- 11 Kasım 2017
- 57
- 137
- 23
- Konu Sahibi sessizbiri
-
Sadece omu, benimkinin piçkinliği onu sollar. Suçu bende buluyormuş, sabretseymişim hersey düzeleckmiş. Sabredememişim. Gülermisin ağlarmısınPişkin metrese bak
Allah yardimcin olsun canim..Ben içkisi ve son zamanlarda gösterdiği sorumsuz hareketleri yüzünden ayrılmak istiyordum zaten, ama ailem arkamda durmuyordu. Ayrilmamı kesinlikle istemiyorlardı. Simdi işin rengi değişti, o yùzden arkamdalar.
Manevi derken? Adam sizi aldatmış hangi maneviyat.Eğer haberiniz olmasaydı bu böyle devam edecekti ki hala devam ediyor. Öteki kadının gönlünü yapıp ayrılacakmış öylemi? Böyle bir dünya yok eğer varsa Allah'a büyük konuşmak istemem ben o dünyanın hiç bir nimetini kabul etmiyorum. Aldatılmak çok ama çok acı bir olay. Bende aldatıldım her affedişim yeni bir ihanetin zeminini hazırlamış oysa.. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar.
Size durup dururken kendi kendinemi soyledi yani suphelerin filan oldudami acildi... eger kendi kendine soylediyse demekki pisman oldu. Yada birileri gormus olabilir yakalnmsta olabilirler sana soylenmeden kendi soyleme geregi duymus olabilir... karar senn once olayi bi sindir bakalim durumun gidisatina gore kararini verirsinMerhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
İmtihan tabiiki. Nasıl karşıladığın, dik durabilip isyan edip etmediğin senin imtihanın zaten. İnşallah en zararsız şekilde atlatır, hayatınıza güzelliklerle devam edersiniz. O adam da pisliğinde boğulacaktır zaten.güzel kardeşim olayın şoku ve şaşkınlıkla ilk başta öyle teselli ettim kendimi. Daha sonra bitirdim zaten.
Zaten tencere kapakmışlar boşverin. Yüzsüz bide. Tepe tepe kullansın..Aradan 1 ay geçti..Biraz gelişmelerden bahsetmek istiyorum..Hepiniz zaman harcayıp fikrinizi belirttiniz çok tesekkür ederim. Hala ayriyiz eşimle ve hiç konuşmadık. Eşimin telefon abonesi benim üzerimdeydi, dokumanları çıkartıp kadının numarısını buldum ve ona mesj attım. Olanları anlattim. Hatta geçtiğimiz yazdan resmimizi gönderdim hiç ayrılmışa benziyormuyuz diye. Bana değil, eşimin söylediklerine inanacakmiş, ona deli gibi aşıkmış evet intihar teşebbüsünde bulunmuş. Zaten son zamanlar nedensiz uere beni iyice boşlamıştı demekki bu yüzdenmiş diyor. Eşim kimi seçerse onla kalırmış. bende dedim, al tepe tepe kullan ben zaten evden kovdum. ikinizde Allahınızdan bulun diye. Simdi eşim Türkiyede ailesinin yanında.gorümcem olayı biliyor, anlattım. Ailesine birsey bahsetmemiş. ben aldatma olayından bahsetmeyelim, normal anlaşamadik ayrildik deriz demiştim. Ayrildik bile demiyormuş ordakilere. benim anlamadığım kadın daha boşanalı 1 sene olmuş..esimle 7-8 aydir tanistiklarini söylüyor.. eşim bana 1.5 yıldır demisti. sonradan 1 yil oldu yada olmadi bilmiorum tam olarak dedi. aceba kadin esini bunla aldatti da ayrildi olabilir diye dusundum simdi, durum boyle ise tencere kapak olmuşlar..
Diyecek ama bunun icin zaman sart ablacim.hic uzulme maddi olarak bagli.degilmissin...boyle sadakatsiz adamin maneviyatina da ihtiyacin olacağıni hic zannetmiyorum su saatten sonra. Allah akil.fikir versin surum surum surunsunde adini sayiklasin ins.2 ay sonra gelişmelerden bahsetmek istedim arkadaşlar..Hala ayrıyız, evden ayrıldıktan sonra tek bir kelime bile etmedik. Turkiyede ailesinin yanındaydı, geri geldi. oradakilere hiç ayrılıktan bahsetmemiş. Arada bir çocuklarla görüşüyor, onlar aldatma olayını hala bilmiyor. Çok zor günler yaşıyorum, ayrılık acısından ziyade aldatılmışlık ve hayallerimin yıkılışının acısı. haftalarca kendimi eve kapattim. yeni yeni disarı çıkabiliyorum, psikolojik destek ve ilaçlar alıyorum. 2 ayda 10 kilo kaybettim resmen. Ona gelince hayatından gayet memnun gibi görünüyor. ev arıyorum ben böyle rahatım diyormuş. 20 yıllık yuvasini yıkıp rahatım diyebiliyor yani, tanıyamamışım. Allahtan tek istediğim per perişan bir halde karşıma çıkarsın, ah senin tırnağın diyeceği günleri göreyim ölsemde gam yemem.
Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Allah razı olsun..saten bu saatten sonra bana koca olmaz, istemiyorum da. sadece 20 sene ona iyilikten başka hiç bir kötülüğüm olmadı. demekki fazla yüz vermişim. tek istediğim kurban olduğum Allahım bana yaşattıklarını yaşasın.Diyecek ama bunun icin zaman sart ablacim.hic uzulme maddi olarak bagli.degilmissin...boyle sadakatsiz adamin maneviyatina da ihtiyacin olacağıni hic zannetmiyorum su saatten sonra. Allah akil.fikir versin surum surum surunsunde adini sayiklasin ins.
Bacım neden hala çoçuklara asıl ayrılma sebebini söylemiyorsun . En azından büyük olan kızına ...Allah razı olsun..saten bu saatten sonra bana koca olmaz, istemiyorum da. sadece 20 sene ona iyilikten başka hiç bir kötülüğüm olmadı. demekki fazla yüz vermişim. tek istediğim kurban olduğum Allahım bana yaşattıklarını yaşasın.
2 ay sonra gelişmelerden bahsetmek istedim arkadaşlar..Hala ayrıyız, evden ayrıldıktan sonra tek bir kelime bile etmedik. Turkiyede ailesinin yanındaydı, geri geldi. oradakilere hiç ayrılıktan bahsetmemiş. Arada bir çocuklarla görüşüyor, onlar aldatma olayını hala bilmiyor. Çok zor günler yaşıyorum, ayrılık acısından ziyade aldatılmışlık ve hayallerimin yıkılışının acısı. haftalarca kendimi eve kapattim. yeni yeni disarı çıkabiliyorum, psikolojik destek ve ilaçlar alıyorum. 2 ayda 10 kilo kaybettim resmen. Ona gelince hayatından gayet memnun gibi görünüyor. ev arıyorum ben böyle rahatım diyormuş. 20 yıllık yuvasini yıkıp rahatım diyebiliyor yani, tanıyamamışım. Allahtan tek istediğim per perişan bir halde karşıma çıkarsın, ah senin tırnağın diyeceği günleri göreyim ölsemde gam yemem.
çocuklarım beni suçlamıyor. aldatma olayını anlatmak istemememin nedeni, çok etkilenirler aci cekerler diye duşunuyorum. kizim supheleniyor ve babaya çok soğuk davranıyor zaten. Canım hayatımdan da aklımdan da çıkaramadım değil. insanın zoruna gidiyor, hiç mi sevmemişte 20 senelik bir evlilik bitiyor ve hayatımdan memnunum diyebiliyor.Bacım neden hala çoçuklara asıl ayrılma sebebini söylemiyorsun . En azından büyük olan kızına ...
Çoçuklar seni suçluycaktır boş yere ...
O elbette böyle rahatım diycek ...
Bunların hepsi seni üzmek için ...
Ve bunuda başarıyor ...
Hala hayatından çıkarmış değilsin en azından aklından ... yazdıklarından bunu hissettim.
Zamannn, sadece biraz zaman ..
avukata gittim dava açtim ama gelip imzalamadığı için süreç uzun sürecek.Hangi ülkedesiniz ve bulunduğunuz yerin yasaları nedir bilmiyorum, ama hak kaybına uğramamak ve varsa süreleri kaçırmamak için bir an önce bir avukatla görüşün.
Ayrıca tüm haklarınızı da talep edin. Neden ailesine aldattığını anlatmak yerine anlaşamadık diyerek eşinizi ödüllendiresiniz ki.
Sırf canını açıkmak için yapıyorçocuklarım beni suçlamıyor. aldatma olayını anlatmak istemememin nedeni, çok etkilenirler aci cekerler diye duşunuyorum. kizim supheleniyor ve babaya çok soğuk davranıyor zaten. Canım hayatımdan da aklımdan da çıkaramadım değil. insanın zoruna gidiyor, hiç mi sevmemişte 20 senelik bir evlilik bitiyor ve hayatımdan memnunum diyebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?