyle çocuğunuzun mutlu olacağını mi düşünüyorsunuz hem sizin kocanizin aklı yok mu ki elin kadını karıştırsin ne saçma şeyler düşünüyorsunuz yaa lütfen biraz gururunuzu cignemeyin

Kadın belki de gerçekten çok zor durumda,nasıl bir üslup sizdeki .Çok yazık!Konu sahibini gergedana benzetince ne oldu.Başın göğe erdi mi?Bir de beğenenler olmuş şu zihniyeti.
Evet bak arşa erdim. Fenafillah mertebesindeyim. Cok zor durumda ama haklisin. Zira Aldatan kocayi nasil affederimin cevabi olmadigindan durumu gercekten zor.

Eşim 10 yıldır hayatımda. 6.5 ve 3.5 yaşlarında 2 çocuğum var. Şu an yapıyor olmasına gerek yok 10 yıl içerisinde beni aldatmış olduğunu öğrensem anında kapıya koyarım zerre acımam.

Ama benim elimde mesleğim gelirim her zaman arkamda olan ailem var.

Sizin yerinizde olsam ayrılır ailemin yanına gider iş ararım. Ailem arkamda değilse de çalışmanın bi yolunu bulur öyle ayrılırım. Öyle ya da böyle ayrılırım yani.

O iş sizin dediğiniz gibi olmuyor. Siz aldatılmanın verdiği kin ve nefretle sadece karşı tarafta olan kadını suçluyorsunuz. Size sadakat sözü veren kocanızın sevgilisi değil. Kocanız! Kızılacak biri varsa ya da suçlanacak kocanız olduğunu düşünüyorum.

ayrılmak istememe sebebiniz ne?

Zaten kocalarınızın aklı hiç karışmaz hep birlikte olduğu kadın karıştırır.

Kocanız size soğuk davrandığını göre o kadına karşı duyguları var. Siz boşanmak istemeniz de bir süre sonra kadına alıştığı Uygun ortam yaratıp kendi sizi boşamak isteyecektir.

Ben ayrılırdım kardeşim ama herkesin kendi hayatı.Sen devam etmek isteyebilirsin, yargılayamam seni.Şartların zor olabilir,en azından eşin arsızlaşmasın .Sen orada durduğun sürece bu ilişki onlara tatlı geliyor emin ol,sen çekil aradan o zaman gör yaşadıkları cehennemi.
Böyle devam etmek seni çok yıpratır, mutlaka bir çıkış yolu bulmalısın.Rabbim kolaylık ferahlık versin.

Konuştuğu kadını tercih edip mutlu olan var mıdır
Bakın ekonomik gücü olan insanların başına gelmez demiyor hiç kimse. Ekonomik gücünüz olsaydı o adama bağımlı olmaz, tekmeyi vurup kapının önüne koyardınız. Ya da size mutluluklar deyip çocuğunuzu alıp siz çıkardınız. Şu an maddi gücünüzün olmayışı ve ne yazıkki anladığım kadarıyla arkanızda duracak bir ailenin de olmayışı sizi bu “kurulması zor yuva”ya muhtaç etmiş.

Konuştuğu kadını tercih edip mutlu olan var mıdır diye sormuşsunuz, cevap vereyim VAR.

Siz iyi niyetli ve yüksek ihtimalle geleneksel bakış açısıyla yetiştirilmiş; biraz da boşanmanın ayıp sayıldığı bir kültürden geliyorsunuz sanırım. Çok üzüldüm size gerçekten, size bunu normal hissettirecek ya da suçlu hep diğer kadınmış gibi büyüten insanlara çok kızdım. İnşallah mutlu olursunuz.

boşanmıyorsun canım dile bile getirmeyeceksin. Ayrılamam ama nasıl davranayım bunları geç canım. Ayrıca bu benim kemalim yapmaz olayınıda geç . Neymiş kadın suçluymuş iki tarafta suçlu belki kocan daha suçlu kadına evli olduğunu bile söylememiştir. Tek yapman gereken birşey var onu da sen yapmıyorsun onun için canım katlanacaksın. Ha şunu da diyim acı çekmekten başka bir işe yaramayacak bileeeeeeesinnnnnn

Konu sahibi anladığım kadarıyla "evet ben de aldatıldım ve aldatiliyorum ama çocuğum için katlaniyorum" cümlelerine, kendi gibi olanlari görüp tek değilim rahatlamasına ihtiyacı var.
Olsa bile neye yarar ki? Maddi olarak gücünüz olmadığı için şunu diyebilirim ki para biriktirin ya da bir işe girin. Bu adamdan kurtulmaya bakin. Boşanma durumunda da tazminat ve nafaka durumlarını araştırın.
Hiçbir detay yazmadan başına gelen var mı diye sormak da bir çözüm değil. Bulduğunuz delilleri kullanmak üzere saklayın onlar her ne ise artık.

bildigini bilirse önce tedirgin olur bakar olaya nasil tepkin olacak diye bakti sen kabullendin bagirdin cagirdin yola devam vs adam bu sefer gözünün icine soka soka yapacaktir arsiz ve hatta yüzsüzlesecektir belki senden tavsiye bile alacaktir o kadina giderken ne giysem diye olmuyor oluyor maalesef ....

kadina söylese bile mutlaka karisiyla yataklari 3,5 senedir ayirmistir sadece cocuklarinin hatiri icin evdeki kadina dahi benzemeyen pasakli karisina katlaniyordur ve böylede diger kadina yalan dolan ile kandiriyordur gerci akilli kadinlar bu asagilik sacma sapan iftiralara vs yemlemelere gelmezler yemezlerde de yemek isteyende isine geldigi icin bile bile yer

Kadın karşılık vermesede erkekler görüp beğendiği kadının peşine düşüyorlar. O zaman siz ailecek insanların olmadığı gizli saklı köşelerde yaşayın da kocanız kadın görüp peşinden koşmasın. Erkek istemezse bir kadın hayatına asla giremez.

Evet her durum olabilir ama bu suçu tek tarafa yüklenenler kocalarını her türlü hatasını kabul ederler Buda hayatları boyunca bir erkeğin kölesi olmaktan başka birşey değildir

Sana çok ama çok katılıyorum ama konu sahibi benim kemalim yapmaz diyor

yani tam da duruma uygun tavsiye bence.
sanki kendisine sadakat borcu olan kocası değil de kadınmış gibi "tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez" diyen birine başka ne tavsiye verilebilir ki...
hem niye öyle diyorsunuz ki, koca kolay mı bulunuyor yani.

Ayrıca maddi güce sahip olmak kadını/erkeği karşı tarafa daha güçlü gösterir. Herkes hayatında güçlü birini ister. Aynı zamanda aldatılmayla ilgisi olmasa bile maddi gücünüz olmadığı içinde boşanmak istemiyorsunuz bence

Yani biraz demode kalmış bir yöntem olduğunu kabul ediyorum.
ama yine de denemeye değer sanki.
maksat yuva kurtulsun yani

Eşiniz 3 yaşında çocuk değil ki kandırılsın. Kadına suç arayacağınıza evli olduğunuz, çocuğunuzun baba dediği adamın yaptığı karaktersizliği düşünün bence. Mideniz kaldırıyor demekki bu yüzden elinizden gelen tek şey bol dua edin bir kadınla kalması bu aldatılmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…