- 13 Ağustos 2022
- 8.824
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi bekleyisim
-
Aldatilmayi hazmedemiyorsunuz boşanmakta istemiyorsunuz.Baska kişilerle de aldatır adam sesiniz çıkmaz.Merhabalar
7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve eşimle bir kıskançlık yüzünden tartıştık sonra telefon şifrelerini gizledi soğuk davranmaya başladı aldattığını düşündüğümü söyledim ama bana aldatmadığını söylüyor. ben aldattığını biliyorum ve kanıtım var ama bunu söylemedim çocuğumdan dolayı söylemek de istemiyorum o kadın aklını karıştırdığı için bana soğuk davrandığını da düşünüyorum ne olur bilmiyorum sizce ne yapayım ayrılmak istemiyorum lütfen eleştirm
Ay şiştimBüyük ihtimalle o kadın biliyodur eminim kalitesiz bir insan evli olduğunu bile bile bunu nasıl yapar diyorum
Nedir kanıtınız merak ettimMerhabalar
7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve eşimle bir kıskançlık yüzünden tartıştık sonra telefon şifrelerini gizledi soğuk davranmaya başladı aldattığını düşündüğümü söyledim ama bana aldatmadığını söylüyor. ben aldattığını biliyorum ve kanıtım var ama bunu söylemedim çocuğumdan dolayı söylemek de istemiyorum o kadın aklını karıştırdığı için bana soğuk davrandığını da düşünüyorum ne olur bilmiyorum sizce ne yapayım ayrılmak istemiyorum lütfen eleştirmeyin
Eşinizin çocuğu olduğundan haberi yok mu ? Bir yuva ona göre de zor kurulmuyor mu ? Kimsenin adamın aklını karıştırdığı yok gayet isteyerek yapıyor ne yapıyorsa o işler akıl karıştırmaya kalsa sizin niye aklınızı karıştıran yok ? Çocuğu yuvayı hiç umursamıyor düşünmüyor siz niye kendinizi yıpratıyorsunuz yuva da çocuk da tek sizin değilÇocuğum için sabrediyorum çünkü bir yuva kolay kurulmuyo ama psikolojim çok bozuldu
Kendinizi böyle rahatlatıp mutlu oluyorsunuz galiba. Evet kocanız melek adamın aklını karıştırmış şeytanlaraşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez
Esiniz de yuvasi, cocugu icin uckuruna sahip ciksaydi keske…Çocuğum için sabrediyorum çünkü bir yuva kolay kurulmuyo ama psikolojim çok bozuldu
Varsa parasını yiyin demenize nedense çok güldüm bencede yesin bu aradaKocanızda akıl olsa başkası karıştıramazdı önce onu bilin. Gayet bile isteye kendi isteyerek gidiyor o kadına, kadına suç yükleyip adamı aklamayı kesin önce.
Sonra da boşanmayacaksanız bildiğinizi belli etmeden susun oturun varsa parasını falan yiyin artık napcaksınız.
Hee kadın aklını karıstıyor heMerhabalar
7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve eşimle bir kıskançlık yüzünden tartıştık sonra telefon şifrelerini gizledi soğuk davranmaya başladı aldattığını düşündüğümü söyledim ama bana aldatmadığını söylüyor. ben aldattığını biliyorum ve kanıtım var ama bunu söylemedim çocuğumdan dolayı söylemek de istemiyorum o kadın aklını karıştırdığı için bana soğuk davrandığını da düşünüyorum ne olur bilmiyorum sizce ne yapayım ayrılmak istemiyorum lütfen eleştirmeyin
Allah yardımcınız olsun.Merhabalar
Nickinle yazdığın birebir uyumlu bekleyisine devam et o zaman ne diyelim.Merhabalar
Çocuk olsam babamın annemi aldattığı ve annemin doğal olarak mutsuz, huzursuz, güvensiz ve özgüvensiz olduğu ortamda büyümek istemezdim.Çocuğum için sabrediyorum çünkü bir yuva kolay kurulmuyo ama psikolojim çok bozuldu
“” yuva”” sadece erkekle mi oluyor yuva. Oğlum kızım ve ben çok güzel yuvayız. Mutlu, huzurlu, aldatılmadan, aptal yerine konmadan çok mutluyuz. İlla aldatan bir erkek mi olmalı bir evin yuva ılması için.Çocuğum için sabrediyorum çünkü bir yuva kolay kurulmuyo ama psikolojim çok bozuldu
Bu konularda hep çocuklarım için ayrılmak istemiyorum, babasız kalmasın, aile ortamında büyüsün vs deniliyor. Peki o aile ortamı sağlıklı mı? Siz kocanıza duyduğunuz öfkeyi belki nefreti çocuklarınıza yansıtmıyor musunuz? Evdeki her şey güllük gülistanlık yaşanıyor mu? Aile ortamınız gerçekten iyi olabilir mi bu durumda. Allah kimseye yaşatmasın çok acı bi durum ama kendinize saygınızı kaybetmeyin. Siz hak ediyor musunuz bu şekilde yaşamayı? Kendine değer vermeyen kişi çocuğuna değerli olduğunu nasıl hissettirecek. Belki imkanınız olmadığı için, evliliğe çok alışıp bu rahatlığı bozmak istemediğiniz için, özgüvenli olmadığınız için, ailenizden destek alamadığınız için vs vs sebepler yüzünden ayrılmak istemiyorsunuzdur. Kendiniz bilirsiniz. Ama çocuklara yüklemeyin bunu. Büyürlerken bile senin için dayandım senin yüzünden çektim diye yansıtıyor bu durumdaki çoğu insan.Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?