Aldatılıyorum ama eşimin bunu bildiğimden haberi yok

Aldatilmayi hazmedemiyorsunuz boşanmakta istemiyorsunuz.Baska kişilerle de aldatır adam sesiniz çıkmaz.

bugün günlerden pazartesiydi değil mi(hiç düşünüp bu konudayorum yazmaya bile değmez)

Erkekleri aklayip kadin ayartmazsa gitmez diye dusunen bi zihniyet var karsimizda. Bu konuya ne kadar yorum yaparsak yapalim ne kadar akil verirsek verelim sonuc degismez. Dese ki benim esim bir hayvan o yuzden beni aldatti ama gidecek yerim, ekonomik ozgurlugum yok amenna hep beraber uzuluruz ama kadinin zihniyeti ortada.. "Kocasi aslinda aldatmazdi ama kotu kadin kanina girdi adamin yazik!!"

Büyük ihtimalle o kadın biliyodur eminim kalitesiz bir insan evli olduğunu bile bile bunu nasıl yapar diyorum
Ay şiştim kardeşim hırsızın hiç mi suçu yok? Hala kadın bile bile nasıl yapar diyorsun (ayrıca bu karakterdeki adam onu evli olarak kabul etmeyecek kadınlarla da bekarım diye görüşür )kocam nasıl yapar diyeceksin o kadının kendi ahlaksızlığı ayrı ama kocişin çocuğunu YUVASINI nasıl hiçe sayarak bu ahlaksızlığı yapar?

Nedir kanıtınız merak ettim

Eğer sizden çok kopamdığını düşünüyorsanız blöf yapacaksınız. Öğrendiğinizi ve boşanacağınızı söyleyeceksiniz. Onun da bir tarafları tutuşacak ki büyük ihtimalle sizi kaybetmek istemeyecektir. Bir daha da yapmamak için kırk takla atacaktır.

Bir ihtimalle de tamam boşanalım der. O yüzden iyi tartın. Gecele gelmeme, kadına ayrı ev açma gibi bir durum olursa biraz riskli olur.

Çocuğum için sabrediyorum çünkü bir yuva kolay kurulmuyo ama psikolojim çok bozuldu
Eşinizin çocuğu olduğundan haberi yok mu ? Bir yuva ona göre de zor kurulmuyor mu ? Kimsenin adamın aklını karıştırdığı yok gayet isteyerek yapıyor ne yapıyorsa o işler akıl karıştırmaya kalsa sizin niye aklınızı karıştıran yok ? Çocuğu yuvayı hiç umursamıyor düşünmüyor siz niye kendinizi yıpratıyorsunuz yuva da çocuk da tek sizin değil

aşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez
Kendinizi böyle rahatlatıp mutlu oluyorsunuz galiba. Evet kocanız melek adamın aklını karıştırmış şeytanlar

Ne kadar şanslı erkekler var adam aldatmış ama karısı onu suçlu bile görmüyor

Varsa parasını yiyin demenize nedense çok güldüm bencede yesin bu arada

Bu aslan kadir gecesi doğmuş olmalı gazozuna ilaç koyulmuş zorla aldatmış bir zavallı olarak gördüğü bir eşe sahip.
Ne yapacak sorusuna cevabım cocuktan hırsının çıkarmayın yeter

Kocanın aklı yok mu kadın kafasını karıştırmış diyorsun . O kadın gider başkası karıştırır bu sefer .

Hee kadın aklını karıstıyor he

Allah yardımcınız olsun.
Ama ne yazık ki gerçek şu karşıdaki kadın aklını karıştırmıyor (kocanız sizi sevmiyor ve sizi aldatıyor) yarın o bahsettiğiniz kadın olmasa başka birisiyle de aldatacak. Allah kimsenin başına vermesin eğer imkanınız varsa da ayrılmak istemiyorsanız Allah akıl fikir versin diyorum eğer imkanlarınız yoksa Allah yardımcınız olsun en kısa süre de kendi yolunuza bakmak için çabalayın lütfen bir kadın isterse herseyi başarabilir. Size vereceğim tek tavsiyem bu

Nickinle yazdığın birebir uyumlu bekleyisine devam et o zaman ne diyelim.

Peki eşin olacak düşünüyor mu bir yuvanın kolay kurulmadığını? Gitmeniz gereken yerde gitmediğiniz için bu tavırlar gösteriliyor size.

Çocuğum için sabrediyorum çünkü bir yuva kolay kurulmuyo ama psikolojim çok bozuldu
Çocuk olsam babamın annemi aldattığı ve annemin doğal olarak mutsuz, huzursuz, güvensiz ve özgüvensiz olduğu ortamda büyümek istemezdim.

Ay deliricem ya eşimin kafasını karıştırıyor ne? Lütfen bir aldatılan kadında boşanıcam desin. Hep adamlar haklı dimi

“” yuva”” sadece erkekle mi oluyor yuva. Oğlum kızım ve ben çok güzel yuvayız. Mutlu, huzurlu, aldatılmadan, aptal yerine konmadan çok mutluyuz. İlla aldatan bir erkek mi olmalı bir evin yuva ılması için.
Durun tahmin edeyim Kesin mükemmel babadır. Ve eminim ki çocuğunuz da babasına çok düşkündür ve siz de bu sebeple kendinizi bu saçma evliliğe sırf çocuğunuz için feda ediyorsunuzdur.

Bu konularda hep çocuklarım için ayrılmak istemiyorum, babasız kalmasın, aile ortamında büyüsün vs deniliyor. Peki o aile ortamı sağlıklı mı? Siz kocanıza duyduğunuz öfkeyi belki nefreti çocuklarınıza yansıtmıyor musunuz? Evdeki her şey güllük gülistanlık yaşanıyor mu? Aile ortamınız gerçekten iyi olabilir mi bu durumda. Allah kimseye yaşatmasın çok acı bi durum ama kendinize saygınızı kaybetmeyin. Siz hak ediyor musunuz bu şekilde yaşamayı? Kendine değer vermeyen kişi çocuğuna değerli olduğunu nasıl hissettirecek. Belki imkanınız olmadığı için, evliliğe çok alışıp bu rahatlığı bozmak istemediğiniz için, özgüvenli olmadığınız için, ailenizden destek alamadığınız için vs vs sebepler yüzünden ayrılmak istemiyorsunuzdur. Kendiniz bilirsiniz. Ama çocuklara yüklemeyin bunu. Büyürlerken bile senin için dayandım senin yüzünden çektim diye yansıtıyor bu durumdaki çoğu insan.
Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın ama siz eşinize pek suç bulmuyosunuz kadın onun aklını çelmis diye düşünüyorsunuz. Bu hata tek değil iki kişilik. Lütfen gözünüzü açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…