- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.179
- 78
- 34
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Kadın aile dostlarıymışZina sebebiyle boşanma davası açmak için delile ilk aşamada ihtiyacın yok.. sms telefon dökümlerini istiyorum vs diyebilirsin dilekçede.. ama bana kalırsa sessizce delil bulmaya çalış dava açmadan, davadan sonra daha da dikkatli oluyorlar çünkü.. kadıdın adını öğren, faceine filan bak belki fotoğraf filan bulursun.. eve geldiğinden eminsen güvenlik kamerasındaki görüntüleri sunabilirsin delil olarak.. kadını konuşturabilirsin sms atarak hakaret etmeden "aranızdaki ilişki ne zaman başladı" vs gibi.. ama kadınla muhatap olmak son aşama olsun..
RezillerBilmiyorum ,telinden gorusme kaydini sildi,muhtemelen gorusmeye ara vermislerdir
Zina sebebiyle boşanma davası açmak için delile ilk aşamada ihtiyacın yok.. sms telefon dökümlerini istiyorum vs diyebilirsin dilekçede.. ama bana kalırsa sessizce delil bulmaya çalış dava açmadan, davadan sonra daha da dikkatli oluyorlar çünkü.. kadıdın adını öğren, faceine filan bak belki fotoğraf filan bulursun.. eve geldiğinden eminsen güvenlik kamerasındaki görüntüleri sunabilirsin delil olarak.. kadını konuşturabilirsin sms atarak hakaret etmeden "aranızdaki ilişki ne zaman başladı" vs gibi.. ama kadınla muhatap olmak son aşama olsun..
Kadın senin mi arkadaşındı yoksa akraba falan mıBana dicekler ki evime geldi ama oturup konustuk buydu.
Kadın senin mi arkadaşındı yoksa akraba falan mı
Masaj olayı falan var inkar edemezler ki
Sen konuşurken de kaydetseydin keşke konuşturmaya çalışsaydın
Evine kadar getirmiş mi ?
Hay boyu devrilesi
13 Aralikta acmissiniz.
Eşinize hissettirmediniz mi hala
Elin adamına evinde masaj yapmak bile aldatma sayılmaz mı itiraf etmese ne olacakItiraf etmiyor iste,
Herseyi soyledim ,sadece kanitlamadim hala inkar ediyorlar
Bakalim avukat ne diyecekElin adamına evinde masaj yapmak bile aldatma sayılmaz mı itiraf etmese ne olacak
Evime getirmis,kadinin evine sik sik gidiyormus
Kadin tam ehli olmus. evli adamlarla isi goturen biri yani onunla iletisim kuramam .Kamera goruntusude yok,telefon gorusme kaydi var. Yani evine gitmesi aldatma olmaz mi?
Evine gitmesi tabii ki aldatma olur..
Eve gittiğini kamera görüntülerinden filan ispat etmen lazım ya da görgü tanığı.. otele gitmiş olsalar otel kayıtlarını istetirdin mahkemeden.. telefon görüşme kaydı var diyorsan o da delil..senin kadınla mesajlaşman da delil
Whatsapp değil derken şunu demek istemiştim silinmişse whatsapp mesajları ortaya çıkmaz şirket yabancı ya vermiyorlar.Aldatma nedeniyle boşanma davalarında SMS kayıtları, e-postalar, Whatsapp yazışmaları gibi argümanlar aldatma delili olarak öne sürülebilmektedir. Ayrıca internet üzerindeki sosyal ağlarda yapılan yazışmalar, Facebook mesajları ve Twitter mesajları da boşanma davalarında aldatma delili olarak kullanılabilmektedir.
Yazılı, ses veya video hepsi olur.Evet oyle yapicagim. Yani ne istiyorlar nasil surec hic bilmedigim icin.
Bunlar bal gibi delil :)Kocam olucak adam telefon gorusme kaydi programi yuklemis ordan ses kayitlarini buldum. Elimde suan bunlar var.
O kadini goruntu aramis defalarca sesli mesajlari var ,bulustuklarina dair evime bile gelmis masaj yapcam sana felan diyor.
Boşanabilir ancak tazminat talep edebilmesi için delile ihtiyacı var
- Delile gerek varmı boşanmak istiyorsanız gidip dava açamıyor musunuz? İlla delil mi gerekiyor
Evet ama mesela eşinin aldattığını gördü ve bunu kaydetti. Mahkemeye sunabiliyor. Çünkü böyle durumlarda zaten aldatma anı yakalanması çok rastlanılır bir durum değil.Whatsapp değil derken şunu demek istemiştim silinmişse whatsapp mesajları ortaya çıkmaz şirket yabancı ya vermiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?