- 14 Ağustos 2018
- 21.123
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.983
- 598
- Konu Sahibi bekleyisim
-
Aman kocişini bırakma hep o kadın suçludur aman diyim kocişsiz naparsınMerhabalar
7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve eşimle bir kıskançlık yüzünden tartıştık sonra telefon şifrelerini gizledi soğuk davranmaya başladı aldattığını düşündüğümü söyledim ama bana aldatmadığını söylüyor. ben aldattığını biliyorum ve kanıtım var ama bunu söylemedim çocuğumdan dolayı söylemek de istemiyorum o kadın aklını karıştırdığı için bana soğuk davrandığını da düşünüyorum ne olur bilmiyorum sizce ne yapayım ayrılmak istemiyorum lütfen eleştirmeyin
Tek sorun kadın mı ? Akılsız kukla kocanda suç yok mu ? Aklı karismasin her karısıyla kavga eden başka kadına mi gidiyor. ne Bosanmayacaksaniz aynen bilmiyormuş gibi yapmaya devam. Ha boşanacak diyorsan kanıtlarını saglamlastir evlilik sadakatine ihanetten donuna kadar alMerhabalar
7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve eşimle bir kıskançlık yüzünden tartıştık sonra telefon şifrelerini gizledi soğuk davranmaya başladı aldattığını düşündüğümü söyledim ama bana aldatmadığını söylüyor. ben aldattığını biliyorum ve kanıtım var ama bunu söylemedim çocuğumdan dolayı söylemek de istemiyorum o kadın aklını karıştırdığı için bana soğuk davrandığını da düşünüyorum ne olur bilmiyorum sizce ne yapayım ayrılmak istemiyorum lütfen eleştirmeyin
Gerçekten böyle mi düşünüyosunuz
Ekonomik gücü olan insanların da başına geliyo bu durum ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden diyorum aşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez
Tabiki haklısın neden bu kocalar hep masum saf görünüyor anlamıyorum bende. Metres ne kadar aşağılıksa adam da okadar aşağılık işte.yani tam da duruma uygun tavsiye bence.
sanki kendisine sadakat borcu olan kocası değil de kadınmış gibi "tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez" diyen birine başka ne tavsiye verilebilir ki...
hem niye öyle diyorsunuz ki, koca kolay mı bulunuyor yani.
Yazık siz daha çok aldatılırsınız maalesef. Nereden biliyorsunuz belki kocanız kadını elde etmek için neler neler yaptı? Belki de evli olduğunu bile söylemedi?Ekonomik gücü olan insanların da başına geliyo bu durum ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden diyorum aşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez
eşimin teyzesi aynen dediğiniz gibi eşini kaç kere yakalamış evi terk etmiş 2 çocuğuna rağmen annesi babası hocaydı kabul etmediler akrabasının oğluymuş git evine çocuğun var yüz göz etme bizi diye gönderdiler. kadın affetti araları şuan fena değil ama böyle bir şey konuşuyorsun bi anda bi yere dalıyor dinlemiyor veya dinliyor anlamıyor. kafası gidip geliyo bi anda çok saçma şeylere gülüyor kv dediğine göre çok kötü zamanlar geçirmiş kaldıramamış baya bi evi kaç kere durduk yere dağıtmış.Valla işiniz zor. Rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın. Kocanız sadakatsiz. Eğer bosamicaksaniz hiç konuyu açmayın. Ama unutmayın kocanız o yasak elmanın tadını aldı. Bu kadın gider başkası gelir siz tekmeyi koymadikca devran böyle gider. Anlamıyorum insanlar neden sevgilerine sahic çıkamıyor neden yani. Ben sevdiğim adamdan başkasını gözüm görmüyor. İnsanlar nasıl bu kadar gaddar olabiliyorlar anlamıyorum. Size dicem şu aldatıldığını bildiği halde (yada kocası pişman olsa dahi) evliliğine çocukları için katlanan bir sürü kadın tanıdım. Ve hepsi kırık dökük. İçlerinde gizli bir kin biriktiriyorlar. Ve gittikçe ruhen çöküyorlar. Allah yardımcınız olsun.
Çocuğum için sabrediyorum çünkü bir yuva kolay kurulmuyo ama psikolojim çok bozuldu
Ekonomik gücü olan insanların da başına geliyo bu durum ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden diyorum aşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez
Ne yazikki olan kadına oluyor. İnsan ruhu çok nazik bir kırıldı mı telafisi yok.eşimin teyzesi aynen dediğiniz gibi eşini kaç kere yakalamış evi terk etmiş 2 çocuğuna rağmen annesi babası hocaydı kabul etmediler akrabasının oğluymuş git evine çocuğun var yüz göz etme bizi diye gönderdiler. kadın affetti araları şuan fena değil ama böyle bir şey konuşuyorsun bi anda bi yere dalıyor dinlemiyor veya dinliyor anlamıyor. kafası gidip geliyo bi anda çok saçma şeylere gülüyor kv dediğine göre çok kötü zamanlar geçirmiş kaldıramamış baya bi evi kaç kere durduk yere dağıtmış.bazı şeyler mecburi olunca daha kötü.
Kocanız sizinle evli olduğu halde, çocuğu olduğu halde neden, nasıl aldatıyor sizi peki? Kadın kalitesiz de eşiniz değil mi?Büyük ihtimalle o kadın biliyodur eminim kalitesiz bir insan evli olduğunu bile bile bunu nasıl yapar diyorum
Merhabalar
O kadın aklını karıstırdıysa kadınla konuş yuvamı dağıtma de.Merhabalar
konunun eleştirileceğini bildiğiniz için eleştirmeyin demişsiniz. burdan beklentiniz kocanızı kendinize tekrar nasıl döndüreceğiniz muhtemelen. e madem boşanmayacaksınız yutacaksınız bundan sonra tartılmayın kıskanmayın geyşa gibi davranın sorun çözülür ne diyelimMerhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?