- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Yalnız yanlış bilgi veriyorsunuz. Delil olarak kabul edilirSes kaydı da görüntüde delil sayılmıyor ancak mobese yada apartman kamerasıgibi kameradan olursa delil sayılabilir. Ama tlf görüşmeleri mahkeme tarafından istenir ve elde edilirse işinize yarat ama adam kalkıp karımı aldattım demez elbette sonuçta msj içeriği çıkmıyor.
Edilir m, Acaba hakim insiyatifi falan m söz konusu. Cünkü ben kamera kayıtlarının özel hayatı ihlal diye red edildiği ancak umumi bir kamera kaydınjn geçerli sayılabileceği yönünde karar çıkmış bir davayı şahsen biliyorum.Yalnız yanlış bilgi veriyorsunuz. Delil olarak kabul edilir
Mesela eşlerden biri diğerinin sosyal medya hesaplarının şifrelerini kırarak mesajlara ulaşıyorsa bu tabiki delil sayılmaz.Edilir m, Acaba hakim insiyatifi falan m söz konusu. Cünkü ben kamera kayıtlarının özel hayatı ihlal diye red edildiği ancak umumi bir kamera kaydınjn geçerli sayılabileceği yönünde karar çıkmış bir davayı şahsen biliyorum.
Keske dedigin gibi olsa keske guzel bi bedduaymisKeşke bütün aldatanların süründüğünü görsek dünya gözüyle. Böyle o aldatan yerleri parça parça dökülse. O bakan gözleri tutan elleri kopsa. Utanmadan eve dönen ayakları ters dönse mesela.
Keske dedigin gibi olsa keske guzel bi bedduaymis
Kendin git Dava aç dilekçe verO kadini goruntu aramis defalarca sesli mesajlari var ,bulustuklarina dair evime bile gelmis masaj yapcam sana felan diyor.
Avukattan uzak durmuş zaten hatta kocasına iyice yaklaşıp ikinci bebeyi bile yapmış.Kendin git Dava aç dilekçe ver
Benim davam devam ediyor, Başta akıl danışmaya gittim, adam 100 bin tazminat 2 bin tl nafaka alırız, tüm varlığına haciz koyarız dedi dava açtık, 6 yaşında çocuum çok kotu etkilendi, benim ailem ona karsı tavır aldı, sonra çocuğum için barışayım dedim avukat benimle kavga etti parasını tamamını alamıycak diye hey yalanı soyledi çocugun için boşanman iyi olur bile dedi, o kafa karışıklığında avukatı dinledim, şimdi gerekçeli karar çıktı ne nafaka ne tazminat sadece çocuk için 200 tl katılım nafakası. birde mahkeme avukat için 2000 tl vekalet ucreti ben karsı taraf avukatına o da benim avukata. boyle zulum olurmu. avukattan uzak durun. Dilekçemle ben aile mahkemesine başvursam masrafsız boşanır eski eşimlede düşman olmaz çocuğum bu kadar etkilenmezdi. 4500 tl ye anlaştık avukat denen zalimle şimdi masrafım 12000 tl yi gecti. dava ust mahkemeye gitti.
Barismis miAvukattan uzak durmuş zaten hatta kocasına iyice yaklaşıp ikinci bebeyi bile yapmış.
Aldattigini illa video veya ses kaydiyla ispatlamaniz veya esinize baskin yapmaniza gerek yok. Sizin soyleminiz yeterli hatta bir sahit isi bitirir.Esim beni aldatiyor bunu birsekilde ogrendim Bosanmak istiyorum fakat elimde delil yok. Mahkeme ses kaydi yada video kaydi hangisini kabul ediyor. Telefon ses kayit telefon gorusmeleri kabul oluyor mu?Cocugun velayetini almak istiyorum.isimi sansa birakmak istemiyorum. Ses kayit cihazi aldim fakat oda ise yaramaz cikti ne kayit almis ne birsey ,yardim edin lutfen
Tazminat ve nafaka hangi gerekce ile cikmadi? Bosanmada siz daha mi kusurlu bulundunuz?Kendin git Dava aç dilekçe ver
Benim davam devam ediyor, Başta akıl danışmaya gittim, adam 100 bin tazminat 2 bin tl nafaka alırız, tüm varlığına haciz koyarız dedi dava açtık, 6 yaşında çocuum çok kotu etkilendi, benim ailem ona karsı tavır aldı, sonra çocuğum için barışayım dedim avukat benimle kavga etti parasını tamamını alamıycak diye hey yalanı soyledi çocugun için boşanman iyi olur bile dedi, o kafa karışıklığında avukatı dinledim, şimdi gerekçeli karar çıktı ne nafaka ne tazminat sadece çocuk için 200 tl katılım nafakası. birde mahkeme avukat için 2000 tl vekalet ucreti ben karsı taraf avukatına o da benim avukata. boyle zulum olurmu. avukattan uzak durun. Dilekçemle ben aile mahkemesine başvursam masrafsız boşanır eski eşimlede düşman olmaz çocuğum bu kadar etkilenmezdi. 4500 tl ye anlaştık avukat denen zalimle şimdi masrafım 12000 tl yi gecti. dava ust mahkemeye gitti.
Koyduğu gebelik takvimine göre 6haftalık hamile olmasından çıkarımladımBarismis mi
İlk mesajınızı okudum, diğerlerini bilmiyorum ama kadını sorgulamayın. Çok sakin ve akıllı davranmalısınız bu aşamada.Kadin aile dostu guya evime gelen kalan dost gorunumlu dusman pislik
.Kadini arayip baya hesap sordum ama ar damari catlamis Hala piskin piskin cevap veriyor
Ulan nasıl da içimden gele gele ilenmişimKeşke bütün aldatanların süründüğünü görsek dünya gözüyle. Böyle o aldatan yerleri parça parça dökülse. O bakan gözleri tutan elleri kopsa. Utanmadan eve dönen ayakları ters dönse mesela.
İşler güzel gitmiş konu sahibi hamileNeler yaptiniz bu süreçte. Isler nasil gitti arkadasim D Delibilearasiralafanlar
Kinamiyorum ama barismasaysdi keşkeKoyduğu gebelik takvimine göre 6haftalık hamile olmasından çıkarımladım
Son durumunuzu merak ettim neler yaptınızEsim beni aldatiyor bunu birsekilde ogrendim Bosanmak istiyorum fakat elimde delil yok. Mahkeme ses kaydi yada video kaydi hangisini kabul ediyor. Telefon ses kayit telefon gorusmeleri kabul oluyor mu?Cocugun velayetini almak istiyorum.isimi sansa birakmak istemiyorum. Ses kayit cihazi aldim fakat oda ise yaramaz cikti ne kayit almis ne birsey ,yardim edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?