Aldatılıyorum ama eşimin bunu bildiğimden haberi yok

Aman kocişini bırakma hep o kadın suçludur aman diyim kocişsiz naparsın

Tek sorun kadın mı ? Akılsız kukla kocanda suç yok mu ? Aklı karismasin her karısıyla kavga eden başka kadına mi gidiyor. ne Bosanmayacaksaniz aynen bilmiyormuş gibi yapmaya devam. Ha boşanacak diyorsan kanıtlarını saglamlastir evlilik sadakatine ihanetten donuna kadar al

Gerçekten böyle mi düşünüyosunuz

Abla kendinde misin? Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz derken umarım "üzülmeyin diye şifrelerini söylemiyor" kısmını ciddiye almamışsındır?

Birincisi yuva diyorsum ama ortada bi yuva yok. Çünkü ortada sadakat denen bi şey yok. Ayrıca kadından size ne? Size sorumluluğu olan kişi eşiniz. Eşinizin karşısına çıkan her kadın, gel beraber olalım dese eşiniz koşa koşa gidecek sanırım. Bu durumda sorun kadınlarda mı eşinizde mi? Gitmeseymiş, aldatmasaymış.

Kusura bakmayın ama çok çok ezilmiş bi konumda gösteriyorsunuz kendinizi. Benim annemin aldatılıp da yuvam bozulmasın diye, bana layık gördüğü sevgisiz ve saygısız bi ailede büyümek istemezdim ve anneme de aşırı kızardım. Bi anne her şeye rağmen güçlü olmalı.

siz çocuk doğururken tonla acı çekip, o çocuğu büyütürken binbir zorluğa katlanan, gecelerce uykusuz kalıp yine de sorumluluklarını yerine getiriyorsunuz. Bunları yapabilecek kadar güçlüsünüz, bi çocuk büyütmek doğurmak dünyanın en zor eylemlerinden biri olabilir yani. Bunu yapıyorsunuz ama size, böyle bi saygısızlığı yapan adamın g..tüne tekmeyi basıp tek başınıza yolunuza bakmayı düşünemiyorsunuz?

Pes.

Kadın yanıt vermezse ne demek ya? Senin kocan yanıt vermese de bi kadına yürüse sence bu normal mi? Tek sorun kadının yanıt verip vermemesi mi? Kocanın başka kadınların vucuduna bakmasında, başka kadınları hayal etmesinde, onlarla birlikte olmak istemesinde sorun olmaz mı yani??? Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ya?

Ay valla bazen üzülmüyorum yaaa. Üzülemiyorum. Aha zihniyet bu. Otur evinde, kocanın aldattığı kadınlardan akşam olunca eve dönmesini bekle. Yuva dersin millete de, yerseler tabii.

Tabiki haklısın neden bu kocalar hep masum saf görünüyor anlamıyorum bende. Metres ne kadar aşağılıksa adam da okadar aşağılık işte.

Ama konu sahibine üzüldüm kim bilir adam neler anlattı karısı için

Yazık siz daha çok aldatılırsınız maalesef. Nereden biliyorsunuz belki kocanız kadını elde etmek için neler neler yaptı? Belki de evli olduğunu bile söylemedi?
Evli adamla bile bile birliktelik yaşamak haysiyetsizliktir ama asıl suç size sadakat yemini edende. Ona hiç suç bulmayıp herşeyi kadına yüklerseniz bu kadın gider başkası gelir ama aldatılan hep siz olursunuz.O yüzden sizi aldatandan kurtulmanız lazım.

eşimin teyzesi aynen dediğiniz gibi eşini kaç kere yakalamış evi terk etmiş 2 çocuğuna rağmen annesi babası hocaydı kabul etmediler akrabasının oğluymuş git evine çocuğun var yüz göz etme bizi diye gönderdiler. kadın affetti araları şuan fena değil ama böyle bir şey konuşuyorsun bi anda bi yere dalıyor dinlemiyor veya dinliyor anlamıyor. kafası gidip geliyo bi anda çok saçma şeylere gülüyor kv dediğine göre çok kötü zamanlar geçirmiş kaldıramamış baya bi evi kaç kere durduk yere dağıtmış. bazı şeyler mecburi olunca daha kötü..

Ne yazikki olan kadına oluyor. İnsan ruhu çok nazik bir kırıldı mı telafisi yok.

Büyük ihtimalle o kadın biliyodur eminim kalitesiz bir insan evli olduğunu bile bile bunu nasıl yapar diyorum
Kocanız sizinle evli olduğu halde, çocuğu olduğu halde neden, nasıl aldatıyor sizi peki? Kadın kalitesiz de eşiniz değil mi?
Sizi ilgilendiren o kadın değil, eşiniz. Size sadakat yükümlülüğü olan eşiniz çünkü. Kadın zorla sevgili olmadı ya kocanızla.
Kadın hatalı zaten o ayrı bir konuda sizde eşinize toz kondurmuyorsunuz. Kadın aklını çeliyor, şerefsiz oluyor. Ee peki eşiniz?

Sizi eleştirmeyelim napalım kadına mı tü kaka diyelim, pür-i pak kocanızı ayartmış (!)

Bı arkadaşım üni zamanında bı şekilde bir adamla tanışıyor. Çok seviyorlar. Kız bazı durumlardan suphelenip, özel dedektif tutuyor. Öğreniyor ki adam evli. Yüzüne vuruyor. Adamın söylediği şeyler şunlar " ben töre yüzünden evlendirildim. Onla evlenmezsem kan davası sürecekti. Asla sevmedim mecburen birlikte oldum. Tehdit etti akrabalarım beni."

falan fıstık. Bu karısını sevmeyen adam, cinsellik yaşamıyorum diyen adam, iki çocuk sahibi imiş. Ben tabi şoklarda, arkadaşım hala inanmanın derdinde. Dedim ki bu takıntı. Eğer onunla görüşmeye devam edersen, seninle arkadaşlık yapamam. Ayrıldı kurtuldu. Yillaaar sonra adamın sosyal medyasına bakıyor diyorki" ben bunu mu sevmişim?" Haaa bu arada karısının yorumu aynı fotoğrafa "aslan kocam".....

Neyse konumuza dönecek olursak, fazla cepte olmuşsunuz. Adam sizin gitme ihtimalinizin olmadığını adı gibi biliyor. Onun dışında fazla anaç gördüm sizi, Amanda benim paşa oğlum diyeceksiniz nerdeyse adama.

Anne figürü ile özdeşim kurarsa erkek beyni, sevkati eşinde şehveti dışarda arar diyor uzmanlar. Adama masraf yaptırın. Dışarı harcayacak parası kalmasın, gezin tozun. Para biriktirin.

Adam onunla öpüşüp aynı ağızla sizinle de öpüşecek cinselliğin uç noktalarını ikinizle de yapıyor banyo yaptır bari önceden..onu da yapmaz

O kadın aklını karıstırdıysa kadınla konuş yuvamı dağıtma de.
Sonra kocan baskasını bulunca onu da ararsın aklını karıştırma diye.
Kocan uçkurunun peşinde sende onun peşinde gezersin işte

Öncelikle geçmiş olsun.Aranızdaki kari koca iliskisi nasildi.Evlilik var evlilik var, bazı erkekler aldatsa da karımsiz asla diyolar eger oyle bi tipse esiniz gozunu korkutun, evden kovun sizsizlikle ve ayrilik korkusuyla iliskisinden vazgecebilir,araya buyukleri koyun,sartlarinizi sunun vs.. zaman gctikcede affetmis gbi yaparsiniz kapanir konu.Ama yok evliligimde esim yonlendirir, narsistir, o nederse o olur, cok sevgisini gosteren bi tip degil,çok nazli biriyse işiniz zor.Açiga vursan da kanitlasan da begenemiyorsa işte kapi diyebilir. Oyle biriyse ve sen hala ayrilmak istemiyosan bu sefer tam tersi onj sikmiycak sekilde kendine bak ve ilgini göster, ozel hayatiniza da ozen goster. Senin çabano gordukce hata yaptigini anlayabilir. Tabi umarim hala utanma ve vicdan duygusu olan biriyse bazilarina ne yapsan yaranamazsin kadina deger vermiyosa ha o ha bu kafansinda da olabilir.(en guzel yol bosanmak ama bazen buna cesaret edemeyebilir insan cocugum icin diyorsun ama bence cocuk aile degil kocani seviyorsun sanirim.Hakkina hayrlisi olsun)

konunun eleştirileceğini bildiğiniz için eleştirmeyin demişsiniz. burdan beklentiniz kocanızı kendinize tekrar nasıl döndüreceğiniz muhtemelen. e madem boşanmayacaksınız yutacaksınız bundan sonra tartılmayın kıskanmayın geyşa gibi davranın sorun çözülür ne diyelim

Sizi eleştirmiyorum ama şunu bil aldatmak bir kereye mahsus kalmaz bil, ayrılmak istemiyorsanız hiç karıştırmayın daha çok üzülürsünüz bu gitse başkası gelecek en iyisi hiç öğrenme ayrılma kararı almayacaksan sizin için en doğrusu bu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…