Aldatiliyorum kimseye anlatamadim

Evet bu konuyu araştırıyorum. Burdaki konsolosluğa gittim aynen dediğinizi söyledi ama eşiminde gidip imza atması gerekmiş.

Kadınla hala görüşüyo mu o da az değil çok çirkef o da belasını bulsun
Görüşmüyor galiba. Çünkü kadin beni çok rahatsız etti. Bana döndü sanıp sürekli beni arayıp duruyordu. Onada en son " içim rahat, en gerekli yere şikayetimi ilettim, cezanı bekle, dilerim Allahtan hiç yuvan olmasın dedim kapattim.Telefon numaramı değiştim, ondanda kurtuldum.

Yüzsüz resmen bi yüzsüz

Evet bunu çok düşündüm. Pişmanım şeytana uydum tövbe edecem dese aceba devam edermiyim diye. Sonra karar verdim imkansiz. Sevmesem devam ederdim ama sevdigim için kabul edemem.. şimdi acı çekiyorum ama geçecek. Her gün acı içinde onunla kıvranmaktansa, onsuz bir süre kıvranırım.

Allah yardımcın olsun kardeşim. Rabbim selamete ulaştırsın seni inşallah

Evet çok severek evlendik, çokta mutluyduk. Sevgisinin azaldigini dahi hissetmedim. Demekki yanılmışım. Sürüneceği kesin

Size soyledigine gore icten ice evliliği bitirmek istiyor. Belki kendi bile farkinda degil. 1.5 yildir suren bir ilski affedelebilecek ya da unutulabilecek bisey degil. Cocuklarinizi bahane etmeyin. Ekonomik gucunuz de varsa bosanin. Dunyanin sonu degil. Daha cok gencsiniz. Kocanizin islerini yapip baska kadinin yanina yollamayin daha fazla. İki hafta sure de neymis? Ayrilsa da birakin bu adami. Onun hatasinin bedelini siz odemeyin.

Ayrildim canim

Sürecini baştan sonra okudum. Öncelikle inşallah her ikisi de cezasını çeker.
Süreci çok güzel yönettiğini düşünüyorum. Üzüldüğün zamanların mutlaka olacak. En iyi arkadaşını kaybetmiş gibi olacaksın Zaman Zaman. Ama eminim hiç pişman olmayacaksın ve kendinle gurur duyacaksın. Allah senin ve çocuklarının yolunu açık etsin.

Bu aldatan erkekler eşlerini aptal yerine koymaktan utanmıyorlar.ne demek acımak ya. 20 yıllık karısı ve çocukları var dünkü kadına acıyor. 1.5 yıl az değil. Tekrar güvenmeniz çok zor.
Nasıl yüzünüze baktı onca zamanda. Allah ıslah etsin nefsi pesinde koşan erkekleri.

" Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim." cümlenize ithafen, hanımefendi Allahın sınavı denen şeyler böyle şeyler değildir!

Allahın yarattığı kulu harama bakmış, zina etmiş oluyor. bu açıdan bakmanızı tavsiye ederim.

Valla boyle bi adamın hala yuzune bakacak kadar geniş bi mideniz varsa buyrun. Cocuk falan bahane

Yani tamam itiraf etmis ama 1 kerelik birşey değil ki,1.5 yıl diyorsunuz.
Ayrıca kadına aynı evde çocuklar için kalıyorum demesi çok korkunç. Bu en klasik erkek yalanı. Hep öyle derler eşlerini aldatacakları zaman.
Ayrılmak isteyen ayrılır pat diye ama 1.5 sene ayrılamamış şimdi sihirli değnek mi değecek 2 haftada soğuyup ayrılacak bu kadın ondan?
Bilemiyorum bana eşiniz hiç güven vermedi.
Sanki bu kadından sıkılmış ,ayrılmak istemiş,kadında eşine söylerim demiş gibi bir durum var ortada,eşinizde ben söyleyeyim demişte size durumu anlatmış gibi.
Bu kadın bitse başka biri olmayacağına nasıl güvenebileceksiniz?
Hep bir acaba olmayacak mı aklınızda?
Zor biliyorum ama hepsini enine boyuna düşünün. Bu durumda en çok yıpranıp zarar gören siz olacaksınız.

eşini o kadını kendinden uzaklaştırmadan eve gelmemesini söyleyin
adam arsızlaşmasın

Yani arkadaşım tipik bahanedir bu. Kadın bana aşık kendine zarar vermesinden korkuyorum. Bak bak. Ulan kendi karını düşünmüyorsun da elin karısını niye bu kadar düşünüyorsun. ne kadar da vicdanliymis maşallah ama o vicdanı karısını aldatırken çalışmamış. Sana gelince bana kalırsa hiç yeme bu bahaneleri ve baş tekmeyi.ama ben boşanmam diyorsan da hiç kurcalama. Sonu gelmez sen de harap olduğuna kalırsın.

Size yazmak istedim... Benim babam da annemi aldattığında yani biz öğrendiğimizde ben 10, ablam 13 yaşındaydı. Annem, ben, ablam kenetlendik birbirimize. Annem 38 yaşında mesleği olmayan bir kadındı. Ama beni de ablamı da aslanlar gibi okuyup büyüttü, biz babamızın aldattığını biliyorduk, bize de hiç bakmadı zaten ama asla ve asla ona kin duymuyoruz, şu anda da görüşüyoruz. Yani demem o ki, çocuklara anlatmaktan korkmayın. Annem 1 ayda 20 kilo vermişti hatırlıyorum ama ona rağmen babam hakkında bize asla kötü konuşmazdı ve bizi de konuşturmazdı. Siz çok güçlü bir kadınsınız, tıpkı benim annem gibi. Annem şu an 55 yaşında, ben de 28 olucam temmuzda. Annemin içinde hala yarası var, babam da 15 yıllık eşiydi o zaman ama inanın çocuklar daha kolay atlatıyor. Ben direk kocanıza geri dönmeyin diyorum, aldatan adamlar iflah olmuyor. 1 kere yapıp bırakanını hiç duymadım. Çünkü evlilik böyle bi şey değil, bu konuda iradesine 1 kere sahip çıkamayan 5 yıl sonra en ufak zayıf anında yine sahip çıkamaz zaten.

Rabbim sizin ve çocuklarınızın yolunu açık etsin. Siz yalnız değilsiniz, annemi örnek vermek istedim hem onunla gurur duyduğumu bilin diye -çünkü sizin de kızınız var ve eminim o da benim gibi düşünecektir- hem de size güç olsun istedim.

Böyle yazılar görünce verdiği kararın en doğru karar olduğuna bir kez daha inaniyorum. Ayrıldım zatrn kardeşim. Insallah bende annen gibi saglam sizin gibi evladlarimi yetiştiririm

Evet çok severek evlendik, çokta mutluyduk. Sevgisinin azaldigini dahi hissetmedim. Demekki yanılmışım. Sürüneceği kesin

acınızı deşmek istemiyorum ama merak ettim
sevgisinin azaldığını hissetmemişsiniz ama daha önce 1 yıl kadar şüphelendiğinizi yazmıştınız
şüphelenmenize sebep olan şeyler nelerdi?

bir de ben de aldatılmayı ve şiddeti kabul etmeyip ayrılan bir annenin çocuğuyum. 24 yaşındaymış annem evi terkettiğinde, işi de yokmuş
annemle gurur duyuyorum bu konuda
susup otursaydı asla duymazdım, benim için yapmış demezdim, gözümde saygınlığı azalırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…