- 15 Eylül 2022
- 2.503
- 1.663
- 63
- 33
- Konu Sahibi bekleyisim
-
Hanım efendi mutsuz bir evlilikte güven olmayan bir ilişkiyle çocuğunuzun mutlu olacağını mi düşünüyorsunuz hem sizin kocanizin aklı yok mu ki elin kadını karıştırsin ne saçma şeyler düşünüyorsunuz yaa lütfen biraz gururunuzu cignemeyinMerhabalar
7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve eşimle bir kıskançlık yüzünden tartıştık sonra telefon şifrelerini gizledi soğuk davranmaya başladı aldattığını düşündüğümü söyledim ama bana aldatmadığını söylüyor. ben aldattığını biliyorum ve kanıtım var ama bunu söylemedim çocuğumdan dolayı söylemek de istemiyorum o kadın aklını karıştırdığı için bana soğuk davrandığını da düşünüyorum ne olur bilmiyorum sizce ne yapayım ayrılmak istemiyorum lütfen eleştirmeyin
Evet bak arşa erdim. Fenafillah mertebesindeyim. Cok zor durumda ama haklisin. Zira Aldatan kocayi nasil affederimin cevabi olmadigindan durumu gercekten zor.Kadın belki de gerçekten çok zor durumda,nasıl bir üslup sizdeki .Çok yazık!Konu sahibini gergedana benzetince ne oldu.Başın göğe erdi mi?Bir de beğenenler olmuş şu zihniyeti.
Eşim 10 yıldır hayatımda. 6.5 ve 3.5 yaşlarında 2 çocuğum var. Şu an yapıyor olmasına gerek yok 10 yıl içerisinde beni aldatmış olduğunu öğrensem anında kapıya koyarım zerre acımam.Niyetim aklamak değil siz benim yerimde olsaydınız çocuğunuz olsa rahatlıkla ayrılır mıydınız lütfen bunu sadece sizin için söylemiyorum genel olarak konuşuyorum ayrılmak zaten kolay ama kendimi değil ailemi düşünmek zorundayım
O iş sizin dediğiniz gibi olmuyor. Siz aldatılmanın verdiği kin ve nefretle sadece karşı tarafta olan kadını suçluyorsunuz. Size sadakat sözü veren kocanızın sevgilisi değil. Kocanız! Kızılacak biri varsa ya da suçlanacak kocanız olduğunu düşünüyorum.Ekonomik gücü olan insanların da başına geliyo bu durum ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden diyorum aşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez
Merhabalar
7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve eşimle bir kıskançlık yüzünden tartıştık sonra telefon şifrelerini gizledi soğuk davranmaya başladı aldattığını düşündüğümü söyledim ama bana aldatmadığını söylüyor. ben aldattığını biliyorum ve kanıtım var ama bunu söylemedim çocuğumdan dolayı söylemek de istemiyorum o kadın aklını karıştırdığı için bana soğuk davrandığını da düşünüyorum ne olur bilmiyorum sizce ne yapayım ayrılmak istemiyorum lütfen eleştirmeyin
Ben ayrılırdım kardeşim ama herkesin kendi hayatı.Sen devam etmek isteyebilirsin, yargılayamam seni.Şartların zor olabilir,en azından eşin arsızlaşmasın .Sen orada durduğun sürece bu ilişki onlara tatlı geliyor emin ol,sen çekil aradan o zaman gör yaşadıkları cehennemi.Niyetim aklamak değil siz benim yerimde olsaydınız çocuğunuz olsa rahatlıkla ayrılır mıydınız lütfen bunu sadece sizin için söylemiyorum genel olarak konuşuyorum ayrılmak zaten kolay ama kendimi değil ailemi düşünmek zorundayım
Konuştuğu kadını tercih edip mutlu olan var mıdır
Bakın ekonomik gücü olan insanların başına gelmez demiyor hiç kimse. Ekonomik gücünüz olsaydı o adama bağımlı olmaz, tekmeyi vurup kapının önüne koyardınız. Ya da size mutluluklar deyip çocuğunuzu alıp siz çıkardınız. Şu an maddi gücünüzün olmayışı ve ne yazıkki anladığım kadarıyla arkanızda duracak bir ailenin de olmayışı sizi bu “kurulması zor yuva”ya muhtaç etmiş.Ekonomik gücü olan insanların da başına geliyo bu durum ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden diyorum aşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez
kadina söylese bile mutlaka karisiyla yataklari 3,5 senedir ayirmistir sadece cocuklarinin hatiri icin evdeki kadina dahi benzemeyen pasakli karisina katlaniyordur ve böylede diger kadina yalan dolan ile kandiriyordur gerci akilli kadinlar bu asagilik sacma sapan iftiralara vs yemlemelere gelmezler yemezlerde de yemek isteyende isine geldigi icin bile bile yerboşanmıyorsun canım dile bile getirmeyeceksin. Ayrılamam ama nasıl davranayım bunları geç canım. Ayrıca bu benim kemalim yapmaz olayınıda geç . Neymiş kadın suçluymuş iki tarafta suçlu belki kocan daha suçlu kadına evli olduğunu bile söylememiştir. Tek yapman gereken birşey var onu da sen yapmıyorsun onun için canım katlanacaksın. Ha şunu da diyim acı çekmekten başka bir işe yaramayacak bileeeeeeesinnnnnn
Kadın karşılık vermesede erkekler görüp beğendiği kadının peşine düşüyorlar. O zaman siz ailecek insanların olmadığı gizli saklı köşelerde yaşayın da kocanız kadın görüp peşinden koşmasın. Erkek istemezse bir kadın hayatına asla giremez.Ekonomik gücü olan insanların da başına geliyo bu durum ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden diyorum aşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez
Evet her durum olabilir ama bu suçu tek tarafa yüklenenler kocalarını her türlü hatasını kabul ederler Buda hayatları boyunca bir erkeğin kölesi olmaktan başka birşey değildirkadina söylese bile mutlaka karisiyla yataklari 3,5 senedir ayirmistir sadece cocuklarinin hatiri icin evdeki kadina dahi benzemeyen pasakli karisina katlaniyordur ve böylede diger kadina yalan dolan ile kandiriyordur gerci akilli kadinlar bu asagilik sacma sapan iftiralara vs yemlemelere gelmezler yemezlerde de yemek isteyende isine geldigi icin bile bile yer
Sana çok ama çok katılıyorum ama konu sahibi benim kemalim yapmaz diyorKadın karşılık vermesede erkekler görüp beğendiği kadının peşine düşüyorlar. O zaman siz ailecek insanların olmadığı gizli saklı köşelerde yaşayın da kocanız kadın görüp peşinden koşmasın. Erkek istemezse bir kadın hayatına asla giremez.
Bu neeedizilerde olur ya metresler başrol olur ve iyi niyetli saf tertemiz olur evdeki nikahlı eş kötü niyetli olur. Ve metresle bu şekilde iletişim kurarak onu uzaklaştırmaya çalışır falan tabi uckuruna düşkün adam da çok karizmatik ve o da çok iyidir
Öyle şeylerden vazgeçmiyorlar artık. Kocana sahip çıksaydın falan diye üste çıkıyorlar. Adama da şikayet ediyorlar adam gelip bir de karısından hesap soruyor vay niye onunla konuştun, canını sıktın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?