Aldatiliyorum Avukat var mi

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Esim beni aldatiyor bunu birsekilde ogrendim Bosanmak istiyorum fakat elimde delil yok. Mahkeme ses kaydi yada video kaydi hangisini kabul ediyor. Telefon ses kayit telefon gorusmeleri kabul oluyor mu?Cocugun velayetini almak istiyorum.isimi sansa birakmak istemiyorum. Ses kayit cihazi aldim fakat oda ise yaramaz cikti ne kayit almis ne birsey ,yardim edin lutfen

O kadini goruntu aramis defalarca sesli mesajlari var ,bulustuklarina dair evime bile gelmis masaj yapcam sana felan diyor.
O mesajlar delil olmuyor muymuş? Whatsapp mesajlarının delil sayilmadigini söylemişti galiba bir avukat üye, özel hayatın gizliliğinin ihlali oluyormuş suçlu durma bile düşulebilir demişti ama sorunda zaten karı koca ilişkisi dışındaki özel hayat, garip geliyor bana bu.

Eşinizin telefonunu karıştırma şansınız oluyor mu yani şifre falan var mı?

Gizli yapılan ses kaydı yada video mahkemede delil olarak kabul etmezler özel hayatın gizliliği diye eşde olsa özel hayatın gizliliği oluyor.

Mahkemeden telefon dökümlerini ve sms içeriklerini talep edersiniz,whatsapp değil ama onu bulamazlar normal sms içeriğini.

Allah yardımcınız olsun. Aldatıldığınızı bilerek susmak,aynı evin içinde o adamın yüzüne bakmak dahası eskisi gibi davranmak zor olmalı. Umarım en kısa zamanda delil toplarsınız. Bence o bildiğinizi bilmediği için açıklar verecektir.

Bence dava acarsaniz o kadina da dava acin tazminat alin..milletin kocasindan baska erkek yok sanki dunyada..ikisinide bes parasiz birakin hic acimayin derim ben..mesajlarin fotosunu kendi telefinunuza cekseydiniz..

Kocam olucak adam telefon gorusme kaydi programi yuklemis ordan ses kayitlarini buldum. Elimde suan bunlar var.

Şuan hem üzgün, hem kaygılı hem de öfkelisiniz.Bu kadar karmaşık bir ruh halinde iyi bir rehber gerekir. O yüzden sağlam ve güvenilir bir avukat bulun, durumu detaylıca paylaşın ve ona göre hareket edin. En azından yolunuz, programınız belli olur. Belirsizlikleri ne kadar azaltırsanız o kadar az hasarla atlatırsınız bu olayı. Bol şans dilerim..

Kesinlikle katiliyorum Tesekkurler

Bende yalnış hatırlamıyorsam eşinizin telindeki konusmalar sahisa ait olduğu için mahkemede delil olarak kullanılamıyor özel hayatı ihlal yüzünden ama eşinizin telini ortak kullandığınızda delil olarak geçiyormuş o da nasıl iapatlanacak orasida meçhul.mahkemeden telefon kayıtlarını isteyeceksiniz başka yolu yok.birde kadına dava acacaksaniz eşinizin evli oldugunu bildiğini ispatlamak zorundasınız.en iyisi çok iyi bilen size herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatacak ve ne yapmanız gerektiğini söyleyecek bir avukat bulmak.yoksa hakliyken haksız duruma düşersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…