- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Aldattığını nasıl öğrendin ? Söylersen dahayaratıcı yardımlar gelecektir .
Öncelikle sakinlesin ve kesin bir delil bulana kadar sessizliginizi koruyun..Elinize delil geçer geçmez gidip basvurunuzu yapabilirsiniz..
O mesajlar delil olmuyor muymuş? Whatsapp mesajlarının delil sayilmadigini söylemişti galiba bir avukat üye, özel hayatın gizliliğinin ihlali oluyormuş suçlu durma bile düşulebilir demişti ama sorunda zaten karı koca ilişkisi dışındaki özel hayat, garip geliyor bana bu.O kadini goruntu aramis defalarca sesli mesajlari var ,bulustuklarina dair evime bile gelmis masaj yapcam sana felan diyor.
Gizli yapılan ses kaydı yada video mahkemede delil olarak kabul etmezler özel hayatın gizliliği diye eşde olsa özel hayatın gizliliği oluyor.Esim beni aldatiyor bunu birsekilde ogrendim Bosanmak istiyorum fakat elimde delil yok. Mahkeme ses kaydi yada video kaydi hangisini kabul ediyor. Telefon ses kayit telefon gorusmeleri kabul oluyor mu?Cocugun velayetini almak istiyorum.isimi sansa birakmak istemiyorum. Ses kayit cihazi aldim fakat oda ise yaramaz cikti ne kayit almis ne birsey ,yardim edin lutfen
Bence dava acarsaniz o kadina da dava acin tazminat alin..milletin kocasindan baska erkek yok sanki dunyada..ikisinide bes parasiz birakin hic acimayin derim ben..mesajlarin fotosunu kendi telefinunuza cekseydiniz..
Bosanacaginiz diye bisey hissetmedim hala kocam diyorsunuz bir saniye bile o evde durmayin
Şuan hem üzgün, hem kaygılı hem de öfkelisiniz.Bu kadar karmaşık bir ruh halinde iyi bir rehber gerekir. O yüzden sağlam ve güvenilir bir avukat bulun, durumu detaylıca paylaşın ve ona göre hareket edin. En azından yolunuz, programınız belli olur. Belirsizlikleri ne kadar azaltırsanız o kadar az hasarla atlatırsınız bu olayı. Bol şans dilerim..
Evet sordum delil oluyormus,havalar duzelince ilk isim avukatla gorumek olucakKendi kaydettiği için delil olabilir avukata bir sorun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?