Aldatılıyorum ama eşimin bunu bildiğimden haberi yok

Öyle şeylerden vazgeçmiyorlar artık. Kocana sahip çıksaydın falan diye üste çıkıyorlar. Adama da şikayet ediyorlar adam gelip bir de karısından hesap soruyor vay niye onunla konuştun, canını sıktın diye.

Gerçekten böyle mi düşünüyosunuz

O kadın aklını karıştırıyor derken ne gibi bi karıştırma ? bunu nerden biliyorsunuz

Üzüldüm arkadaşım yaa. Ekonomik güç böyle durumlarda çok önemli.
Ekonomik gücü olan insanların da başına geliyo bu durum ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden diyorum aşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez

Aynen aklını karıştırmış kadın. Aslında size aşık ve istemeden o kadınla beraber. Siz de biraz aklını karıştırın o kadını da sizinle aldatsın.

Ay bu yuva kolay kurulmuyor muhabetinede kusasim geliyor. Hangi yuva pardon? Geyik yuvasi mi? Bu kadar boynuz ya geyikte var ya gergedanda cunku.
Kadın belki de gerçekten çok zor durumda,nasıl bir üslup sizdeki .Çok yazık!Konu sahibini gergedana benzetince ne oldu.Başın göğe erdi mi?Bir de beğenenler olmuş şu zihniyeti.

Canım ben çalışmadığın için eşin aldattı demiyorum. Çalışsaydın resti çekmen daha kolaydı diye söyledim. Ama anladığım kadarıyla ekonomik özgürlüğün olsa da boşanmazdın

Halinize üzüldüm ama lütfen eşinizi aklamayın artık.Siz kendi yapabileceklerinize odaklanın.Psikologlar genelde gidemeyecekseniz dahi bunu eşinize belli etmeyin,onda bırakabilirmişsiniz hissi uyandırın diyorlar.Gemileri yakarım edasında ol,yakamazsan bile.

Ben aldatilip ayrilmayan kadinlari yargilamam. Herkesin kendi secimi kendi hayati. Kucumsemek bizim haddimiz degil bence. Insan affedebilir de. O konuda sizi yargilamam. Ama ayrilmayacaksaniz bildiginizi zaten belli etmeyin. Yuz goz olursaniz iyice yuzsuzlesir.

Siz kendinizi bu saçma düşünceye inandırarak güçlü tutmaya çalışıyorsunuz ama bu dediğinize çocuklar bile güler. Evli olan kocanız, size söz veren nikah defterine imza atmış olan kocanız. ÖNCELİKLE kocanız yemeyecek o haltı. Karşıdaki kadın evli olduğunu bilir bilmez kabul eder etmez sonraki iş.

Niyetim aklamak değil siz benim yerimde olsaydınız çocuğunuz olsa rahatlıkla ayrılır mıydınız lütfen bunu sadece sizin için söylemiyorum genel olarak konuşuyorum ayrılmak zaten kolay ama kendimi değil ailemi düşünmek zorundayım

Konuştuğu kadını tercih edip mutlu olan var mıdır
Vardır neden olmasın ki? Yarın bir gün sizden boşanıp onunla da evlenebilir. Kadın hamile de kalabilir. Ya da yıllarca bir sürü kadınla da aldatabilir sizi. Başka başka kadınların koynundan çıkıp yanınıza da gelebilir.
Boşanmayıp böyle yaşamayı kabul edecekseniz adama hiç söylemeyin, hiç kurcalamayın, gönlünü hoş tutun ki sizinle evli kalmaya devam etsin. Ama bir gün sizden boşanmak isteyebilecegini de aklınızın bir köşesinde tutun. Bu arada cinsel yolla bulaşan hastalıklara yakalanmamak için de dua edin.

Bu neee dizilerde olur ya metresler başrol olur ve iyi niyetli saf tertemiz olur evdeki nikahlı eş kötü niyetli olur. Ve metresle bu şekilde iletişim kurarak onu uzaklaştırmaya çalışır falan tabi uckuruna düşkün adam da çok karizmatik ve o da çok iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…