Aldatiliyorum Avukat var mi

Kadın aile dostlarıymış

Kadin tam ehli olmus. evli adamlarla isi goturen biri yani onunla iletisim kuramam .Kamera goruntusude yok,telefon gorusme kaydi var. Yani evine gitmesi aldatma olmaz mi?

Evine kadar getirmiş mi ?
Hay boyu devrilesi
13 Aralikta acmissiniz.
Eşinize hissettirmediniz mi hala

Kadın senin mi arkadaşındı yoksa akraba falan mı
Masaj olayı falan var inkar edemezler ki
Sen konuşurken de kaydetseydin keşke konuşturmaya çalışsaydın

Itiraf etmiyor iste,
Evine kadar getirmiş mi ?
Hay boyu devrilesi
13 Aralikta acmissiniz.
Eşinize hissettirmediniz mi hala

Herseyi soyledim ,sadece kanitlamadim hala inkar ediyorlar

Evime getirmis,kadinin evine sik sik gidiyormus

Mahkemede herseyi iste telefon dökumleri mesaj içerikleri vs illa ki çıkacak bi açığı. Çok da dişli bir avukat bulman lazım. Maddi manevi tazminatida yapıştır gitsin

Kadin tam ehli olmus. evli adamlarla isi goturen biri yani onunla iletisim kuramam .Kamera goruntusude yok,telefon gorusme kaydi var. Yani evine gitmesi aldatma olmaz mi?

Evine gitmesi tabii ki aldatma olur..
Eve gittiğini kamera görüntülerinden filan ispat etmen lazım ya da görgü tanığı.. otele gitmiş olsalar otel kayıtlarını istetirdin mahkemeden.. telefon görüşme kaydı var diyorsan o da delil..senin kadınla mesajlaşman da delil

Tanik ve video kaydi yok ,bulmam imkansiz

Whatsapp değil derken şunu demek istemiştim silinmişse whatsapp mesajları ortaya çıkmaz şirket yabancı ya vermiyorlar.

Ses kaydı da görüntüde delil sayılmıyor ancak mobese yada apartman kamerasıgibi kameradan olursa delil sayılabilir. Ama tlf görüşmeleri mahkeme tarafından istenir ve elde edilirse işinize yarat ama adam kalkıp karımı aldattım demez elbette sonuçta msj içeriği çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…