- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.544
- 798
- Konu Sahibi bekleyisim
-
Öyle şeylerden vazgeçmiyorlar artık. Kocana sahip çıksaydın falan diye üste çıkıyorlar. Adama da şikayet ediyorlar adam gelip bir de karısından hesap soruyor vay niye onunla konuştun, canını sıktın diye.boşanmak, eleştirilmek istemiyorsunuz. sanırım aradığınız tam da şöyle bir tavsiye.
gizlice kadının yanına gidin.
gitmeden önce solgun, süzgün görüneceğiniz bir makyaj yapmayı ihmal etmeyin ama. hatta önceden ağlarsanız iyi olur. gözleriniz şöyle kızarık şişmiş görünsün.
çocuğunuzun fotoğrafını gösterin "kardeş, yuva yıkanın yuvası olmaz. bak çocuğumu babasız bırakma" deyin.
bir iki gözyaşı vs.
sonra eve dönüp kocanıza güzel bir sofra hazırlayın, süslenin. neşeli, anlayışlı olun. bol bol pohpohlayın.
hem kadın hem de kocanız vazgeçer belki.
denyin bari, belki işe yarar. tabi burada mide bulantısı için bir hekime başvurup ilaç almayı da unutmayın.
ve son olarak lütfen çocuğunuza durumu yansıtmayın, o evde doğmayı o seçmedi. ve siz iki yetişkin ne yaparsanız yapın ebeveynlerinin yükünü taşımak zorunda da değil.
Gerçekten böyle mi düşünüyosunuzYazık kocanıza, başka kadınların aklıyla hareket edecek kadar zeka gelişimi yok demek ki. Bu adam nasıl üredi ya? Öbür kadın gel çocuk yapalım dese ondan da yapacak o zaman. üzülmeyin aslında sizi çok seviyor ve şifresini de siz yediği haltları görüp üzülmeyin
Üzüldüm arkadaşım yaa. Ekonomik güç böyle durumlarda çok önemli.Çalışmıyorum
O kadın aklını karıştırıyor derken ne gibi bi karıştırma ? bunu nerden biliyorsunuzMerhabalar
7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve eşimle bir kıskançlık yüzünden tartıştık sonra telefon şifrelerini gizledi soğuk davranmaya başladı aldattığını düşündüğümü söyledim ama bana aldatmadığını söylüyor. ben aldattığını biliyorum ve kanıtım var ama bunu söylemedim çocuğumdan dolayı söylemek de istemiyorum o kadın aklını karıştırdığı için bana soğuk davrandığını da düşünüyorum ne olur bilmiyorum sizce ne yapayım ayrılmak istemiyorum lütfen eleştirmeyin
Arkadaşım sana gerçekten çok üzüldüm. Lütfen kendini topla. Arkadaş ironi yaptı. Seven adam aldatır mı hiçGerçekten böyle mi düşünüyosunuz
Ekonomik gücü olan insanların da başına geliyo bu durum ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden diyorum aşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermezÜzüldüm arkadaşım yaa. Ekonomik güç böyle durumlarda çok önemli.
Aynen aklını karıştırmış kadın. Aslında size aşık ve istemeden o kadınla beraber. Siz de biraz aklını karıştırın o kadını da sizinle aldatsın.Merhabalar
7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve eşimle bir kıskançlık yüzünden tartıştık sonra telefon şifrelerini gizledi soğuk davranmaya başladı aldattığını düşündüğümü söyledim ama bana aldatmadığını söylüyor. ben aldattığını biliyorum ve kanıtım var ama bunu söylemedim çocuğumdan dolayı söylemek de istemiyorum o kadın aklını karıştırdığı için bana soğuk davrandığını da düşünüyorum ne olur bilmiyorum sizce ne yapayım ayrılmak istemiyorum lütfen eleştirmeyin
Kadın belki de gerçekten çok zor durumda,nasıl bir üslup sizdeki .Çok yazık!Konu sahibini gergedana benzetince ne oldu.Başın göğe erdi mi?Bir de beğenenler olmuş şu zihniyeti.Ay bu yuva kolay kurulmuyor muhabetinede kusasim geliyor. Hangi yuva pardon? Geyik yuvasi mi? Bu kadar boynuz ya geyikte var ya gergedanda cunku.
Konuştuğu kadını tercih edip mutlu olan var mıdırAynen aklını karıştırmış kadın. Aslında size aşık ve istemeden o kadınla beraber. Siz de biraz aklını karıştırın o kadını da sizinle aldatsın.
Çok teşekkür ederimKadın belki de gerçekten çok zor durumda,nasıl bir üslup sizdeki .Çok yazık!Konu sahibini gergedana benzetince ne oldu.Başın göğe erdi mi?Bir de beğenenler olmuş şu zihniyeti.
Canım ben çalışmadığın için eşin aldattı demiyorum. Çalışsaydın resti çekmen daha kolaydı diye söyledim. Ama anladığım kadarıyla ekonomik özgürlüğün olsa da boşanmazdınEkonomik gücü olan insanların da başına geliyo bu durum ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden diyorum aşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez
Konu sahibi sizi kırmak istemiyorum ama bu durumu yaşayanlar genellikle olması gerekeni yapıyor yani boşanıyorAslında sormak istediğim şu başına böyle bişey gelmiş olan var mı nasıl davranmak gerekiyo
Halinize üzüldüm ama lütfen eşinizi aklamayın artık.Siz kendi yapabileceklerinize odaklanın.Psikologlar genelde gidemeyecekseniz dahi bunu eşinize belli etmeyin,onda bırakabilirmişsiniz hissi uyandırın diyorlar.Gemileri yakarım edasında ol,yakamazsan bile.Ekonomik gücü olan insanların da başına geliyo bu durum ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden diyorum aşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez
Siz kendinizi bu saçma düşünceye inandırarak güçlü tutmaya çalışıyorsunuz ama bu dediğinize çocuklar bile güler. Evli olan kocanız, size söz veren nikah defterine imza atmış olan kocanız. ÖNCELİKLE kocanız yemeyecek o haltı. Karşıdaki kadın evli olduğunu bilir bilmez kabul eder etmez sonraki iş.Ekonomik gücü olan insanların da başına geliyo bu durum ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden diyorum aşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez
Niyetim aklamak değil siz benim yerimde olsaydınız çocuğunuz olsa rahatlıkla ayrılır mıydınız lütfen bunu sadece sizin için söylemiyorum genel olarak konuşuyorum ayrılmak zaten kolay ama kendimi değil ailemi düşünmek zorundayımHalinize üzüldüm ama lütfen eşinizi aklamayın artık.Siz kendi yapabileceklerinize odaklanın.Psikologlar genelde gidemeyecekseniz dahi bunu eşinize belli etmeyin,onda bırakabilirmişsiniz hissi uyandırın diyorlar.Gemileri yakarım edasında ol,yakamazsan bile.
Vardır neden olmasın ki? Yarın bir gün sizden boşanıp onunla da evlenebilir. Kadın hamile de kalabilir. Ya da yıllarca bir sürü kadınla da aldatabilir sizi. Başka başka kadınların koynundan çıkıp yanınıza da gelebilir.Konuştuğu kadını tercih edip mutlu olan var mıdır
Bu neeeboşanmak, eleştirilmek istemiyorsunuz. sanırım aradığınız tam da şöyle bir tavsiye.
gizlice kadının yanına gidin.
gitmeden önce solgun, süzgün görüneceğiniz bir makyaj yapmayı ihmal etmeyin ama. hatta önceden ağlarsanız iyi olur. gözleriniz şöyle kızarık şişmiş görünsün.
çocuğunuzun fotoğrafını gösterin "kardeş, yuva yıkanın yuvası olmaz. bak çocuğumu babasız bırakma" deyin.
bir iki gözyaşı vs.
sonra eve dönüp kocanıza güzel bir sofra hazırlayın, süslenin. neşeli, anlayışlı olun. bol bol pohpohlayın.
hem kadın hem de kocanız vazgeçer belki.
denyin bari, belki işe yarar. tabi burada mide bulantısı için bir hekime başvurup ilaç almayı da unutmayın.
ve son olarak lütfen çocuğunuza durumu yansıtmayın, o evde doğmayı o seçmedi. ve siz iki yetişkin ne yaparsanız yapın ebeveynlerinin yükünü taşımak zorunda da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?