- 11 Kasım 2017
- 57
- 137
- 23
- Konu Sahibi sessizbiri
-
Evet bu konuyu araştırıyorum. Burdaki konsolosluğa gittim aynen dediğinizi söyledi ama eşiminde gidip imza atması gerekmiş.Bulunduğunuz ülkede boşandığınızda ve karar kesinleştiğinde, Türkiyede tanıma tenfiz davası açmalı avukatınız. Sıfırdan boşanma davası açmayacaktır sanırım. Eşiniz Türkiyede avukat atarsa kendine, çok çok kısa sürer burada boşanmanız.
Görüşmüyor galiba. Çünkü kadin beni çok rahatsız etti. Bana döndü sanıp sürekli beni arayıp duruyordu. Onada en son " içim rahat, en gerekli yere şikayetimi ilettim, cezanı bekle, dilerim Allahtan hiç yuvan olmasın dedim kapattim.Telefon numaramı değiştim, ondanda kurtuldum.Kadınla hala görüşüyo mu o da az değil çok çirkef o da belasını bulsun
Yüzsüz resmen bi yüzsüzGörüşmüyor galiba. Çünkü kadin beni çok rahatsız etti. Bana döndü sanıp sürekli beni arayıp duruyordu. Onada en son " içim rahat, en gerekli yere şikayetimi ilettim, cezanı bekle, dilerim Allahtan hiç yuvan olmasın dedim kapattim.Telefon numaramı değiştim, ondanda kurtuldum.
Evet bunu çok düşündüm. Pişmanım şeytana uydum tövbe edecem dese aceba devam edermiyim diye. Sonra karar verdim imkansiz. Sevmesem devam ederdim ama sevdigim için kabul edemem.. şimdi acı çekiyorum ama geçecek. Her gün acı içinde onunla kıvranmaktansa, onsuz bir süre kıvranırım.Ben yapmanız gerektiğine bence kendiniz karar verin
20 yıllık evli bir arkadaşım var kocam sapık değilse aldatsada boşamam demişti küserim kavga çıkarırım burnundan getiririm ama barışırım demişti
Başka bir arkadaşım var boşandı bitirdi
Herkesin kabullenişleri düşünceleri farklı oyüzden hayatınızı nasıl yönlendireceğinize kendiniz karar verin
Allah yardımcın olsun kardeşim. Rabbim selamete ulaştırsın seni inşallahAllah yardımcınız olsun bende aldatılarak boşanmış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum çok üzücü bir durum ama lütfen üzülmeyin sağlınıza dikkat edin çünkü ben kendime yaptım sağlığım bozuldu ve çok pişmanım. Hayatımı yaşamam gerekirken sağlık sorunlarım ile uğraşıyorum ne yazık ki
Evet çok severek evlendik, çokta mutluyduk. Sevgisinin azaldigini dahi hissetmedim. Demekki yanılmışım. Sürüneceği kesinBeter olsun...siz zaten adamla onun en güzel çağlarında güzel bir birliktelik yaşamışsınız anladığım kadarıyla. 3 evlat da yanınıza kalan kar. Öldü farzedin.
Artık 50 sinden sonra daha da çok ev sıcaklığına ihtiyaç duyacağı zaman, metresinden medet umsun bakalım.
Ayrildim canimSize soyledigine gore icten ice evliliği bitirmek istiyor. Belki kendi bile farkinda degil. 1.5 yildir suren bir ilski affedelebilecek ya da unutulabilecek bisey degil. Cocuklarinizi bahane etmeyin. Ekonomik gucunuz de varsa bosanin. Dunyanin sonu degil. Daha cok gencsiniz. Kocanizin islerini yapip baska kadinin yanina yollamayin daha fazla. İki hafta sure de neymis? Ayrilsa da birakin bu adami. Onun hatasinin bedelini siz odemeyin.
Amin Rabbim hepimizi selamete ulaştırsın ve bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsınAllah yardımcın olsun kardeşim. Rabbim selamete ulaştırsın seni inşallah
Yani arkadaşım tipik bahanedir bu. Kadın bana aşık kendine zarar vermesinden korkuyorum. Bak bak. Ulan kendi karını düşünmüyorsun da elin karısını niye bu kadar düşünüyorsun. ne kadar da vicdanliymis maşallah ama o vicdanı karısını aldatırken çalışmamış. Sana gelince bana kalırsa hiç yeme bu bahaneleri ve baş tekmeyi.ama ben boşanmam diyorsan da hiç kurcalama. Sonu gelmez sen de harap olduğuna kalırsın.Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Böyle yazılar görünce verdiği kararın en doğru karar olduğuna bir kez daha inaniyorum. Ayrıldım zatrn kardeşim. Insallah bende annen gibi saglam sizin gibi evladlarimi yetiştiririmSize yazmak istedim... Benim babam da annemi aldattığında yani biz öğrendiğimizde ben 10, ablam 13 yaşındaydı. Annem, ben, ablam kenetlendik birbirimize. Annem 38 yaşında mesleği olmayan bir kadındı. Ama beni de ablamı da aslanlar gibi okuyup büyüttü, biz babamızın aldattığını biliyorduk, bize de hiç bakmadı zaten ama asla ve asla ona kin duymuyoruz, şu anda da görüşüyoruz. Yani demem o ki, çocuklara anlatmaktan korkmayın. Annem 1 ayda 20 kilo vermişti hatırlıyorum ama ona rağmen babam hakkında bize asla kötü konuşmazdı ve bizi de konuşturmazdı. Siz çok güçlü bir kadınsınız, tıpkı benim annem gibi. Annem şu an 55 yaşında, ben de 28 olucam temmuzda. Annemin içinde hala yarası var, babam da 15 yıllık eşiydi o zaman ama inanın çocuklar daha kolay atlatıyor. Ben direk kocanıza geri dönmeyin diyorum, aldatan adamlar iflah olmuyor. 1 kere yapıp bırakanını hiç duymadım. Çünkü evlilik böyle bi şey değil, bu konuda iradesine 1 kere sahip çıkamayan 5 yıl sonra en ufak zayıf anında yine sahip çıkamaz zaten.
Rabbim sizin ve çocuklarınızın yolunu açık etsin. Siz yalnız değilsiniz, annemi örnek vermek istedim hem onunla gurur duyduğumu bilin diye -çünkü sizin de kızınız var ve eminim o da benim gibi düşünecektir- hem de size güç olsun istedim.
Evet çok severek evlendik, çokta mutluyduk. Sevgisinin azaldigini dahi hissetmedim. Demekki yanılmışım. Sürüneceği kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?